Skocz do zawartości

Nów Sierpniowy

Gość Daffne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Daffne
Napisano

1.Co trzeba odpuścić - Gwiazda, paź monet, 6 mieczy-> Gwiazda/Sprawiedliwość; HB - Mag

odpuścić sobie rozwój umiejętności na jakiś czas...i poczekać na bardziej sprzyjający.

2. Co trzymać jak najbliżej - Wisielec, Cesarz ->Wieża/Rydwan; HB - Wieża/Rydwan

stanowczość, podejście do życia i niezależność, a także pewność siebie.

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - 8 monet, 4 monet, 7 mieczy ->Gwiazda/Sprawiedliwość; HB - Słońce/Koło/Mag

aktualnie skupiam się na pracy, obowiązkach i kombinowaniu jak tu zrobić by kupić wszysko co chce i aby kasy zostało bo mnożyć się nie chcą. Ale widać, że sprytem powinno mi się udać jakoś fajnie rozplanować.

4. Jak świat wpływa na mnie 5 buław, Kochankowie, 9 monet->Sprawiedliwość; HB - Sąd/Kapłanka

mobilizująco, dodając sił i energii oraz wiary w siebie i pewności siebie, której potrzebuje do poczynienia postępów.

5. Co mozesz i musisz dac innym - as kielichów, królowa Kielichów, 6 monet ->Gwiazda/Sprawiedliwość; HB - Rydwan

ciepło, dobre słowo, dobre serducho i radę jeśli zajdzie taka potrzeba. Sympatyczność i zrozumienie. Mam nieść nadzieje.

6. Co zacznie sie w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca - 4 mieczy, Śmierć, Krol kielichów ->Kochankowie; HB - Gwiazda/Sprawiedliwość

hm pierwsza karta to pewnie moje zmęczenie ciągłą pracą bez odpoczynku, później pokazują się jakieś ważne zmiany. Takwych się nie spodziwam, ale widać,że mnie coś ktoś zaskoczy niemalże na śmierć. Pewnie miłe zaskoczenie. Może jakies miłe nowe znajomości się nawiążą ;)

7.Lekcja, ktora muszę wynieść z pierwszych 6 - Rycerz buław, 8 mieczy, 6 buław ->Gwiazda/Sprawiedliwość; HB - Umiarkowanie/Kapłan

entuzjazm wcielać w życie z sukcesem pokonując własne słabości a może niechęci czy jakies takie różne. Gwiazda wskazuje na otwartość. Pokonywać pozorne ograniczenia, a może nawyki! O nawyki zmienić zapewne..

Ja jutro będę wszystkim interprecić Nowiki i z góry dziękuje za interpretacje mojego :buziak:

Napisano

1.Co trzeba odpuścić - Gwiazda, paź monet, 6 mieczy-> Gwiazda/Sprawiedliwość; HB - Mag

jakieś plany, które na chwilę obecną nie mogą zostać zrealizowane trzeba odpuścić - poczekać na bardziej sprzyjające okoliczności

2. Co trzymać jak najbliżej - Wisielec, Cesarz ->Wieża/Rydwan; HB - Wieża/Rydwan

spokój, stabilność oraz umiejętność dokonywania radykalnych zmian

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - 8 monet, 4 monet, 7 mieczy ->Gwiazda/Sprawiedliwość; HB - Słońce/Koło/Mag

systematyczność , pracowitość oraz daleko posunięta ostrożność w kontaktach z ludźmi - oraz umiejętność mądrego, planowania takiego wykonalnego

4. Jak świat wpływa na mnie 5 buław, Kochankowie, 9 monet->Sprawiedliwość; HB - Sąd/Kapłanka

zachęca do walki, do rywalizacji do egzekwowania tego co się słusznie nalezy

5. Co mozesz i musisz dac innym - as kielichów, królowa Kielichów, 6 monet ->Gwiazda/Sprawiedliwość; HB - Rydwan

przede wszystkim uczucie - masz dawać i jednocześnie brać żeby zachować równowagę - masz również pokazywać że trzeba mieć marzenia, które są siłą napędową wszelkich działań

6. Co zacznie sie w twoim życiu wraz z nowa faza Księżyca - 4 mieczy, Śmierć, Krol kielichów ->Kochankowie; HB - Gwiazda/Sprawiedliwość

początkowo jeszcze mozesz odczuwać zastój w swoim życiu ale proces zmian przyniesie Ci nowe doświadczenia, nawet jakaś ciepłą znajomosć - z perspektywani

7.Lekcja, ktora muszę wynieść z pierwszych 6 - Rycerz buław, 8 mieczy, 6 buław ->Gwiazda/Sprawiedliwość; HB - Umiarkowanie/Kapłan

musisz nauczyć się wykorzystywać w pełni swój potencjał energetyczny - pokonywać blokady, dążyć do realizacji swoich zamierzeń, planów , dążyć również do harmonii - działać wg zasad

Napisano

Ja myślę,że powinnaś odpuścić odrzucanie swoich własnych marzeń i realizacji..uznając,ze to własnie nie jest odpowiedni czas na te cele..

2. Co trzymać jak najbliżej - Wisielec, Cesarz ->Wieża/Rydwan; HB - Wieża/RydwanW wisielcu czas jest zatrzymany wiec uważam,że powinnaś trzymasz jak najblizej te konstrukcje które wybudowałas w swoim życiu do tej pory ponieważ są one stabilne. W podsumowaniu widać,że to bedzie czas w którym bedziesz chciała przekształcać pewne rzeczy które wypracowałaś do tej pory. Tylko po co skoro są one bardzo dobre?

Wydaje mi się,że bedziesz czuła potrzebe pracy nad własnym wnętrzem..troche jakbys próbowała przechytrzyć samą siebie w pewnych aspektach w swoim zyciu.

Ja tutaj widzę,że trwa zacieta walka z sama sobą i tym jak współgrać z innymi ludzmi,chcesz aby w relacjach z innymi panował spokój bez zbednych walk i obłudy. Aby to co Cie otacza było szczere i prawdziwe.

mozesz sie wynurzyc z wody gdy przyjdzie taka potrzeba i ofiarować swoją pomoc drugiej osobie..

Zostaną wyjaśnione jakieś sprawy z ciepłym panem. Coś zostanie uleczone:)

Czasami pod wpływem silnym emocji sami snujemy w okół siebie zamknietą bańke w której wewnetrznie zaczynamy się dusić.

Gość Daffne
Napisano

to 4 mieczy już chyba wiem co oznacza....zatrułam się i jestem słaba jak nie wiem.

Napisano

Powiedzialabym, ze masz duzo planow i marzen do realizacji a niewiele z tego znajduje urzeczywistnienie w zyciu. Tu to wlasnie powinnas sobie odposcic. Powinnas realnie zaczac oceniac, co z tego wola o realizacje i to realizowac. Dzialac po prostu.

Musisz przemyslec pewne sprawy i zaczac burzyc wszystko, co pomimo, ze wydaje Ci sie stabilne i bezpieczne, no nie pozwala Ci na rozwoj i ruch do przodu. Tu Wisielec moze wskazywac na obrot w dzialaniach, sposobie myslenia, a takze planowania zycia... o 180°... Podsumy mowia o podognym... wyjsc poza ograniczenia i dzialac. Konkretnie, zdecydowanie.

Korzystanie z tego, co juz posiadasz. Praca, wyuczone, zdobyte. Teraz musisz konkretnie sie przyjrzec temu wszystkiemu i z tego, co masz, zrobic najlepsze, co sie da. Co nadaje sie na teraz a co mozna by z tym w przyszlosci, bo potencjal jest.

Szarpiesz sie trochem. Twoje serce widzi duzo mozliwosci a Ty nie wiesz, w ktora strone pojsc. Tu zwyczajnie zaufac sobie, swojej intuicji, ale i umiejetnosci realnej oceny tego, co jest. Bedzie dobrze... Na razie nie czas jeszcze na dzialanie... ale juz niebawem.

Wsparcie swoje, swoja wiedze, wrazliwosc, umiejetnosci ezoteryczne... Z drugiej strony powinnas byc w tym wszystkim asertywna. Krolowa Kielichow daje z siebie duzo, ale w podsumie masz Gwiazde ze Sprawiedliwosci a i Rydwan. Sprawiedliwosc rownowazy emocje, uczucia (wode) rozsadkiem (powietrzem)... a Rydwan robi tylko to, do czego jest 100% przekonany. Wszelkie wahania sprawiaja, ze pedzi dalej. Co wazne... tu asertywnosc. Pomagac, ale tylko, jezeli 100% jestes przekonana, ze to jest wazne, potrzebne i czujesz rownowage w dawaniu i braniu.

Zakonczy sie okres porzadkowania pewnych spraw. Jezeli byl jakis okres wycofania sie nieco u Ciebie... to teraz znowu bardziej wyjdziesz do ludzi. Z tym, co masz. Mozliwe tez, ze mezczyzna bliski Twojemu sercu zamanifestuje sie jeszcze bardziej w Twoim zyciu. Takze mozliwa jakas znaczac rozmowa z nim.

Musisz byc bardziej wytrwala w swoich dzialaniach. Wychodzic poza slomiany zapal Bulawowego. ;) Starac sie realizowac swoje plany, nie osiadac na laurach, gdy cos idzie nie tak. Byc gotowa czasem ciutke cos zmienic, lub nagiac, jezeli nie wszystko idzie wg pierwotnego planu. :) Dzialac.

• Maestro
Napisano

na razie odpuść pragnienia dotyczące nauki, rozwoju, a także wydatki nieplanowane

mężczyznę,który od dawna jest w Twoim zyciu,mozliwe, że odpoczynek i stawianie na swoim

skrupulatne oszczędzanie, spryt i umiejętność łapania okazji do zarobku

sprawia,że walczysz o swoje, o to,zeby ziścić swoje zamierzenia

wsparcie,nadzieję, dobre słowo dające otuchę, zrozumienie

odpoczniesz siobie na pewmo do uczuć, na jkais czas dasz sobiem spokój,ale do czasu, bo potem ktoś Cię porwie;)

wykazuj się inicjatywą, poszlaej trochę, ale jednoczesnie ogranicz jakies kontakty z facetem,to będzie Twój sukces i Twoja lekcja

Napisano

Ja myślę,że powinnaś odpuścić odrzucanie swoich własnych marzeń i realizacji-zgadzam sie

2. Co trzymać jak najbliżej - Wisielec, Cesarz ->Wieża/Rydwan; HB - Wieża/Rydwan Trzymaj to co zdobylas to tej pory, co sobie wypracowalas, zreaizowalas

Wiedza, osiagniecia w pracy, jakies zrealizowane pasje

Chyba nie bedziesz umiala sie za bardzo odnalezc w pewnych sytuacjach, cos bys zrobila a za chwile wycofala, chyba bedzies zpo prostu czekala na to,az cos sie samo pozytywnie rozwiaze

przekaz im swoje uczucia ktore Ci beda wtedy towarzyszyc,jesli bedziesz miala ochote wykrzyczec,ze jestes szczesliwa zrob to;)ponadto zarazaj ich swoja energia, charyzma i sumiechem:)

Zgadzam sie, cos sie wyjasni wyjdziesz z cienia, bedziesz sie troche wahala,ale jednak zaczniesz cos od nowa

szczerze,to ze jesli sobie cos przemyslisz na spokojnie, po czym preznie i dynamicznie zamienisz mysli w czyny,to powinnas osiagnac dobry wynik

Gość Daffne
Napisano

odpoczniesz siobie na pewmo do uczuć, na jkais czas dasz sobiem spokój,ale do czasu, bo potem ktoś Cię porwie;)

aktualnie odpoczywam mając grypę żołądkową...:serduszka:

Dziękuje :bukiet:

Gość Daffne
Napisano

Chyba nie bedziesz umiala sie za bardzo odnalezc w pewnych sytuacjach, cos bys zrobila a za chwile wycofala, chyba bedzies zpo prostu czekala na to,az cos sie samo pozytywnie rozwiaze

sytuacje wpływają na mnie w taki sposób, że dostrzegam wiele możliwości i czasem mam chaos co wybrać, ale jak już zdecyduje to skrupulatnie realizuje, tylko czasem sprawa się odwleka bo nie wszystko można załatwić od ręki gdyż są ograniczenia.

Dziękuje :buziak:

Gość Daffne
Napisano

mężczyznę,który od dawna jest w Twoim zyciu,mozliwe, że odpoczynek i stawianie na swoim

tu myślę, że chodzi o mnie samą, gdyż moją kartą jako numerologiczna 4 jest Cesarz.

reszta,którą jestem w stanie zweyfikować na dany moment - bardzo celnie

Dziękuje :kwiatek:

• Maestro
Napisano
aktualnie odpoczywam mając grypę żołądkową...:serduszka:

Dziękuje :bukiet:

Współczuję...Przechodziłam to 3 razy w zyciu, raz znalazłam sie pod kroplówką na izbie przyjęć (było to za czasów, gdy karmiłam jeszcze mojego synka (a jako 10 - miesięczniak jadł b.często), w ciagu 2 godzin tak mnie odwodniło, że nie mogłam wyjść z samochodu, bo całe ciało, każda jego cząstka była zdrętwiała...)

• 5 tygodni później...
Napisano

WERYFIKACJA

odpuścić sobie rozwój umiejętności na jakiś czas...i poczekać na bardziej sprzyjający.

INEZ: na razie odpuść pragnienia dotyczące nauki, rozwoju, a także wydatki nieplanowane

stanowczość, podejście do życia i niezależność, a także pewność siebie.

KĘDRY: spokój, stabilność oraz umiejętność dokonywania radykalnych zmian

aktualnie skupiam się na pracy, obowiązkach i kombinowaniu jak tu zrobić by kupić wszysko co chce i aby kasy zostało bo mnożyć się nie chcą. Ale widać, że sprytem powinno mi się udać jakoś fajnie rozplanować.

KĘDRY: systematyczność , pracowitość oraz daleko posunięta ostrożność w kontaktach z ludźmi - oraz umiejętność mądrego, planowania takiego wykonalnego//// dodalabym jeszcze, że psioczyłam pod nosem i nerwowa byłam :P

mobilizująco, dodając sił i energii oraz wiary w siebie i pewności siebie, której potrzebuje do poczynienia postępów.

KĘDRY: zachęca do walki, do rywalizacji do egzekwowania tego co się słusznie nalezy

GTI: Ja tutaj widzę,że trwa zacieta walka z sama sobą i tym jak współgrać z innymi ludzmi,chcesz aby w relacjach z innymi panował spokój bez zbednych walk i obłudy. Aby to co Cie otacza było szczere i prawdziwe.

INEZ: sprawia,że walczysz o swoje, o to,zeby ziścić swoje zamierzenia

ciepło, dobre słowo, dobre serducho i radę jeśli zajdzie taka potrzeba. Sympatyczność i zrozumienie. Mam nieść nadzieje.

SACRAL: Wsparcie swoje, swoja wiedze, wrazliwosc, umiejetnosci ezoteryczne... Z drugiej strony powinnas byc w tym wszystkim asertywna. Krolowa Kielichow daje z siebie duzo, ale w podsumie masz Gwiazde ze Sprawiedliwosci a i Rydwan. Sprawiedliwosc rownowazy emocje, uczucia (wode) rozsadkiem (powietrzem)... a Rydwan robi tylko to, do czego jest 100% przekonany. Wszelkie wahania sprawiaja, ze pedzi dalej. Co wazne... tu asertywnosc. Pomagac, ale tylko, jezeli 100% jestes przekonana, ze to jest wazne, potrzebne i czujesz rownowage w dawaniu i braniu.

panna.marta: przekaz im swoje uczucia ktore Ci beda wtedy towarzyszyc,jesli bedziesz miala ochote wykrzyczec,ze jestes szczesliwa zrob to;)ponadto zarazaj ich swoja energia, charyzma i sumiechem:)

GTI: mozesz sie wynurzyc z wody gdy przyjdzie taka potrzeba i ofiarować swoją pomoc drugiej osobie..

KĘDRY: przede wszystkim uczucie - masz dawać i jednocześnie brać żeby zachować równowagę - masz również pokazywać że trzeba mieć marzenia, które są siłą napędową wszelkich działań

hm pierwsza karta to pewnie moje zmęczenie ciągłą pracą bez odpoczynku, później pokazują się jakieś ważne zmiany. Takwych się nie spodziwam, ale widać,że mnie coś ktoś zaskoczy niemalże na śmierć. Pewnie miłe zaskoczenie. Może jakies miłe nowe znajomości się nawiążą ;)

pierwsza dekada nowiu była okropna, pracowałam bardzo dużo, do tego w chorobie (grypa żołądkowa) nie mogąc wziąć L4 bo tylko ja byłam w stanie pracować, reszta na urlopie. Środek miesiąca pewien mężczyzna,który bardzo mnie zaskoczył ponudzając emocje...pozytywnie :P Miałam urlop w drugiej połowie miesiąca,na którą wskazuje ta Śmierć. Leżałam do góry tyłkiem i stwierdzam, że nie służy mi takie lenistwo...:D Normalnie dziadzialam haha Z tego marazmu lenistwa wyrwał mnie zlot, poznanie kilku osób, a i po powrocie nawiązały się kontakty z kolejnymi osobami, które poznaję i bardzo miło się rozmawia :).

entuzjazm wcielać w życie z sukcesem pokonując własne słabości a może niechęci czy jakies takie różne. Gwiazda wskazuje na otwartość. Pokonywać pozorne ograniczenia, a może nawyki! O nawyki zmienić zapewne..

GTI: Czasami pod wpływem silnym emocji sami snujemy w okół siebie zamknietą bańke w której wewnetrznie zaczynamy się dusić./// oj tak na urlopie myśłałam, że nie wytrzymam ze sobą samą haha;

INEZ: wykazuj się inicjatywą, poszlaej trochę, ale jednoczesnie ogranicz jakies kontakty z facetem,to będzie Twój sukces i Twoja lekcja

Dziękuje bardzo :buziak: