GdzieTaIrlandia Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Jest osoba która stawia mi kłody pod nogi- konkurencja zawodowa. Jestem osoba która bardzo emocjonalnie wszystko przezywa dlatego zerknełam na karty. karty co pytanie tasowane. Proszę o waszą pomoc Jak potoczy sie ta sprawa dla mnie? 5 denarów, Mag, Królowa denarów- no tutaj w tej 5 denarów wygląda jakby nic nie mogła w tej kwesti zrobic,taka bezsilnosc a z drugiej strony moge równiez nie dostrzegać swojego potencjału(Mag) i tego co juz osiągnełam(Królowa monet) Co jest moim atutem?-Krolowa Denarów, 10 denarów , SAD-to co juz zdobyłam i nabyłam,doświadczenie i to,ze nie tylko to potrafie? moge tez troche przystopować.. Rada kart jak postąpic-DIABEl, 10 monet, KSIEZYC nie rozumiem za bardzo tych kart.. moze wyjsc na przeciw temu co sie zadziało? albo nie odkrywać wszystkich kart do końca? Błagam was o pomoc. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 9 Sierpnia 2013 Jak potoczy sie ta sprawa dla mnie? 5 denarów, Mag, Królowa denarów- z początku cięzko Ci będzie,może Ci być glupio, że tak się stało, możesz nawet miec chwilami poczucie winy, w każdym razie widać,ze poradzisz sobie świetnie z tematem, nikt Ci nie zaszkodzi Co jest moim atutem?-Krolowa Denarów, 10 denarów , SAD- Twoje umiejętności i krążąca dobra opinia o Tobie Rada kart jak postąpic-DIABEl, 10 monet, KSIEZYC ten temat Ciebie męczy w Diable, ale wg mnie nie dawaj znać, że TY to TY (wiesz o co chodzi, nie ujawniaj się) 1 Cytuj
x-latek Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) Rada kart jak postąpic-DIABEl, 10 monet, KSIEZYC A ja myślę, żebyś po prostu przestała być miłą dla tej osoby (Diabeł) i po cichu robiła dalej swoje/cokolwiek tam masz do zdziałania. Nawet przybrać wobec niej postawę hipokryty. Tak tak moja droga. Sama zapewne wiesz jak jest w biznesie nie ma litości. Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez x-latek 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Jak potoczy sie ta sprawa dla mnie? 5 denarów, Mag, Królowa denarów ---> XII Wisielec, HB VI Kochankowie Widac Twoje szarpanie sie w tej chwili, niepewnosc, co zrobic, jak zadzialac. Ale i widac w koncu dzialanie i przejecie sterow w tej sprawie. Zaczniesz walczyc o swoje i konkretnie zadac tego, co sie Tobie nalezy. Takze duzo duzo odwazniej niz teraz bedziesz dzialac. Co jest moim atutem?-Krolowa Denarów, 10 denarów , SAD ---> XIV Umiarkowanie, HB III Cesarzowa Przede wszystkim Twoj talent, potencjal, to, co masz wypracowane. Cala w sumie w sobie jestes swoim atutem. Musisz tylko umiejetnie z tego czerpac. Nie tak latwo Ciebie wysiudac, bo stanowisz sama w sobie duza konkurencje. Rada kart jak postąpic-DIABEl, 10 monet, KSIEZYC ---> IXEremita, HB VII Rydwan Przede wszystkim zaufac bardziej w to, co umiesz, to, co jest Twoim potencjalem. Konkurencja jest owszem, ale nie naddawac jej roli, jaka ona w tym wszystkim odgrywa. Jej sila i moc nie sa az tak duze, jak Ci sie wydaje. Karmisz ja swoja energia i uwaga. Zamiast tego skup sie na sobie, swoich atutach i konkretnie inwestuj w siebie. Wszelkie jakies niejasnosci, cos co powoduje u Ciebie niepokoj, spokojnie przemysl i dzialaj wg wlasnych wytycznych. Zero wahania, 100% dzialania. Wg siebie. Innych olej. Masz co oferowac, masz potencjal... masz z czym isc do ludzi. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Napisano 9 Sierpnia 2013 Dzieki, osoby które sa zaznajomione w temacie( te bliskie ) mówią,że to prowokacja wywołana właśnie tym,że stanowie zagrożenie. Cytuj
Fall Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Na początku będziesz mieć wręcz poczucie, że prześladuje Cię pech, że życie jest niesprawiedliwe, boisz się stracić dochody..Ale zdasz sobie sprawę z własnych umiejętności i możliwości, to da Ci ogromną pewność siebie, zaczniesz aktywnie działać zamiast poddawać się losowi, chociaż możesz mieć chwile przestoju kiedy będziesz się nad wszystkim zastanawiać.. Jesteś świetna w swoim fachu, masz ugruntowaną pozycję na rynku, bogate doświadczenie, które jest Twoim największym bogactwem.. Przede wszystkim powinnaś oczyścić swój umysł ze wszystkich negatywnych myśli, uwolnić się od toksycznego myślenia..W tym momencie widzisz rzeczy niczym w krzywym zwierciadle i chyba za bardzo wyolbrzymiasz moc konkurencji..Jak spojrzysz ma to trzeźwym okiem,a nie przez pryzmat emocji, to zauważysz, że nie taki diabeł straszny ;-) Masz o wiele więcej do zaoferowania niż konkurencja i na tym powinnaś się skupić..Masz też stałą i wierną klientelę, która zdobyłaś swoim profesjonalnym podejściem i rodzinną wręcz atmosferą :-) Konkurencja tylko czyha by wyprowadzić Cię z równowagi, tak więc bądź spokojna i nie daj się, tak naprawdę prowokacje są oznakiem bezsilności, bo to jedyne co jeszcze można zrobić, kiedy wszystko inne zawodzi-liczyć na to, że sama siebie zniszczysz, więc nie pozwól im na to ! Bądź silna, a wszystko będzie dobrze!!! 1 Cytuj
panna.marta Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Jak potoczy sie ta sprawa dla mnie? 5 denarów, Mag, Królowa denarów- najpierw poczujesz sie niepewnie, wrecz nie dowartosciowana,ze ona Ci kladzie klody pod nogi!ale wydaje mi sie,ze Ty jako ten madry mag mimo batow od losy wybierzesz madra i sluszna droge/rozwiazanie, ktora konczy sie krolowa denarow- kobiety sukcesu. Dla mnie mag,to takze karta duzej wiedzy,takiej tajemnej ,czyli jak w inteligentny sposob obejdziesz problem i odpowiednio zarzadzisz sytuacja. Co jest moim atutem?-Krolowa Denarów, 10 denarów , SAD-jestes madra, dojrzala kobieta, niezalezna, umiesz samodzielnie pracowac w porownaniu do tej osoby. Sad w moim oodczuciu wskzuje na wybranie rozwiazania,ktore w ostatcznosci daje Ci sukces-czyli umiejetne rozwiazywanie problemow . Rada kart jak postąpic-DIABEl, 10 monet, KSIEZYC- diabel+10monet...moja 1 mysl byla taka,zebys "nie sprzedawala" komus swoich pomyslow. Diabel to czowiek zazdrosny, chciwy, przebiegly. Z kolei 10 monet to Twoj dorobek. Nie daj sie, pilnuj swojego dorobku,swoich pomyslow!ksiezyc- nie zyj w iluzji, nie popadaj w stan zawieszenia, tak zeby Ci nikt nic nie zabral;) powodzenia. Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez panna.marta 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Jest osoba która stawia mi kłody pod nogi- konkurencja zawodowa.Jestem osoba która bardzo emocjonalnie wszystko przezywa dlatego zerknełam na karty. karty co pytanie tasowane. Proszę o waszą pomoc Jak potoczy sie ta sprawa dla mnie? 5 denarów, Mag, Królowa denarów- możesz potrzebować czyjejś pomocy, co otworzy drogę do pokonania problemów Co jest moim atutem?-Krolowa Denarów, 10 denarów , SAD-doświadczenie i umiejętność zdobywania klienteli, ludzie doceniaja Twoje kompetencje GTI Rada kart jak postąpic-DIABEl, 10 monet, KSIEZYC -ograniczyc kontakty zawodowe z zazdrosnikami- nie opowiadać o planach i zamiarach Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Napisano 12 Sierpnia 2013 Na wstępie mogę powiedzieć mniej wiecej w jakim kierunku powędrowała sprawa.. To co dziewczyna wystawiła - zostało usunięte.. Pomogła mi osoba z która podjełam współprace stosując odpowiednie prawne pismo w kierunku tej Pani. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi