Daniel Szymanski Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Mam takie pytanie może wydać się to troszkę głupie ale spróbuje. Moja koleżanka zostawiła u mnie pierscionek z czerwonym oczkiem mówiąc mi ze jej przeszkadza po czym zapomniała go wziąć myślicie ze zrobiła to specjalnie wiecie te symbole ,,pierscionek,, zostaw coś u niego coś swojego może Cię pokocha. Wiem tylko tyle ze ona jest obeznana w tych tematach bo jej mama jest wróżka i ezoteryczka. Proszę o odpowiedz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobalt60 Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Tak, zrobiła to przez przypadek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Małgosia09 Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Myślę że nie zrobiła tego celowo ,po prostu go zapomniała zabrac ,ja nie widzę tu żadnej magi .A jeśli ona jest w twoim typie to nie potrzeba tu pierścionka miłośc sama przyjdzie nic na siłę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Asvadmadh Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Moja koleżanka zostawiła u mnie pierscionek z czerwonym oczkiem mówiąc mi ze jej przeszkadza po czym zapomniała go wziąć myślicie ze zrobiła to specjalnie wiecie te symbole ,,pierscionek,, zostaw coś u niego coś swojego może Cię pokocha. Wiem tylko tyle ze ona jest obeznana w tych tematach bo jej mama jest wróżka i ezoteryczka. Jeśli tak, to wyrzuciłbym ten pierścionek razem z koleżanką. Niestety... Tego typu praktyki to niewolenie drugiego człowieka. Traktowanie go jak marionetkę... Jak przedmiot! Tak nie postępuje ktoś, kto kocha i pragnie miłości... Mariusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mahadeva Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Nie koniecznie trzeba w to mieszać magię czy ezoterykę, to czysta psychologia, podświadomie gdzieś coś zostawiamy, gdy chcemy tam wrócić. Pewnie Danielu zwyczajnie wpadłeś koleżance w oko. Jeśli to faktycznie byłaby magia, to zastanawiam się jakie jest prawdopodobieństwo, że natrafiliśmy na kogoś na tyle obeznanego z tematem, że taka magia by zadziałała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bylica Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Fakt, że czyjaś mama jest wróżką i ezoteryczką nie ma nic wspólnego ze skutecznością magiczną. To coś, co ezoteryka nazywa "magią" zazwyczaj jest jakimś pseudoczymś, kompletnie nieskutecznym. Co widać i w większości rozmów w niniejszym dziale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts