kasica88 Napisano 8 Sierpnia 2013 Napisano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) Mam pewnego kolege, zaczelismy byc blizej tylko ja zaczelam sie z tego wycofywac. Snilo mi sie ze szlam za jego znajomymi z zaczelam rozmawiac na jego temat. Okazalo sie ze zadzwonil do szefa i powiedzial ze nie przyjdzie do pracy. Nie wymienil swojego nazwiska tylko jakies inne jakby z kreskowki. To mnie rozbawilo. Bo go lubie i potrafi byc on calkiem zabawny. Za chwile widzialam go na łóżku odkryłam koludre i dotknelam swoim palcem jego uda. Jestem ciekawa tego snu bo ja wiem ze ja go zranilam i nie wiem jak to naprawic. Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez Daffne Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Witam, Sen pokazuje Twoje relacje z mężczyznami lub tym konkretnym, z którym troszkę tak jesteście ku sobie, ale Ty czasem się wycofujesz. Kolegujecie się, będziesz podpytywać otoczenie o niego z ciekawości, dowiesz się paru infromacji nowych może własnie w kontekście jego pracy coś. Reszta dnu to kwestia wzajemnego poczucie bliskości albo Twoich subiektywnych odczuć. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi