kinka-minka Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) Zrobilam celtycki na pol roku z przelozenia smierc odwrocona , cesarz odwr, 8 buław rozpoczal sie jakis nowy etap , ten cesarz moze mowic o tej niepewnosci , bulawy pokazuja ze cos raczej sie ruszy 1i2Ty i problem- ksiezyc , 7 mieczy - ja sie boje cokolwiek zaczynac , nabrac zaufania do kogokolwiek 3korona rozkladu-rycerz bulaw jest pokazany on jako rycerz ktory do czegos dazy 4przeszlosc 5 mieczy ewidentnie pokazane jest ze mialam szanse i jej nie wykorzystalam 5ter ktora mija koło fortuny, giermek bulaw pazia dociagnelam do kola ale co mija ? zabijcie mnie nie wiem jak to zinterpretowac 6najbl przyszlosc 9 mieczy odwrocona bedzie dobrze raczej , karta mowi o takim uwolnieniu sie od podlamania zyciu nieswiadomosci 7aktualna pozycja zyciowa- umiarkowanie - stopniowe poznawanie sie ani w te ani we te 8wplyw otoczenia- krol mieczy (odwr ) dociagnelam 4 kielichow , beda mowic ze to nie ma sensu :/ 9obawy/nadzieje-6 miecze tu moje mysli pokazuja droge i odleglosc on mieszka gdzie indziej ja tez spotykanie sie raz do roku eee , a ja tez chce wyjechac jeszcze dalej :/ 10wynik- 6 bulaw , rycerz mieczy (odwr) , askielichow (odwr ) hmm wynik malo satysfakcjonujacy :/ chyba nici beda z tego Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez Daffne estetyka ^^ Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 z przelozenia smierc odwrocona , cesarz odwr, 8 buław ->Cesarzowa Pan oddala się Śmierć i Cesarz wskazują na dość mocne postawnoienia oddalenia się i ruszenia przed siebie Cesarza dalej (8 buław). Pan będzie zmierzać w 8 buław do innej kobiety. Ma kogoś na oku? 1i2Ty i problem- ksiezyc , 7 mieczy - hm poczucie niejsaności sytuacji, mglistość, nieszczerośc...takie odrzucjące klimaty, a może i złość na pana postawę 3korona rozkladu-rycerz bulaw - ale Pani tu mimo wszytsko entuizjam ma i lubi jak sie coś dzieje co? 4przeszlosc 5 mieczy - a no w przeszłości było poczucie pyrrusowego zwycięctwa...takie ładnie sie zapowiadało, ale zdechło niespodziwanie. Mogło pojawic się poczucie oszukania, zważywszy na te 7 mieczy i księżyc wskazujące na Pana tajemniczość i kłamstwewka. 5ter ktora mija koło fortuny, giermek bulaw mija być może nastawienie na to, że Pan wyskoczy niespodziewanie jak Filip z konopii. 6najbl przyszlosc 9 mieczy odwrocona w przyszlości to tu troszkę może doskwerać fakr, że Pan sie nieładnie zachował, gdzies tam jakies analizowanie jego postawy w głowie, troszkę przemieszane z obudzeniem i innymi emocjami. Czy to umartwianie sie? Raczej poczucie ciszy... 7aktualna pozycja zyciowa- umiarkowanie jest między Wami względny spokój...wy lubicie jak coś się dzieje...bo z Was to aż kipi...dlatego dla was taka sytuacja to nuda...stad chęć przerwania tego. 8wplyw otoczenia- krol mieczy (odwr ) dociagnelam 4 kielichow mężczyzna ktory będzie miał wpływ znaczący na Ciebie,ktoś z kim byłaś...ale makoś tak może nie być wyrywny. 9obawy/nadzieje-6 miecze nadzieja na wyjazd ale i spotkanie wzajemne, obawa, że wyjedziedziesz i sie nie ziści bliskośc 10wynik- 6 bulaw , rycerz mieczy (odwr) , askielichow (odwr )->Kpalanka inna miłość Cię czeka Słońce Poczekaj cierpliwie z 2-3 miesiące Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Zaznaczam od razu, ze dla mnie odwrocone karty to zawsze cien karty i poprzez swoje odwrocenie nie nabieraja pozytywnego znaczenia. Cien to cien. z przelozenia smierc odwrocona , cesarz odwr, 8 buław No tu dzialania beda ze strony pana, ale juz nie w Twoim kierunku, bo tu Cesarz podjal decyzje a ta decyzja byla Smierc, koniec, finito... skosil to, co bylo. 1i2Ty i problem- ksiezyc , 7 mieczy Problemem jest, ze Ty ciagle wierzysz, ufasz, ze uda sie, ze wroci, ze cos sie ruszy do przodu. Tworzysz sobie niejasne, mylne obrazy sytuacji, za ktorymi podarzasz. Samooszukujesz sie. Bo chcesz wierzyc. 3korona rozkladu-rycerz bulaw Tak, ale Rycek Bulaw to egoista, myslac tylko i wylacznie o sobie. To nie altruista i nie robi nic dla kogos. 4przeszlosc 5 mieczy Porazka. Jego nieciekawe byc moze zachownie wobec Ciebie. 5ter ktora mija koło fortuny, giermek bulaw Sytuacja, na ktora nie mialas w duzej mierze wplywu i Twoje proby zmieniania tego, moze takze od czasu do czasu dobry seks miedzy Wami, taki przy okazji, z doskoku. Nie wiem... 6najbl przyszlosc 9 mieczy odwrocona Raczej bedzie duzo myslenia, duzo nieprzespanych nocy, poczucie, ze jest sie w jakims potrzasku. Takze tu raczej jeszcze duzo cierpienia ze strony tej relacji sie zrodzi. 7aktualna pozycja zyciowa- umiarkowanie Zaczynasz wyposrodkowywac swoje emocje, powoli odzyskujesz rownowage. 8wplyw otoczenia- krol mieczy (odwr ) dociagnelam 4 kielichow On. Dla niego to juz skonczone i nie ma o czym gadac. 9obawy/nadzieje-6 miecze Chcialabys byc przy nim. Masz poczucie odciecia, tesknisz. 10wynik- 6 bulaw , rycerz mieczy (odwr) , askielichow (odwr ) Tu beda proby jeszcze dogadania sie, znalezienia jakiegos wyjscia z sytuacji, ale na probach sie skonczy. Z tym panem tu nic nie bedzie. Jezeli to pojawi sie ktos nowy z czasem. Ta relacja... po tych kartach... juz nie. Cytuj
kinka-minka Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Napisano 9 Sierpnia 2013 dziekuje zainterpretacje ale mi tu nic nie pasuje bo to jest tylko kolega,zadnych wiekszych nadzieinie ludze sie nawet tylko ciekawi mnieczego on chce bo widac ze cos napewno jest dosyc szczerym czlowiekiem jesli chodzi o rozmowe a te karty pokazaly raczej mojego bylego partnera , czy on mi tu mogl wyjsc relacja nie moglasiezakonczyc bo jej nie bylo , wiec nie rozumiem , niemamy sie w czym dogadywac bo to jest normalnaznajomosc wiec nierozumie3m za bardzo tych kart Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 do rozkładu nalezy pisać opis sytuacji osób - nie zamieściłaś to i interpretacje są jak zgaduj zgadula Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 dokladnie, jak pisze Daffne... i moja propozycja... odpusc sobie karty odwrocone co ma sie pokazac, to sie pokaze i w kartach prostych... ale zrobisz jak uwazasz... moze lepiej, zeby ktos kladl ci na takie sprawy karty... poza emocjami... oczywiscie, ze moglo wywalic twojego meza tu bylego czy wszystko inne, karty lapia to, co na dany moment jest najwazniejsze jezeli masz mix emocjonalny to i karty go zlapia Cytuj
kinka-minka Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Napisano 9 Sierpnia 2013 Chyba macie racje , nie jest to dobry pomysl ,mnie sie wydaje ze to sie wszystko ze soba pomieszalo Bo karty stawialamnapanazktorym mamrelacje czysto kolezenskie , kontakt tylko e-mail i teraz w realu .Wiec niemoznamowic tu ojakims zwiazku ale bardzo wam dziekuje A gdzie moge prosic o postawienie kart ? Cytuj
kinka-minka Napisano 17 Sierpnia 2013 Autor Napisano 17 Sierpnia 2013 Daffne jestes niesamowita jak zawsze z przelozenia smierc odwrocona , cesarz odwr, 8 buław ->cesarzowa pan oddala się śmierć i cesarz wskazują na dość mocne postawnoienia oddalenia się i ruszenia przed siebie cesarza dalej (8 buław). Pan będzie zmierzać w 8 buław do innej kobiety. Ma kogoś na oku? Dzisuaj dowiedzialam sie ze poszedl sobie narandke wiec nici z tego wszystkiego . Oddalil sie i to na pelnej lini 1i2ty i problem- ksiezyc , 7 mieczy - hm poczucie niejsaności sytuacji, mglistość, nieszczerośc...takie odrzucjące klimaty, a może i złość na pana postawę jesli chodzi o to sytuacja napiela sie ,bo bardzo sie poklocilismy i rzeczywiscie bylo nieciekawie az odrzucajaco bylam zla jak nie wiem co 3korona rozkladu-rycerz bulaw - ale pani tu mimo wszytsko entuizjam ma i lubi jak sie coś dzieje co? tak prawda znowu nie lubie jak latwo wszystko idzie troche niepewnosci i napiecia takie cos mnie kreci w facetach i bardziej mnie do niego ciagnie 4przeszlosc 5 mieczy - a no w przeszłości było poczucie pyrrusowego zwycięctwa...takie ładnie sie zapowiadało, ale zdechło niespodziwanie. Mogło pojawic się poczucie oszukania, zważywszy na te 7 mieczy i księżyc wskazujące na pana tajemniczość i kłamstwewka. Oj byloi bylo i to bylam nr 1 ateraz nie wykorzystalam swojej szansy , kurcze co mam zrobic zeby chcialze mna jeszcze nawiazac relacje 5ter ktora mija koło fortuny, giermek bulaw mija być może nastawienie na to, że pan wyskoczy niespodziewanie jak filip z konopii. Tu nie wiem o co moze chodzic niestety 6najbl przyszlosc 9 mieczy odwrocona w przyszlości to tu troszkę może doskwerać fakr, że pan sie nieładnie zachował, gdzies tam jakies analizowanie jego postawy w głowie, troszkę przemieszane z obudzeniem i innymi emocjami. Czy to umartwianie sie? Raczej poczucie ciszy... Tak jasie pierwsza nieodezwie napewno 7aktualna pozycja zyciowa- umiarkowanie jest między wami względny spokój...wy lubicie jak coś się dzieje...bo z was to aż kipi...dlatego dla was taka sytuacja to nuda...stad chęć przerwania tego. 8wplyw otoczenia- krol mieczy (odwr ) dociagnelam 4 kielichow mężczyzna ktory będzie miał wpływ znaczący na ciebie,ktoś z kim byłaś...ale makoś tak może nie być wyrywny. 9obawy/nadzieje-6 miecze nadzieja na wyjazd ale i spotkanie wzajemne, obawa, że wyjedziedziesz i sie nie ziści bliskośc 10wynik- 6 bulaw , rycerz mieczy (odwr) , askielichow (odwr )->kpalanka inna miłość cię czeka słońce Poczekaj cierpliwie z 2-3 miesiące Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Sierpnia 2013 Napisano 18 Sierpnia 2013 Daffne jestes niesamowita jak zawsze w tym przypadku chyba się z tego nie cieszę bo wolałabym by dobrze się skończyło Cytuj
kinka-minka Napisano 18 Sierpnia 2013 Autor Napisano 18 Sierpnia 2013 Tez chcialabym zeby bylo inaczej ,widocznie nie jest mi pisana milosc przynajmniej odwzajemniona ale wiem ze twoje interpretacje kart sie sprawdzaja zawsze Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Sierpnia 2013 Napisano 18 Sierpnia 2013 śmiem twierdzić, że jednak nie zawsze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi