Skocz do zawartości

Jak sobie poradzę finansowo do konca miesiaca:):)

Gość AngeloYasmine

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AngeloYasmine
Napisano

Trochę narozrabiałam i mam problemy finansowe hehehe

Wyciągnełam karty Jak sobie poradzę w najbliższym czasie finansowo aby wyjść z kłopotów:)

2 miecze kapłan 9 denarów suma sesarz

Narozrabiałam i musze się zastanowić jak wybrnąc z tego zastoju,niezadowolenia z pracy finansów i tyle pomoż emi ktoś mądry poważniejszy i dam mi radę, osiągne stabilizację materialna więc nie mam co się martwić:)

Napisano

Czujesz się w kropce, widać to w 2 Mieczy...nie wiesz, jaką drogę wybrać, masz obawy, ale nie okazujesz ich na zewnątrz...zachowujesz stoicki spokój :) Podejmiesz mądrą decyzję, nie wykluczone, że z pomocą starszego mężczyzny...być może z Twojej rodziny... Poradzisz sobie, wynik będzie zdecydowanie Cię satysfakcjonujący :)

Napisano

Jak sobie poradzę w najbliższym czasie finansowo aby wyjść z kłopotów:)

początkowo możesz mieć wrażenie, że będzie bida z nędzą i poczujesz brak możliwości wyjścia z sytuacji, ale myślę, że wesprze Cię finansowo rodzina i może partner, także nie będzie ostatecznie źle :tak:

• Maestro
Napisano

Na razie nie widzisz szans na wyjście z sytuacji,ale możliwe,że ktoś Cię wesprze finansowo:)

Napisano

Ogolnie widac tu takie szukanie jak najlepszego wyjscia z sytuacji, wiec bedziesz duzo myslala, duzo kombinowala. Intelektualnie 2 Mieczy to takie wlasnie szukanie zlotego srodka. Jak zrobic, zeby wilk byl syty i owca cala. W Papiezu widac jakies ograniczenia, ktore ciezko Ci w tej kwestii przeskoczyc, ale uda Ci sie to, bo 9 Monet to w koncu karta zadowolenia jest i braku trosk materialnych. W sumie masz Gwiazde i Sprawiedliwosc... bedziesz starala sie spojrzec na sprawe, pod katem swoich mozliwosci finansowych z roznych stron i znalesc wyjscie. Uda Ci sie to. Bedzie ok.

Napisano

2 miecze kapłan 9 denarów suma cesarz

nie pozostaje mi nic innego jak poprzec wypowiedz kolezanek

Tylko,ze ja ujme to innymi slowami. Na chwile obecna glowisz sie co z tym zorbic, przyjdzie taki moment,ze siegniesz gleboko w swoje wnetzre, troche pomyslisz o zyciu, co jest w tym zyciu wazne i co nalezy wtedy zrobic. 9 denarow to niespodziewana pomoc finansowa albo od jakiegos mezczyzny z rodziny albo od partnera. Karty sa dobre, uszy do gory:)

Gość AngeloYasmine
Napisano

Dziękuję mam nadzieję że wyjdę z kłopotów

Napisano

Wiesz co... jeszcze jedno skojarzenie. 2 Mieczy to moze byc taka wspolpraca z kims, czysto intelektualna. Ja komus cos, ktos cos mi. Wiec nawet nie pomoc, a wlasnie taka wspolpraca, wymiana, nie wiem, jak to ujac. Tu moglby byc tez jakis mezczyzna, ogolnie dobrze ustawiony, moze z Twojej rodziny tez byc... ktory nawet nie tyle, ze charytatywnie Ci pomoze, ale na zasadzie wymiany uslug.

Takie skojarzenie.

Napisano

W 2 mieczy widać, że masz problem i starasz się znaleźć z niego wyjście. Przy czym odsuwasz emocje na bok i intelektualnie starasz się opracować jakieś rozwiązanie. Kapłan mówi, że to dla Ciebie pewna lekcja-powinnaś zwrócić uwagę na to, jakie miejsce w Twoim życiu zajmują pieniążki, bo często jakieś kłopoty finansowe trafiają nam się po to, by zmusić nas do przewartosciowania pewnych rzeczy, do zwrócenia się w stronę duchowości, to często znak, że za bardzo skupiamy się na sprawach materialnych i strata ma nas od tego oderwać. 9 denarow i cesarz-jakis facet albo udzieli Ci pożyczki albo wręcz podaruje pieniążki..9 mowi,eże z pewnością sobie poradzisz i głodem przymierac nie będziesz;-) Ale uczy też dyscypliny w kwestii wydawania pieniędzy-jeżeli odlozysz sobie cos na czarna godzinę to na drugi raz nie będziesz musiała się martwić o finanse:-)

Napisano

nie chcesz zauważyć rozwiazania nie wpadłas na nie tu nie widac biedy jako takiej a wynikowo masz zadowolenie prawdopodobnie przy czyjejs pomocy ew dzieku wyjazdowi

Gość AngeloYasmine
Napisano
nie chcesz zauważyć rozwiazania nie wpadłas na nie tu nie widac biedy jako takiej a wynikowo masz zadowolenie prawdopodobnie przy czyjejs pomocy ew dzieku wyjazdowi

dzieki iridos:)

Gość AngeloYasmine
Napisano
W 2 mieczy widać, że masz problem i starasz się znaleźć z niego wyjście. Przy czym odsuwasz emocje na bok i intelektualnie starasz się opracować jakieś rozwiązanie. Kapłan mówi, że to dla Ciebie pewna lekcja-powinnaś zwrócić uwagę na to, jakie miejsce w Twoim życiu zajmują pieniążki, bo często jakieś kłopoty finansowe trafiają nam się po to, by zmusić nas do przewartosciowania pewnych rzeczy, do zwrócenia się w stronę duchowości, to często znak, że za bardzo skupiamy się na sprawach materialnych i strata ma nas od tego oderwać. 9 denarow i cesarz-jakis facet albo udzieli Ci pożyczki albo wręcz podaruje pieniążki..9 mowi,eże z pewnością sobie poradzisz i głodem przymierac nie będziesz;-) Ale uczy też dyscypliny w kwestii wydawania pieniędzy-jeżeli odlozysz sobie cos na czarna godzinę to na drugi raz nie będziesz musiała się martwić o finanse:-)

może i masz racje ma mnie czegoś nauczyć:)