Maestro Inez2503 Napisano 10 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 10 Sierpnia 2013 Dobra, to w celu wspólnej nauki: Mój kontakt z kolegą w następnym tygodniu odp.Król Buław wyj. Koło As Mieczy Rydwan Królowa Kielichów suma Siła widać, że będzie inicjatorem,że będzie mnie zaskakiwał zarówno kontaktem jak i jego brakiem, mam nadzieję, że nie będą sfochowana jak ta Królowa ... Cytuj
Sofii5 Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 Kontakt przerwany bedzie i nie wiem po co tyle kart wyciagalas? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 10 Sierpnia 2013 Kontakt przerwany bedzie i nie wiem po co tyle kart wyciagalas? Wyciągnęłam prawidłową ilość kart,zgodnie z moimi odczuciami:) Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 Bardzo zmienny ten kontakt , i wydaje mi sie, ze bedzie internowy/telefoniczny przez ten rydwan Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 10 Sierpnia 2013 Bardzo zmienny ten kontakt , i wydaje mi sie, ze bedzie internowy/telefoniczny przez ten rydwan Na pewno internetowy, bo na ten moment inny rodzaj kontaktu jest niemożliwy:)) Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 Mój kontakt z kolegą w następnym tygodniu odp.Król Buław wyj. Koło As Mieczy Rydwan Królowa Kielichów suma Siła oj no będzie na pewno kontakt,Pan powinien odezwać się pierwszy w oklicach połowy tygodnia:) Cytuj
emilr Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Mój kontakt z kolegą w następnym tygodniu odp.Król Buław wyj. Koło As Mieczy Rydwan Królowa Kielichów suma Siła Kontakt będzie z jego inicjatywy. ale będziesz pewnie czymś zaskoczona i rozczarowana. Myśle, że Pan nawiąże kontakt który sie potem może urwać. Lub jakaś burza między Wami sie narodzi. Krótka i intesywna. jak to burza edit: Inez, ale ty jesteś szybka:) Ja jeszcze przez 10 minut myślę nad tym, co napisiałam i wprowadzam poprawki:) Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez emilr Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 10 Sierpnia 2013 Kontakt będzie z jego inicjatywy.ale będziesz pewnie czymś zaskoczona i rozczarowana. Myśle, że Pan nawiąże kontakt który sie potem może urwać. Bardzo prawdopodobne..Już mnie do tego przyzwyczaił Cytuj
panna.marta Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 kontakt bedzie, glownie z jego strony. Bedzie Ci na pewno w czyms pomagal, doradzal,ale tez i sciagal czasem w czyms na ziemie.Ogolnie ten konkat bedzie zywy, plynna wymiana informacji. No i Ty dzieki niemu poczujesz sie radosna i pewna siebie:) Cytuj
Fall Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Kontakt będzie z jego strony, myślę , ze parę rzeczy sobie nawet wyjaśnicie-dlaczego wcześniej kontakt sie urwał itp. i w rozrachunku poczujesz się silniejsza i pewniejsza siebie, poczujesz,że znów masz kontrole nad sytuacja:-) Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 kontakt będzie i to ciągły,wy sobie coś będziecie próbowali powyjaśniać ,Ale to ty w tym kontakcie jesteś górą hehehehe Cytuj
Gość gość5 Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Dobra, to w celu wspólnej nauki: Mój kontakt z kolegą w następnym tygodniu odp.Król Buław wyj. Koło As Mieczy Rydwan Królowa Kielichów suma Siła kontakt spontaniczny, dość zaskakujacy Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Kontakt będzie,ale według mnie niespodziewanie z ty go wywołasz.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Powiedzialabym, ze kontakt bedzie, nagly, spontaniczny (Kolo Fortuny + As Mieczy), wynikajacy ewidentnie z jego inicjatywy. Tu Ty jako Kielichowa siedzisz i czekasz. On dziala, Krol Bulaw + Rydwan. PS. Kart jest troche, ale ilosc nie powinna byc problemem. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 12 Sierpnia 2013 Powiedzialabym, ze kontakt bedzie, nagly, spontaniczny (Kolo Fortuny + As Mieczy), wynikajacy ewidentnie z jego inicjatywy. Tu Ty jako Kielichowa siedzisz i czekasz. On dziala, Krol Bulaw + Rydwan. PS. Kart jest troche, ale ilosc nie powinna byc problemem. Kart jest tyle, bo ja zawsze do Rydwanu dokładam:) Cytuj
mlodzia Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Kontakt powinien być (w buławach ruch zawsze). a jeśli chodzi o ilość kart to na odpowiedź jest 1 karta- Król buław a reszta to wyjasnienie więc może ich być dowolna ilość Pzd Cytuj
SacralNirvana Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Kontakt powinien być (w buławach ruch zawsze). a jeśli chodzi o ilość kart to na odpowiedź jest 1 karta- Król buław a reszta to wyjasnienie więc może ich być dowolna ilość Pzd Dokladnie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 17 Sierpnia 2013 Dobra, to w celu wspólnej nauki: Mój kontakt z kolegą w następnym tygodniu odp.Król Buław wyj. Koło As Mieczy Rydwan Królowa Kielichów suma Siła widać, że będzie inicjatorem,że będzie mnie zaskakiwał zarówno kontaktem jak i jego brakiem, mam nadzieję, że nie będą sfochowana jak ta Królowa ... W zasadzie mogę zweryfikować: Na początku tygodnia,przez pierwsze dwa dni kontakt był taki sobie, tzn., jakies lajki, czy komentarze na fb, w środę nieoczekiwanie pojawił się kumpel sprzed lat (ten, na którego robiłam celta), przegadaliśmy trochę, m.in. na ten temat, że tamten zaczął bardzo dbać o siebie po rozstaniu z kobietą, dużo ćwiczy,pływa itp, wysłał mi fotki i faktycznie wygląda rewelacyjnie;) Ja, jak to ja, bywam nieobliczalna. Zatem zupełnie spontanicznie (Koło) napisałam na czacie do kolegi informację,ze odezwał się kumpel i w ogóle super się gadało i on taki fantastyczny, tak mi imponuje itp. Miałam wylane na jego reakcję...po czym...kolega zaskoczył mnie nagłym zrywem (As mieczy jako impuls i Rydwan jako ruch), zaczął nawijać jak nie on, pisaliśmy do nocy, no i teraz tak jest codziennie;))))) :lol: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi