emilr Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) Wybaczcie, nie spałam w nocy. Takie luźne pytanie. Nie mam cisnienia na razie,a le Pan mnie zaintrygował. Pytanie jak w tytule, oczywiście zweryfikuję. Założyłam 3 miesiace, ale nie wiem, czy tyyyyle bym czekała. Jak sie zrealizuje moje oczekiwanie, ze z nowym Panem będzie seks? XV Diabeł, As kielichów, 9 mieczy, 2 kielichy (dobr). Dobrałam, w która stronę to 9 mieczy (czy moje rozczarowanie, czy zarwana nocka)=> podsum. III cesarzowa, HB IX eremita Wersja optymistyczna: Myślę, ze seks sie szykuje. Taki, jakiego pragnę. Dziki, ale też czuły. W nocy. Będę niewyspana (9 mieczy, dlatego dopytałam). 2 kielichy na koniec to chyba my zadowoleni:) Wersja pesymistyczna:. Może tez byc tak, że wszystko spali na panewce. W podsumowaniu III cesarzowa, ale w podsum. HB już eremita IX.... oddalenie. Raczej mało ognista karta. Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez emilr Cytuj
panna.marta Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 Nie wiem czy to byl dobry pomysl,ze po nieprzespanej nocy, tez pelna mysli i emocji polozylas karty,ale sprobujmy: Jak sie zrealizuje moje oczekiwanie, ze z nowym Panem będzie seks? XV Diabeł, As kielichów, 9 mieczy, 2 kielichy (dobr). Dobrałam, w która stronę to 9 mieczy (czy moje rozczarowanie, czy zarwana nocka)=> podsum. III cesarzowa, HB IX eremita Seks to moim zdaniem bedzie na pewno, tylko nie wiem czy bedziesz nim do konca usatysfakcjonowana (9 mieczy) niby 2 kielichy dobrane-ja to traktuje jako osiagniecie celu,ale w podsumce cesarzowa a potem eremita...jakby odejscie od tego co bylo. Wiec mozliwa druga wrsja seksik bez zobowiazan, z mysla,ze bylo dobrze,ale jeszcze mogloby byc lepiej:D 1 Cytuj
panna.marta Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 Nie wiem czy to byl dobry pomysl,ze po nieprzespanej nocy, tez pelna mysli i emocji polozylas karty,ale sprobujmy: Jak sie zrealizuje moje oczekiwanie, ze z nowym Panem będzie seks? XV Diabeł, As kielichów, 9 mieczy, 2 kielichy (dobr). Dobrałam, w która stronę to 9 mieczy (czy moje rozczarowanie, czy zarwana nocka)=> podsum. III cesarzowa, HB IX eremita Ja mam mieszane uczucia,ale powiem tak: Mi sie wydaje, ze seks bedzie, tylko nie wiem czy bedziesz nim do konca usatysfakcjonowana (9 mieczy) niby 2 kielichy dobrane-ja to traktuje jako osiagniecie celu,ale w podsumce cesarzowa a potem eremita...jakby kobieta osamotniona? Cytuj
emilr Napisano 7 Sierpnia 2013 Autor Napisano 7 Sierpnia 2013 Nie wiem czy to byl dobry pomysl,ze po nieprzespanej nocy, tez pelna mysli i emocji polozylas karty,ale sprobujmy:Jak sie zrealizuje moje oczekiwanie, ze z nowym Panem będzie seks? XV Diabeł, As kielichów, 9 mieczy, 2 kielichy (dobr). Dobrałam, w która stronę to 9 mieczy (czy moje rozczarowanie, czy zarwana nocka)=> podsum. III cesarzowa, HB IX eremita Seks to moim zdaniem bedzie na pewno, tylko nie wiem czy bedziesz nim do konca usatysfakcjonowana (9 mieczy) niby 2 kielichy dobrane-ja to traktuje jako osiagniecie celu,ale w podsumce cesarzowa a potem eremita...jakby odejscie od tego co bylo. Wiec mozliwa druga wrsja seksik bez zobowiazan, z mysla,ze bylo dobrze,ale jeszcze mogloby byc lepiej:D Ja mam mieszane uczucia,ale powiem tak: Mi sie wydaje, ze seks bedzie, tylko nie wiem czy bedziesz nim do konca usatysfakcjonowana (9 mieczy) niby 2 kielichy dobrane-ja to traktuje jako osiagniecie celu,ale w podsumce cesarzowa a potem eremita...jakby kobieta osamotniona? Dziękuje panno.marto Ja na razie w żadne relacje uczuciowe nie chce wchodzić. Żadnych zobowiązań, więc na razie podchodzę na luzie. Chyba, że amor mnie ustrzeli, ale tego przewidzieć nie mogę. To piszesz, ze seks bedzie? No nie mogłam spać, ale nie byłam zmęczona. Czułam sie lepiej, niż w dzień gdy upał mnie wykańczał. W dzień też takie mysli mnie nachodzą Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 Ja uważam że mimo kart czysto seksualnych diabel cesarzowa as kielichów to seksu nie bedzie blokuje 9 mieczy i pustelnik czyli samotnośc mimo fajnego poczatku zostaniesz z myślami sama........ Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 Seks moze byc. Mozesz miec potem wyrzuty sumienia, ze poszlo tak daleko, ewentualnie zaczniesz powaznie zastanawiac sie... w sensie "no byl seks i co dalej?"... Ewentualnie druga opcja, ze zblizycie sie dosc powaznie do siebie, samego seksu niet... i rozstaniecie sie z myslami... czy aby tak daleko powinno pojsc itd... Tu ogolnie w tle widac duzo rozmyslania... zarowno 9 Mieczy jak i IX Eremita... Potrzeba przetrawienia tego dokladniej. 1 Cytuj
emilr Napisano 7 Sierpnia 2013 Autor Napisano 7 Sierpnia 2013 Dziekuję AngeloYasmine Na dzień dzisiejszy wydaje mi się to nierealne tak naprawdę, ale czas pokaże Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 7 Sierpnia 2013 Dla mnie będzie na pewno duża szansa na to,ale 9 mieczy mówi mi o przeszkodach typu, że on będzie chciał na swoich warunkach,co Tobie pasować nie będzie... 1 Cytuj
Fall Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 A ja widzę to tak-dziki seksik będzie, duuuża chemia i w ogóle w tym diabełku.. A w tym asie kielichów widzę, że jakieś uczucie może się z tego zacząć rodzić, ale Ty będziesz się zbyt bała wchodzić w ten układ/relację..Stąd ta 9 mieczy-tak mi się przynajmniej wydaje..Ale chyba coś się zacznie dziać, jakieś spotkania już natury nie tylko seksualnej (2 kieichówl)..ogólnie da Ci to spełnienie-cesarzowa, ALE..ta 9 mieczy nie będzie Ci dawać spać po nocach..Pustelnik oddala się ale po to, by w samotności przemyśleć, czego tak naprawdę szuka, potrzebuje..To też taka zaduma nad sposobem postępowania, może będziesz starała się dociec, czy to jest to, czego chcesz, będziesz się po prostu bała zaangażować, poza tym tu znowu może się jakaś karma odezwać (diabeł) ..Ale tak patrząc trzeźwo, to będzie się wszystko rozgrywać w Twojej głowie, bo ogólnie w Waszej relacji/układzie będzie się działo dobrze.. Powodzenia Kochana :-* 1 Cytuj
emilr Napisano 7 Sierpnia 2013 Autor Napisano 7 Sierpnia 2013 Fall, nie strasz mnie tu karmą To ma byc luz, przyjemność, a nie kolejna masakra na moim sercu. O ile pójdzie do przodu. Ja działam. Nie byłabym sobą. Ale subtelnie (nie mogłam sie dzisiaj powstrzymać). Muszę (Ty wiesz dlaczego). Inaczej zwariowałabym. ja wolałabym w tej 9 mieczy widzieć nieprzespaną noc z wiadomo jakiego powodu:oczko: p.s. punkty dam później, teraz mam zablokowane Cytuj
Fall Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 Ja z tą karmą to miałam własnie na myśli Twojego karmicznego, a nie tego patrzącego :-))) A co dziś takiego subtelnego poczyniłaś jeśli mogę spytać?;-) Cytuj
LasMeninas Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) kilka razy mi seks wyszedł w 9 mieczy, a więc karty niby tak jednak czuję intuicyjnie że nie p.s. 9 mieczy to noc nieprzespana także ten... Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez LasMeninas 1 Cytuj
emilr Napisano 7 Sierpnia 2013 Autor Napisano 7 Sierpnia 2013 Ja z tą karmą to miałam własnie na myśli Twojego karmicznego, a nie tego patrzącego :-))) aaaa, już sie przestraszyłam. A karmiczny w takich sytuacjach na razie działa. Co będzie później - nie wiem. A co dziś takiego subtelnego poczyniłaś jeśli mogę spytać?;-) aaa, zainicjowałam rozmowę o pogodzie . On nieśmiały. Słabo sie rozkręca. Ładnie się ubrałam, w oczy też spojrzałam... Na pożegnanie też spojrzał (nie tylko w oczy, na mnie też - ale to na początku). Spotkanie uznaję za udane. Cytuj
emilr Napisano 7 Sierpnia 2013 Autor Napisano 7 Sierpnia 2013 kilka razy mi seks wyszedł w 9 mieczy, a więc karty niby tak jednak czuję intuicyjnie że nie ale wyeszdł. Czy nie wyszedł? Cytuj
Fall Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 Cieszę się, że coś się dzieje :-))) Pan się rozkręci-zobaczysz :-))) Cytuj
emilr Napisano 7 Sierpnia 2013 Autor Napisano 7 Sierpnia 2013 Cieszę się, że coś się dzieje :-))) Pan się rozkręci-zobaczysz :-))) oby sie rozkręcił. Tego mi teraz trzeba. I jak karty pięknie pokazują wszystko. Wcześniej miałam do niego inne podejście. Teraz jestem bardziej otwarta (ale i tak bardzo ostrożna) http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/71139-nowy-pan-czy-wchodzic-w-2.html p.s. Fall, spójrz jak opisujesz Króla Mieczowego Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 ja w 9 mieczy tez widze seks 1 Cytuj
Fall Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 oby sie rozkręcił. Tego mi teraz trzeba. I jak karty pięknie pokazują wszystko. Wcześniej miałam do niego inne podejście. Teraz jestem bardziej otwarta (ale i tak bardzo ostrożna) http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/71139-nowy-pan-czy-wchodzic-w-2.html p.s. Fall, spójrz jak opisujesz Króla Mieczowego Ahahaha-a jednak kiedyś umiałam zinterpretować miecze ;-) Tylko że to było łatwiej, u P. nie wiem co on umysłem próbuje ogarnąć.. Ps.a tak a propos..życzę Ci duuużo zajefajnego seksu z tym patrzącym ;-) Cytuj
iridos Napisano 8 Sierpnia 2013 Napisano 8 Sierpnia 2013 wg mnie w rzeczonym czasie sexu z nim nie bedzie 1 Cytuj
panna.marta Napisano 8 Sierpnia 2013 Napisano 8 Sierpnia 2013 do nocy to ksiezyc bardziej pasuje,ale moze te 9 mieczy to takie koszmary nocne,ze juz masz dosyc tego seksu haha 1 Cytuj
LasMeninas Napisano 8 Sierpnia 2013 Napisano 8 Sierpnia 2013 W 9 mieczy WYSZEDŁ mi kilka razy seks i tez sie dziwiłam jednak 9 mieczy to karta tez nieprzespanej nocy więc... Natomaist z tych kart inuicyjnie bardziej mimo wszytsko mówię NIE 1 Cytuj
emilr Napisano 8 Sierpnia 2013 Autor Napisano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) Wpadam na chwilę, dzisiaj jestem niezdolna sensownie pisać .Wypompowana jestem... LasMieninas mi też intuicja mówi nie. Czuję , ze nie tędy droga, chociaż jestem podminowana.. Sacral tez o tym piszesz (że to nie to). A Iridois, ze w ogóle niet. Jutro na spokojnie popiszę. Dziękuję: WSZYSTKIM:) Jutro piszę.... Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez emilr Cytuj
emilr Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Napisano 9 Sierpnia 2013 Wiecie co, dzisiaj wyraźnie widziałam, ze sie facetowi spodobałam. Ale ja sie jakos przemóc nie mogę. Nieśmiałość mnie ogarneła i juz w ten seks nie wierzę. Przemyśąłm i mam inny pomysł na interpretację: Karty chyba pokazują checi, jest poążąnie, jest ciekawosć siebie, zauroczenie jakieś, ale 9 mieczy to takie męczenie się, romyślanie o tym. Że chciałoby sie, a tu nic. 2 kielichy na końcu - moze po prostu pozostac wszystko na etapie spotkań, bardzo miłych. No ale to na 3 miesiace, nie wiem, co bedzie dalej. Na razie czuje wzajemność. Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Mozliwe... ze wlasnie byc takie zastanawianie sie, dochodzenie w samych sobie, czego tak naprawde chcecie od siebie... ale 2 Kielichow to nie tylko spotkania, to tez powolne otwieranie sie na siebie nawzajem. Gotowosc do czegos wiecej. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 do nocy to ksiezyc bardziej pasuje,ale moze te 9 mieczy to takie koszmary nocne,ze juz masz dosyc tego seksu haha To ile tego seksu musialoby byc, zeby az mial zmienic sie w koszmar bez konca? :crazyangelos: Cytuj
emilr Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Napisano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) Mozliwe... ze wlasnie byc takie zastanawianie sie, dochodzenie w samych sobie, czego tak naprawde chcecie od siebie... ale 2 Kielichow to nie tylko spotkania, to tez powolne otwieranie sie na siebie nawzajem. Gotowosc do czegos wiecej. Dzisiaj, po kolejnym spotkaniu (nie randce, spotkanie w pracy) jestem pewna, że tak naprawdę wcale nie mam ochoty na szybki seks. Na seks w ogóle tak:) On tak sie patrzył, tak mnie tym ujął.... Tak pisałam, bo po moich ostatnich przeżyciach nie chciałam sie angażować głębiej. Ale teraz zastanawiam, sie, czy byłabym szczęśliwa po czymś takim... Chyba nie. Wolałabym popracować nad tym (ale z wzajemnością) i na seks poczekać. Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez emilr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi