Skocz do zawartości

Moje czakry;)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

czakra podstawy Rycerz Kielichów (wcześniej : wisielec ) jestem oderwana od rzeczywistości,ale z powodu urlopu;)

sakralna 6 buław (wczęśniej : 6 kielichow ) widąc, że nadal jest świetnie;)

splotu 9 kielichów (wcześniej :8 denarow) tu tez zaznacza się wyluzowanie, odpuszczenie sobie tego, co mi nie słuzy;)

serca 2 buław/paź mieczy (wczęsniej: 6 mieczy ) w sercu trochę złości, może z powodu pewnej sytuacji rodzinnej dzisiaj..

gardla Rycerz Buław (wczęsniej : as kielichow ) mowię to, co myslę, mówię duzo:)))

3 oka 3 kielichów (wczęsniej: kochankowie ) wydaje mi się, że jest ok;)

korony 4 kielichów (wczęsniej: wieża/cesarzowa) tu wg mnie ok:)

Widać urlop w moich czakrach;)

Napisano

czakra podstawy Rycerz Kielichów (wcześniej : wisielec )

Zdecydowanie wiecej oddajesz sie teraz fantazjom i ewentualnemu spelnianiu ich niz takiej przyziemniej rzeczywistosci. Urlop ladnie sie w to wpasowuje.

sakralna 6 buław (wczęśniej : 6 kielichow )

Tak, bardzo ladnie. Przy czym dbasz rowniez o wlasne potrzeby.

splotu 9 kielichów (wcześniej :8 denarow)

Tez ladnie, przy czym wszystko wychodzi niejako automatycznie od Ciebie. W srodku czujesz taka harmonie, zadowolenie i reszta jest jedynie rezultatem tego. Jak pojawia sie jakis problem to nie uciekasz a rozwiazujesz go.

serca 2 buław/paź mieczy (wczęsniej: 6 mieczy )

Tak fifty fifty bym powiedziala. Duzo wahania jest. I chcialabym i boje sie. Duzo niejasnosci a te powoduja, ze robisz krok do przodu i zaraz dwa do tylu. Tak nieco asekuracyjnie teraz, ale powody sa.

gardla Rycerz Buław (wczęsniej : as kielichow )

Bywasz impulsywna w wypowiedziach, odwazna. Uwazaj, aby nie za bardzo, bo zawsze kogos mozna urazic. Ogolnie jednak dobrze. Nie boisz sie mowic tego, co myslisz.

3 oka 3 kielichów (wczęsniej: kochankowie )

Otwiera sie. Ladnie.

korony 4 kielichów (wczęsniej: wieża/cesarzowa)

Czeka na otwarcie pozostalych. Dla mnie 4 Kieli to znak, ze jest z czego korzystac, ale sie nie korzysta. Bedzie przeplyw lepszy w pozostalych czakrach... bedzie dobrze tutaj.

• Maestro
Napisano
czakra podstawy Rycerz Kielichów (wcześniej : wisielec )

Zdecydowanie wiecej oddajesz sie teraz fantazjom i ewentualnemu spelnianiu ich niz takiej przyziemniej rzeczywistosci. Urlop ladnie sie w to wpasowuje.

sakralna 6 buław (wczęśniej : 6 kielichow )

Tak, bardzo ladnie. Przy czym dbasz rowniez o wlasne potrzeby.

splotu 9 kielichów (wcześniej :8 denarow)

Tez ladnie, przy czym wszystko wychodzi niejako automatycznie od Ciebie. W srodku czujesz taka harmonie, zadowolenie i reszta jest jedynie rezultatem tego. Jak pojawia sie jakis problem to nie uciekasz a rozwiazujesz go.

serca 2 buław/paź mieczy (wczęsniej: 6 mieczy )

Tak fifty fifty bym powiedziala. Duzo wahania jest. I chcialabym i boje sie. Duzo niejasnosci a te powoduja, ze robisz krok do przodu i zaraz dwa do tylu. Tak nieco asekuracyjnie teraz, ale powody sa.

gardla Rycerz Buław (wczęsniej : as kielichow )

Bywasz impulsywna w wypowiedziach, odwazna. Uwazaj, aby nie za bardzo, bo zawsze kogos mozna urazic. Ogolnie jednak dobrze. Nie boisz sie mowic tego, co myslisz.

3 oka 3 kielichów (wczęsniej: kochankowie )

Otwiera sie. Ladnie.

korony 4 kielichów (wczęsniej: wieża/cesarzowa)

Czeka na otwarcie pozostalych. Dla mnie 4 Kieli to znak, ze jest z czego korzystac, ale sie nie korzysta. Bedzie przeplyw lepszy w pozostalych czakrach... bedzie dobrze tutaj.

Co do ostatniej czakry,to fakt..Czuję, że powinnam zacząć medytować,albo w inny sposób zajrzeć wgłąb siebie;) Nie jest to łatwe, bo co chwila jestem odrywana od zajęć tekstami typu :Mamusiu, zrób mi kakałko (piszę fonetycznie), mamusiu, zrób mi kanapkę...etc...uroki urlopowania z dzieckiem:)

Napisano

Znam to, znam to... dzisiaj mlode sa u tatusia... do jutra... takze sobie odpoczywam. :) Chwila ciszy...

Mi mloda, jak probowalam medytowac w dzien (kiedy ona byla zajeta czyms zupelnie innym) nagle byla tuz obok, siadala mi na kolana, wchodzila na plecy, czesala wlosy, przynosila cos, czegos potrzebowala... Takze nie jest mi to obce... :crazyangelos: