ivi123 Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 ogólnie humor do bani 1 tydzień- Paź Denarów, Rycerz Buław, Świat dobre zarządzanie pieniążkami, pozytywny okres w sensie finansowym, czas działania i dużo nwości 2 tydzień- Król buław, 7 Buław Odwr, Rydwan odwrócony będę przytłoczona problemami i myślami związanymi z mężczyzną pewnym siebie, kobieciarzem (tak mi się widzi król buław) 3 tydzień- 2 Kielichy, Kochankowie odwr, 8 Buław hmmm i tutaj się zastanawiam: złe wybory uczuciowe, szybkie działanie bez myślenia, które może doprowadzić do intymnej sytuacji... 4 tydzień- As Mieczy, 10 Kielichów, 3 Denary Ciężka rozmowa, dyskusja, która przyniesie mi spokój i odetchnę troszkę, a poza tym zajmę się pracą proszę o pomoc w interpretacji dziękuję Cytuj
panna.marta Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) ogólnie humor do bani 1 tydzień- Paź Denarów, Rycerz Buław, Świat Mozliwe,ze bedzisz chciala zrobic cos dla siebie. Czegos sie nauczyc, przeczytac jakas dobra ksiazke. To powinno Ci znacznie poprawic nastroj, zachecic do dzialania i otworzy troche oczy na swiat. 2 tydzień- Król buław, 7 Buław Odwr, Rydwan odwrócony Jakis mezczyzna moze Ci ten humor popsuc. Wpedzi w zaklopotanie, sprawi ze stracisz pewnosc siebie i ogolnie zniecheci do jakichkolwiek dzialan. 3 tydzień- 2 Kielichy, Kochankowie odwr, 8 Buław mozesz zlapac dola w kwestii uczuc np. ze nie mozsz nikogo znalezc albo ze dokonujesz zlych wyborow. Ewentualnie bedzie to tyczylo tego faceta z punktu wyzej, ktorego juz znasz,ale tu przynajmniej postarasz sie to szybko zwalczyc. 4 tydzień- As Mieczy, 10 Kielichów, 3 Denary Tu zaczniesz cos racjonalnie oceniac, uznasz,ze w zasadzie to nie jest tak zle i w reszcie zapragniesz sie troszke pobawic, wyjsc gdzies:)Tylko nie wiem czy to sie nie skonczy tylko na samych planach. Nie wiem czy przypadkiem nie przenioslas tego nastroju na karty, bo w zasadzie kazd z tych ukladow jest pesymistyczny. Nie sadze,zeby taki dol sie trzymal miesiac. Sprobuj polozyc jutro na spokojnie jeszcze raz taki ukladzik. Zrelaksuj sie,wez kapiel pomysl o czyms milym. A jesli nie,to moze warto poszukac jakiejs pomocy? Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez panna.marta Cytuj
panna.marta Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 no tak by bylo najlepiej,bo widac po kartach,ze wszyly twoje obawy i stres. A tak na spkojnie postawisz drugi i Ci pomozemy:) Cytuj
Kędry Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 1 tydzień- Paź Denarów, Rycerz Buław, Świat może postanowisz coś dla siebie zrobić - widać tu otwarcie na nowe możliwości - niewykluczone zdobywanie wiedzy 2 tydzień- Król buław, 7 Buław Odwr, Rydwan odwrócony ładnie się rozpocznie - ale widać tu przyblokowanie działań 3 tydzień- 2 Kielichy, Kochankowie odwr, 8 Buław jakieś wahania odnośnie relacji tu wychodzą - może zawieszenie kontaktów 4 tydzień- As Mieczy, 10 Kielichów, 3 Denary zajęcie się swoimi sprawami i tymi domowymi i tymi zawodowymi - nie powinno tu być źle, na obydwu polach widać zadowolenie Cytuj
ivi123 Napisano 7 Sierpnia 2013 Autor Napisano 7 Sierpnia 2013 dzisiaj bardziej pozytywnie... jeszcze raz rozkładam karty, bez wczorajszych emocji... 1 tydzień- 2 kielichy, Król Monet, Rycerz Monet- pojawi się mężczyzna umiejący zarządzać kasą, lub w branży pieniężnej pracujący... zaproszenie do czegoś więcej... 2. tydzień- As Mieczy, Rydwan, 7 MIeczy- ostre cięcie, rozmowa, coś będzie się działo szybko... 3. tydzień- Diabeł, Cesarzowa, Królowa Buław- namiętności, nieumiejętność panowania nad sobą i dalej nie wiem... 4.Paź Mieczy, Księżyc, 2 Miecze- czeka mnie rozmowa i wazne decyzje, muszę się pozbyć klapek z oczu i przestać fantazjować i marzyć Cytuj
panna.marta Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 No zdecydowanie lepsze, ale tez i takie mieszane karty-bardziej wiarygodne. 1. Tydzien w ktorym masz szanse poznac milego pana pasujacego do opisu krola denarow, czyli atrakcyjny,dojrzaly, zawodowo zwiazany z pieniedzmy, dobry przyjaciel 2.Tydzien moga sie pojawic jakies wahania nastroju, troszke chlodnego i racjonalnego myslenia,ale takiego pozytywnego 3.Tu moze pojawic sie jakis konflikt w domu, mozliwe,ze z mama 4.Znowu wahania nastroju, moze troszke marzycielsko, mozliwy konflikt. Mozliwe,ze za sprawa jakiegos mezczyzny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi