ivi123 Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 smutek... co robić... 1,2,3,4,5 sposób rozwiązania problemu, droga wyjścia z sytuacj będącej przyczyną smutku 4 Buławy, Gwiazda, Królowa Kielichów, Rycerz Mieczy, Rycerz Buław - muszę zacząć wszystko od nowa, z nadzieją i miłością na lepsze jutro, powinnam być bardziej stanowcza i wyjaśnić zaległe sprawy, muszę być pewna siebie i przeboowa 6,8,10 zewnętrzne przyczyny smutku 4 Denary, Wieża, Król Mieczy - ciągłe zamartwianie sie o finanse, nagły koniec związku i ktoś kto lubi stawiać na swoim, mężczyzna który już mnie męczy 7,9,11 osoby na które mogę teraz liczyć Rycerz Denarów, 8 Kielichów, 7 Kielichów - ludzie z pracy, na kogoś będącego za granicą (koleżanka), znajomi - koledzy... 12,14,16 wewnętrzne przyczyny smutku 3 Kielichy, 10 Denarów, 7 Mieczy - ucieczka od ludzi i możliwości jakie dają znajomi 13,15,17 sposób w jaki mogę sobie sama pomóc Diabeł, As Denarów, 5 denarów- muszę przestać żebrać o uczucia i pieniądze, muszę wziąść się w garść i zapanować nad swoimi emocjami jak się z tym uporam mogę zacząć wszystkood nowa Cytuj
SacralNirvana Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) 1,2,3,4,5 sposób rozwiązania problemu, droga wyjścia z sytuacj będącej przyczyną smutku 4 Buławy, Gwiazda, Królowa Kielichów, Rycerz Mieczy, Rycerz Buław ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Przede wszystkim musisz doposcic do siebie, ze pewien etap w Twoim zyciu wlasnie sie zakonczyl (lub konczy). Teraz jestes na etapie, gdzie sie uzdrawiasz, ale i zaczynasz powoli snuc plany na przyszlosc. Nie jest latwo, bo jako wrazliwa kobieta duzo jeszcze wracasz wspomnieniami do tego, co bylo. Przed Toba jeszcze chwile szarpania sie, ale w koncu ruszysz do przodu cala soba. Wazne teraz, poswiec czas sobie, skup sie na swoim zyciu, swoim swiecie, porozpieszczaj siebie, zajmij sie soba. 6,8,10 zewnętrzne przyczyny smutku 4 Denary, Wieża, Król Mieczy ---> XVII Gwiazda, HB XX Sad i II Kaplanka Twoj swiat, ktory uwazalas za stabilny, ulozony, zwyczajnie runal. Nagle, w sposob bardzo niespodziewany. Mezczyzna, ktorego kochalas, nagle stal sie Ci obcy. Nie umiesz na ten moment tego ogarnac. Ale powoli w serce wleje sie tez nadzieje. Zaufaj, ze bedzie dobrze. Los szykuje Ci jeszcze duzo dobrego, ale to kwestia czasu. Na razie skup sie na sobie... i ulecz rany, ktore uleczenia wymagaja. 7,9,11 osoby na które mogę teraz liczyć Rycerz Denarów, 8 Kielichów, 7 Kielichów ---> VIII Sprawiedliosc, HB XV Diabel i VI Kochankowie Tak, codzienne otoczenie. Byc moze tez osoby, z ktorymi na jakis czas kontakt sie urwal, np. ze wzgledu na relacje jakas blizsza (milosna) wtedy a teraz dobrze byloby je odswiezyc, dogadac sie. Moze jest tam ktos taki, z kim mialas kiedys kontakt a teraz nie, ale bardzo Ci tej osoby brak a brak kontaktu wynika z jakiegos glupiego nieporozumienia. 12,14,16 wewnętrzne przyczyny smutku 3 Kielichy, 10 Denarów, 7 Mieczy ---> XVIII Ksiezyc, HB XX Sad i II Kaplanka Poczulas sie oszukana. Tu mysle, ze chodzi jednak w duzej mierze o relacje z panem, ktora tak nagle sie skonczyla. Bylas mocno zaangazowana w te relacje. To, co sie stalo, nie bralas tego pod uwage. Przed Toba jeszcze duzo takich chwil, gdzie bedzie Ci bardzo ciezko, bedziesz rozmyslala, moze tez poplakiwala... ale tez ten czas nie bedzie trwal wiecznie... Kaplanka szykuje cos w tle dla Ciebie. Zaufaj... rany zostana uleczone... bedzie dobrze. 13,15,17 sposób w jaki mogę sobie sama pomóc Diabeł, As Denarów, 5 denarów ---> XIX Slonce, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Pozwalajac sobie zyc i cieszyc sie. Powtarzajac sobie, ze swiat dla Ciebie sie nie skonczyl, zycie tez. Szukac radosci w drobiazgach, kazdego jednego dnia, codziennie. Cieszyc sie tym, co masz i nie szukac tego, co moglabys miec. Twoje szczescie tak naprawde jest w Twoich rekach, ale musisz sobie pozwolic cieszyc sie nim. To nie przyjdzie od razu, zacznij od tego, ze jesz pyszne sniadanie, bierzesz fajna kapiel, ogladasz dobry film itd. Z czasem tych radosci jest coraz wiecej. Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez SacralNirvana Cytuj
ivi123 Napisano 11 Sierpnia 2013 Autor Napisano 11 Sierpnia 2013 dziękuję, trafna interpretacja Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi