Skocz do zawartości

Odp.na maila

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Wysłałam dzisiaj maial. Kiedy otrzymam na niego odpowiedź?

Rycerz Monet

wyj. Śmierć 9 denarów 8 buław suma Księzyc HB Cesarzowa

wydaje mi się, że w dniu roboczym,na co wskazuje mi Rycerz Monet, może na przełomie tygodnia,albo jutrzejszej nocy,ew.w poniedziałek ok. 9.00?

Moja reakcja na tego maila?

Rydwan 9 denarów As Kielichów Śmierć Król Kielichów suma Umiarkowanie HB Cesarzowa

wydaje mi się, że powinnam być zadowolona z odpowiedzi na niego (to zapytanie do pewnej instytucji, dość ważne dla mnie)

Napisano

1.Wydaje m sie,ze na pewno otrzymasz odpowiedz (rycerz monet jest slowny i sumienny)-tak do tygodnia od dzis 8bulaw, na poczatku smierc ktos moze byc na odpoczynku, ksiezyc i cesarzowa-jakby wstrzymanie.

2.Twoja reakcja na feedback -pozytywna, uznasz,ze sprawa dosc szybko zostala zalatwiona, korzystny obieg sprawy (9denarow) no i nadzieja na cos (as kielichow), ze mozesz zaczac cos od nowa (smierc), tak jakby ktos udzielil Ci satysfakcjonujacej odpowiedzi (krol kielichow) i zostawil takie uczucie,ze jestes o cos spokojna (umiarkowanie i cesarzowa)

Napisano

Ja myślę że do 8 dni roboczych..

Na pewno będziesz zadowolona, sprawy rozwiną się po Twojej myśli, pozwoli Ci to na zamknięcie pewnych spraw ;-)

Gość AngeloYasmine
Napisano

Na pewno późnym wieczorem ,to jest meil od kobiety wydaje mi się że w ciągu 8 dni:) Będziesz zadowolona z odpowiedzi:)

Gość gość5
Napisano

Rycerz Monet

hm... odp. przyjdzie napewno, jak juz niemal stracisz nadzieję na jej otrzymanie- bedzie dla Ciebie sporym zaskoczeniem- bynajmniej przyjemnym

Rydwan 9 denarów As Kielichów Śmierć Król Kielichów suma Umiarkowanie HB Cesarzowa

jw- bedziesz zadowolona- hm... nie wiem w jakiej to sprawie ale cos ruszy do przodu....

• Maestro
Napisano

Rycerz Monet

hm... odp. przyjdzie napewno, jak juz niemal stracisz nadzieję na jej otrzymanie- bedzie dla Ciebie sporym zaskoczeniem- bynajmniej przyjemnym

jw- bedziesz zadowolona- hm... nie wiem w jakiej to sprawie ale cos ruszy do przodu....

Miło Cię widzieć:))))

Gość gość5
Napisano

Miło Cię widzieć:))))

:) mi tez miło było "powrócić" :):) ostatnio nie miałam na nic siły.... mam nadzieje, że teraz bedę juz częściej zaglądać :)

• Maestro
Napisano

:) mi tez miło było "powrócić" :):) ostatnio nie miałam na nic siły.... mam nadzieje, że teraz bedę juz częściej zaglądać :)

Życzę Ci zatem dużo energii i radości, żebyś była z nami:)

Napisano

Ja myślę,że odpowiedz przyjdzie póżniej niż się tego spodziewasz lub bys tego chciała.. być może póżniejszym wieczorem..

Tak,będziesz zadowolona:)

• Maestro
Napisano

Rycerz Monet

wydaje mi się, że w dniu roboczym,na co wskazuje mi Rycerz Monet, może na przełomie tygodnia,albo jutrzejszej nocy,ew.w poniedziałek ok. 9.00?

wydaje mi się, że powinnam być zadowolona z odpowiedzi na niego (to zapytanie do pewnej instytucji, dość ważne dla mnie)

Dostałam dzisiaj ok.12 w południe,moja reakcja była średnio emocjonalna, akurat byłam w sklepie i szłam (mam poczte w tel.kom.) stąd Rydwan...