Skocz do zawartości

Tatuaże 3osób, weryfikacja niebawem

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam pewne obawy co do tego tatuażu...

Czy będziemy zadowoleni??

Ja : królowa pucharów, król mieczy, giermek denarów, król mieczy

Wydaję mi się, że Pani tatuatorka wykona swoje zadanie odpowiednio.

M : pustelnik, 9buław, głupiec, kochankowie, 7denarów

Widać strach, lęk przed złym wykonaniem, niechęć do tatuatorki. Jeśli zdecyduje się zrobić tatuaż u tej osoby to nie będzie to przemyślana sprawa, może poniekąd podjęta spontanicznie. Myślę, że w efekcie końcowym ta osoba będzie zadowolona ( aczkolwiek myślę, że ten tatuaż nie będzie tak fajny jak poprzedni ).

W : słońce, 10pucharów, kapłan, gwiazda, 6denarów

U W. największy entuzjazm, najmniej strachu przed nieodpowiednim wykonaniem i chyba będzie najbardziej zadowolony.

Napisano (edytowane)

Czy będziemy zadowoleni??

Bedziesz entuzjastycznie nastawiona do zabiegu, ktos sie Toba fachowo zajmie, bo bedzie widzial,ze mimo wszystko troche sie boisz i jestems mlodziutka. Powinno byc dobrze.

Widac strach przed tym czy ta osoba podejmuje dobra decyzje, mozliwe,ze ta osoba bedzie schciala sie wylamac z grupy. Albo zdecyduje sie w ostatniej chwili albo uzna,ze pojdzie innym razem. Jesli sie zdecyduje,to nie wykluczone,ze wroci na poprawke.

o tak, widac zadwolonie, optymistyczne podejscie, spokoj, opanowanie no i zadowolenie z efektu koncowego.

Edytowane przez panna.marta
Napisano

strasznie dużo tych tatuażystów dookoła... jakieś emocje chyba będą silne...

oj nie wiem, czy ta osoba to nie zmieni zdania w ostatniej chwili...

tak, ten człek będzie zadowolony, wydał kasę i tego właśnie oczekiwał w zamian

Gość Daffne
Napisano

W będzie najbardziej zadowolony,

M uzna że nawet fajnie wygląda, ale szału i entuzjazmu wielkiego nie będzie

TY 2 razy król mieczy? :mysli: myślę, że będziesz zadowolona, tylko skupisz sie na koledze,który mało zadowolony i może nawet będziesz z nim próbowała rozmawiać,a może przekonywać.

w sumie to ciężko mi interpretować bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam pytanie :dostal_na:

Napisano

Z królem mieczy coś mi się pokićkało, miał być inny król :P

Pytanie postaram się nieco rozjaśnić... Od każdego z nas to będzie kolejny tatuaż, ale boimy się czy zostanie on odpowiednio wykonany. Tatuatorka (porównując do innych tatuatorów) jest osobą, która ma dość małe doświadczenie ;)

Dziękuję Wam za interpretację :)

Gość Daffne
Napisano
Tatuatorka (porównując do innych tatuatorów) jest osobą, która ma dość małe doświadczenie ;)

nie bojasz się? ja to pewnie poszłabym do doświadczonego i w miarę możliwości taniego :D

Napisano

Ona jest doświadczona, ale porównując z tym, u którego robiłam wcześniej to brakuje jej kilkunastu lat :P

Gość Daffne
Napisano
Ona jest doświadczona, ale porównując z tym, u którego robiłam wcześniej to brakuje jej kilkunastu lat :P

aa czyli to tylko wiek, w sumie kobieta może byc bardziej precyzyjna ^^

Napisano

Tak, wiek :)

Bo wszystko będzie normalnie w studio, ale kobitka jest b.młodziutka - zobaczymy jak to będzie :)

• Moderator
Napisano

Będizesz zadowolona z wyniku :)

On sie chyba wstrzyma z decyzja. Jest bardzo niepewny i chyba nie ma zaufania do tej babeczki, może jak zobaczy jak wygladaja tatuaze u Ciebie i drugiej osoby, to wtedy sie zdecyduje.

a ten idzie na żywioł ;p jest zadeklarowany i przekonany o słuszności. Powinien być bardzo zadowolony :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja się wyłamałam, M tez.

W nigdy w życiu nie widzialam tak podekscytowanego. Zadowolony w 100% ( póki co ), zobaczymy co będzie po wygojeniu :)