Skocz do zawartości

Jeszcze jeden rozkładzik

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Zwaliłam od emilr;)

1. Sytuacja na dzień dzisiejszy - 5 buław - dużo emocji, trochę się ścieramy (jak zwykle;))

2. Nasze wyobrażenia - 6 mieczy Król Kielichów - no mam nadzieję, że zmieni postawę i będzie jeszcze sympatyczniej (już dziś zdążyłam mu napisac,ze ma być milszy dla mnie niż był...)

3. Co nas spotka po drodze do osiągnięcia celu - 8 buław - dużo emocji,kontaktów

4. Co nam naprawdę sprawi wielkie kłopoty i zaprzątnie głowę - 5 kielichów rozczarowanie

5. Efekt końcowy - Królowa Buław 3 denarów Słońce suma Wisielec- widac moją energiczność i chyba dążenie do jakiegoś spotkania jednak, może będziemy sobie wyjasniać jakieś sprawy itp.

Gość alles-in1
Napisano

1. Sytuacja na dzień dzisiejszy - 5 buław - dużo rywalizacji miedzy Wami, ale takiej slownej, ja swoje on swoje...

2. Nasze wyobrażenia - 6 mieczy Król Kielichów - ja mysle, ze Ty chcialabys, aby Wasza relacja ruszyla do przodu w lepszym kierunku

3. Co nas spotka po drodze do osiągnięcia celu - 8 buław - dużo kontaktu ze soba, duzo wiadomosci sms

4. Co nam naprawdę sprawi wielkie kłopoty i zaprzątnie głowę - 5 kielichow - jakies plotki, klamstwa

5. Efekt końcowy - Królowa Buław 3 denarów Słońce suma Wisielec- ja mysle, ze Ty sie wycofasz, moze tylko na chwilke...

Inez zerkniesz na moj sierpien?

Napisano

1. Sytuacja na dzień dzisiejszy - 5 buław -próba sił

2. Nasze wyobrażenia - 6 mieczy Król Kielichów - chcesz zdecydowanego ruchu, bez oglądania sie za siebie. Bez lawirowania pomiedzy. Chcesz ciepła, bliskości

3. Co nas spotka po drodze do osiągnięcia celu - 8 buław - emocje, motyle w brzuchu

4. Co nam naprawdę sprawi wielkie kłopoty i zaprzątnie głowę - 5 kielichów rozczarowanie. fajnie, ale będziesz czuła, ze straciłąś dużo czasu, energii. Fajnie sie zapowiadało, a energia wyhamowała.

5. Efekt końcowy - Królowa Buław 3 denarów Słońce suma Wisielec- nie wiem jaka jest ta relacja. Mi słońce ciągle pokazuje seks. Już kilka razy. Potem oddalenie, stad 5 mieczy - to nie to.

ale jeśli relacja nie zacieśni sie tak bardzo to interpretuje jako Twoje spowolnieneie. Zdasz sobie sprawę, że to nie to i relacja pójdzie w kierunku stosunków bardziej koleżeńskich, ale ciepłych.

• Maestro
Napisano
1. Sytuacja na dzień dzisiejszy - 5 buław -próba sił

2. Nasze wyobrażenia - 6 mieczy Król Kielichów - chcesz zdecydowanego ruchu, bez oglądania sie za siebie. Bez lawirowania pomiedzy. Chcesz ciepła, bliskości

3. Co nas spotka po drodze do osiągnięcia celu - 8 buław - emocje, motyle w brzuchu

4. Co nam naprawdę sprawi wielkie kłopoty i zaprzątnie głowę - 5 kielichów rozczarowanie. fajnie, ale będziesz czuła, ze straciłąś dużo czasu, energii. Fajnie sie zapowiadało, a energia wyhamowała.

5. Efekt końcowy - Królowa Buław 3 denarów Słońce suma Wisielec- nie wiem jaka jest ta relacja. Mi słońce ciągle pokazuje seks. Już kilka razy. Potem oddalenie, stad 5 mieczy - to nie to.

ale jeśli relacja nie zacieśni sie tak bardzo to interpretuje jako Twoje spowolnieneie. Zdasz sobie sprawę, że to nie to i relacja pójdzie w kierunku stosunków bardziej koleżeńskich, ale ciepłych.

Relacja na odległość:) seks niemożliwy, chyba, że wirtualny:) Możliwe, że znowu mnie szlag trafi i się odetnę:))

Gość Daffne
Napisano

jakaś tu miętka bo Panu obojętna nie jesteś, ale Ty konkretna jesteś i powiesz Panu woz lub przewód...no i polecisz dalej coś mi sie tak wydaje po swe szczęście.

• 1 miesiąc temu...
  • Maestro
Napisano

Tutaj 5 kielichów wybiła się na plan pierwszy, rozczarowałam się znajomością. Ewidentnie;)