Skocz do zawartości

dołek:( - co mnie czeka w sierpniu

ivi123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ogólnie humor do bani :(

1 tydzień- Paź Denarów, Rycerz Buław, Świat

dobre zarządzanie pieniążkami, pozytywny okres w sensie finansowym, czas działania i dużo nwości

2 tydzień- Król buław, 7 Buław Odwr, Rydwan odwrócony

będę przytłoczona problemami i myślami związanymi z mężczyzną pewnym siebie, kobieciarzem (tak mi się widzi król buław)

3 tydzień- 2 Kielichy, Kochankowie odwr, 8 Buław

hmmm i tutaj się zastanawiam: złe wybory uczuciowe, szybkie działanie bez myślenia, które może doprowadzić do intymnej sytuacji...

4 tydzień- As Mieczy, 10 Kielichów, 3 Denary

Ciężka rozmowa, dyskusja, która przyniesie mi spokój i odetchnę troszkę, a poza tym zajmę się pracą

proszę o pomoc w interpretacji

dziękuję :)

Napisano (edytowane)

ogólnie humor do bani :(

Mozliwe,ze bedzisz chciala zrobic cos dla siebie. Czegos sie nauczyc, przeczytac jakas dobra ksiazke. To powinno Ci znacznie poprawic nastroj, zachecic do dzialania i otworzy troche oczy na swiat.

Jakis mezczyzna moze Ci ten humor popsuc. Wpedzi w zaklopotanie, sprawi ze stracisz pewnosc siebie i ogolnie zniecheci do jakichkolwiek dzialan.

mozesz zlapac dola w kwestii uczuc np. ze nie mozsz nikogo znalezc albo ze dokonujesz zlych wyborow. Ewentualnie bedzie to tyczylo tego faceta z punktu wyzej, ktorego juz znasz,ale tu przynajmniej postarasz sie to szybko zwalczyc.

Tu zaczniesz cos racjonalnie oceniac, uznasz,ze w zasadzie to nie jest tak zle i w reszcie zapragniesz sie troszke pobawic, wyjsc gdzies:)Tylko nie wiem czy to sie nie skonczy tylko na samych planach.

Nie wiem czy przypadkiem nie przenioslas tego nastroju na karty, bo w zasadzie kazd z tych ukladow jest pesymistyczny. Nie sadze,zeby taki dol sie trzymal miesiac. Sprobuj polozyc jutro na spokojnie jeszcze raz taki ukladzik. Zrelaksuj sie,wez kapiel pomysl o czyms milym. A jesli nie,to moze warto poszukac jakiejs pomocy?

Edytowane przez panna.marta
Napisano

no tak by bylo najlepiej,bo widac po kartach,ze wszyly twoje obawy i stres. A tak na spkojnie postawisz drugi i Ci pomozemy:)

Napisano

może postanowisz coś dla siebie zrobić - widać tu otwarcie na nowe możliwości - niewykluczone zdobywanie wiedzy

ładnie się rozpocznie - ale widać tu przyblokowanie działań

jakieś wahania odnośnie relacji tu wychodzą - może zawieszenie kontaktów

zajęcie się swoimi sprawami i tymi domowymi i tymi zawodowymi - nie powinno tu być źle, na obydwu polach widać zadowolenie

Napisano

dzisiaj bardziej pozytywnie...

jeszcze raz rozkładam karty, bez wczorajszych emocji...

1 tydzień- 2 kielichy, Król Monet, Rycerz Monet- pojawi się mężczyzna umiejący zarządzać kasą, lub w branży pieniężnej pracujący... zaproszenie do czegoś więcej...

2. tydzień- As Mieczy, Rydwan, 7 MIeczy- ostre cięcie, rozmowa, coś będzie się działo szybko...

3. tydzień- Diabeł, Cesarzowa, Królowa Buław- namiętności, nieumiejętność panowania nad sobą i dalej nie wiem...

4.Paź Mieczy, Księżyc, 2 Miecze- czeka mnie rozmowa i wazne decyzje, muszę się pozbyć klapek z oczu i przestać fantazjować i marzyć

Napisano

No zdecydowanie lepsze, ale tez i takie mieszane karty-bardziej wiarygodne.

1. Tydzien w ktorym masz szanse poznac milego pana pasujacego do opisu krola denarow, czyli atrakcyjny,dojrzaly, zawodowo zwiazany z pieniedzmy, dobry przyjaciel

2.Tydzien moga sie pojawic jakies wahania nastroju, troszke chlodnego i racjonalnego myslenia,ale takiego pozytywnego

3.Tu moze pojawic sie jakis konflikt w domu, mozliwe,ze z mama

4.Znowu wahania nastroju, moze troszke marzycielsko, mozliwy konflikt. Mozliwe,ze za sprawa jakiegos mezczyzny.