Fall Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Popełniłam dzis 2 powazne błędy w pracy (a przynajmniej mi się wydaje, że są poważne, nie jestem jeszcze tak obcykana w tej firmie).No i zamartwiam się, jakie będą tego konsekwencje. . Czy czekają mnie nieprzyjemności z powodu dzisiejszych błędów? Król denarow - 8 kielichow - ksiezyc --> moc Nie wiem..albo mnie wywala z pracy ( 8 kiel to odejscie) albo to tylko moje iluzje i obawy.. Czy dzisiejsze bledy negatywnie wpłyną na rozwoj mojej kariery w firmie X ? rycerz mieczy - 7 mieczy - cesarzowa --> gwiazda Nie wiem..zastanawia mnie ta cesarzowa, nie mam żadnej szefowej ani nawet kobiety w swoim otoczeniu..wiec naprawde nie wiem..Rycek mieczy to inteligencja ale i tez nerwy..7 mieczy..spryt ale tez puste slowa bez pokrycia..Nic z tego nie wymysle. .Proszę, pomóżcie! Cytuj
panna.marta Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) Czy czekają mnie nieprzyjemności z powodu dzisiejszych błędów? Król denarow - 8 kielichow - ksiezyc --> moc Mam dwie wersje, bo karty w sumie są mieszane i nie ma tu konkretnej odp: 1. Szef będzie rozczarowany troszkę Tobą i powie, że nie tak sobie to wyobrażał, miał Cię za pewniejszą osobę 2. K.D to Ty 8 kieli,to troche panika przed tym,księżyc wskazuje na to, że Tobie tak się tylko wydaje. W rzeczywistości moc wskazuje na to, że dobrze to robisz. Czy dzisiejsze bledy negatywnie wpłyną na rozwoj mojej kariery w firmie X ? rycerz mieczy - 7 mieczy - cesarzowa --> gwiazda 1. Będziesz chciała to jakoś naprawic i czeka Cię lekka kłótnia albo sprzeczka w obronie własnych poglądów dlaczego tak si stało ;/ ale to się powinno wyjaśnic i dostaniesz nową szansę. Gwiazdka to też taka karta ochronna, że bezwględu na to co się stanie masz dobrą passę i szczęscie. Myślę, że cesarzowa to Ty, która broni swojego dorobku 2. Bedziesz sprawdzała czy nie nabroiłaś, będziesz kombinowała, próbowała wyjaśnic, gwiazdka może mówic, że nie ma potzreby. Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez panna.marta Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Nie masz co sie martwić owszem narozrabiałas ale wytłumaczysz ,te 8 kielichów to twoje leki i przyznanie sie do winy, natomiast masz moc jako sumę więc dasz radę.............. Co do rozwoju w twojej firmie musisz nieźle kombinować (7 mieczy) coś podstępnie załatwiać nie do końca się odkrywać uważać na to co mówisz i do kogo a a osiągniesz sukces i będziesz spełniona kobietą sukcesu cesarzowa Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 11 Sierpnia 2013 Czy czekają mnie nieprzyjemności z powodu dzisiejszych błędów? Król denarow - 8 kielichow - ksiezyc --> moc Wydaje mi się,że ujdzie Ci to na sucho,bo szef może nawet nie zauwazyć ich, albo nie będzie wiedział, ze to Twoje błedy Czy dzisiejsze bledy negatywnie wpłyną na rozwoj mojej kariery w firmie X ? rycerz mieczy - 7 mieczy - cesarzowa --> gwiazda wyjdziesz na swoje, bo pewne rzeczy zostaną sprytnie ukryte, cesarzowa to TY - kobieta zadowolona z przebiegu całej sprawy:) Cytuj
SacralNirvana Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Szef mozliwe, ze zawola Cie na rozmowe, w celu wyjasnienia tego, co sie stalo. Co do tego, jak to sie odbije. Stawiam na rozmowe, z ktorej sie ladnie wykaraskasz. Ogolnie rada jest taka, zeby wiecej sluchac, mniej mowic. Jezeli buzie otwierac to w sposob przemyslany i konkretny, zeby sobie nie zaszkodzic a wrecz pomoc. Cytuj
Selenit666 Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 rozejdzie się po kościach. Myślę, ze nie zauważą nawet tych błedów a jak nawet zauważy to machnie ręką Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Mi się wydaje,że szef ich nie zauwazy.. i nie poniesiesz konsekwencji..bedziesz musiała tylko ogarnąc chaos w jakis papierkach? Cytuj
Gość ANEZ Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Możesz mieć rozmowę z szefem, który zwróci Ci uwagę jako nowej osobie z wiarą że sobie na przyszłość poradzisz. Błędy nie wpłyną negatywnie na Twój rozwój w firmie, powiedziałabym że nawet odwrotnie, bo wyciągając z nich wnioski bardziej zaczniesz wykazywać się swoją inteligencją i sprytem. Cytuj
emilr Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Popełniłam dzis 2 powazne błędy w pracy (a przynajmniej mi się wydaje, że są poważne, nie jestem jeszcze tak obcykana w tej firmie).No i zamartwiam się, jakie będą tego konsekwencje. . Czy czekają mnie nieprzyjemności z powodu dzisiejszych błędów? Król denarow - 8 kielichow - ksiezyc --> moc Moim zdaniem nie bezie konskewencji. Byc może to nie jest aż tak poważny błąd lub da sie go naprawić. Ten ksieżyc bardziej kojarzy mi sie z tym, że szef nie zauważy go nawet. Czy dzisiejsze bledy negatywnie wpłyną na rozwoj mojej kariery w firmie X ? rycerz mieczy - 7 mieczy - cesarzowa --> gwiazda Wydaje mi się, ze troche zamieszania bedzie, moze to Twoje zdenerwowanie wyszło w rycerzu mieczy, może Twoje działanie, wyjaśnienie. W każdym razie tak zakrecisz (7 mieczy),że będziesz pania sytuacji. Nieee. Cesarzowa to pewna pozycja. Cytuj
Fall Napisano 13 Sierpnia 2013 Autor Napisano 13 Sierpnia 2013 Kochani bardzo Wam dziękuję za Wasze interpretacje..wszyscy mieliście rację, niz poważnego z tego nie wynikło, zrobiłam błędy w papierkach i musiałam je tylko poprawić, wszystko zostało zrzucone na karb mojego niedoświadczenia i niedostatecznego przeszkolenia.. Takze jeszcze raz Wam serdecznie dziękuję, punkciki dam jutro jak wrócę do domu bo z komórki to ciężko.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi