Skocz do zawartości

co pan mysli o pani

Gość AngeloYasmine

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AngeloYasmine
Napisano

Co Pan myśli o Pani:) dla koleżanki dziwne ale same AW wyciągnęła:)

SĄD GWIAZDA KSIEŻYC SUMA SPRAWIEDLIWOŚĆ

ciągłe powroty wzajemne przyciaganie ale w ukryciu romans coś miłego ciepłego ale kurde nie wiem co dawno kart nie kładłam i nie interpretowałam....hmhm dziene

Gość Daffne
Napisano

Angelo regulamin sie zmienil ^^

Taki rozklad mozna zamieszczac tylko na wzajemniej pomocy.

Watek przenosze.

Gość AngeloYasmine
Napisano

I co kochane myślicie na te karty? dziwne coooo?

Napisano

spoko, wszystko da sie odczytac. Ja uwazam,ze traktuje ja jako kogos niezwyklego, jako cud i spelnienie ,ktore stanelo na jego drodze,ale gwiazda w polaczeniu z ksiezycem wskazuje na to,ze moze ja oceniac jako osobe konfliktowa i jest swiadomy tego,ze w relacjach z nia tzreba sie liczyc na konflikty,ktore bedzie musial stawic czolwa. Suma psrawiedliwosc jest obiektywny w ocenie,zatem musi ja dobrze znac i swiadomie ja ocenil.

cos sie zgadza?:D

Gość AngeloYasmine
Napisano

masz racje tylko czy oni w końcu beda normalnie razem czy nadal to będzie w ukryciu:):)

Napisano

zastanawia mnie podsuma w tym rozkladzie. no bo tak.

SĄD GWIAZDA KSIEŻYC SUMA SPRAWIEDLIWOŚĆ - chcialby Pania blizej poznac, oczarowala go swoja osoba i pan sie oniesmilil. w ksiezycu wydaje mi sie jakby widzial w niej tez kompana do zycia, cos jak kumpel. Caly sens ze do tanca i do rozanca:) (ksiezyc pokazal mi niedawno picie piwa z przyjacielem :D) Mysle ze Pan tez nieco idealizuje pania :) A ta sprawiedliwosc, to nie mam pojecia.Mozliwe ze chodzi o to , ze chcialby zadzialac z nia cos wiecej:)

Gość AngeloYasmine
Napisano
zastanawia mnie podsuma w tym rozkladzie. no bo tak.

SĄD GWIAZDA KSIEŻYC SUMA SPRAWIEDLIWOŚĆ - chcialby Pania blizej poznac, oczarowala go swoja osoba i pan sie oniesmilil. w ksiezycu wydaje mi sie jakby widzial w niej tez kompana do zycia, cos jak kumpel. Caly sens ze do tanca i do rozanca:) (ksiezyc pokazal mi niedawno picie piwa z przyjacielem :D) Mysle ze Pan tez nieco idealizuje pania :) A ta sprawiedliwosc, to nie mam pojecia.Mozliwe ze chodzi o to , ze chcialby zadzialac z nia cos wiecej:)

Masz 100% racji:):)oby hehehe

• Moderator
Napisano

A to nie jest jakiś come back?

Bądź co bądź pan się chyba delikatnie podko****e w pani gdzieś tam w głębi serca... :P

Księżyc może mówić, że pan ma jakieś delikatne żale o coś..

Czy romans? Nie widać tutaj wprost romansu, ja bym jednak doszukiwał się tutaj czegoś głębszego niż tylko romansu

Gość AngeloYasmine
Napisano
To musisz postawić na to pytanie koleżance karty :-)))

Jak zakończy sie relacja Pana X i Pani x :)

słońce krolowa denarów 2 kielichy suma kapłan

diabeł;siła gwiazda

mag cesarzowa

cesarz

hmhm dla mnie małżeństwem ale jakby wpadli i dziecko się pojawiło bo denarowa to jakby cięzarna plus kryje ksiezyc z sumowania , z podsum mozna sądzić że kręci go seksualnie .Moge być spokojna w końcu sie dogadaja oficjalnie hehehe

Gość AngeloYasmine
Napisano
A to nie jest jakiś come back?

Bądź co bądź pan się chyba delikatnie podko****e w pani gdzieś tam w głębi serca... :P

Księżyc może mówić, że pan ma jakieś delikatne żale o coś..

Czy romans? Nie widać tutaj wprost romansu, ja bym jednak doszukiwał się tutaj czegoś głębszego niż tylko romansu

Arbo masz racje to są wzloty i upadki ciągłe powroty i rozstania mimo że nigdy oficjalnie ze sobą nie byli............zasada przyjaźni damsko-męskiej.W co nie wierzę ,że taka przyjaźń istnieje...........

Gość AngeloYasmine
Napisano

I co powiecie na te drugie karty jak zakończy się ich relacja???

Gość AngeloYasmine
Napisano

Dzięki Inez za wskazówke że źle zapytałam o ta relację jak się zakończy wiec prawidłowo wyciagam.....i pytam Do czego doprowadzi relacja Pana X i Pani Y???

królowa kielichów 8 denarów 6 kijów suma umiar

hm beda razem