SacralNirvana Napisano 8 Sierpnia 2013 Napisano 8 Sierpnia 2013 Od konca wrzesnia (28/29 wrzesnia) do polowy listopada (16 listopad) sa 3 kursy, po ktorych bede certyfikowana tarocistka w Dojczlandii. Z ciekawosci... co wniosa dla mnie (praktycznego) te poszczegolne kursy, jak tez i calosc. Poza certyfikatem oczywiscie. Weryfikacja oczywiscie bedzie kolejno po kazdym kursie i potem calosciowo. 1. Kurs I: (AW) a) moja baza wyjsciowa - As Bulaw, 6 Kielichow, 9 Monet ---> XIV Umiarkowanie, HB XVI Wieza i VII Rydwan Nobaza jakas jest. Duzo wyuczonego. Dodatkowo praktyka itd. Musialabym jednak pojsc dalej w tym. efekt kursu - XIV Umiarkowanie, 8 Kielichow, 2 Bulaw ---> XIV Umiarkowanie, HB VI Kochankowie Nie wiem. Wyjscie wlasnie dalej. Mozliwe, ze to, co w tej kwestii wiem, zostaloby wzbogacone roznymi nowymi czynnikami. 2. Kurs II: (AM) a) moja baza wyjsciowa - 2 Kielichow, 10 Monet, As Monet ---> XXI Swiat, HB XIII Smierc i IV Cesarz Jest dobrze, sa podstawy, ale powinnam z tym zrobic cos dalej. efekt kursu - 4 Kielichow, IX Eremita, 8 Mieczy ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Duzo informacji, ktore bede musiala samotnie przyswoic. 3. Kurs III: (Praktyka) a) moja baza wyjsciowa - As Monet, 6 Kielichow, XIII Smierc + As Bulaw ---> XIX Slonce, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Jest dobrze, jest z czego korzystac, ale nie mam zbytnio wybicia z tym do ludzi. Jest bo jest. efekt kursu - 4 Monet, 7 Bulaw, 10 Monet ---> XIX Slonce, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Nie wiem sama. Mozliwe, ze zarobkowo bede wrozyc. Po to w koncu to by bylo. Ogolnie: a) moja baza wyjsciowa - XV Diabel, Rycerz Monet, XI Pasja ---> XIX Slonce, HB VIII Sprawiedliwosc No widac, ze dzialam z kartami, lubie to, ale powinnam pojsc z tym dalej, bo na tym etapie tu nie osiagne wiecej. Gdzie indziej moglabym to rozwinac dalej. efekt po wszystkich czesciach kursu - III Cesarzowa, II Kaplanka, Rycerz Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB V Papiez No, powinnam wyruszyc z tym, byc moze bardziej do ludzi. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 8 Sierpnia 2013 Napisano 8 Sierpnia 2013 Ten kurs na pewno da ci przysłowiowy"papierek", ustabilizuje i usystematyzuje wiedzę, bo Ty ją już masz i to dużą. Otworzy Ci drogę do bezpośredniego kontaktu z ludzmi. Zaczniesz się zastanawiać czy tylko karty? Uważam że spróbujesz wróżyć zarobkowo. Masz duży potencjał i przyszedł czas na wykorzystanie go, połącz przyjemne z pożytecznym, lubisz to robić, masz wiedzę, pomagaj i powinnaś mieć z tego pieniądze. Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Sierpnia 2013 Autor Napisano 8 Sierpnia 2013 Dziekuje Anez... To jest to, na czym wlasnie mi zalezy. Zeby moc robic to juz konkretnie. Oficjalnie... Mam pomysl w zwiazku z tym... na przyszlosc. Dziekuje za pomoc w interpretacji Cytuj
Kędry Napisano 8 Sierpnia 2013 Napisano 8 Sierpnia 2013 1. Kurs I: (AW) a) moja baza wyjsciowa - As Bulaw, 6 Kielichow, 9 Monet ---> XIV Umiarkowanie, HB XVI Wieza i VII Rydwan masz duży potencjał - czujesz grunt pod nogami - nie jesteś nowicjuszem - wiesz że działając spokojnie i z rozwagą dużo osiągniesz - efekt kursu - XIV Umiarkowanie, 8 Kielichow, 2 Bulaw ---> XIV Umiarkowanie, HB VI Kochankowie zharmonizowanie swojej energii z energią kart - sprawdzenie się w praktyce 2. Kurs II: (AM) a) moja baza wyjsciowa - 2 Kielichow, 10 Monet, As Monet ---> XXI Swiat, HB XIII Smierc i IV Cesarz Podobnie - masz ugruntowaną wiedzę- ale musisz zacząć rozwijać swoje możliwości - wnikać coraz głębiej robić to stanowczo efekt kursu - 4 Kielichow, IX Eremita, 8 Mieczy ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa zdobycie dodatkowych informacji - które potem umiejętnie wykorzystasz 3. Kurs III: (Praktyka) a) moja baza wyjsciowa - As Monet, 6 Kielichow, XIII Smierc + As Bulaw ---> XIX Slonce, HB XXI Swiat i III Cesarzowa podstawy mocne - musisz bardziej wychodzić do ludzi - masz się czym dzielić - będziesz to robić z ciepłem i otwartością efekt kursu - 4 Monet, 7 Bulaw, 10 Monet ---> XIX Slonce, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Wyjdziesz z ukrycia i zaczniesz aktywnie zajmować się wróżeniem - a przyniesie Ci to i niezły zarobek i satysfakcję Ogolnie: a) moja baza wyjsciowa - XV Diabel, Rycerz Monet, XI Pasja ---> XIX Slonce, HB VIII Sprawiedliwosc pokonać w sobie ograniczenia - wyjść odważnie i z pasja realizować swoje zainteresowania efekt po wszystkich czesciach kursu - III Cesarzowa, II Kaplanka, Rycerz Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB V Papiez Dzielić się z innymi swoją ogromną ezoteryczną wiedzą - pokazywać ludziom najlepsze dla nich rozwiązania - przy czym pozostając uczciwym i obiektywnym we wróżbach powodzenia Sacralciu - pięknie się zrealizujesz 1 Cytuj
x-latek Napisano 8 Sierpnia 2013 Napisano 8 Sierpnia 2013 1. Kurs I: (AW) a) moja baza wyjsciowa - As Bulaw, 6 Kielichow, 9 Monet ---> XIV Umiarkowanie, HB XVI Wieza i VII Rydwan As Buław - Twoja inspiracja, chęci, 6 Kielichów - zgromadzona wiedza do tej pory i chęć pomocy innym, 9 Monet - inni to zauważą, że masz wiedzę i pewne doświadczenie w temacie. efekt kursu - XIV Umiarkowanie, 8 Kielichow, 2 Bulaw ---> XIV Umiarkowanie, HB VI Kochankowie Czyż Umiarkowanie nie mówi nam o dobrych umiejętnościach, rzetelności w czymś? Taki to będzie efekt kursu. Możliwe, że nauczy Cię to jeszcze większej wytrwałości i cierpliwości w opanowaniu tego rzemiosła. 8 Kielichów - da Ci to jeszcze większej odwagi w działaniu. 2. Kurs II: (AM) a) moja baza wyjsciowa - 2 Kielichow, 10 Monet, As Monet ---> XXI Swiat, HB XIII Smierc i IV Cesarz Jest bardzo dobrze. Masz potrzebne zdolności/umiejętności ku temu żeby zacząć kurs (10 Monet, As Monet), jesteś też otwarta (i ciekawa) na te sprawy. efekt kursu - 4 Kielichow, IX Eremita, 8 Mieczy ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Duzo informacji, ktore bede musiala samotnie przyswoic. Tak, i na dodatek będziesz musiała je przepuścić przez swoje osobiste filtry w główce (4 Kielichy, Eremita), znaczy się mam na myśli - przeanalizować to po swojemu. 3. Kurs III: (Praktyka) a) moja baza wyjsciowa - As Monet, 6 Kielichow, XIII Smierc + As Bulaw ---> XIX Slonce, HB XXI Swiat i III Cesarzowa No tak, umiejętności już masz, ale co ma znaczyć ta XIII Śmierć w tym rozkładzie to nie rozumiem. efekt kursu - 4 Monet, 7 Bulaw, 10 Monet ---> XIX Slonce, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Ja to widzę tak. Te 4 Monety to jakby z początku ciężko było zarobić na kartach. Jakby los nie był chętny Ci sypnąć pieniędzmi (ten skąpiec ściskający monetę na R-W). Na dodatek tu jeszcze mamy 7 Buław - kartę zmagań i trudności. A dopieeeeero dopełni się wyrocznia, te 10 Monet (stabilność w zarobkowaniu). Ogolnie: a) moja baza wyjsciowa - XV Diabel, Rycerz Monet, XI Pasja ---> XIX Slonce, HB VIII Sprawiedliwosc No widac, ze dzialam z kartami, lubie to, ale powinnam pojsc z tym dalej, bo na tym etapie tu nie osiagne wiecej. Gdzie indziej moglabym to rozwinac dalej. Lubisz to to jest słabo powiedziane. To jest Twoja pasja. Oczywiście, że przy jakiejś nadarzającej się okazji nie masz co oglądać się, tylko chwytać okazję i zarabiać. efekt po wszystkich czesciach kursu - III Cesarzowa, II Kaplanka, Rycerz Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB V Papiez Efekt będzie taki, że Ty jak ta Cesarzowa będziesz wygodnie i pewnie siedzieć za kartami, mając już te zdolności Kapłanki - ma się rozumieć - i z entuzjazmem wykonywać swoją robotę 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi