Skocz do zawartości

Co sie dzieje..?czego chce ..?

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pan znowu robi jakieś podchody w stosunku do mnie..szuka kontaktu wzrokowego,adoruje słowami..

Nie wiem o co mu chodzi, straciłam tez rachube kim ten człowiek jest.

Ja trzymam dystans i nie pozwalam na kolejny rozwój.

Chce wiedzieć jak to pokaża karty.

1/ Jaki jest jego cel w tej relacji/czego oczekuje? 7 buław na pewne rzeczy sie nie ma wpływu wiec pozostaje bronić swoich racji i liczyc na to,że nasze działania przyniosą korzys jaka chcemy.. generalnie liczenie ze nie wszystko zostało stracone.

2/ Co jest w stanie dac od siebie?Królowa Kielichów wiele emocji,płynnych iracjonalnych marzeń. Takie prowadzenie przez uczucia-sercem-kiedy na chwile odrzucamy analize i racjonalne myślenie..ale i tez mysle ze tutaj zjadał by wiele moich uczuć..

3/ Czego mu brakuje? 2 kielichów spotkań, rozmów, relacji..

4/ Czego nie toleruję ? KOCHANKOWIE braku cielesności

5/ Czego po sobie nie pokazuje? KAPŁANKA,KOLO ze na pewne rzeczy nie ma wpływu.. albo ze skrywa jakies tajemnice..lub ze ma kochanke..albo widzi moja zmiane zachowania i chłod..

6/ Sedno sprawy- 4 buław, 2 buław, 6 mieczy,UMIARKOWANIESednem sprawy jest to ,że każde ma swój dom i skierowało ku temu swoje energi..a tu trzeba by było przekroczyć wielkie morza by cokolwiek sie z tego wykluło,wiele wysiłku..

7/ Co mogę/powinnam zrobić?As mieczy, 4 mieczy:Powinnam zdecydowanie dla własnego dobra nadal sie izolować

Napisano

1/ Jaki jest jego cel w tej relacji/czego oczekuje?konsekwentnie dziala, uparcie i determinujaco probuje wyrazic swoje uczucia

2/ Co jest w stanie dac od siebie?Królowa Kielichów- to ze jest atrakcyjny, dojrzaly i ze moze byc tez dobrym przyjacielem / meska wersja krolowej

3/ Czego mu brakuje? 2 kielichów- przede wszystkim uczucia, trwalej relacji

4/ Czego nie toleruję ? KOCHANKOWIE chwiejnosci, niezdecydowania

5/ Czego po sobie nie pokazuje? KAPŁANKA,KOLO ze czeka cierpliwie na cos co jest dla niego wazne

6/ Sedno sprawy- 4 buław, 2 buław, 6 mieczy,UMIARKOWANIESednem sprawy jest to ,że liczy na cos wiecej, na to ze mu sie uda a tu takie odciecie

7/ Co mogę/powinnam zrobić?As mieczy, 4 mieczy:Powinnam zdecydowanie dla własnego dobra nadal sie izolować - zgadzam sie, choc nie wiem czy dla dobra,ale dac mu troche do zrozumienia,zeby sie opamietal

Napisano

Martus napisałas

6/ Sedno sprawy- 4 buław, 2 buław, 6 mieczy,UMIARKOWANIESednem sprawy jest to ,że liczy na cos wiecej, na to ze mu sie uda a tu takie odciecie
jestem w szoku!

Dzis jak mu powiedziałam,ze czuje,ze to wszystko to dla mnie odległy czas i czuje ze to izoluje. Mina mu zwiedła i od razu zmienił temat,posmutniał..

Potem zadzwonił i powiedział,ze sam nie potrafi wyrazic tego co on czuje i zebym pamietała o tym jaka piekna jestem (chociaz wygladam jak z dupy-nie pomalowana,przemeczona wszystkim")

Napisano

no widzisz, bo on chce cos wiecej, facet nie robi z siebie malpy bez powodu :D

• Maestro
Napisano

1/ Jaki jest jego cel w tej relacji/czego oczekuje? 7 buław

2/ Co jest w stanie dac od siebie?Królowa Kielichów

3/ Czego mu brakuje? 2 kielichów

4/ Czego nie toleruję ? KOCHANKOWIE

5/ Czego po sobie nie pokazuje? KAPŁANKA,KOLO

6/ Sedno sprawy- 4 buław, 2 buław, 6 mieczy,UMIARKOWANIE

7/ Co mogę/powinnam zrobić?As mieczy, 4 mieczy

Facet lubi emocje, jak cos się dzieje, bardzo by chciał, zebyś mu uległa i jadła mu z ręki, sednem sprawy jest rutyna w jego związku, osłabienie uczuć i brak żywiołowosci, on nie pokazuje po sobie tego, ze cierpliwie czeka na odmianę losu,czyli na moment, gdy zaczniesz wzdychać do niego..Karty radza Ci wprost,żebyś się odcięła od niego..

Napisano

1. Pan po prostu potrzebuje zrealizować swojem potrzeby.

2. Mysle, że Pan jest w stanie obdarować Cię uczuciem..

3. Uczuć, spotkań.

4. Nie lubi stawać przed koniecznością dokonania wyboru zwłaszcza, jeśli to wybór między sercem a rozumem.

5. Tutaj albo cierpliwie czeka na zmianę w Waszej relacji, albo coś z żoną mu się*pozmieniało..

6.Ja sobie myślę, że on się cieszył z Waszej znajomości ale hmm..sprawy chyba nie szły naprzód, raczej taka bierność nastała i wzajemne przeglądanie się sobie, aż nastąpiło odcięcie i brak komunikacji..zabrakło rownowagi w tej relacji, okazywania uczuć, chyba trochę wiało chłodem i obojętnością..?

7. Przede wszystkim powinnaś z nim szczerze porozmawiac dlaczego się odcięłaś i zdystansowałaś.

Napisano

Fall tak,dlugi okres wialo ode mnie chlodem..zawiodl mnie.. Poza tym wszystko wyszlo na swiatlo dzienne.. U mnie I U niego.. I obydwoje mamy wspolne zale. Ja mam w sobie wiele urazu I dystansu.

Napisano

Dla mnie najgorszy jest żal..Bo złość czy gniew przechodzą, a żal pozostaje i się kumuluje..Jeśli Ci zależy-nie odtracaj go..porozmawiajcie powolutku..przecież nie musicie od razu wskakiwac w niewiadomo jaką relację..Może pan chciałby jakoś wytłumaczyć swoje zachowanie? Przecież bez powodu by się nie zaczął odzywać..Faceci to dumne istoty ;-)

Napisano

1/ Jaki jest jego cel w tej relacji/czego oczekuje? 7 buław tak jakby chcial osiagnac swoj cel, nie chce odpuscic

2/ Co jest w stanie dac od siebie?Królowa Kielichów mam wrazenie, ze to on by oczekiwal uczuc wlasnie, wsparcia.. zeby sie nim zatroszczyc. jest jakby w stanie dac od siebie tyle, ze pozwoilby Ci dbac o niego.. tak czuje to. wiem dziwna interpretacja.. ale zastanawia mnie, ze pojawila sie Q pucharow, a nie krol

3/ Czego mu brakuje? 2 kielichów zwiazku, bycia z kims, wspolnego dzielenia sie czasem, uczuciami...

4/ Czego nie toleruję ? KOCHANKOWIE ja bym powiedziala, ze nie toleruje bycia tym drugim.. w koncu kochankowie mowia o wyborze pomiedzy czyms a czyms..

5/ Czego po sobie nie pokazuje? KAPŁANKA,KOLOHmm.. mam wrazenie jakby karty nie chcialy powiedziec co, ale sama sie tego dowiesz w swoim czasie

6/ Sedno sprawy- 4 buław, 2 buław, 6 mieczy,UMIARKOWANIE Sama najlepiej to opisalas

7/ Co mogę/powinnam zrobić?As mieczy, 4 mieczy Chyba wlasnie dla Ciebie najlepiej by bylo izolowanie sie.. Nie jestes chyba gotowa na cokolwiek z tym panem

Napisano

1/ Jaki jest jego cel w tej relacji/czego oczekuje? 7 buław Postanowił o Ciebie zawalczyć, moze trochę sie uparł.

2/ Co jest w stanie dac od siebie?Królowa Kielichów - uczucie

3/ Czego mu brakuje? 2 kielichów spotkań, rozmów, relacji.. - zgadzam się

4/ Czego nie toleruję ? KOCHANKOWIE Jeśli Ty to niejasnosci (tak odczytałam, chyba że "ę" na końcu przez przypadek). jeśli on to w kontekście innych kart nie chce byc jednym z dwóch, nie chce być rywalem dla innego. Moze nie moze znieść myśli, ze mogłąbys o nim zapomnieć.

5/ Czego po sobie nie pokazuje? KAPŁANKA,KOLO gdyby nie karty końcowe inaczej bym zinterpretowała. Ale przy takich kartach mysle, że on chce zmienic Twoje nastawienie do niego.

6/ Sedno sprawy- 4 buław, 2 buław, 6 mieczy,UMIARKOWANIE - napisałabym podobnie.

7/ Co mogę/powinnam zrobić?As mieczy, 4 mieczy:Powinnam zdecydowanie dla własnego dobra nadal sie izolować - zgadzam się. Nie wiesz co bedzie potem. faceci nie lubią łatwych łupów.