Skocz do zawartości

czy dziś napisze ? wryf. dziś.

serce26

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czy on dziś do mnie napiszę, jestem bardzo zdołowana, że po naszym spotkaniu nie piszę :( już dużej nie mogę zapytałam czy dziś napiszę - as kielichów, as buław giermek buław- tu dużo jest kart aktywnych , w giermku bulaw dostrzegam ruch.

dlaczego nie pisał do mnie- król mieczy cesarz 4 den- nie mam pojęcia :(

Napisano

Mi runy wskazały Wunjo i Ansuz ,napisze musisz byc cierpliwa .

• Lubię to! 1
Napisano

z tych kart zadna nie pokazywala mi nigdy kontaktu. giermek monet owszem... giermek mieczy tez... bulawowy - nie.

co do tego, dlaczego... byl zajety swoimi sprawami...

Napisano

Napisze, jest po prostu zajety pracą albo innymi obowiązkami.

pzd.

Napisano

1. napisze na pewno i to cos milego i prosto z serca

2.cos go zatrzymalo, mozliwe,ze cos musi zorbic, moze popracowac, bo pojawila sie karta mezczyzny zmierzajacego sie z jakims zadaniem intelektualnym.

Spkojnie, badz cierpliwa.

Napisano

Hehe no bo zapytałam czy dziś napiszę jak będzie po 24 nie czekam ;d

Napisano

nie no ja wiem,ale daje Ci nadzieje,bo tak przezywasz biedna :(

• Maestro
Napisano

Wg tych kart kontakt będzie na 100%, spontaniczny,ale podejrzewam, że do tygodnia od dzisiaj..Nie pisał bo jest zimny, egoistyczny,skąpy uczuciowo, bez emocji, egoista, w głebokim poważaniu ma Twoje samopoczucie - co za typek...

Napisano

No dla mnie tu kontaktu na ten dzien nie bylo, wg tych kart.

Napisano

chyba dziewczyny kontaktu raczej dziś nie przewiduję , a szkoda. no cóż trzeba żyć ;)

Napisano

zyj kobieto, zyj umow sie z innym. Nie zamartwiaj sie tym,bo zycie jest za krotkie,zeby sie martwic jakims obcym facetem:)