Frambuesa_ Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 Czy dojdzie do spotkania z Panem X? (Dodam, że już jakiś czas nie mamy kontaktu) Świat, 2 mieczy, paź buław Spotkamy się, jednak pojawią się jakieś przeszkody (odległość?). Jeśli chodzi o czas to nie mam pojęcia, paź buław świadczy o teraźniejszości... Co on o mnie myśli? Siła, cesarz Uważa, że jestem kobietą silną, która sobie świetnie daje radę i dąży do celu. Proszę o pomoc Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 Spotkania tu nie widze, co najwyzej kontakt netowy lub telefoniczny. Cytuj
panna.marta Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) ja mysle,ze sa szanse na spotkanie, bo masz swiat i w podsumie masz cesarza,wiec moze Ci sie udac zaplanowac to spotkanie,ale nie wiem czy ono dojdzie do skutku i mozliwe jak mowi Sacral,ze zostanie Ci tylko net lub telefon. Co on o Tobie mysli hmm wydaje mi sie, ze on stara sie o Tobie nie myslec, dlatego ze masz sile i cesarza tak jakby byl bardziej skupiony na sobie. W podsumie wisielec lub diabel wg mnie wychodzi wisielec wiec brak motywacji do dzialania jesli diabel,to nie ma zbyt czystych intencji albo poprostu wycofanie. Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez panna.marta Cytuj
Frambuesa_ Napisano 5 Sierpnia 2013 Autor Napisano 5 Sierpnia 2013 Hmm właśnie te karty na spotkanie są dość pozytywne i giermek buław zazwyczaj oznacza ten kontakt... Cytuj
panna.marta Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 tak,ale to kontakt nie bezposredni tylko telefony,smsy i net:) spokojnie, jesli Ci zalezy to dobry i taki kontakt. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 5 Sierpnia 2013 Od razu pomyślałam tak samo jak Sacral: spotkania może nie być, ew. kontakt telefoniczny,netowy.. Uważa Ciebie za silną i zaradną kobietę.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 To nie sa karty spotkania a karty kontaktu, choc nie zawsze. 2 Mieczy to karta intelektu, ale pokazuje tez kontakt, w ktorym 2 osoby sie nie widza, jest kontakt czysto-intelektualny (mentalny). Np. telefoniczny, netowy. Paz Bulaw to spontan, czyli moze byc taki nieplanowany kontakt telefoniczy lub netowy. Ale wiadomo, moge sie mylic. A co mysli. Ciagnie go do Ciebie, ale broni sie przed tym. Cytuj
Fall Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 Zgadzam się z przedmowczyniami-bedzie kontakt ale nie bezpośredni-w sensie net, telefon, ale nie twarzą w twarz. Zobacz-masz świat, dla mnie przy tej 2 mieczowej to odległość, tak jakby kawał świata między wami był..A paź bulaw to też posłaniec, który przynosi wiadomości..Dzisiaj telefon i internet to są nasi posłancy, którzy dostarczają nam wiadomości..Ja tak to widzę :-) Cytuj
Frambuesa_ Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Napisano 6 Sierpnia 2013 Zgadzam się z przedmowczyniami-bedzie kontakt ale nie bezpośredni-w sensie net, telefon, ale nie twarzą w twarz. Zobacz-masz świat, dla mnie przy tej 2 mieczowej to odległość, tak jakby kawał świata między wami był..A paź bulaw to też posłaniec, który przynosi wiadomości..Dzisiaj telefon i internet to są nasi posłancy, którzy dostarczają nam wiadomości..Ja tak to widzę :-) To się akurat będzie zgadzać .. Tak myślałam, że tu przeszkodą będzie odległość (świat). Co mnie zastanowiło to interpretacja panna.marta na temat tego, co on o mnie myśli. Ja tu rzeczywiście nie sumowałam, zawsze powinno się? Cytuj
SacralNirvana Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 Mozna sumowac (natomiast nie trzeba). Diabel w sumowaniu jest razem z Kochankami. Tu w polaczeniu z Cesarzem i Sila w rozkladzie wskazuje, ze pan sie bardzo hamuje i nie pozwala sobie poniesc sie uczuciom do Ciebie. Tyle... znaczy Diabel w tym kontekscie w podsumie. To sa zawsze ograniczenia, ktore nie pozwalaja swobodnie decydowac sercu. A w roszkladzie masz Sile, czyli, ze pana ciagnie do Ciebie, ale Cesarz nie da po sobie poznac, bo on zbyt dumny, to o niego sie zabiega przeciez. I podsum to potwierdza. 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) Czy dojdzie do spotkania z Panem X? (Dodam, że już jakiś czas nie mamy kontaktu) Świat, 2 mieczy, paź buław hm ja myślę, że z opóźnieniem czyli późńiej niż zakładasz może się jakiś kontakt pojawić. Pytanie dotyczy spotkania i myslę,że jakies spontaniczne może się pojawić, może niekoenicznie spotkanie face to face, ale zetknięcie się z sobą gdzieś i zobaczenie się może w grę wchodzić, wymiana paru słów albo nawet z nic bo odległość. Dla mnie paź buław to ruch, działanie jako że to buław energia ognia, aktywności. Także gdzieś w przelocie może być spotkanie albo możecie być umówienia na jakieś bez konkretnego terminu hm... Co myśli? Siła, Cesarz Że jesteś silna psychicznie, może i fizycznie, a także stanowcza. Kobitka "z jajem". Ewentualnie Pan się tu przejawił w Cesarzu a Pani wyłącznie jako Siła. Widać, że pociągacie sie wzajemnie z smy wychodzi Diabeł i Kochankowie więc jako kochankowie i romansowo super bo aż iskry mogą lecieć, ale nie wiem czy Pan nie zajety albo ewentualnie mogły pokazać się jego cechy osoowością nie znaszące sprzeciwu. Ps. Drugi rozkład zinterpretowałam mimo, iż jest wbrew regulaminowi, ponieważ dajemy taryfę ulgową nowym użytkownikom. NAlezy jednak pamietać, że po uzyskaniu 100 postów taki rozkład trzeba będzie zamieszczać na wzajemnej pomocy,do której aktualnie nie masz dostępu:). Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez Daffne Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Ps. Drugi rozkład zinterpretowałam mimo, iż jest wbrew regulaminowi, ponieważ dajemy taryfę ulgową nowym użytkownikom. NAlezy jednak pamietać, że po uzyskaniu 100 postów taki rozkład trzeba będzie zamieszczać na wzajemnej pomocy,do której aktualnie nie masz dostępu:). Dokladnie. Takze niech to dla starszych uzytkownikow (powyzej 100 postow) nie bedzie zacheta do umieszczania tu swoich rtg czy innych tego typu rozkladow... Powyzej 100 nadal obowiazuje Wzajemna. Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 10 Sierpnia 2013 Moderator Napisano 10 Sierpnia 2013 Czy dojdzie do spotkania z Panem X? (Dodam, że już jakiś czas nie mamy kontaktu) Świat, 2 mieczy, paź buław Wydaje mi się, że karty raczej pokazały, że będzie odnowienie kontaktu, ale typowo przez net. Mało spotkaniowe te karty niestety Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi