Skocz do zawartości

niespodzianka od losu

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jaką niespodziankę szykuje mi los[czego się nie spodziewam?]

9 kielichów 3 kielichów 5 kielichów

Wow same kielichy, to chyba coś związane ze sferą uczuciową...

Nadejdzie zadowolenie, uczczenie czegoś-strata-:ojejku: może zakończenie złego związku-to wywoła u mnie radość...

Napisano

Wiesz, tu wyglada tak, jakbys miala dojrzec do czegos, do podjecia jakiejs decyzji, ktora mialaby wniesc w Twoje zycie radosc, zadowolenie, jasnosc. Tutaj w tych 9 Kielichach upatrywalabym juz takiego uporzadkowania sobie pewnych spraw, dojrzenia mentalnego do pewnych decyzji, ktore potem juz przyjda niejako same z siebie. 3 Kielichy to samo, dojrzewasz do tego, aby nie tylko dawac, ale aby uswiadomic sobie, ze i Ty mozesz brac, otrzymywac. W 5 Kielichach upatrywalabym oczyszczenie pola w niektorych sprawach, moze jakas szczera rozmowa, postawienie spraw jasno, pokazanie czegos takim jak jest.

W podsumach masz Cesarzowa a takze (HB) Gwiazde ze Sprawiedliwoscia. Te karty pokazuja zarowno Twoja mozliwosc bycia zadowolona, jak i to, ze pewne sprawy przyjdzie Ci postawic teraz jasno, poszukac wyjasnienia... i zaczniesz patrzec bardziej przyszlosciowo, z nadzieja w sercu.

• Lubię to! 1
Napisano

dla mnie to troche ogolne pytanie...bo nie wiadomo jaka niespodzianka czy zla czy dobra no i w jakiej sferze...to moze byc wszystko tak na prawde. Ale stawialabym na to,ze odnowi Ci sie z kims kontakt, byc moze z kims do kogo probowalas juz powrocic.

Gość Daffne
Napisano

Jaką niespodziankę szykuje mi los [czego się nie spodziewam]?

9 kielichów 3 kielichów 5 kielichów->Cesarzowa; HB - Gwiazda

Niespodzianka będzie natury emocjonalnej, ogarnie Cię radość i entuzjazm na samą myśl, że coś może się wydarzyć. Będziesz wyglądać z optymizmem za niespodziankami od losu.