Skocz do zawartości

czy stworze zwiazek w przyszlosci z panem

kinka-minka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zadałampytanie czy zblizymy sie do siebie z panem p do konca wrzesnia ?

pokartach wydaje mi sie ze bedzie chcial dazycdo czegos ? ale nic z tego nie bedzie , on mnie zawiedzie

paz monet , krol kielichow , 2 mieczy odwrocona

a jak widzicie to? prosze o pomoc

Gość Daffne
Napisano

Czy zbliżymy się do siebie z Panem do końca września?

paź monet,Król kielichow, 2 mieczy (odwrócona) ->Rydwan; HB - Kapłanka

Wg mnie to Pan będzie szukać kontaktu mając dobre chęci (suma pazia i Króla daje Kapłana), z kolei Pani reakcją będzie niechęć do podejmowania jakikolwiek rozmow ( 2miczy odwrocona; suma Króla i 2 mieczy daje Śmierć), także jego starania nie zostaną docenione, wręcz ignorowane i nic z tego nie będzie.

Napisano

dziekuje slicznie :) Tylko te karty mi troche pokazaly co juz bylo ? Moze zrobicjakis dokladniejszy rozklad poniewaz taka sytuacja miala miejsce , i po roku zznowu sie spotkalismy ale teraz jachyba bym chciala:) ale czy on nieczujesie urazony ?

Gość Daffne
Napisano

nie, nie czuje sie urażony. On jest zwyczajnie zmienny ponieważ kieruje się emocjami, podszeptami serca, które raz mogą szeptać tak innym razem innaczej. Jeśli aktualnie nie kontaktuje się z Tobą to może chcieć zacząć, tylko wygląda na to jakb z góry zakładać, że szans nie ma. Dałaś mu wcześniej kosza? Bo uczucia żywi do Ciebie, tylko jakby nie docenia swej skuteczności wobec Ciebie.

Napisano

tak wlasnie jest ze wczesniej powiedzialam nie :/ spotykalam sie z kims innym i go to troche chyba urazilo , kontakt jest internetowy , teraz niedawno przyjechal i odzywa sie i widze zainteresowanie w kierunku mojej osoby , ale takie wlasnie hmm jak to nazwac ciezko mi to ujac ze chcialby ale i tez nie robi kroku.Moze sie boi odrzucenia znowu ,tak to widze :)

Wyciagnelam karty z zapytaniem co zrobic jak postepować zeby sie otwarl w stosunku do mnie , do mojej osoby i zeby mi zaufal

oto co wyszlo 8 mieczy , 5 monet odwrocona , 5 bulaw

hm dwie piatki czyli powinnam tez siejakosokreslic , i chybawiem o co chodzi , bo mojacalasytuacjajest niejasnajestem w trakcie rozwodu prawie 2 lata sama chyba nie wiem czego chce czasami i to widzi pokazaczmojej strony ze tez bym chciala? pokazacsiejako silnaosobasze potrafie ?i zdjacte kajdany z 8 mieczy ? dobrze to zinterpretowalam k, bo jakos sobieniezabardzo umiem stawiac kart

Gość Daffne
Napisano

przede wszystkim próbować wzbudzić w nim zaufanie by zaufał nie tylko słowem ale jednoznaczną postawą. Pokazać, że Ci na nim zależy i że nie bawisz się jego uczuciami (w jego odczuciu tak może niestety być) to wówczas może ponownie zaufa.

Napisano

Dziekuje ci ślicznie , wiem ze na tym forum mozna zawsze naciebie liczyc :) :* Kolejny raz dziekuje za pomoc ,pozdrawiam serdecznie buziaki

• Maestro
Napisano

Czy zbliżymy się do siebie z Panem do końca września?

paź monet,Król kielichow, 2 mieczy (odwrócona) ->Rydwan; HB - Kapłanka

w dwóch pierwszych kartach widać duże chęci i powolne zbliżanie się, widać, że on przede wszystkim chce, ale ta 2 mieczy stopuje,kurcze tak jakby relacja miała się zatrzymac na jakiś czas,ale nie na zawsze;)

Gość Daffne
Napisano
Dziekuje ci ślicznie , wiem ze na tym forum mozna zawsze naciebie liczyc :) :* Kolejny raz dziekuje za pomoc ,pozdrawiam serdecznie buziaki

obawiam się, że nie zawsze, ale staram się pomagać ile jestem w stanie :)

nie ma za co :buziak:

proponuję zrobić partnerski z 3 kartami na przyszłosć albo celtycki na pół roku.Będzie dużo więcej widać :okok:

Napisano

A wiec zrobilam celtycki na pol roku :)

z przelozenia smierc odwrocona , cesarz odwr, 8 buław rozpoczal sie jakis nowy etap , ten cesarz moze mowic o tej niepewnosci , bulawy pokazuja ze cos raczej sie ruszy

1i2Ty i problem- ksiezyc , 7 mieczy- ja sie boje cokolwiek zaczynac , nabrac zaufania do kogokolwiek

3korona rozkladu-rycerz bulaw jest pokazany on jako rycerz ktory do czegos dazy

4przeszlosc5 mieczy ewidentnie pokazane jest ze mialam szanse i jej nie wykorzystalam

5ter ktora mija koło fortuny, giermek bulaw pazia dociagnelam do kola ale co mija ? zabijcie mnie nie wiem jak to zinterpretowac

6najbl przyszlosc 9 mieczy odwrocona bedzie dobrze raczej , karta mowi o takim uwolnieniu sie od podlamania zyciu nieswiadomosci

7aktualna pozycja zyciowa- umiarkowanie - stopniowe poznawanie sie ani w te ani we te :)

8wplyw otoczenia- krol mieczy (odwr ) dociagnelam 4 kielichow , beda mowic ze to nie ma sensu :/

9obawy/nadzieje-6 miecze tu moje mysli pokazuja droge i odleglosc on mieszka gdzie indziej ja tez spotykanie sie raz do roku eee , a ja tez chce wyjechac jeszcze dalej :/

10wynik- 6 bulaw , rycerz mieczy (odwr) , askielichow (odwr ) hmm wynik malo satysfakcjonujacy :/

chyba nici beda z tego

Gość Daffne
Napisano

może zrób osobny watek co?

bo tu rozkład jest na drugiej stronie i mało kto go dojrzy

Napisano

Paz Monet, Krol Kielichow, 2 Mieczy (-) ---> VII Rydwan, HB II Kaplanka

No tu raczej zwiazku nie widac. Beda proby zblizenia sie do siebie, mozliwe, ze pan bedzie o Ciebie zabiegal, ale 2 Mieczy to nie karty na relacje partnerska... to bardziej takie dogadzanie sobie tak 100% po partnersku, ale tak az do przesady, tzn. ja daje Ci tyle, ile Ty dajesz mi. Nia ma miedzy nami problemow, spiec, nikt nie wychodzi przed szereg. Zamiast np. sie klocic o telewizor w domu to kupujemy 2 i kazde ma swoje... Niby dobrze, ale braku tu bliskosci. Ewentualnie moze wskazywac na to, ze znajomosc pozostanie na odleglosc (netowa, telefoniczna), wiec i relacji brak... blizszej.

Napisano

Paz Monet, Krol Kielichow, 2 Mieczy (-)

Ja tu widzę zwodzenie, Pan może ocieplać relacje co zupełnie nic nowego nie wniesie, takie przedłużanie czegoś bez efektów - po prostu kontakt sms czy mail

Napisano

jeszcze raz witam , kurka patrze teraz na dawny rozklad namilosc i nie wierze , tam bylo pokazane kim jest ta osoba pokazalo sie kolo , osoba ktora znam to wszystko pasuje do tego pana naktorego stawialam karty najbardziej mnie ciekawi fakt .Jak stawialam karty wyszlo mi w mojej interpretacji ze bedzie miec jakis interes a mataki troche zawodowy :) m.in akolo fortuny jakaosoba ktora tu nie mieszka :)

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/69909-czy-znajde-milosc.html

Czymozecie spojrzec na to