panna.marta Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) Kochani, na weekend jestem zaproszona na imprezę dokładniej parapetowkę. Jak ta imprezka będzie wyglądała? kochankowie, koło fortuny, wisielec -> kochankowie uuu, same AW no wiec kochankowie plus kolo jakas milosc? no ale z wisielcem...brak reakcji i zaangazowania w te relacje? no w podsumie kochankowie ah dziwna sprawa:) Co Wy na to? Czy będę zadowolona jeśli tam pójdę? 8 buław, as buław, 4 buławy -> śmierc same buławy powinnam byc, ale ta śmierc już jestem zakręcona... Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez panna.marta Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 6 Sierpnia 2013 kochankowie, koło fortuny, wisielec -> kochankowie koło fortuny z wisielcem informuje o jakimś niezamierzonym przełożeniu całej imprezy Czy będę zadowolona jeśli tam pójdę? 8 buław, as buław, 4 buławy suma Śmierć widac intensywne kontakty, umawianie się na imprezę, ale ta śmierc to o jakimś przełomie mówi, albo faktycznie impreza przełozona z przyczyn losowych,a karty mówią o tym, że ptrzymasz taka inf. i zostaniesz w domu,albo juz sama nie wiem o czym mówią Cytuj
panna.marta Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Napisano 6 Sierpnia 2013 haha no mowie Ci Inez, ja im wiecej sie ucze tym mniej wiem...dlatego tutaj wstawiam jak juz mam dziure w glowie, zeby nie ta smierc z podsumy,to bylyby dobre karty. Ale ciekawie!zweryfikuje Ci czy rzeczywiscie zostala przelozona:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 6 Sierpnia 2013 haha no mowie Ci Inez, ja im wiecej sie ucze tym mniej wiem...dlatego tutaj wstawiam jak juz mam dziure w glowie, zeby nie ta smierc z podsumy,to bylyby dobre karty. Ale ciekawie!zweryfikuje Ci czy rzeczywiscie zostala przelozona:) Też mnie to ciekawi;))) Cytuj
SacralNirvana Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 Bedzie mile towarzystwo... bedziesz sie bawic... przedobrzysz z alkoholem i film Ci sie urwie. Cytuj
panna.marta Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Napisano 6 Sierpnia 2013 ło matko lepiej,żeby tak nie było xD Cytuj
Fall Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 Na moje skromne oko to nagle może zdarzyć się coś co sprawi, że bedziesz się zastanawiać czy w ogóle iść..Może się dowiesz że tam będzie ktoś kogo nie chcesz wiedzieć..?Albo pojawi się jakaś druga opcja spędzenia tego czasu..Tak czy siak będziesz podejmować jakiś wybór ;-) Jeśli pojdziesz to na pewno będziesz zadowolona, dużo ludzi, intensywna komunikacja, zabawa, flirtowanie i duzo radości, może Ci się urwać film, ewentualnie zostaniesz do samego końca (odtatni gość na imprezie).. Cytuj
panna.marta Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Napisano 6 Sierpnia 2013 haha a ten urawny film,to przez smierc? Cytuj
Fall Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 No mi się tak kojarzy;-) ewentualnie śmierć to po prostu koniec imprezy..czyli będziesz się świetnie bawić do samego końca:-) Cytuj
emilr Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 kochankowie, koło fortuny, wisielec -> kochankowie pierwsze skojarzenie: jakieś zmiany będą. paprapetów zostanie przesunięta na inny termin lub Ty będziesz miała inną opcję zabawy i z niej skorzystasz Czy będę zadowolona jeśli tam pójdę? 8 buław, as buław, 4 buławy -> śmierc Nie pójdziesz tam, bo coś innego Ci nagle wyskoczy Cytuj
emilr Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 albo juz sama nie wiem o czym mówią Inez, z samego rana, raczej na koniec nocy (bo nie śpię) wprawiłaś mnie w dobry humor Dzięki:) Miłego dnia, lecę spać.:brum: Cytuj
panna.marta Napisano 7 Sierpnia 2013 Autor Napisano 7 Sierpnia 2013 zgon:D ta opcja,ze mi wyskoczy cos innego bylaby fajna, bardziej mam chec na jakis klub:) Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 Wisielec to tez moze byc stan upojenia. Poza tym oczywiscie ta opcja, ze nie pojdziesz w ogole tez jest bardzo, bardzo. Wisielec to stan, na ktory sie nie ma wplywu. Tu sie wybierasz... a tu Kolo Fortuny zakreci tak, ze bedziesz musiala zostac w domu. Cytuj
iridos Napisano 8 Sierpnia 2013 Napisano 8 Sierpnia 2013 jeśli pójdziesz to stan upojenia alkoholowego gwarantowany no i kac gigant zabawa przednia ale przy tych kartach cos jeszcze może ci wyskoczyć w międzyczasie Cytuj
panna.marta Napisano 8 Sierpnia 2013 Autor Napisano 8 Sierpnia 2013 pytanie 1. jedno kochankowie ewidentnie wskazuja moje wahania, drudzy wraz z wisielcem obawe,gdyz iz mam wrazenie,ze zapraszajacy czuje do mnie miete :> a ja nie! Cytuj
panna.marta Napisano 10 Sierpnia 2013 Autor Napisano 10 Sierpnia 2013 zrezygnowałam z imprezki, ogólnie dziwna atmosfera. Ciagłe przekładanie terminu i niezdecydowanie organizatora czy odwołac czy nie. Dużo ludzi sie wycofało przez tą sytuację i w sumie teraz zostały chyba 3 osoby na krzyż Cytuj
pawel116 Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Sprawdziło się to o czym Ci pisałem na PW ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi