Skocz do zawartości

Moj dialog z moim przewodnikiem duchowym

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

3------4------5------6

-------1------2-------

1. Jak oceniasz moja obecna sytuacje? - Krolowa Monet

Jestem ja. Z tym, co moje, rodzina, domem, tym, czego do tej pory sie wyuczylam, wypracowalam, zdobylam. Wiec ja, moja namacalna wiedza i konkrety.

2. Jakie glebsze (ukryte, niewidoczne dla mnie) przyczyny obecnej sytuacji (problemu) dostrzegasz? - 3 Monet + 6 Bulaw ---> XIX Slonce, HB IX Eremita

Jest potrzeba dzialania. Wyjsc poza to, co juz mam. Sa dzeci takze. 3 Monet - 3 corki. I moje dzialania na rzecz siebie i ich - 6 Bulaw.

3. Co teraz bedzie dla mnie pomocne? - 2 Kielichow

Otwarcie sie na ludzi ogolnie. Pielegnowanie kontaktow z nimi. Wyjscie poza siebie (Krolowa Monet).

4. Co teraz bedzie mi przeszkoda? - 5 Kielichow

Jakies rozczarowania kims badz jakas sytuacja. Nie moge sie temu poddawac, bo to bardzo mnie hamuje, odbiera sily do dzialania i nie pozwala sie spelniac.

5. Co zrobilbys bedac na moim miejscu? - XII Wisielec + Paz Monet ---> VI Kochankowie, HB XII Wisielec i III Cesarzowa

W tej chwili mam czas, gdy w zasadzie powinnam skupic sie na sobie i swoim rozwoju. Wiec ogolnie nic. Jedynie uczyc sie, nabywac dalej wiedzy. Moze jakies kursy dalej. Ale zadnych konkretnych dzialan, przedsiewziec, czas na to jeszcze nie nadszedl.

6. Jaki przekaz (wiadomosc) masz dla mnie? - Rycerz Kielichow, VII Rydwan, 6 Mieczy + XXI Swiat ---> III Cesarzowa, HB VII Rydwan

Nie wiem. Mozliwe, ze wskazanie na wspolprace z jakims fajnym facetem z zagranicy, ktora caly czas netowo uprawiam. I ktora wiele dla mnie wnosi.

Edytowane przez SacralNirvana
dodalam sumowania
  • Maestro
Napisano

Wiesz w zasadzie czego chcesz, masz ugruntowaną pozycję,wiedzę,plany i pragnienia

2. Jakie glebsze (ukryte, niewidoczne dla mnie) przyczyny obecnej sytuacji (problemu) dostrzegasz? - 3 Monet + 6 Bulaw ---> XIX Slonce, HB IX Eremita

wystarczy trochę jeszcze popracować nad sobą, by odnieść sukces, bo widać, ze on jest blisko Ciebie

wsparcie bliskich Ci osób, przyjaciół, rodziny,tych, którzy Ci dobrze radzą i dobrze Ci życzą

może wydarzyć się jakaś sytuacja w Twoim zyciu,która będzie dla Ciebie przykra i wywoła poczucie smutku, co może sprawić, ze na moment staniesz w miejscu zrezygnowana

5. Co zrobilbys bedac na moim miejscu? - XII Wisielec + Paz Monet ---> VI Kochankowie, HB XII Wisielec i III Cesarzowa

Twój przewodnik radzi Ci przeczekać, faktycznie przystanąć (być może ta praca nad sobą, to tez nie tyle stan czynny,ale stan bierny, polegający na zatrzymaniu się i przyglądnięciu zyciu), a gdy przyjdzie czas sama poczujesz impuls do działania

6. Jaki przekaz (wiadomosc) masz dla mnie? - Rycerz Kielichow, VII Rydwan, 6 Mieczy + XXI Swiat ---> III Cesarzowa, HB VII Rydwan

wyrwiesz się z marazmu i niepewności, tu widać spore zmiany w Twoim zyciu,otwarcie na nową drogę i na nowy czas:)

• Lubię to! 1
Napisano

Dziekuje Inezko... :bukiet:

Rzeczywiscie czuje, ze teraz jest czas pracy nad soba.

Rozne sfery zycia ciagna, ale ostatnio mialam okazje zmierzyc sie z tym, na zasadzie, ze gdybym chciala, to juz by sie cos dzialo. Natomiast moje wnetrze mowi mi, ze to jeszcze nie czas. Potrzeba mi teraz czasu ze soba i czasu, aby zainwestowac niejako w siebie... kursy jakies, cokolwiek, co bedzie sluzyc dla mnie i dlugoterminowo dla moich bliskich.

Dziekuje za piekna interpretacje :bukiet: (punkciki niestety na razie blokniete)...

Zaraz popatrze na Twoj rozklad rowniez. :)

PS. Awatarek PRZESLICZNY... :)

Napisano

aktualnie cieszysz się codziennością, obowiązkami, byciem. Potrzebne Ci rozwijanie samej siebie,pielęgnowanie od strony praktycznej.

przyczyną zajmowania się codziennością oraz możliwością skupienia sie na sobie także jest fakt, że zakończyłaś etap życia,który Ci nie odpowiadał (3 monet). Mogła za tym stać podświadoma potrzeba wnętrza by zacząć rozwijać i inwestować w siebie...potrzeba posiadania czasu dla siebie i życia dla siebie w taki sposób jak zapragniesz. Myślę więc, że dusza miała realizować samorozwój po uprzednim poświęceniu części swego życia na realizacje innych sfer.

aktualnie będzie dla Ciebie pomocne Twoje własne wnętrze, wsłuchanie się w nie i poczynianie kroków zgodnie z jego podszeptami. Może to być nowe doświadczenie w pewien sposób dla Ciebie, ponieważ wcześniej mogłaś kierować się bardziej tym co ktoś pragnie, a teraz możesz i nawet powinnaś kierować się głównie tym czego pragniesz Ty sama dla siebie i ewentualnie dzieci :)

przeszkodą może być poczucie braku, może troszkę żalu za tym co minęło albo dostrzeganie minusów tego co jest aktualnie. Może też nieprzepracowane jeszcze pewne aspekty uczuciowe z wcześniejszych doświadczeń.

rozwijała się duchowo zgodnie z podszeptami wnętrza i intuicją, dokonywała również zmian we własnym wnętrzu w taki sposób, by przekształcać podejście do siebie i życia w taki sposób by bardziej mysleć per Ja (cesarzowa),per rodzina. Generalnie więc opiekun duchowy radzi kierować się sercem w życiu,które bywa niezawodne oraz swoim dobrem kochając siebie.

kieruj się sercem, kiedy wyczujesz, że coś jest dla Ciebie korzystne podejmuj zdecydowane działania nawet jeśli umysł będzie zasiewał wątpliwości czy aby dobrze podążasz, nawet mimo początkowych niewygód (6 mieczy), zawsze priorytetem powinno być serce i przeczucia z niego płynące. Do klucz do szczęścia.

Napisano

Wiesz czego oczekujesz od innych, twardo stoisz na ziemi, otaczasz opieką najbliższych (córki), panujesz nad tym. Nie zapominasz też o sobie. Jestes w równowadze.

Właściwie wszystko juz masz. Czujesz potrzebę rozwoju, robisz to, widzisz efekty. Nie lubisz stać w miejscu i nie robisz tego. Jestes spontaniczna i wyciszona, gdy czujesz taka potrzebę.

Zgadzam sie z Tobą. Ale Ty z tym nie masz problemu. Otoczenie Ci sprzyja.

Zbytnie skupianie sie na niepowodzeniach, przykrosciach, wylobrzymianie ich i przeżywanie.

zatrzymałabym sie na chwilę, wyciszyła, spojrzała z innej perspektywy na sprawę, sytuację. Nabrała dystansu, skupiła na pozytywach

Może facet, a może: kieruj sie uczuciami, tym, czego pragniesz tak naprawdę. Czeka Cię nowy czas, nowe doswiadczenia, spełnienie, otwarcie. Fajne karty

• Lubię to! 1