Skocz do zawartości

Jutrzejszy dzien. z weryfikacja wieczorem

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jutro zapowiada sie pracowity dzień.

2 klientki na zabieg permanentny brwi, jedna na rzęsy z 100% norek wiec przy niej samej pracy na około 3h.

Ogólna atmosfera dnia: Słońce,DIABEŁ,WISIELEC- Widać moje wziecie się do pracy,pokonywanie przeszkód,,troche bólu,.no i spokoju..czas kiedy cos sie zmienia w drugim człowieku..oczekiwania:D

Jak zrealizuja się oczekiwania klientki:

1: 10 mieczy, Rycerz kielichów- tak,widać nakłucia i poprawke po poprzedniej osobie..

2:As denarów, 3 buław-tutaj jakby wyglądała jeszcze za czyms..albo nie do konca efekt taki jak myslała

3:Paż kielichów- tutaj Pani uzna mnie za młoda osobe i moze miec obawy czy zrobie dobrze(Pani ma około 55/60 lat)

Moje samopoczucie wieczorem: 8 mieczy, 9 denarów, MAG- moge byc troche zablokowana i zmeczona..chciec troche odpocząć..

Napisano

Cudowny watek! Jestes kosmetyczka?:D

Jutro zapowiada sie pracowity dzień.

2 klientki na zabieg permanentny brwi, jedna na rzęsy z 100% norek wiec przy niej samej pracy na około 3h.

Ogólna atmosfera dnia: Słońce,DIABEŁ,WISIELEC- na poczatku entuzjastycznie zabierzesz sie dopracy, pozniej mozliwe jakies nerwy moze ktoras klientka Cie zdenerwuje abo czyms poirytuje?na koncu chyba jakies zmeczenie ktore wprawi Cie w taki stan zawieszenia albo rozkojarzenia.

1: 10 mieczy, Rycerz kielichów- cos tam sie moze wydarzyc, ale Ty chyba intuicyjnie rozwiazesz problem i dzieki temu bedzie zadwolona, pochwali Cie powie,ze jestes mistrzynia;)

2:As denarów, 3 buław-wydaje mi sie,ze uzna,ze zmienilas sie po tym zabiegu na lepsze

3:Paż kielichów- tutaj Pani uzna mnie za młoda osobe i moze miec obawy czy zrobie dobrze-mozliwe,ze tak,szkoda ze nie dociagnelas cos jeszcze

Moje samopoczucie wieczorem: 8 mieczy, 9 denarów, MAG- mysle,ze mozesz nad czyms myslec czy dobrze zorbilas,ale ogolnie bedziesz z siebie zadowolona i uznasz,ze zrobilas wszystko dobrze/jak nalezy.

• Lubię to! 1
Napisano

Martus nie do końca kosmetyczką..

Kosmetyka to szeroki zakres pielegnacji twarzy i ciała.,.

Ja jestem stylistką rzęs,stylistką fryzur alternatywnych(typu dredy,warkoczyki afrykańskie itd) linergistką i zajmuje sie piercingiem.

Po drodze gdzies tam moje drogi powędrowały przez wizaż ,charakteryzacje i pazury ,ale zdecydowałam,ze nie bede trzymała wielu srok na raz i zajmuje sie tym co sprawia mi najwiekszą radość.

Ta pierwsza Pani jest niezadowolona z poprzedniej aplikacji innej linergistki i mam poprawiać tamta aplikcje. Przyszła do mnie z polecenia innej klientki której wykonywałam usługę:)

Druga jest stała klientką której wykonywałam inne usługi a teraz zdecydowała sie na rzęsy w sumie najlepsze jakościowo.

Trzecia to pracownica mojej klientki(tez jest z polecenia) starsza Pani właśnie która nie ma swoich brwi..

Napisano

ja mam taki sentyment,bo jestem niedoszla kosmetyczka...przerwalam szkole dla innej pracy w ktorej teraz sie realizuje i bede w przyszlosci,ale sentyment zostaje:D

Czyli Pani nr 1 -nie zdarzy sie cos nagle,tylko juz sie zdarzylo pewnie. A ty jej to poprawisz:D

Napisano

Martuś zawsze mozna wrócić do swoich pasji, dopóki tchu nam nie braknie możemy wszystko zmieniać:)

Napisano

no moze,moze myslalam nad otworzeniem kiedys swojej kliniki, jesli biznesik ciuchowy by nie wypalil:D

Napisano

nadmiernie kupuje i kocham :D ze az chyba sama otworze, stawialam kiedys ukladzik na sklep i karty byly piekne:D

Napisano

Jeśli czujesz zamiłowanie, masz zmysł artystyczny i znasz sie na tym a wszystko sprawia Ci radość warto walczyc o marzenia i spełnienie. Handel ubraniami to ciężka praca,rynek nasycony,no ale na to zawsze bedzie zapotrzebowanie . Trzeba dobrze trafić:)

Napisano

Ogólna atmosfera dnia: Słońce,DIABEŁ,WISIELEC-

oj bedziesz zadowolona sama z siebie, z efektów, ze swojej pracy. Stawiam na to, ze jedna z pań bedzie marudziła (diebeł) a wisielec... albo bedziesz musiała przerwac zabieg i go powtórsyc za kilka dni albo conajmniej jedna z pan na pewno wróci do Ciebie.

1: 10 mieczy, Rycerz kielichów

bedzie miala nadzieje, ze naprawisz to, co zepsute i bedzie zadowolona, pozytywne emocje w rycku ale to ona moze być Diabłem z poprzedniego rozkładu

2:As denarów, 3 buław-

zadowolona i ona bedzie powracajacym wisielcem :D

3:Paż kielichów

tutaj pani srednio zadowolona, bedzie porównywała do poprzednich kosmetyczek, u których była. Tzn ogólnie zadowolona 'ale była u lepszej, ale dziewczyna sie uczy wiec jest dobrze'

Moje samopoczucie wieczorem: 8 mieczy, 9 denarów, MAG

zmeczona, troche sfrustrowana, bo jedna z pan (diablica) da do myslenia ale na plus, bo napedzi Cie to na jakis nowy pomysł wg mnie.
Napisano

Trida bardzo Ci dziekuje:)

Wrocic może trzecia.. na korekte..tak miesiac najwczesniej po zabiegu w celu dopigmentowania to zalezy jak barwnik wejdzie w skóre:)

druga byc moze bedzie wracać na korekty..

no do tej 1 mam najwieksze objekcje:) zobaczymy:D Dzieki ,jutro zweryfikuje i po czasie równiez

Napisano

Weryfikacja-

1.pierwsza Pani przełożyła termin na niedziele- razem doszłysmy do tego wniosku ponieważ w sobote szła na ślub i strupki do tego czasu by nie zeszły.

2.Druga Pani przyjechała,ale wybrała inna metode rzęs z uwagi na brak wiekszej gotówki (wiec wypatrywała innego sposobu w 3 buław)

3. trzecia Pani przyjechała i sie okazała ,że bierze tabletki na krzepliwość krwi. Ta choroba jest przeciwwskazaniem wiec nie mogłam wykonać zabiegu. Chyba,ze lekarz zezwoli na odstawienie lekarstw na jakis czas i wtedy moglybysmy coś zdziałać.

Ogólem atmosfera dnia- nastawiona byłam na wiekszą kase..a tu taki zonk(DIABEŁ) i caly dzien w zawieszeniu(WISIELEC)

Wieczorem byłłam troche przytłoczona sytuacją a z drugiej strony troche sie cieszyłam,że mam chwile na odpoczynek.

Dzieki wam za wasze interpretacje, były ciekawe spostrzeżenia:)