serce26 Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 czy on dziś do mnie napiszę, jestem bardzo zdołowana, że po naszym spotkaniu nie piszę już dużej nie mogę zapytałam czy dziś napiszę - as kielichów, as buław giermek buław- tu dużo jest kart aktywnych , w giermku bulaw dostrzegam ruch. dlaczego nie pisał do mnie- król mieczy cesarz 4 den- nie mam pojęcia Cytuj
Małgosia09 Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 Mi runy wskazały Wunjo i Ansuz ,napisze musisz byc cierpliwa . 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 z tych kart zadna nie pokazywala mi nigdy kontaktu. giermek monet owszem... giermek mieczy tez... bulawowy - nie. co do tego, dlaczego... byl zajety swoimi sprawami... Cytuj
mlodzia Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisze, jest po prostu zajety pracą albo innymi obowiązkami. pzd. Cytuj
panna.marta Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 1. napisze na pewno i to cos milego i prosto z serca 2.cos go zatrzymalo, mozliwe,ze cos musi zorbic, moze popracowac, bo pojawila sie karta mezczyzny zmierzajacego sie z jakims zadaniem intelektualnym. Spkojnie, badz cierpliwa. Cytuj
serce26 Napisano 5 Sierpnia 2013 Autor Napisano 5 Sierpnia 2013 jak na razie brak kontaktu . Poczekam do 24 ;d Cytuj
serce26 Napisano 5 Sierpnia 2013 Autor Napisano 5 Sierpnia 2013 Hehe no bo zapytałam czy dziś napiszę jak będzie po 24 nie czekam ;d Cytuj
panna.marta Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 nie no ja wiem,ale daje Ci nadzieje,bo tak przezywasz biedna Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 5 Sierpnia 2013 Wg tych kart kontakt będzie na 100%, spontaniczny,ale podejrzewam, że do tygodnia od dzisiaj..Nie pisał bo jest zimny, egoistyczny,skąpy uczuciowo, bez emocji, egoista, w głebokim poważaniu ma Twoje samopoczucie - co za typek... Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 No dla mnie tu kontaktu na ten dzien nie bylo, wg tych kart. Cytuj
serce26 Napisano 5 Sierpnia 2013 Autor Napisano 5 Sierpnia 2013 chyba dziewczyny kontaktu raczej dziś nie przewiduję , a szkoda. no cóż trzeba żyć Cytuj
panna.marta Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 zyj kobieto, zyj umow sie z innym. Nie zamartwiaj sie tym,bo zycie jest za krotkie,zeby sie martwic jakims obcym facetem:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi