GdzieTaIrlandia Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Pan nadal próbuje odnowić relacje. Partnerki Jakimi uczuciami Cię obdarza?- ŚWIAT,CESARZOWajestem jego calym światem? haha to by było dobre:) w sumie po swiecie cesarzowa.. Jakimi uczuciami Ty go obdarzasz? - 8 buławruchliwymi,wiele emocji we mnie wzbudza Jego intencje?- 3 mieczyhm chce mnie zranić.. albo czuje sie skrzywdzony.. moze chciałby zmienic aktualny stan.. Twoje intencje?- KSIEZYCmoje intencje raczej skryte.. nie pokazuje juz swojej twarzy..uczuc,emocji.. Jego obawy?- 7 denarówze nic z tego juz nie bedzie Twoje obawy?- As pucharów, 9 mieczymoje takie ze gdyby cokolwiek było to nie byłoby to dla mnie dobre i bym cierpiała.. Co on wnosi do relacji?- Król pucharówswoje uczucia..? Co Ty wnosisz do relacji?- 5 buław tak,ja nastawiona bojowo jestem.. 5 buław to teaz energia seksualna? w połaczeniu z 8 buław..? tyle dziwne bo ja sie izoluje? Co Was łączy?- KAPŁAN poczucie samotnosci? podobne zachowania? Co Was dzieli?- paż mieczy niedopowiedzenia.. nie poszukiwanie prawdy.. Przyszłość na kolejne 3 miesiące:As monet, As mieczy, 8 denarówTutaj nie wiem.. niby wyglada na jakas opcje punkt zapalny w monetowym asie.. potem przeciecie tej sytuacja i praca nad tym.. albo zwyczajne zerwanie wiezi przez odejscie w pracy. Cytuj
emilr Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) Jakimi uczuciami Cię obdarza?- ŚWIAT,CESARZOWA zrobiłaś na nim wrazenie. Jesteś dla niego TĄ najważniejszą Jakimi uczuciami Ty go obdarzasz? - 8 buław duużo emocji, jesteś podekscytowana Jego intencje?- 3 mieczy nie sądze, aby chciał Cie skrzywdzic. Wyszedł jako król pucharów, jawisz sie jako cesarzowa. 3 mieczy to tez budowanie wszystkiego od nowa. na zgliszczach, które są pozywką dla nowego życia. Twoje intencje?- KSIEZYC boisz sie pokazać swoje uczucia, Jego obawy?- 7 denarówze relacja nie rozwinie się Twoje obawy?- As pucharów, 9 mieczy - że sie nieszczęsliwie zakochasz lub że to (rodząca sie relacja) nie wypali Co on wnosi do relacji?- Król pucharów - uczucia, Co Ty wnosisz do relacji?- 5 buław dużo obaw, boisz sie pokazać Panu, że wywarł na Tobie wrażenie. 5 buław to takze karta seksulana, może wiec to główna energia, którą teraz wnosisz (wcześniej było 8 buław) Co Was łączy?- KAPŁAN podobne podejście do życia Co Was dzieli?- paż mieczy niedopowiedzenia.. nie poszukiwanie prawdy.. - zgadzam się Przyszłość na kolejne 3 miesiące:As monet, As mieczy, 8 denarów - miedzy Wami dojdzie do rozmowy, wyjaśnienia nieporozumień, określenia oczekiwań i praca nad relacją. Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez emilr 1 Cytuj
Fall Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 1.Jego uczucia-No po tych kartach Kochana to ja mogę tylko powiedzieć, że jesteś spełnieniem wszystkich jego marzeń, tą jedyną i wyśnioną.. 2.Twoje uczucia-..hmm..podoba Ci się, na pewno wzbudza w Tobie wiele różnych emocji.. 3.Jego intencje-Myślę, że chce wyleczyć zranione serce..może naprawić to, co się między Wami zepsuło, naprawić wyrządzone Ci krzywdy.. 4.Twoje intencje-myślę, że na ten moment Ty sama do końca nie wiesz, czego tak naprawdę chcesz..Szukasz wielkiej miłości, ale chyba zbyt mocno Cię zranił i nie wiesz, co z tym fantem zrobić.. 5.Jego obawy-że sprawy między Wami nie ruszą do przodu.. 6.Twoje obawy-że będziesz bardzo cierpieć przez niego, że wpędzi Cię to w depresję.. 7.Co on wnosi-uczucia..on Cię darzy czymś silnym i prawdziwym 8.Co Ty wnosisz-napięcie seksualne, widać, że jest chemia między Wami..;-) Ale tak jak napisałaś jesteś też nastawiona bojowo, bronisz swojego zdania i stanowiska, swoich poglądów, co może prowadzić do spięć i nieporozumień, bo: 9. Co Was łączy-oboje jesteście dość zasadniczy i macie sztywne stanowiska..Ale wyznajecie podobne poglądy i system wartości, myślę, że oprócz seksu jesteście też połączeni duchowo.. 10.Co was dzieli..-oboje nie umiecie się przed sobą w pełni otworzyć, udajecie przed sobą kogoś, kim naprawdę nie jesteście, nie umiecie pokazać swojego prawdziwego oblicza ani prawdziwych intencji.. Przyszłość-Zmiana-czeka Was rozmowa i wyjaśnienie sytuacji, zapanuje zgoda i harmonia, będziecie oboje pracować nad relacją, bedzie to wymagało od Was obojga sporo pracy ALE włożony wysiłek zaowocuje i przyniesie plony..Tyle ile w to włożycie, tyle dostaniecie..W 8 denarów widzę też takie wzajemne dbanie o siebie w drobnych sprawach..Ale musicie być szczerzy i otwarci wobec siebie :-* 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Napisano 9 Sierpnia 2013 Dziękuję wam za interpretacje. Niestety ja mam swoja rodzinę a Pan swoja.. To dojrzały mężczyzna i o duzo starszy.. Poza tym obydwoje chyba jesteśmy skrzywdzeni swoja relacja.. Tym ze żadne nie potrafi nie myśleć nawzajem. Wiec być moze tak jak mówisz Fall możemy być połączeni duchowo.. Emilr to co mówisz o mojej cielesności to tak zawsze bylo,ze nigdy nie mógł stać przy mnie i np nie pogłaskać po dłoniach itd Cytuj
emilr Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 . Poza tym obydwoje chyba jesteśmy skrzywdzeni swoja relacja.. Tym ze żadne nie potrafi nie myśleć nawzajem. Wiec być moze tak jak mówisz Fall możemy być połączeni duchowo.. Emilr to co mówisz o mojej cielesności to tak zawsze bylo,ze nigdy nie mógł stać przy mnie i np nie pogłaskać po dłoniach itd Znam to niestety. "Mój" Pan też ma rodzinę, ale gdy ja sie oddalam, wykończona, on nie odpuszcza. I tak się toczy, bo go kocham i jemu też pewnie nie jestem obojetna, skoro w to brne i ryzykuje stratę rodziny. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 10 Sierpnia 2013 Jakimi uczuciami Cię obdarza?- ŚWIAT,CESARZOWA wg tych kart jesteś dla niego wążna, choć oddalona od niego mentalnie Jakimi uczuciami Ty go obdarzasz? - 8 buław on wzbudza w Tobie wiele namiętności,być może czujesz zauroczenie do niego Jego intencje?- 3 mieczy jakby chcioał się odegrąc nie wiem na swojej zonie, na Tobie, to są 3 miecze - ja tę karte traktuję dosłownie, dla mnie to są ranienie, to trz zdrada, jakby miał zamiar zdradzić żonę Twoje intencje?- KSIEZYC Ty tak naprawdę sama nie wiesz jakie masz intencje, nie ufasz mu Jego obawy?- 7 denarów że będzie czekał w nieskończoność Twoje obawy?- As pucharów, 9 mieczy że jak dasz mu szansę, to się na tym przejedziesz Co on wnosi do relacji?- Król pucharów jest zauroczony i chce tej relacji Co Ty wnosisz do relacji?- 5 buław jestes nastawiona bojowo, ale w sumie chyba nie miałabyś za bardzo nic przeciwko temu,jakby miało się coś wydarzyć? Co Was łączy?- KAPŁAN fakt, że obije jesteście zajęci, poza tym praca Co Was dzieli?- paż mieczy na pewno niedopowiedzenia, odgrywanie ról, zakładanie masek na twarz Przyszłość na kolejne 3 miesiące:As monet, As mieczy, 8 denarów dla mnie to mimo szans ta relacja nie wyjdzie poza pracę... 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Napisano 12 Sierpnia 2013 Pan nadal coś kombinuje.. tak jak napisałaś Inez ja jestem na nie.. Musiałby chyba wywrócić wszystko do góry nogami z swoim zyciu a i tak bym sie zastanawiała nad wszystkim. Jest dobrze jak jest. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Napisano 12 Sierpnia 2013 Znam to niestety. "Mój" Pan też ma rodzinę, ale gdy ja sie oddalam, wykończona, on nie odpuszcza. I tak się toczy, bo go kocham i jemu też pewnie nie jestem obojetna, skoro w to brne i ryzykuje stratę rodziny. Emilr to,że on brnie nie koniecznie oznacza ,że ryzykuję stratę rodziny. Mnie i Pana coś łączyło gdy ja byłam w separacji i tez uważałam,że musi mu na mnie zależeć bo ryzykuję utratę wszystkiego a tak na prawdę faceci to sprytne istotny i zawsze potrafią wybrnąć przed zona oczami kocura ze znanej bajki :shrek: U nas wszystko wysżło na jaw,skutki były ciężkie do przeżycia i chyba dlatego uważam,że nie warto się pakować w coś co tak na prawdę niszczy nasze poczucie własnej wartości.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi