Skocz do zawartości

Nowa praca Czy dostanę)

Gość AngeloYasmine

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AngeloYasmine
Napisano

Czekam na odpowiedź czy dostane się do nowej pracy

Zapytałam kart o to wyszło

[b ]6buław królowa kielichów i król kielichów[/b]

Dostanę się i to będzie praca w moim zawodzie w dużej instytucji(6 buław) pomoże mi starszy meżczyna wpływowy z rodziny(król kielichów)

Mój przyjaciel tez składał podanie ,tam gdzie ja i zapytałam się czy on dostanie się tam?mimo że ma więcej problemów z załatwieniem sprawy

walet denarów 7 buław as buław

on też się dostanie ale jemu nie będzie łatwoo będzie musiał pokonać przeszkody nie aprobatę otoczenia pozałatwiać ale dostanie się ........

• Maestro
Napisano

Oboje dostaniecie,on będzie musiał bardziej walczyć,ale będzie ok..

Napisano

Ty tak, bez problemu, Osoby rekrutujace beda zgodne w szczegolnosci mezczyzna bedzie na przyslowiowe "tak".

Kolega bedzie mial problemy,poniewaz moga mu zarzucic brak doswiadczenia i z z tego tytulu bedzie musial sie obronic, badz doszkolic- w szczegolnosci przed jakas kobieta.Nie jestem pewna czy ja do konca dostanie, jesli sie postara to sa szanse.Ja bym dla pewnosci za Asem polozyla jeszcze jedna karte.Czy on startuje na nizsze stanowisko niz Ty?

Napisano

Tak dostaniesz się

Mój przyjaciel tez składał podanie ,tam gdzie ja i zapytałam się czy on dostanie się tam?mimo że ma więcej problemów z załatwieniem sprawy

Myśle podbnie jak Ty. Będzie musiał włozyc to wiecej wysiłku, ale da radę.

Gość Daffne
Napisano

TY pracę dostaniesz i będziesz się cieszyć.

Przyjaciel mimo swej niepewności też,ale może spotkać się z słowną agresją otoczenia albo innego typu przytykami,które będzie musial jakoś ogarnąć i potraktować jak chrzest bo później się unormować powinno.

Napisano

to ja na nie jestem szybciej on sobie miejsce wywalczyłby w swietle tych kart niz ty

tu jest tylko 1 etap rekrutacji?czy więcej?

koniecznie zweryfikuj ciekawa jestem jak sie maja karty do rzeczywistości

Napisano

generlanie as bulaw,to karta szansy, która trzeba wykorzystac, to nie jest karta zwycięstwa i głównie to zależy od tego jak on się wybroni. Dlatego ja chyba jako jedyna mówię, że kolega ma szansę 50/50.Szkoda,że do asa buław nie dołożono jeszcze jednej. Koleżanka ma już na początku kartę zwycięstwa, więc podejrzewam,że pójdzie jej gładko. Postaw może karty co kolega powinien jeszcze zorbic,żeby te pracę dostac?

Gość AngeloYasmine
Napisano

Kochane Dziewczyny dołożyłam na AS buław wyszło Król Buław-----czyli dostanie bo to facet przedsiębiorczy...hehe

Co to Iridos pytania -fakt rekrutacja jest kilku etapowa najpierw 4 miesięczne szkolenie a potem dopiero możliwość podpisania umowy. Co do tych kielichów hehe królowa kielichów i król kielichów to jest praca związana z medycyna i obje startujemy na równorzędne stanowiska w jednym wielkim zakładzie:) do końca sierpnia się okażę .Będę informować po kolei zobaczymy .On ma ciężej bo nie ma pewnego dokumentu który mam ja i trudno mu to będzie załatwić............Dziękuję dziewczyny

Napisano

krol bulaw nie koniecznie swiadczy o otrzymaniu pracy niektore bulawy, slonce, kolo, swiat bylyby bardziej wiarygodne. Ale oczywiscie trzymamy kciuki.

Napisano

to czekam na weryf jak bedzie na nie napisze czemu taka mysl miałam

ale powodzenia ci zycze jesli to praca twoich marzen trzymam kciuki

Gość AngeloYasmine
Napisano

Dziękuję Iridos wiem że mi dobrze życzysz:):) jasne praca życia:)

Napisano

to kart juz nie stawiaj a jak bedziesz szła na rozmowe czy zaliczyc kolejny etap daj znac kiedy o ktorej ...podziałamy zeby pomoc:icon_smile:

Napisano

Dostanę się i to będzie praca w moim zawodzie w dużej instytucji(6 buław) pomoże mi starszy meżczyna wpływowy z rodziny(król kielichów)

on też się dostanie ale jemu nie będzie łatwoo będzie musiał pokonać przeszkody nie aprobatę otoczenia pozałatwiać ale dostanie się ........

Ty bez problemu powinnaś otrzymać zatrudnienie

Twój przyjaciel będzie musiał trochę powalczyć o pracę - pokazać, że pomimo małego doświadczenia ma potencjał - co świadczy o tym że szybko nadrobi to co trzeba - powinni mu dać szansę

Gość AngeloYasmine
Napisano
to kart juz nie stawiaj a jak bedziesz szła na rozmowe czy zaliczyc kolejny etap daj znac kiedy o ktorej ...podziałamy zeby pomoc:icon_smile:

dziekuję:)

Gość AngeloYasmine
Napisano
Ty bez problemu powinnaś otrzymać zatrudnienie

Twój przyjaciel będzie musiał trochę powalczyć o pracę - pokazać, że pomimo małego doświadczenia ma potencjał - co świadczy o tym że szybko nadrobi to co trzeba - powinni mu dać szansę

on na 100% ma problem zobaczymy jak to się rozegra .Dam wam znac jak coś sie wyjaśni. Dziekuję za wsparcie:)

Gość AngeloYasmine
Napisano

WERYFIKACJA

Nie dostałam pracy :(:(:( jestem przeniesiona na nabór styczniowy

Mój przyjaciel tez nie dostała ale jemu brakowało jednego dokumentu który bedzie załatwiał.

A teraz Iridos napiszesz dlaczego myslałas że sie nie dostanę????

Napisano (edytowane)

kurcze, przykro mi :( niby krolowa kielichow,to kobieta dalej poszukujaca,ale reszta kart wygladala dobrze:( No to iridos musi nam pomoc!A moze 6 bulaw wskazuje na to,ze ta posada jest juz obstawiona i jakby z gory zakonczona?

Edytowane przez panna.marta
Napisano

teraz napiszę :icon_smile: po raz kolejny obserwuje ze 6 buław na dzień dobry z której wychodzisz nie wróży dobrze karta zwycięzcy dobra jest jako wieńcząca rozkład ale nie jako wyjściowa

Napisano

ja bym powiedziala, ze moglo byc obstawione...No chyba, ze tak juz kest ze 6 bulaw na poczatku wskazuje cos na nie.

Gość AngeloYasmine
Napisano
ja bym powiedziala, ze moglo byc obstawione...No chyba, ze tak juz kest ze 6 bulaw na poczatku wskazuje cos na nie.

Masz rację z góry były obstawione miejsca ja muszę czekać w swojej kolejce:)

• Maestro
Napisano
teraz napiszę :icon_smile: po raz kolejny obserwuje ze 6 buław na dzień dobry z której wychodzisz nie wróży dobrze karta zwycięzcy dobra jest jako wieńcząca rozkład ale nie jako wyjściowa

Zgadzam się,mi też tak kilka razy wyszło:) Jak 6 buław na początku to źle wróży, jak na końcu to zawsze mi sukces zwiastuje:) W przypadku tego rozkładu kierowałam sie osobistą sympatią do Angelo,mój błąd...