Dasha1990 Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Witam. Od miesiaca dzien w dzien sni mi sie byla dziewczyna mojego chlopaka. W kazdym ze snow widze dziwne przypadki w ktorych ona z nim odchodzi... po prostu mi go zabiera... Strasznie mnie to martwi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sin Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Może boisz się takiego sceniariusza i objawia Ci się to w snach? Może ten sen ma ci uświadomić jaki on jest dla Ciebie ważny? Ja niałam tak, że trochę narzekałam sobie w duszy na swojego i nagle mi się przyśniło, że odszedł i obudziłam się z przerażeniem ale i z ulgą i zrozumieniem, że jest dla mnie kimś bardzo bardzo ważnym, kogo nie chcę stracić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasha1990 Posted March 5, 2009 Author Share Posted March 5, 2009 Owszem nie chce go stracic ale dlaczego az tyle razy mi sie to sni? i kazdy sen jest zupelnie inny od poprzedniego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sin Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Jest inny ale chyba motyw pozostaje niezmienny. A Tyle razy się śni bo to chroniczny lęk, tak myslę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Owszem nie chce go stracic ale dlaczego az tyle razy mi sie to sni? i kazdy sen jest zupelnie inny od poprzedniego? Bo duzo o tym myslisz i siedzi Ci to w glowie,jak napisano wczesniej,obawiasz sie,ze z Toba postapi tak samo...wiesz-nie bez powodu nasze sny odzwierciedlaja nasze leki,napisalas,ze snia Ci sie rozne sny,moze opisz jeden dokladniej,to postaram Ci sie wtedy pomoc:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts