Gość AngeloYasmine Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Trochę narozrabiałam i mam problemy finansowe hehehe Wyciągnełam karty Jak sobie poradzę w najbliższym czasie finansowo aby wyjść z kłopotów:) 2 miecze kapłan 9 denarów suma sesarz Narozrabiałam i musze się zastanowić jak wybrnąc z tego zastoju,niezadowolenia z pracy finansów i tyle pomoż emi ktoś mądry poważniejszy i dam mi radę, osiągne stabilizację materialna więc nie mam co się martwić Cytuj
maddie88 Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 2 miecze kapłan 9 denarów suma sesarz Czujesz się w kropce, widać to w 2 Mieczy...nie wiesz, jaką drogę wybrać, masz obawy, ale nie okazujesz ich na zewnątrz...zachowujesz stoicki spokój Podejmiesz mądrą decyzję, nie wykluczone, że z pomocą starszego mężczyzny...być może z Twojej rodziny... Poradzisz sobie, wynik będzie zdecydowanie Cię satysfakcjonujący Cytuj
Gość Daffne Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Jak sobie poradzę w najbliższym czasie finansowo aby wyjść z kłopotów:) 2 miecze kapłan 9 denarów suma sesarz początkowo możesz mieć wrażenie, że będzie bida z nędzą i poczujesz brak możliwości wyjścia z sytuacji, ale myślę, że wesprze Cię finansowo rodzina i może partner, także nie będzie ostatecznie źle Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 11 Sierpnia 2013 Na razie nie widzisz szans na wyjście z sytuacji,ale możliwe,że ktoś Cię wesprze finansowo:) Cytuj
SacralNirvana Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Ogolnie widac tu takie szukanie jak najlepszego wyjscia z sytuacji, wiec bedziesz duzo myslala, duzo kombinowala. Intelektualnie 2 Mieczy to takie wlasnie szukanie zlotego srodka. Jak zrobic, zeby wilk byl syty i owca cala. W Papiezu widac jakies ograniczenia, ktore ciezko Ci w tej kwestii przeskoczyc, ale uda Ci sie to, bo 9 Monet to w koncu karta zadowolenia jest i braku trosk materialnych. W sumie masz Gwiazde i Sprawiedliwosc... bedziesz starala sie spojrzec na sprawe, pod katem swoich mozliwosci finansowych z roznych stron i znalesc wyjscie. Uda Ci sie to. Bedzie ok. Cytuj
panna.marta Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 2 miecze kapłan 9 denarów suma cesarz nie pozostaje mi nic innego jak poprzec wypowiedz kolezanek Tylko,ze ja ujme to innymi slowami. Na chwile obecna glowisz sie co z tym zorbic, przyjdzie taki moment,ze siegniesz gleboko w swoje wnetzre, troche pomyslisz o zyciu, co jest w tym zyciu wazne i co nalezy wtedy zrobic. 9 denarow to niespodziewana pomoc finansowa albo od jakiegos mezczyzny z rodziny albo od partnera. Karty sa dobre, uszy do gory:) Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Dziękuję mam nadzieję że wyjdę z kłopotów Cytuj
SacralNirvana Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Wiesz co... jeszcze jedno skojarzenie. 2 Mieczy to moze byc taka wspolpraca z kims, czysto intelektualna. Ja komus cos, ktos cos mi. Wiec nawet nie pomoc, a wlasnie taka wspolpraca, wymiana, nie wiem, jak to ujac. Tu moglby byc tez jakis mezczyzna, ogolnie dobrze ustawiony, moze z Twojej rodziny tez byc... ktory nawet nie tyle, ze charytatywnie Ci pomoze, ale na zasadzie wymiany uslug. Takie skojarzenie. Cytuj
Fall Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 W 2 mieczy widać, że masz problem i starasz się znaleźć z niego wyjście. Przy czym odsuwasz emocje na bok i intelektualnie starasz się opracować jakieś rozwiązanie. Kapłan mówi, że to dla Ciebie pewna lekcja-powinnaś zwrócić uwagę na to, jakie miejsce w Twoim życiu zajmują pieniążki, bo często jakieś kłopoty finansowe trafiają nam się po to, by zmusić nas do przewartosciowania pewnych rzeczy, do zwrócenia się w stronę duchowości, to często znak, że za bardzo skupiamy się na sprawach materialnych i strata ma nas od tego oderwać. 9 denarow i cesarz-jakis facet albo udzieli Ci pożyczki albo wręcz podaruje pieniążki..9 mowi,eże z pewnością sobie poradzisz i głodem przymierac nie będziesz;-) Ale uczy też dyscypliny w kwestii wydawania pieniędzy-jeżeli odlozysz sobie cos na czarna godzinę to na drugi raz nie będziesz musiała się martwić o finanse:-) Cytuj
iridos Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 nie chcesz zauważyć rozwiazania nie wpadłas na nie tu nie widac biedy jako takiej a wynikowo masz zadowolenie prawdopodobnie przy czyjejs pomocy ew dzieku wyjazdowi Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 nie chcesz zauważyć rozwiazania nie wpadłas na nie tu nie widac biedy jako takiej a wynikowo masz zadowolenie prawdopodobnie przy czyjejs pomocy ew dzieku wyjazdowi dzieki iridos:) Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 W 2 mieczy widać, że masz problem i starasz się znaleźć z niego wyjście. Przy czym odsuwasz emocje na bok i intelektualnie starasz się opracować jakieś rozwiązanie. Kapłan mówi, że to dla Ciebie pewna lekcja-powinnaś zwrócić uwagę na to, jakie miejsce w Twoim życiu zajmują pieniążki, bo często jakieś kłopoty finansowe trafiają nam się po to, by zmusić nas do przewartosciowania pewnych rzeczy, do zwrócenia się w stronę duchowości, to często znak, że za bardzo skupiamy się na sprawach materialnych i strata ma nas od tego oderwać. 9 denarow i cesarz-jakis facet albo udzieli Ci pożyczki albo wręcz podaruje pieniążki..9 mowi,eże z pewnością sobie poradzisz i głodem przymierac nie będziesz;-) Ale uczy też dyscypliny w kwestii wydawania pieniędzy-jeżeli odlozysz sobie cos na czarna godzinę to na drugi raz nie będziesz musiała się martwić o finanse:-) może i masz racje ma mnie czegoś nauczyć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi