Skocz do zawartości

Karty na kontakt

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Dobra, to w celu wspólnej nauki:

Mój kontakt z kolegą w następnym tygodniu

odp.Król Buław

wyj. Koło As Mieczy Rydwan Królowa Kielichów suma Siła

widać, że będzie inicjatorem,że będzie mnie zaskakiwał zarówno kontaktem jak i jego brakiem, mam nadzieję, że nie będą sfochowana jak ta Królowa ...

• Maestro
Napisano
Kontakt przerwany bedzie i nie wiem po co tyle kart wyciagalas?

Wyciągnęłam prawidłową ilość kart,zgodnie z moimi odczuciami:)

Napisano

Bardzo zmienny ten kontakt , i wydaje mi sie, ze bedzie internowy/telefoniczny przez ten rydwan :)

• Maestro
Napisano
Bardzo zmienny ten kontakt , i wydaje mi sie, ze bedzie internowy/telefoniczny przez ten rydwan :)

Na pewno internetowy, bo na ten moment inny rodzaj kontaktu jest niemożliwy:))

Napisano

odp.Król Buław

oj no będzie na pewno kontakt,Pan powinien odezwać się pierwszy w oklicach połowy tygodnia:)

Napisano (edytowane)

odp.Król Buław

Kontakt będzie z jego inicjatywy.

ale będziesz pewnie czymś zaskoczona i rozczarowana. Myśle, że Pan nawiąże kontakt który sie potem może urwać. Lub jakaś burza między Wami sie narodzi. Krótka i intesywna. jak to burza

edit: Inez, ale ty jesteś szybka:) Ja jeszcze przez 10 minut myślę nad tym, co napisiałam i wprowadzam poprawki:)

Edytowane przez emilr
  • Maestro
Napisano
Kontakt będzie z jego inicjatywy.

ale będziesz pewnie czymś zaskoczona i rozczarowana. Myśle, że Pan nawiąże kontakt który sie potem może urwać.

Bardzo prawdopodobne..Już mnie do tego przyzwyczaił:)

Napisano

kontakt bedzie, glownie z jego strony. Bedzie Ci na pewno w czyms pomagal, doradzal,ale tez i sciagal czasem w czyms na ziemie.Ogolnie ten konkat bedzie zywy, plynna wymiana informacji. No i Ty dzieki niemu poczujesz sie radosna i pewna siebie:)

Napisano

Kontakt będzie z jego strony, myślę , ze parę rzeczy sobie nawet wyjaśnicie-dlaczego wcześniej kontakt sie urwał itp. i w rozrachunku poczujesz się silniejsza i pewniejsza siebie, poczujesz,że znów masz kontrole nad sytuacja:-)

Gość AngeloYasmine
Napisano

kontakt będzie i to ciągły,wy sobie coś będziecie próbowali powyjaśniać ,Ale to ty w tym kontakcie jesteś górą hehehehe

Gość gość5
Napisano

odp.Król Buław

kontakt spontaniczny, dość zaskakujacy

Napisano

Kontakt będzie,ale według mnie niespodziewanie z ty go wywołasz..

Napisano

Powiedzialabym, ze kontakt bedzie, nagly, spontaniczny (Kolo Fortuny + As Mieczy), wynikajacy ewidentnie z jego inicjatywy. Tu Ty jako Kielichowa siedzisz i czekasz. On dziala, Krol Bulaw + Rydwan.

PS. Kart jest troche, ale ilosc nie powinna byc problemem.

• Maestro
Napisano
Powiedzialabym, ze kontakt bedzie, nagly, spontaniczny (Kolo Fortuny + As Mieczy), wynikajacy ewidentnie z jego inicjatywy. Tu Ty jako Kielichowa siedzisz i czekasz. On dziala, Krol Bulaw + Rydwan.

PS. Kart jest troche, ale ilosc nie powinna byc problemem.

Kart jest tyle, bo ja zawsze do Rydwanu dokładam:)

Napisano

Kontakt powinien być (w buławach ruch zawsze). a jeśli chodzi o ilość kart to na odpowiedź jest 1 karta- Król buław a reszta to wyjasnienie więc może ich być dowolna ilość :)

Pzd

Napisano
Kontakt powinien być (w buławach ruch zawsze). a jeśli chodzi o ilość kart to na odpowiedź jest 1 karta- Król buław a reszta to wyjasnienie więc może ich być dowolna ilość :)

Pzd

Dokladnie.

• Maestro
Napisano

odp.Król Buław

widać, że będzie inicjatorem,że będzie mnie zaskakiwał zarówno kontaktem jak i jego brakiem, mam nadzieję, że nie będą sfochowana jak ta Królowa ...

W zasadzie mogę zweryfikować:

Na początku tygodnia,przez pierwsze dwa dni kontakt był taki sobie, tzn., jakies lajki, czy komentarze na fb, w środę nieoczekiwanie pojawił się kumpel sprzed lat (ten, na którego robiłam celta), przegadaliśmy trochę, m.in. na ten temat, że tamten zaczął bardzo dbać o siebie po rozstaniu z kobietą, dużo ćwiczy,pływa itp, wysłał mi fotki i faktycznie wygląda rewelacyjnie;)

Ja, jak to ja, bywam nieobliczalna. Zatem zupełnie spontanicznie (Koło) napisałam na czacie do kolegi informację,ze odezwał się kumpel i w ogóle super się gadało i on taki fantastyczny, tak mi imponuje itp. Miałam wylane na jego reakcję...po czym...kolega zaskoczył mnie nagłym zrywem (As mieczy jako impuls i Rydwan jako ruch), zaczął nawijać jak nie on, pisaliśmy do nocy, no i teraz tak jest codziennie;))))) :lol::lol: