pretoria Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 Mam pewne obawy co do tego tatuażu... Czy będziemy zadowoleni?? Ja : królowa pucharów, król mieczy, giermek denarów, król mieczy Wydaję mi się, że Pani tatuatorka wykona swoje zadanie odpowiednio. M : pustelnik, 9buław, głupiec, kochankowie, 7denarów Widać strach, lęk przed złym wykonaniem, niechęć do tatuatorki. Jeśli zdecyduje się zrobić tatuaż u tej osoby to nie będzie to przemyślana sprawa, może poniekąd podjęta spontanicznie. Myślę, że w efekcie końcowym ta osoba będzie zadowolona ( aczkolwiek myślę, że ten tatuaż nie będzie tak fajny jak poprzedni ). W : słońce, 10pucharów, kapłan, gwiazda, 6denarów U W. największy entuzjazm, najmniej strachu przed nieodpowiednim wykonaniem i chyba będzie najbardziej zadowolony. Cytuj
panna.marta Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) Czy będziemy zadowoleni?? Ja : królowa pucharów, król mieczy, giermek denarów, król mieczy Bedziesz entuzjastycznie nastawiona do zabiegu, ktos sie Toba fachowo zajmie, bo bedzie widzial,ze mimo wszystko troche sie boisz i jestems mlodziutka. Powinno byc dobrze. M : pustelnik, 9buław, głupiec, kochankowie, 7denarów Widac strach przed tym czy ta osoba podejmuje dobra decyzje, mozliwe,ze ta osoba bedzie schciala sie wylamac z grupy. Albo zdecyduje sie w ostatniej chwili albo uzna,ze pojdzie innym razem. Jesli sie zdecyduje,to nie wykluczone,ze wroci na poprawke. W : słońce, 10pucharów, kapłan, gwiazda, 6denarów o tak, widac zadwolonie, optymistyczne podejscie, spokoj, opanowanie no i zadowolenie z efektu koncowego. Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez panna.marta Cytuj
Iwka78 Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 Ja : królowa pucharów, król mieczy, giermek denarów, król mieczy strasznie dużo tych tatuażystów dookoła... jakieś emocje chyba będą silne... M : pustelnik, 9buław, głupiec, kochankowie, 7denarów oj nie wiem, czy ta osoba to nie zmieni zdania w ostatniej chwili... W : słońce, 10pucharów, kapłan, gwiazda, 6denarów tak, ten człek będzie zadowolony, wydał kasę i tego właśnie oczekiwał w zamian Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 W będzie najbardziej zadowolony, M uzna że nawet fajnie wygląda, ale szału i entuzjazmu wielkiego nie będzie TY 2 razy król mieczy? myślę, że będziesz zadowolona, tylko skupisz sie na koledze,który mało zadowolony i może nawet będziesz z nim próbowała rozmawiać,a może przekonywać. w sumie to ciężko mi interpretować bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam pytanie Cytuj
pretoria Napisano 8 Sierpnia 2013 Autor Napisano 8 Sierpnia 2013 Z królem mieczy coś mi się pokićkało, miał być inny król Pytanie postaram się nieco rozjaśnić... Od każdego z nas to będzie kolejny tatuaż, ale boimy się czy zostanie on odpowiednio wykonany. Tatuatorka (porównując do innych tatuatorów) jest osobą, która ma dość małe doświadczenie Dziękuję Wam za interpretację Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Sierpnia 2013 Napisano 8 Sierpnia 2013 Tatuatorka (porównując do innych tatuatorów) jest osobą, która ma dość małe doświadczenie nie bojasz się? ja to pewnie poszłabym do doświadczonego i w miarę możliwości taniego Cytuj
pretoria Napisano 8 Sierpnia 2013 Autor Napisano 8 Sierpnia 2013 Ona jest doświadczona, ale porównując z tym, u którego robiłam wcześniej to brakuje jej kilkunastu lat Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Sierpnia 2013 Napisano 8 Sierpnia 2013 Ona jest doświadczona, ale porównując z tym, u którego robiłam wcześniej to brakuje jej kilkunastu lat aa czyli to tylko wiek, w sumie kobieta może byc bardziej precyzyjna ^^ Cytuj
pretoria Napisano 8 Sierpnia 2013 Autor Napisano 8 Sierpnia 2013 Tak, wiek Bo wszystko będzie normalnie w studio, ale kobitka jest b.młodziutka - zobaczymy jak to będzie Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 10 Sierpnia 2013 Moderator Napisano 10 Sierpnia 2013 Ja : królowa pucharów, król mieczy, giermek denarów, król mieczy Będizesz zadowolona z wyniku M : pustelnik, 9buław, głupiec, kochankowie, 7denarów On sie chyba wstrzyma z decyzja. Jest bardzo niepewny i chyba nie ma zaufania do tej babeczki, może jak zobaczy jak wygladaja tatuaze u Ciebie i drugiej osoby, to wtedy sie zdecyduje. W : słońce, 10pucharów, kapłan, gwiazda, 6denarów a ten idzie na żywioł ;p jest zadeklarowany i przekonany o słuszności. Powinien być bardzo zadowolony Cytuj
pretoria Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Napisano 19 Sierpnia 2013 Ja się wyłamałam, M tez. W nigdy w życiu nie widzialam tak podekscytowanego. Zadowolony w 100% ( póki co ), zobaczymy co będzie po wygojeniu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi