Maestro Inez2503 Napisano 10 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 10 Sierpnia 2013 Wysłałam dzisiaj maial. Kiedy otrzymam na niego odpowiedź? Rycerz Monet wyj. Śmierć 9 denarów 8 buław suma Księzyc HB Cesarzowa wydaje mi się, że w dniu roboczym,na co wskazuje mi Rycerz Monet, może na przełomie tygodnia,albo jutrzejszej nocy,ew.w poniedziałek ok. 9.00? Moja reakcja na tego maila? Rydwan 9 denarów As Kielichów Śmierć Król Kielichów suma Umiarkowanie HB Cesarzowa wydaje mi się, że powinnam być zadowolona z odpowiedzi na niego (to zapytanie do pewnej instytucji, dość ważne dla mnie) Cytuj
panna.marta Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 1.Wydaje m sie,ze na pewno otrzymasz odpowiedz (rycerz monet jest slowny i sumienny)-tak do tygodnia od dzis 8bulaw, na poczatku smierc ktos moze byc na odpoczynku, ksiezyc i cesarzowa-jakby wstrzymanie. 2.Twoja reakcja na feedback -pozytywna, uznasz,ze sprawa dosc szybko zostala zalatwiona, korzystny obieg sprawy (9denarow) no i nadzieja na cos (as kielichow), ze mozesz zaczac cos od nowa (smierc), tak jakby ktos udzielil Ci satysfakcjonujacej odpowiedzi (krol kielichow) i zostawil takie uczucie,ze jestes o cos spokojna (umiarkowanie i cesarzowa) Cytuj
Fall Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 Ja myślę że do 8 dni roboczych.. Na pewno będziesz zadowolona, sprawy rozwiną się po Twojej myśli, pozwoli Ci to na zamknięcie pewnych spraw ;-) Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Na pewno późnym wieczorem ,to jest meil od kobiety wydaje mi się że w ciągu 8 dni:) Będziesz zadowolona z odpowiedzi:) Cytuj
Gość gość5 Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Wysłałam dzisiaj maial. Kiedy otrzymam na niego odpowiedź? Rycerz Monet wyj. Śmierć 9 denarów 8 buław suma Księzyc HB Cesarzowa hm... odp. przyjdzie napewno, jak juz niemal stracisz nadzieję na jej otrzymanie- bedzie dla Ciebie sporym zaskoczeniem- bynajmniej przyjemnym Moja reakcja na tego maila? Rydwan 9 denarów As Kielichów Śmierć Król Kielichów suma Umiarkowanie HB Cesarzowa jw- bedziesz zadowolona- hm... nie wiem w jakiej to sprawie ale cos ruszy do przodu.... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 11 Sierpnia 2013 Wysłałam dzisiaj maial. Kiedy otrzymam na niego odpowiedź? Rycerz Monet wyj. Śmierć 9 denarów 8 buław suma Księzyc HB Cesarzowa hm... odp. przyjdzie napewno, jak juz niemal stracisz nadzieję na jej otrzymanie- bedzie dla Ciebie sporym zaskoczeniem- bynajmniej przyjemnym Moja reakcja na tego maila? Rydwan 9 denarów As Kielichów Śmierć Król Kielichów suma Umiarkowanie HB Cesarzowa jw- bedziesz zadowolona- hm... nie wiem w jakiej to sprawie ale cos ruszy do przodu.... Miło Cię widzieć))) Cytuj
Gość gość5 Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Miło Cię widzieć))) mi tez miło było "powrócić" :) ostatnio nie miałam na nic siły.... mam nadzieje, że teraz bedę juz częściej zaglądać Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 11 Sierpnia 2013 mi tez miło było "powrócić" :) ostatnio nie miałam na nic siły.... mam nadzieje, że teraz bedę juz częściej zaglądać Życzę Ci zatem dużo energii i radości, żebyś była z nami:) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Ja myślę,że odpowiedz przyjdzie póżniej niż się tego spodziewasz lub bys tego chciała.. być może póżniejszym wieczorem.. Tak,będziesz zadowolona:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 13 Sierpnia 2013 Wysłałam dzisiaj maial. Kiedy otrzymam na niego odpowiedź? Rycerz Monet wyj. Śmierć 9 denarów 8 buław suma Księzyc HB Cesarzowa wydaje mi się, że w dniu roboczym,na co wskazuje mi Rycerz Monet, może na przełomie tygodnia,albo jutrzejszej nocy,ew.w poniedziałek ok. 9.00? Moja reakcja na tego maila? Rydwan 9 denarów As Kielichów Śmierć Król Kielichów suma Umiarkowanie HB Cesarzowa wydaje mi się, że powinnam być zadowolona z odpowiedzi na niego (to zapytanie do pewnej instytucji, dość ważne dla mnie) Dostałam dzisiaj ok.12 w południe,moja reakcja była średnio emocjonalna, akurat byłam w sklepie i szłam (mam poczte w tel.kom.) stąd Rydwan... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi