Skocz do zawartości

moja strona internetowa

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kochani mam jeszcze jedną prośbe o pomoc w interpretacji. Chodzi o moją stronkę internetowa, w ktorej rozwijam swoje zainteresowanie:)

Niby jest dobrze,ale chcę czegos wiecej!

Jak będzie się rozwijala sie moja stronka?

6 buław, 2 puchary, diabeł -> sprawiedliwość

Dobrze, aczkolwiek widac moje aż nadmierne zaangażowanie się, że jak mi cos potem nie wychodzi to za bardzo się tym przejmuje i denerwuję

Jak widzą mnie inni użytkownicy/obserwujący?

10bulaw, król mieczy, 10 denarow-> gwiazda

Jako przykładająca się bardzo do swojej pracy osoba, jako osobę która wie co robic, ambitnie podchodzacąa do zadania

Czy wypali wspolpraca z jakas duza firma? WAŻNE!!!

7 pucharów, księżyc, 10buław -> mag

Będę o tym marzyła,ale chyba będzie cieżko osiągnąc taki cel...na razie jestem na dobrej drodze jeśli chodzi o planowanie

Co powinnam zorbic, żeby było lepiej?

Świat, 3 buławy, król buław ->cesarz

Dalej angażowac się w to co robię, może zrobic coś wiecej? Np. wyjśc gdzies dalej poza sztywne ramy, zacząc gdzieś jeździć, próbowac nawiązywać współpracę w zakresie promocji i sprzedaży, skorzystac z pomocy jakiegos mężczyzny (jeśli się taka nadarzy)?

Gość pideha
Napisano

hej:)

w temacie moze Ci nie pomogę

a moze dasz namiary na swoją stronę chetnie poczytam:)

Napisano (edytowane)

Rozwój stronki-ogólnie będzie się przez pewien czas bardzo dobrze rozwijać, bedziesz z niej dumna:-) Ale ten diabel mówi o jakimś kryzysie i ograniczeniach..Pytanie tylko co będzie tego powodem..I tutaj wydaje mi się odpowiada na to 2 kielichow..Wydaje mi się, że coś sie u Ciebie zadzieje w życiu uczuciowym i na tym się skupisz, a na stronkę zabraknie Ci czasu..Sprawka w podsumie mowi, ze tyle ile czasu i energii stronce poświęcisz, taki będzie rezultat.. A Ty sama ją prowadzisz?Bo 2 kielonkow to moze też być jakaś spółka, czyli sytuacja kiedy prowadziłabyś tę stronkę razem z kimś. .

Jak Cię widzą..Jako osobę, ciężko pracującą, konsekwentna i odpowiedzialną, chociaż czasem chyba za dużo bierzesz na siebie..Starasz się żeby stronka była profesjonalna i kompleksowa, dbasz o szatę graficzną i wrażenie estetyczne stronki, ludzie widzą Cię widzą jako taką optymistyczną i radosną, ciężko mi to zinterpretować nie wiedząc czego ta stronka dotyczy;-)

Współpraca-ojjj..dużo marzeń, ale księżyc mówi, żebyś przemyślala, czy i na ile to jest realne..Jeśli się bardzo bardzo mocno uprzesz to uda Ci się osiągnąć cel, masz cechy charakteru potrzebne, by dopiąć swego, ale bardzo dużo sił bedzie Cię to kosztować..

Edytowane przez Fall
Napisano

uuuu ja i milosc?nie mozliwe, zgadza sie bardzo dbam o szate graficzna. Narazie prowadze ja sama,ale sa osoby,ktore mi pronowaly wspolprace tyle tylko,ze to pojedyncze osoby prywatne, ja bym chciala skupic sie na czyms wiekszym.A tu akurat w kartach nie wyszla ta wspolpraca z wiekszymi firmami;/

Napisano

Pisze z komorki i przez przypadek wyslalo mi się zanim dokonczylam interpretacje, jeszcze troche dopiszę:-)

Napisano

Jeśli miałaś propozycje współpracy od osób prywatnych to radzę w to nie wchodzić..Diabeł nie wróży temu nic dobrego;-) Myślę, że jeśli postanowisz działać sama to naprawdę osiagniesz sukces..Z resztą tak mnie teraz naszło patrząc na tego diabła i sprawke-ktoś mógłby Cię nawet oszukać (w tej współpracy) i sprawa mogłaby znaleźć finał w sądzie. .

I tak sobie myślę, że mimo wszystko spróbujesz załatwić sobie współpracę z dużą firmą, ale nie wiem czy ten księżyc też czasem nie mówi, że będą chcieli Cię jakoś wykiwac..Księżyc to przecież też kłamstwo i fałsz, 10 bulaw to przemęczenie sytuacją..Koniec końców zdecydujesz się prowadzić stronkę sama (mag).

Możesz aktywnie promować, jeździć, nawiązywać kontakty z szefami firm..Dosłownie wyjść z tym w świat;-)

Napisano

no wlasnie tak jakos specyficznie do tego podeszlam, wiekszosc by chciala,zeby za darmo dla nich cos zorbic. No way:)

Napisano

Heh, ludzie w ogóle mają nieraz dziwne podejście, każdy chce wszystko za darmoche, a z drugiej strony jak Tobie ktoś ma wyswiadczyc przysługę, to od razu wołają o kasę. .

Napisano

7 Pucharów wodzi Cię na pokuszenie, może jakiś bajer/jakaś oferta w Twą stronę, która okazać się może zwodniczą (Księżyc). Okazałoby się to wtedy ponad Twoje siły (X Buław). Znaczy się skutki takiej ewentualnej próby współpracy, a to ciekawe, czy w ogóle doszłoby do takiej współpracy. Jakby nie patrzeć - karty nieprzychylne. Też wygląda mi to na takie "nabijanie w butelkę" kogoś:diabelek::cfaniak: A wybitnie to już Księżyc przemawia za tym. A już najgorsze jest to, że przy Księżycu nawet nie słuchamy głosu rozsądku. Wydaje nam się, że właśnie tak i tak jest najlepiej. Później okazuje się, że byliśmy w błędzie. Sam przerabiałem Księżyc w swoim życiu parę razy. Jego skutki odczuwam do dziś.

Także dziewczyno, strzeż się wszelkich takich skurczybyków:tak:

• Moderator
Napisano

Jak będzie się rozwijala sie moja stronka?

6 buław, 2 puchary, diabeł -> sprawiedliwość

Złapałaś ogromnego bakcyla i widać, że to aktualnie jest dla Ciebie najważniejsze. Sprawia Ci wiele frajdy. Ogólny rozwój będize pomyślny. Swoją stronę traktujesz priorytetowo. Pomysły na rozwój może będziesz też u kogoś podpatrywać ;p

Jak widzą mnie inni użytkownicy/obserwujący?

10bulaw, król mieczy, 10 denarow-> gwiazda

Jako osobę, która wzięła bardzo dużo odpowiedzialności na swoje barki. Jesteś postrzegana trochę jak Atlas trzymający na barkach cały świat ;) Uważają Cię za osobę inteligentną, która ma pojęcie o tym co robi. Jesteś też postrzegana jako osoba pomocna i życzliwa. Generalnie widzą Cię jako osobę, która spełnia swoje marzenia.

Nie wiem czy stawiałaś na konkretny czas czy ogólnie, ale po tych kartach na razie widać więcej marzeń i mrzonek niż faktycznej współpracy, co może troszkę Cię podminować.

Co powinnam zorbic, żeby było lepiej?

Świat, 3 buławy, król buław ->cesarz

Być może chodzi tu o pozycjonowanie strony odpowiednie, tak aby była lepiej wypromowana. Również możesz zaangażować w to jakiegoś dynamicznego mężyczyznę, który jest pewny siebie

Napisano

Strona nie dojrzala jeszcze do sukcesu. Trzeba ja odpowiednio rozreklamowac i w tym celu nawiazac wspolprace z szefem jakiejs dobrze prosperujacej firmy.

Pozdrawiam