Maestro Inez2503 Napisano 10 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 10 Sierpnia 2013 1. Jak oceniasz moja obecna sytuacje? Gwiazda to karta ochronna, chyba los mi sprzyja, odpoczywam, wyciszyłam emocje i mam nadzieję na lepszą przyszłość 2. Jakie glebsze (ukryte, niewidoczne dla mnie) przyczyny obecnej sytuacji (problemu) dostrzegasz? Królowa Mieczy moje doświadczenia zyciowe, zaczynam bardzo realnie oceniac rzeczywistość 3. Co teraz bedzie dla mnie pomocne? Paź Denarów 2 buław dalszy rozwój,ale i przystanięcie na moment w życiu, w celu dokonania wyboru odpowiedniej ścieżki 4. Co teraz bedzie mi przeszkoda? 2 mieczy niemożność podjecia odpowiedniej decyzji 5. Co zrobilbys bedac na moim miejscu? Królowa Buław 8 denarów 6 denarów suma Umiarkowanie, HB Umiarkowanie/Kapłan małymi kroczkami,ale sama powinnam dążyć do celu, do równowagi, dawać tyle ile powinnam, nie przeciążać się 6. Jaki przekaz (wiadomosc) masz dla mnie? 5 kielichów Rycerz Mieczy 4 mieczy paź buław Kapłan suma Śmierć HB Umiarkowanie/Kapłan jeszcze przyjdzie moment, w którym się rozczaruję,ale wyjdę z tego i w końcu mam szanse na osiągnięcie zamierzonych celów:) Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 1. Jak oceniasz moja obecna sytuacje? Gwiazda To tez karta uzdrawiania, rowniez siebie, patrzenia daleko w przyszlosc, planowanie, rowniez konkretnie (1+7---> 8, czyli Sprawiedliwosc), oceniania swoich mozliwosci itd. Tym samym Gwiazda uzdrawiajac siebie, moze w przyszlosci uzdrawiac innych. To jest wtedy pomaganie innym przez pryzmat wlasnego doswiadczenia. 2. Jakie glebsze (ukryte, niewidoczne dla mnie) przyczyny obecnej sytuacji (problemu) dostrzegasz? Królowa Mieczy O Krolowej Mieczy Crowley mowi, ze to ta, co "zdziera maski falszu". Czyli u niej nie ma troche tak czy troche tak. Jest albo nie ma. Nie ma dyskusji. Zreszta Mieczowej przypisana jest Sprawiedliwosc w AW. Ta takze nie znosi polsrodkow. Jest harmonia wprawdzie, ale nie wynika ona z kompromisow jak w Umiarkowaniu, a bardziej z takiego konkretnego, idealnego dbania o rownowage. Takze jezeli uczucia, emocje, za bardzo podnosza, Mieczowa od razu balansuje to. Na ten moment widocznie to Ci potrzebne. Jestes w trakcie uzdrawiania siebie. Co ma byc, schodzi na dalszy plan teraz. 3. Co teraz bedzie dla mnie pomocne? Paź Denarów 2 buław ---> XVIII Ksiezyc, HB II Kaplanka Tak, rozwoj dalszy, a co za tym idzie, rowniez dokonywanie pewnych wyborow. Mozliwe, ze dojdziesz do pewnego punktu, lub doszlas, gdzie teraz trzeba cos wybrac. Nie wiesz jeszcze, co, ale w odpowiednim czasie, intuicja odpowiednio Cie poprowadzi. 4. Co teraz bedzie mi przeszkoda? 2 mieczy Na ten czas cokolwiek bedzie sie dzialo, musisz szukac zlotego srodka. Cos moze tkwic w martwym punkcie... jednak z Twojej strony teraz potrzeba i cierpliwosci i zaufania w glos swojej intuicji. 5. Co zrobilbys bedac na moim miejscu? Królowa Buław 8 denarów 6 denarów suma Umiarkowanie, HB Umiarkowanie/Kapłan Przede wszystkim pamietac, ze jestes w trakcie zmian. Na ten moment nic nie wydarzy sie u ciebie z dnia na dzien. To kwestia czasu i musisz przejsc konkretne etapy... czasem takze komus wyjsc na przeciw... pomoc bezinteresownie... Tym samym uda Ci sie z czasem uzyskac rownowage, ale i stabilnosc wieksza w zyciu. 6. Jaki przekaz (wiadomosc) masz dla mnie? 5 kielichów Rycerz Mieczy 4 mieczy paź buław Kapłan suma Śmierć HB Umiarkowanie/Kapłan Jw. Masz etap uzdrawiania siebie. Tu widac zbieranie sie po roznych smuteczkach, rozczarowaniach, lizanie ran. Pozwol sobie na to. W odpowiednim momencie nabierzesz sil i znowu ruszysz cala soba do przodu. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 10 Sierpnia 2013 1. Jak oceniasz moja obecna sytuacje? GwiazdaTo tez karta uzdrawiania, rowniez siebie, patrzenia daleko w przyszlosc, planowanie, rowniez konkretnie (1+7---> 8, czyli Sprawiedliwosc), oceniania swoich mozliwosci itd. Tym samym Gwiazda uzdrawiajac siebie, moze w przyszlosci uzdrawiac innych. To jest wtedy pomaganie innym przez pryzmat wlasnego doswiadczenia. 2. Jakie glebsze (ukryte, niewidoczne dla mnie) przyczyny obecnej sytuacji (problemu) dostrzegasz? Królowa Mieczy O Krolowej Mieczy Crowley mowi, ze to ta, co "zdziera maski falszu". Czyli u niej nie ma troche tak czy troche tak. Jest albo nie ma. Nie ma dyskusji. Zreszta Mieczowej przypisana jest Sprawiedliwosc w AW. Ta takze nie znosi polsrodkow. Jest harmonia wprawdzie, ale nie wynika ona z kompromisow jak w Umiarkowaniu, a bardziej z takiego konkretnego, idealnego dbania o rownowage. Takze jezeli uczucia, emocje, za bardzo podnosza, Mieczowa od razu balansuje to. Na ten moment widocznie to Ci potrzebne. Jestes w trakcie uzdrawiania siebie. Co ma byc, schodzi na dalszy plan teraz. 3. Co teraz bedzie dla mnie pomocne? Paź Denarów 2 buław ---> XVIII Ksiezyc, HB II Kaplanka Tak, rozwoj dalszy, a co za tym idzie, rowniez dokonywanie pewnych wyborow. Mozliwe, ze dojdziesz do pewnego punktu, lub doszlas, gdzie teraz trzeba cos wybrac. Nie wiesz jeszcze, co, ale w odpowiednim czasie, intuicja odpowiednio Cie poprowadzi. 4. Co teraz bedzie mi przeszkoda? 2 mieczy Na ten czas cokolwiek bedzie sie dzialo, musisz szukac zlotego srodka. Cos moze tkwic w martwym punkcie... jednak z Twojej strony teraz potrzeba i cierpliwosci i zaufania w glos swojej intuicji. 5. Co zrobilbys bedac na moim miejscu? Królowa Buław 8 denarów 6 denarów suma Umiarkowanie, HB Umiarkowanie/Kapłan Przede wszystkim pamietac, ze jestes w trakcie zmian. Na ten moment nic nie wydarzy sie u ciebie z dnia na dzien. To kwestia czasu i musisz przejsc konkretne etapy... czasem takze komus wyjsc na przeciw... pomoc bezinteresownie... Tym samym uda Ci sie z czasem uzyskac rownowage, ale i stabilnosc wieksza w zyciu. 6. Jaki przekaz (wiadomosc) masz dla mnie? 5 kielichów Rycerz Mieczy 4 mieczy paź buław Kapłan suma Śmierć HB Umiarkowanie/Kapłan Jw. Masz etap uzdrawiania siebie. Tu widac zbieranie sie po roznych smuteczkach, rozczarowaniach, lizanie ran. Pozwol sobie na to. W odpowiednim momencie nabierzesz sil i znowu ruszysz cala soba do przodu. Ja tak nie lubię czekać)) Widocznie to moja lekcja:) Dziękuję Cytuj
emilr Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) 1. Jak oceniasz moja obecna sytuacje? Gwiazda Jesteś wrażliwa, sle też pełna wiary w siebie. W to, ze los Ci sprzyja. Z nadzieją patrzysz w przyszłość. 2. Jakie glebsze (ukryte, niewidoczne dla mnie) przyczyny obecnej sytuacji (problemu) dostrzegasz? Królowa Mieczy Potrafisz realnie oceniać sytuacje. Mówic bez owijania w bawełnę. Ale czasami też nie chcesz pokazać emocji, wolisz w samotnosci lizac rany, a na zewnątrz pokazać jaka jestes twarda. 3. Co teraz bedzie dla mnie pomocne? Paź Denarów 2 buław powolne, spokojne zastanowienie się. Dochodzenie do tego, czego naprawdę pragniesz. Przystopowanie na chwilę, wyciszenie. 4. Co teraz bedzie mi przeszkoda? 2 mieczy nie wiesz, czego chcesz tak naprawdę. Nie wiesz, czy to, co boecnie sie dzieje da Ci szczęście. Takie rozdarcie jest w Tobie. Wahanie, brak jasno obranego celu. Wczesniej 2 buław, teraz 2 mieczy. Jestes jednak na dobrej drodze, co obrazuje Gwiazda. Widzisz swiatełko w tunelu. Wg mnie Gwiazda jeszcze podpowiada, żebys kierowała sie intuicją, jak pisałaś to karta ochronna. 5. Co zrobilbys bedac na moim miejscu? Królowa Buław 8 denarów 6 denarów suma Umiarkowanie, HB Umiarkowanie/Kapłan Wziąć sprawy w swoje ręce, zdecydowanie. I cierpliwie poczekać na efekty. Nie rezygnować. 8 monet to oddanie sprawie. Nie rezygnować z siebie. Dawać innym tyle, ile czujesz, ze chcesz dać. Nie na siłę. 6. Jaki przekaz (wiadomosc) masz dla mnie? 5 kielichów Rycerz Mieczy 4 mieczy paź buław Kapłan suma Śmierć HB Umiarkowanie/Kapłan będą chwile zwątpienia, działania troche na oślep, pod wpływem impulsu. Emocje jesczeTobą będą tragały, różne, od smutku po wkurzenie. Ale jeśli bedziesz potrafiła sie do tego zdystansować masz szansę na osiągniecie równowagi. Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez emilr 1 Cytuj
panna.marta Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 . Jak oceniasz moja obecna sytuacje? Gwiazda czujesz sie szczesliwa, spokojna, los Ci sprzyja, masz dobra passe 2. Jakie glebsze (ukryte, niewidoczne dla mnie) przyczyny obecnej sytuacji (problemu) dostrzegasz? Królowa Mieczy realnie oceniasz rzeczywistosc, chlodno na cos patrzysz 3. Co teraz bedzie dla mnie pomocne? Paź Denarów 2 buław dalszy rozwój,nawiazywanie kontaktow, wspolpracy, partnerstwo 4. Co teraz bedzie mi przeszkoda? 2 mieczy niemożność podjecia odpowiedniej decyzji 5. Co zrobilbys bedac na moim miejscu? Królowa Buław 8 denarów 6 denarów suma Umiarkowanie, HB Umiarkowanie/Kapłan byc optymistycznie nastawiona do zycia, usmiechac sie, nie tracic tej charyzmy do dzialania, pracowac, rozwijac sie, dawac innym to co mozesz dac od siebie w chwili obecnej w kazdej postaci, skupic sie tez na swoim wnetrzu:) 6. Jaki przekaz (wiadomosc) masz dla mnie? 5 kielichów Rycerz Mieczy 4 mieczy paź buław Kapłan suma Śmierć HB Umiarkowanie/Kapłan przyjda trudniejsze i smutne chwile,ale stanie na Twojej srodze ktos, to pozwoli Ci to zrozumiec i zaczniesz cos od nowa:) 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 1. Jak oceniasz moja obecna sytuacje? Gwiazda wszystko idzie zgodnie z planem,opiekun poprzez różne wydarzenia w Twoim życiu może starać się tchnąć w Ciebie optymizm i wiarę we własne szczęście 2. Jakie glebsze (ukryte, niewidoczne dla mnie) przyczyny obecnej sytuacji (problemu) dostrzegasz? Królowa Mieczy a no głębszym problemem jest to, że Twoje wnętrze potrzebuje pęknąć i dokonać zmian w podejściu do życia z racjonalnego, kalkulującego na kierowanie się sercem i podszeptami intuicji, która z różnych względów nie wykorzystywałaś długi czas. Opiekun chce by na tym polu w czakrze serca dokonały się zmiany. 3. Co teraz bedzie dla mnie pomocne? Paź Denarów 2 buław obserwacja siebie, otoczenia i nauka - wyciąganie z niej tego co dla Ciebe potrzebne i wartościowe. Myślę też, że pomocne będzie otwieranie się na nowe poglądy, podejście. Warto więc starać się nie zamykać na coś innego tylko z otwarym umysłem podchodzić do nowych tematów, sytuacji. 4. Co teraz bedzie mi przeszkoda? 2 mieczy Ty sama dla siebie możesz stanowić największą przeszkodę w postaci blokowania się i nie przyjmowania do wiadomości pewnych faktów...to takie zamykanie umysłu na coś czego nie chcemy albo nie umiemy pojąć, zrozumieć. Często w takich sytuacjach odcinamy się od tego. A tu potrzebna byłaby w takich sytuacjach postawa z pkt 3 bo otwartość na nowe uczy i rozwija. 5. Co zrobilbys bedac na moim miejscu? Królowa Buław 8 denarów 6 denarów suma Umiarkowanie, HB Umiarkowanie/Kapłan Starałaby się z wiarą w siebie pracować nad sobą i nad tym co jeszcze jest dla Ciebie niezrozumiałe w Tobie..(samozrozumienie -8 monet) w celu dążenia do równowagi wewnątrz Ciebie i uzyskania spokoju wnętrza, dzięki któremu zyskałabyś bardzo wiele dla samej siebie. 6. Jaki przekaz (wiadomosc) masz dla mnie? 5 kielichów Rycerz Mieczy 4 mieczy paź buław Kapłan suma Śmierć HB Umiarkowanie/Kapłan uwierz w siebie, oddalaj od siebie żale, smutki i inne negatywne myśli bo one tylko opóźniają i oddalają Cię od upragnionego spokoju wnętrza i szczęścia. Z otwartością o odwagą mierz się z tym co sprawia Ci smutek by z szklanki w połowie pustej uczynić pół pełną, a może nawet dzięki włożonej pracy całą pełną? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 22 Sierpnia 2013 [4. Co teraz bedzie mi przeszkoda? 2 mieczyTy sama dla siebie możesz stanowić największą przeszkodę w postaci blokowania się i nie przyjmowania do wiadomości pewnych faktów...to takie zamykanie umysłu na coś czego nie chcemy albo nie umiemy pojąć, zrozumieć. Często w takich sytuacjach odcinamy się od tego. A tu potrzebna byłaby w takich sytuacjach postawa z pkt 3 bo otwartość na nowe uczy i rozwija. Daffne, cos w tym jest...Z tym, że tu nie chodzi o odcinanie się, bardziej o lęki...Kilka dni temu miałam zdarzenie, poczułam i zobaczyłam obecność mojego być może przewodnika duchowego..Zrobiłam zresztą już rozkład na to...Cały czas pamiętam moment, gdy sie budziłam i nie będąc w pełni świadomą zaczęłam wyciągać w jego kierunku ręce, za chwilę, gdy tę świadomośc odzyskałam, wystraszyłam się tego co zobaczyłam... Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 Daffne, cos w tym jest...Z tym, że tu nie chodzi o odcinanie się, bardziej o lęki...Kilka dni temu miałam zdarzenie, poczułam i zobaczyłam obecność mojego być może przewodnika duchowego..Zrobiłam zresztą już rozkład na to...Cały czas pamiętam moment, gdy sie budziłam i nie będąc w pełni świadomą zaczęłam wyciągać w jego kierunku ręce, za chwilę, gdy tę świadomośc odzyskałam, wystraszyłam się tego co zobaczyłam... czyli wychodzi na to, że sama zamykasz oczy na to co "widzisz" z powodu lęków i obaw, strachu. Lęk powoduje odcinanie się...nagłe, a ptrzynajmneij ja mam takie doświadczenia bo też przekraczajac różne granice nowego czasem się obawiałam . Taka reakcja jest naturalna...jednak praktyka sprawia, że już wiesz czego sie spodziewać i lęk znika jesli występował początkowo . Cytuj
Trida Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 zapisuję, dziś już bez mocy do interpretowania Cytuj
Trida Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 1. Jak oceniasz moja obecna sytuacje? Gwiazda Masz wsparcie z Góry, Twój Opiekun jest przy Tobie I Cie prowadzi. Nie musisz obawiać się różnych przedsięwzięć. Ale powiedziałabym też, ze powinnaś zastanowić się nad rozwojem duchowym, by go troszkę ruszyć. 2. Jakie glebsze (ukryte, niewidoczne dla mnie) przyczyny obecnej sytuacji (problemu) dostrzegasz? Królowa Mieczy Twoje skrycie, racjonalne podejście do swiata, blokowanie emocji, które może nie wyjść na zdrowie. 3. Co teraz będzie dla mnie pomocne? Paź Denarów 2 buław musisz usiąść i zastanowić się nad tym, co dalej. Jaka ścieżką chcesz tak właściwie podążać. I powiedziałabym, że pomogą Ci wyjścia na dwór – lasy, parki. Przebywanie na świeżym powietrzu. 4. Co teraz bedzie mi przeszkoda? 2 mieczy wewnętrzny lęk, ze nic sie nie uda, sama siebie blokujesz. 5. Co zrobilbys bedac na moim miejscu? Królowa Buław 8 denarów 6 denarów suma Umiarkowanie, HB Umiarkowanie/Kapłan Wiecej optymizmu,wiecej pewności siebie. Ruszyć i trzymac się obranego celu. Małymi krokami do szczęścia 6. Jaki przekaz (Wiadomosc) masz dla mnie? 5 kielichów Rycerz Mieczy 4 mieczy paź buław Kapłan suma Śmierć HB Umiarkowanie/Kapłan Zakończy się jakiś etap w twoim życiu, nie będzie łatwo ale wyjdziesz z tego bez szwanku. Z większą wiedzą, doswiadczeniem. Nie możesz się bać, bo to wiele zmieni. Kapłan to wiara więc ją miej 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi