Gość Linkinia Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Hej Przed dylematem stanę za rok, ale już powoli myślę... Obecnie uczę się w Lublinie. Spytałam kart: Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę robiła studia magisterskie w... Lublin Giermek mieczy, as denarów, 7 buław --> wydaje mi się, że dostanę się i stanę przed wyborem – w tym, czy może w innym mieście. Poznań 4 denarów, 5 kielichów, 8 kielichów, Świat --> mam tam mieszkanie (4 denary), ale nie dostanę się albo nie będę brała pod uwagę ze względu na odległość. Kraków 9 denarów, rycerz denarów, Śmierć, 5 mieczy --> hmm tu mogłabym się dostać, ale może pomyślę, że nie chcę iść tam bez żadnej koleżanki? Inne miasto Diabeł, 5 buław, Słońce --> widać, że chcę spróbować swoich sił w innym mieście, poznać nowe osoby. Karty są na tak… Wrocław (koleżanka się tam wybiera...) Księżyc, Cesarz, Rydwan, 2 mieczy, Sąd --> wezmę pod uwagę, chyba się dostanę i może wybiorę? Weryfikacja za rok Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 9 Sierpnia 2013 Tak na szybko: Lublin - będziesz upatrywała tu szansy, dowiadywała się co i jak, ale coś Ci może stanąć na przeszkodzie Poznań - tu nie ma szans, wręcz się rozczarujesz Kraków - możliwe, że weźmiesz pod uwagę to miasto, ale z jakiegoś powodu uznasz, ze to bez sensu Inne miasto - chyba nie wiesz jeszcze jakie to miałoby być miasto, ale przed chwilą koleżanka z ezo () dała Ci podpowiedź) Słońce mówi, że masz szansę Wrocław masz sporo niepewności co do tego miasta i tamtejszej Uczelni,mozliwe, że pojedziesz się wywiedzieć co i jak, nie mam pewności,że zostaniesz na 100%, ale szansa jest:) Cytuj
Fall Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Lublin-szanse są duże, ale będziesz musiała o to zawalczyć. Poznań- tu odległość (świat) będzie przeszkodą, za dużo zmartwień z tym związanych, samotność, smutek i żal.. Kraków- no właśnie..duże szanse są na to, ale chyba zbyt mocno będziesz się obawiała zakończenia relacji przyjacielskiej..I Twoje obawy będą słuszne-studiowanie tam przyniosłoby Ci spełnienie i radość, ale kosztem przyjaźni i w ostatecznym rozrachunku jeśli wybierzesz Kraków będziesz żałować, stwierdzisz, że nie było warto.. Inne miasto- będzie Cię bardzo kusić ta opcja, ale będziesz musiała trochę energii w to włożyć. Jednak będzie warto, słońce zapewnia szczęście i radość :-) Wrocek- Myślę, że wybierzesz inną opcję, miejsce, które znasz (sąd)..Mam wrażenie, że coś Ci będzie tam nie odpowiadać, w tej 2 mieczowej widzę jakiś taki zastój, rozważanie czegoś, będziesz się sama zastanawiać, czy na pewno chcesz tam iść..I będzie to miało związek z wyjazdem tego cesarza..Nie wiem jak to zinterpretować, kto to może być..Może zmieni się dziekan albo nastąpią jakieś zmiany w zarządzie uczelni, restrukturyzacja, zmiana przepisów itp. i to Cię zmusi do zastanowienia co dalej z tą uczelnią, czy będzie tam fajnie itp.. Cytuj
emilr Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 Hej Przed dylematem stanę za rok, ale już powoli myślę... Obecnie uczę się w Lublinie. Spytałam kart: Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę robiła studia magisterskie w... Lublin Giermek mieczy, as denarów, 7 buław --> tutaj widzisz jakieś niedogności. Chciałabyś i mysle, ze sie uda, jeśli pokonasz przeszkody. uda Ci sie to . Poznań 4 denarów, 5 kielichów, 8 kielichów, Świat -->tu nie, za dużo rozczarowania, rzeczywiscie odległość jest tu przeszkodą. Kraków 9 denarów, rycerz denarów, Śmierć, 5 mieczy --> jest szansa, ale sama zrzygnujesz z tego pomysłu. Jeśli sie zdecydujesz to zmienisz miasto, bo nie bedziesz zadowolona. Inne miasto Diabeł, 5 buław, Słońce --> Kusi i troche przeraża, ale widzisz nadzieję. Na arzie szukasz i nie wiesz, co to ma być za miasto. Wrocław (koleżanka się tam wybiera...) Księżyc, Cesarz, Rydwan, 2 mieczy, Sąd --> tutaj moze sie pojawić przeszkoda, niejsasna sytuacja mieszkaniowa, problemy z dojazdami. Są szanse, ale chyba zrezygnujesz Cytuj
panna.marta Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Lublin Giermek mieczy, as denarów, 7 buław --> tu bedziesz sie wahala czy warto,podejrzewam,ze przeszkoda moga byc kwesti materialne nie wiem czy zwiazane z oplata za ten kierunek studiow czy ogolnie z tym,ze bedzie to drogie miasto. Poznań 4 denarów, 5 kielichów, 8 kielichów, Świat --> tu moze byc Ci poprostu ciezko sie dostac,plus problemz odlogloscia, mysle,ze sama zrezygnujesz z zalem. Kraków 9 denarów, rycerz denarów, Śmierć, 5 mieczy --> tak,tu masz szanse i dobrze bys sobie tu zyla,ale rzeczywiscie bylabys tu samotna. Inne miasto Diabeł, 5 buław, Słońce --> wydaje mi sie,ze to miasto Ci sie moze wydac atrakcyjne i nawet bys sie tu dobrze odnalazla,ale za duza jest tu konkurencja, zbyt duze przywiazanie do materializmu,klamstwa wyscigu szczorow w podsumie masz gwiazde,wiec jesli bylabys w stanie to zaakceptowac to karty pokazaly,ze to jest to miasto ktore wezmiesz pod uwage. Obstawiam Warszawe Wrocław (koleżanka się tam wybiera...) Księżyc, Cesarz, Rydwan, 2 mieczy, Sąd --> tobie sie wydaje,ze to dobra opcja,ale nie wiem czy ona jest dobra.Mozesz tam kogos spotkac z kim wpadniesz w konflikt,ale to zostanie zlagodzone. Mozliwe,ze ta opcje wlasnie wybierzesz. W moim odczuciu wybierzesz albo Wroclaw albo inne miasto i to moze byc Warszawa albo jakies wieksze miasto pasujace do zycia w pospiechu,nerwach, w przywiazaniu do materializmu. Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez panna.marta Cytuj
Gość Linkinia Napisano 24 Maja 2014 Napisano 24 Maja 2014 Póki co mogę odnieść się do Poznania, z którego zrezygnowałam - jest za daleko, tęskniłabym za rodzicami i przyjaciółmi, bo rzadko bym przyjeżdzała do rodzinnego domu. Inne miasta zweryfikuję już wrótce Cytuj
Czarownica Napisano 25 Maja 2014 Napisano 25 Maja 2014 Lublin albo Kraków, ale wybierzesz Lublin powodzenia Cytuj
Gość Linkinia Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 WERYFIKACJA Wybrałam Lublin. Oprócz studiów magisterskich będę także robiła dodatkowo szkołę, związaną z czymś innym Dzięki! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi