kinka-minka Napisano 8 Sierpnia 2013 Napisano 8 Sierpnia 2013 Zadałampytanie czy zblizymy sie do siebie z panem p do konca wrzesnia ? pokartach wydaje mi sie ze bedzie chcial dazycdo czegos ? ale nic z tego nie bedzie , on mnie zawiedzie paz monet , krol kielichow , 2 mieczy odwrocona a jak widzicie to? prosze o pomoc Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Czy zbliżymy się do siebie z Panem do końca września? paź monet,Król kielichow, 2 mieczy (odwrócona) ->Rydwan; HB - Kapłanka Wg mnie to Pan będzie szukać kontaktu mając dobre chęci (suma pazia i Króla daje Kapłana), z kolei Pani reakcją będzie niechęć do podejmowania jakikolwiek rozmow ( 2miczy odwrocona; suma Króla i 2 mieczy daje Śmierć), także jego starania nie zostaną docenione, wręcz ignorowane i nic z tego nie będzie. Cytuj
kinka-minka Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Napisano 9 Sierpnia 2013 dziekuje slicznie Tylko te karty mi troche pokazaly co juz bylo ? Moze zrobicjakis dokladniejszy rozklad poniewaz taka sytuacja miala miejsce , i po roku zznowu sie spotkalismy ale teraz jachyba bym chciala:) ale czy on nieczujesie urazony ? Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 nie, nie czuje sie urażony. On jest zwyczajnie zmienny ponieważ kieruje się emocjami, podszeptami serca, które raz mogą szeptać tak innym razem innaczej. Jeśli aktualnie nie kontaktuje się z Tobą to może chcieć zacząć, tylko wygląda na to jakb z góry zakładać, że szans nie ma. Dałaś mu wcześniej kosza? Bo uczucia żywi do Ciebie, tylko jakby nie docenia swej skuteczności wobec Ciebie. Cytuj
kinka-minka Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Napisano 9 Sierpnia 2013 tak wlasnie jest ze wczesniej powiedzialam nie :/ spotykalam sie z kims innym i go to troche chyba urazilo , kontakt jest internetowy , teraz niedawno przyjechal i odzywa sie i widze zainteresowanie w kierunku mojej osoby , ale takie wlasnie hmm jak to nazwac ciezko mi to ujac ze chcialby ale i tez nie robi kroku.Moze sie boi odrzucenia znowu ,tak to widze Wyciagnelam karty z zapytaniem co zrobic jak postepować zeby sie otwarl w stosunku do mnie , do mojej osoby i zeby mi zaufal oto co wyszlo 8 mieczy , 5 monet odwrocona , 5 bulaw hm dwie piatki czyli powinnam tez siejakosokreslic , i chybawiem o co chodzi , bo mojacalasytuacjajest niejasnajestem w trakcie rozwodu prawie 2 lata sama chyba nie wiem czego chce czasami i to widzi pokazaczmojej strony ze tez bym chciala? pokazacsiejako silnaosobasze potrafie ?i zdjacte kajdany z 8 mieczy ? dobrze to zinterpretowalam k, bo jakos sobieniezabardzo umiem stawiac kart Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 przede wszystkim próbować wzbudzić w nim zaufanie by zaufał nie tylko słowem ale jednoznaczną postawą. Pokazać, że Ci na nim zależy i że nie bawisz się jego uczuciami (w jego odczuciu tak może niestety być) to wówczas może ponownie zaufa. Cytuj
kinka-minka Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Napisano 9 Sierpnia 2013 Dziekuje ci ślicznie , wiem ze na tym forum mozna zawsze naciebie liczyc :* Kolejny raz dziekuje za pomoc ,pozdrawiam serdecznie buziaki Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 9 Sierpnia 2013 Czy zbliżymy się do siebie z Panem do końca września? paź monet,Król kielichow, 2 mieczy (odwrócona) ->Rydwan; HB - Kapłanka w dwóch pierwszych kartach widać duże chęci i powolne zbliżanie się, widać, że on przede wszystkim chce, ale ta 2 mieczy stopuje,kurcze tak jakby relacja miała się zatrzymac na jakiś czas,ale nie na zawsze;) Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Dziekuje ci ślicznie , wiem ze na tym forum mozna zawsze naciebie liczyc :* Kolejny raz dziekuje za pomoc ,pozdrawiam serdecznie buziaki obawiam się, że nie zawsze, ale staram się pomagać ile jestem w stanie nie ma za co proponuję zrobić partnerski z 3 kartami na przyszłosć albo celtycki na pół roku.Będzie dużo więcej widać Cytuj
kinka-minka Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Napisano 9 Sierpnia 2013 A wiec zrobilam celtycki na pol roku z przelozenia smierc odwrocona , cesarz odwr, 8 buław rozpoczal sie jakis nowy etap , ten cesarz moze mowic o tej niepewnosci , bulawy pokazuja ze cos raczej sie ruszy 1i2Ty i problem- ksiezyc , 7 mieczy- ja sie boje cokolwiek zaczynac , nabrac zaufania do kogokolwiek 3korona rozkladu-rycerz bulaw jest pokazany on jako rycerz ktory do czegos dazy 4przeszlosc5 mieczy ewidentnie pokazane jest ze mialam szanse i jej nie wykorzystalam 5ter ktora mija koło fortuny, giermek bulaw pazia dociagnelam do kola ale co mija ? zabijcie mnie nie wiem jak to zinterpretowac 6najbl przyszlosc 9 mieczy odwrocona bedzie dobrze raczej , karta mowi o takim uwolnieniu sie od podlamania zyciu nieswiadomosci 7aktualna pozycja zyciowa- umiarkowanie - stopniowe poznawanie sie ani w te ani we te 8wplyw otoczenia- krol mieczy (odwr ) dociagnelam 4 kielichow , beda mowic ze to nie ma sensu :/ 9obawy/nadzieje-6 miecze tu moje mysli pokazuja droge i odleglosc on mieszka gdzie indziej ja tez spotykanie sie raz do roku eee , a ja tez chce wyjechac jeszcze dalej :/ 10wynik- 6 bulaw , rycerz mieczy (odwr) , askielichow (odwr ) hmm wynik malo satysfakcjonujacy :/ chyba nici beda z tego Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 może zrób osobny watek co? bo tu rozkład jest na drugiej stronie i mało kto go dojrzy Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Paz Monet, Krol Kielichow, 2 Mieczy (-) ---> VII Rydwan, HB II Kaplanka No tu raczej zwiazku nie widac. Beda proby zblizenia sie do siebie, mozliwe, ze pan bedzie o Ciebie zabiegal, ale 2 Mieczy to nie karty na relacje partnerska... to bardziej takie dogadzanie sobie tak 100% po partnersku, ale tak az do przesady, tzn. ja daje Ci tyle, ile Ty dajesz mi. Nia ma miedzy nami problemow, spiec, nikt nie wychodzi przed szereg. Zamiast np. sie klocic o telewizor w domu to kupujemy 2 i kazde ma swoje... Niby dobrze, ale braku tu bliskosci. Ewentualnie moze wskazywac na to, ze znajomosc pozostanie na odleglosc (netowa, telefoniczna), wiec i relacji brak... blizszej. Cytuj
niiwa Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Paz Monet, Krol Kielichow, 2 Mieczy (-) Ja tu widzę zwodzenie, Pan może ocieplać relacje co zupełnie nic nowego nie wniesie, takie przedłużanie czegoś bez efektów - po prostu kontakt sms czy mail Cytuj
kinka-minka Napisano 10 Sierpnia 2013 Autor Napisano 10 Sierpnia 2013 jeszcze raz witam , kurka patrze teraz na dawny rozklad namilosc i nie wierze , tam bylo pokazane kim jest ta osoba pokazalo sie kolo , osoba ktora znam to wszystko pasuje do tego pana naktorego stawialam karty najbardziej mnie ciekawi fakt .Jak stawialam karty wyszlo mi w mojej interpretacji ze bedzie miec jakis interes a mataki troche zawodowy m.in akolo fortuny jakaosoba ktora tu nie mieszka http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/69909-czy-znajde-milosc.html Czymozecie spojrzec na to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi