GdzieTaIrlandia Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) Na uczucia ,relacje z innymi osobami. Do 2 miesiecy przypuszczalnie. Dawno tego rozkladu nie robiłam:) . Stworzyłam ten rozkład ponad 1,5 roku temu. Głownym celem i przekazem rozkładu miało być poszukiwanie tych dobrych i pozytywnych aspektów w życiu. Co ucieszy i wzbogaci: Rycerz Kielichów, 8 mieczy, 10 mieczy-dołozone- SPRAWIERDLIWOSC Uwolnie sie chyba z tego stanu użalania emocjonalnego i odsune od siebie te wszystkie emocje i uczucia. Dokonam sprawiedliwej decyzji,pozbede sie leków? Co trzymac jak najblizej siebie: 6 mieczy, 7 buław, Rycerz denarów- Powinnam przy sobie trzymać to co w obecnej chwili juz mam i to co los mi zaczyna ofiarowywać,powinnam walczyć o swoje mozliwości, nie bać się ryzyka i działać? Na co wplywu miec nie bede: KOŁO,DIABEL,5 kielichów-Tutaj chyba los się odwróci i nastąpi coś nie miłego...czy tego chce czy nie musiałabym sie zmierzyc z własnymi czarnymi stronami . Myślę jeszcze ze bedzie tutaj wiele zdarzeń które skłonią mnie do walki z tymi depresyjnymi stanami Co zmienic moge:PUSTELNIK, 8 denarów,MAG- moge stać sie takim rzemieślinikiem jakim chce,tylko musiałabym wyjsc ze swojej skorupy i czasu przemysleń a zaczac działać i podejmować decyzje Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): 5 denarów,7 kielichów, 9 mieczy- Tutaj miały byc pozytywy niestety ciezko tutaj wynależć pozytywy? raczej wyglada na to,ze nie dotre do zamierzonych planów i nie za dobrze sie to skończy.. A może przewartosciuje pewne rzeczy i podejmę decyzje które kwestie są dla mnie wazne,podejmę ryzyko i przestane te bezsenne noce miną.. Stan uczuc/Obraz emocjonalny: 3 mieczy,CESARZ,Królowa BuławChyba znowu zapragne zeby ktoś docenił mnie albo przyjdze mi zawalczyc o siebie,albo odetne emocje.. Rada kart: Paż Mieczy, 4 kielichów, 4 mieczy-dołozone 7 denarów-Nie powinnam na siłe weszyc,doszukiwać się prawd za wszelką cene,rozmyślać,leczyc starych ran albo czekać na coś co nic nie wniesie.. Myślę,ze tutaj jawi sie tez porada aby trochę odpocząć..zregenerować siły witalne. Dziwne te karty ostatnio:( albo ja tak to widze:( Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez GdzieTaIrlandia Cytuj
Iwka78 Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 Co ucieszy i wzbogaci: Rycerz Kielichów, 8 mieczy, 10 mieczy-dołozone- SPRAWIERDLIWOSC 10 mieczy zakańcza, przecina, więc to pewnie zakończenie jakiejś relacji, uwolnienie się od kielichowego, sprawiedliwa ocena tej relacji Co trzymac jak najblizej siebie: 6 mieczy, 7 buław, Rycerz denarów- dalej pracować nad swoimi zmianami, mimo tego, że inni mogą rzucać kłody pod nogi… Na co wplywu miec nie bede: KOŁO,DIABEL,5 kielichów-no możesz mieć jakiegoś doła, ale to wydaje mi się, że dotyczy właśnie tej relacji z punktu pierwszego… że trzeźwo spojrzysz na tą relację, a to zaboli…. Co zmienic moge: PUSTELNIK, 8 denarów, MAG – nie myśleć o swojej samotności i zająć się rozwojem zawodowym Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): 5 denarów,7 kielichów, 9 mieczy- a ja bym powiedziała, że zmiana nastawienia: dosyć rozdawania siebie, jęczenia, płaczu, życia marzeniami i koniec łapania dołków… szczególnie, że w podsumie HB masz Świat i III cesarzową, czyli wyjście na zewnątrz z mroku, złapanie byka za rogi… Stan uczuc/Obraz emocjonalny: 3 mieczy, CESARZ, Królowa Buław no tu chyba będzie ciężko za sprawą zachowań Cesarza Rada kart: Paż Mieczy, 4 kielichów, 4 mieczy - dołozone 7 denarów – starać się nie izolować, nie dzielić włosa na czworo, tylko po prostu przeczekać ten czas, obserwować, ale nie wpadać w zbyt głębokie emocje… 1 Cytuj
Fall Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 Co ucieszy i wzbogaci: Rycerz Kielichów, 8 mieczy, 10 mieczy-dołozone- SPRAWIERDLIWOSC-skończy się kryzys i poczucie, że jest się w jakiejś pułapce, że się nie ma wyjścia ani możliwości ruchu..Jesteś więźniem swoich negatywnych emocji, ale to się skończy, bo do głosu dojdzie zdrowy rozsądek :-))) Co trzymac jak najblizej siebie: 6 mieczy, 7 buław, Rycerz denarów-przede wszystkim odciąć się od przeszłości, zostawić ją za sobą i wyruszyć na nowy brzeg..Zacząć spełniać swoje potrzeby, pomocny może być jakiś przyjaciel/przyjaciółka, która wesprze radą, pomoże.. Na co wplywu miec nie bede: KOŁO,DIABEL,5 kielichów-na karmę, na przeznaczenie..widać Twój żal i troski, poczucie samotności i rozczarowanie..Może to jest lekcja, którą po prostu musisz przepracować??? Co zmienic moge:PUSTELNIK, 8 denarów,MAG-możesz skorzystać ze swojej mądrości i doświadczenia i dzięki temu kształtować swoje życie jak tylko chcesz..Masz w sobie siłe i możesz zrobić ze swoim życiem co zechcesz..Trzeba tylko wrócić do do świata żywych, bo póki co to troszkę błąkasz się z tą latarenką po odmętach swojej duszy i Ci to nie wychodzi na dobre..Zajmij się pracą, hobby, tym co lubisz i co sprawia Ci przyjemność..Spełniaj się w tym, co kochasz, jeśli nie możesz na ten moment osiągnąć satysfakcji z życia uczuciowego, zrównoważ to czym innym :-) Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): 5 denarów,7 kielichów, 9 mieczy-z biedy emocjonalnej wzbijesz się w strefę marzeń i fantazji, może pojawią się jakieś nowe możliwości..Ale chyba depresyjne stany troszkę podetną Ci skrzydła..Mimo wszystko nastąpi jakiś przełom, w podsumie świat czyli otwarcie i wyjście do ludzi ;-) Stan uczuc/Obraz emocjonalny: 3 mieczy,CESARZ,Królowa Buław-ból serca i cierpienia..Ojjj..tyle rozczarowania życiem widzę w tych kartach..Zostałaś przez życie mocno poturbowana i chyba nie umiesz zagoić tych ran..Na zewnątrz starasz się być twarda jak cesarz i nie chcesz by było po Tobie cokolwiek widać..Ale masz w sobie pierwiastek tej buławowej, jesteś silną i samodzielną kobietą..W podsumie pustelnik czyli poczucie osamotnienia, wyobcowania, niezrozumienia..Myślę, że musisz zadbać o siebie, o swoją kobiecość, to da Ci też siłę..Kontrolować swoje emocje i pozwalać na swobodne ich wyrażanie, nie dusić tego w sobie, nie udawać przed światem cesarza..Jak jest super to chwal się tym, jak jest źle, to powiedz, że Ci źle, zrób smutną minę, nikt sobie nie pomyśli, że jesteś słaba, na tym właśnie polega siła, że pozwalamy sobie otwarcie przeżywać wszystkie emocje-te dobre i te złe.. Rada kart: Paż Mieczy, 4 kielichów, 4 mieczy-dołozone 7 denarów-nie zakładać na siebie maski, nie udawać-pozwolić sobie otwarcie przeżywać smutek, tęsknotę..Absolutnie nie odcinać się emocjonalnie, emocje trzeba przeżywać, przerabiać..Bądź szczera sama ze sobą..Pamiętam Twoje pytanie o pewnego pana..Porozmawiaj z nim, powiedz mu wszystko, co czujesz, nie przejmuj się tym, co on o Tobie pomyśli..W podsumie masz słońce..wcześniej jest 7 denarów..Troszkę czasu Ci to zajmie, ale dojdziesz do siebie, odnajdziesz radość i harmonię w życiu..Słońce radzi by nauczyć się cieszyć z najdrobniejszych rzeczy, by cieszyć się jak dziecko ze wszystkiego ,sprawiać sobie drobne radości..Będzie dobrze :-) 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 8 Sierpnia 2013 Co ucieszy i wzbogaci: Rycerz Kielichów, 8 mieczy, 10 mieczy-dołozone- SPRAWIERDLIWOSC tak, jakbyś miała wyjść z dołka,tzn. z poczucia ciągłego zagubienia, zdołowania, z marazmu, z sytuacji pozornie sprawiających wrażenie sytuacji bez wyjścia,widać, ze w końcu na spokojnie zaczniesz dochodzić do siebie i realnie oceniać rzeczywistość,zarzucisz fantazjowanie, a zaczniesz być racjonalistką Co trzymac jak najblizej siebie: 6 mieczy, 7 buław, Rycerz denarów to,co umiesz robić najlepiej,uporczywą walkę o swoje, o swój rozwój zawodowy,kształć się, szkol, czytaj Na co wplywu miec nie bede: KOŁO,DIABEL,5 kielichów na cyklicznie powtarzające się chwile, gdy usiądziesz i będziesz użalać się nad sobą,na doły, depresje,ale i na jakiś nałóg, bo Diabeł z Kołem często informuje o nałogu,zresztą masz Ksiezyc w podsumie... Co zmienic moge:PUSTELNIK, 8 denarów,MAG możesz z Pustelnika,czyli w tym przypadku z kobiety osamotnionej,będącej w opozycji do świata zewnętrznego, stać się poprzez pracę nad samą sobą kobietą, która będzie osiągac to,co tylko zechce, innymi słowy wskazana tu jest zmiana myslenia o sobie Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): 5 denarów,7 kielichów, 9 mieczy- porzucisz nierealne myslenie i fałszywe postrzeganie świata na rzecz samoświadomości, przestaniesz się w końcu zadręczać Stan uczuc/Obraz emocjonalny: 3 mieczy,CESARZ,Królowa Buław czujesz się niespełniona, bo zostałaś porządnie ugodzona w serce przez mężczyznę, w związku z czym próbujesz walczyc o siebie,o swoją godność Rada kart: Paż Mieczy, 4 kielichów, 4 mieczy-dołozone 7 denarów odpocznij,walcz o swoje,ale staraj się wyłaczyć myślenie,rób swoje 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Napisano 9 Sierpnia 2013 dziekuje:) bede weryfikowac z czasem:) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Napisano 12 Sierpnia 2013 Witam,podbijqm watek i proszę o sugestie:) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 16 Sierpnia 2013 Autor Napisano 16 Sierpnia 2013 Podbijam wątek bo sierpien się dopiero zaczał Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 1 Października 2013 Autor Napisano 1 Października 2013 wszystko pokryło sie z weryfikacja Iwki, najbardziej trafnie. dziekuje za kazde interpretacje IWKA Co ucieszy i wzbogaci: Rycerz Kielichów, 8 mieczy, 10 mieczy-dołozone- SPRAWIERDLIWOSC 10 mieczy zakańcza, przecina, więc to pewnie zakończenie jakiejś relacji, uwolnienie się od kielichowego, sprawiedliwa ocena tej relacji Co trzymac jak najblizej siebie: 6 mieczy, 7 buław, Rycerz denarów- dalej pracować nad swoimi zmianami, mimo tego, że inni mogą rzucać kłody pod nogi… Na co wplywu miec nie bede: KOŁO,DIABEL,5 kielichów-no możesz mieć jakiegoś doła, ale to wydaje mi się, że dotyczy właśnie tej relacji z punktu pierwszego… że trzeźwo spojrzysz na tą relację, a to zaboli…. Co zmienic moge: PUSTELNIK, 8 denarów, MAG – nie myśleć o swojej samotności i zająć się rozwojem zawodowym Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): 5 denarów,7 kielichów, 9 mieczy- a ja bym powiedziała, że zmiana nastawienia: dosyć rozdawania siebie, jęczenia, płaczu, życia marzeniami i koniec łapania dołków… szczególnie, że w podsumie HB masz Świat i III cesarzową, czyli wyjście na zewnątrz z mroku, złapanie byka za rogi… Stan uczuc/Obraz emocjonalny: 3 mieczy, CESARZ, Królowa Buław no tu chyba będzie ciężko za sprawą zachowań Cesarza Rada kart: Paż Mieczy, 4 kielichów, 4 mieczy - dołozone 7 denarów – starać się nie izolować, nie dzielić włosa na czworo, tylko po prostu przeczekać ten czas, obserwować, ale nie wpadać w zbyt głębokie emocje… Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi