Maestro Inez2503 Napisano 5 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 5 Sierpnia 2013 Co miłego w uczuciach w sierpniu? słońce król mieczy smierć as kielichów 8 buław suma Wieża chyba pan do tej pory egoistycznie nastawiony zmieni swoją postawe i da z siebie więcej.. Cytuj
Fall Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 No definitywnie coś się zadzieje, jakieś przeobrażenie tutaj widzę, ale wieża w podsumie mnie osobiście nigdy optymizmem nie napawa..Wydaje mi się, że może w Tobie jakieś nowe uczucie wykielkuje, a z tym królem mieczowym dasz sobie spokój..Bo jakos z tą wieżą to happy endu z tym mieczowym nie widzę..Ale jeśli tak to na pocieszenie mogę dodać, że to nowe uczucie będzie baaardzo porywające;-) Cytuj
Iwka78 Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 Co miłego w uczuciach w sierpniu? słońce król mieczy smierć as kielichów 8 buław suma Wieża - chyba jakiś niezły sponton tutaj będzie:-)))) jakaś totalna zmiana:-) Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 Ja pomyslalam, ze moze zakonczysz relacje z mieczowym, w innym Twoim rozkladzie tez tak mi wyszlo... Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Sierpnia 2013 Napisano 8 Sierpnia 2013 Co miłego w uczuciach w sierpniu? słońce król mieczy smierć as kielichów 8 buław suma Wieża będzie Ci towarzyszyć dobry nastrój i radość, ktoś odsunie się od Ciebie co będzie zdaje mi się na rękę i jednocześnie da Ci to pole to nowych działań i dążeń co wprawi Cię w spory entuzjazm i radochę Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 8 Sierpnia 2013 Co miłego w uczuciach w sierpniu?słońce król mieczy smierć as kielichów 8 buław suma Wieża będzie Ci towarzyszyć dobry nastrój i radość, ktoś odsunie się od Ciebie co będzie zdaje mi się na rękę i jednocześnie da Ci to pole to nowych działań i dążeń co wprawi Cię w spory entuzjazm i radochę Ja już odsunęłam od siebie kogoś))) Ha, ha ha:))))) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Września 2013 Autor Maestro Napisano 1 Września 2013 Weryfikacja Więc tak..było trochę kontaktów z kolegą, który się nagle obudził, potem wrócił jeszcze jeden z przeszłości..Ten drugi bardzo na mnie naciskał w jednej kwestii i napisałam mu kilka zdań co o tym mysle, więc się odsunął, ale dobrze, bo wkurzył mnie na maksa, z drugim tez chwilowe milczenie, ale widzę, że znowu zaczyna podchody..Już mnie to denerwuje,może ta Wieża w podsumie mówi, że mentalnie zakończyłam te kontakty...hmm...oni pewnie jeszcze o tym nie wiedzą:lol: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi