Skocz do zawartości

co miłego?

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co miłego mnie spotka w nadchodzącym tygodniu?

5 Buław, 8 Buław, 4 Mieczy -> XVII Gwiazda

Skończy się moje zabieganie o coś, coś się wyjaśni i nastanie spokój... Być może będzie jakaś rozmowa/spotkanie.

Napisano

ja tu spotkania nie widze. Ruszy do przodu jakas sprawa,ktora sprawiala Ci klopot i w jakis sposob ograniczala.

• Maestro
Napisano

Wydaje mi się, że początek tygodnia może być bardzo nerwowy,możesz nawet wejść z kimś na wojenną ścieżkę,pozytywem w tej sytuacji będzie fakt, że się pogodzicie;)

Napisano

Jakies dzialania albo sytuacja, ktora na razie tkwi w bezruchu, tu widac, ruszy do przodu i ladnie cos bedzie. Moze jakas informacja. Potem odpoczynek, ale taki bardziej na zasadzie, teraz musze sobie cos poukladac. Takze takie wycofanie sie, izolacja pod koniec tygodnia.

W podsumie masz Gwiazde i Sprawiedliwosc. Mozliwe, ze cos wyniknie, co zmusi Cie do uporzadkowania pewnych spraw, moze jakies plany na przyszlosc.

Napisano

Mi się wydaje że bedziesz musiał coś wyjaśniać, o coś walczyć...Nabiegasz się, nadzwonisz..W tej 5 bulaw widze taka konieczność obrony własnego stanowiska, a w 8 ruch i natłok wydarzeń, komunikacji..Sprawę uda się pozytywnie wyjaśnić, ale poczujesz się tą bieganina troszkę zmęczony, pod koniec tygodnia czeka Cię spowolnienie tempa i zasłużony odpoczynek:-)

• Lubię to! 1
Gość AngeloYasmine
Napisano

A ty nie będziesz chory abo ktoś z pracy i będziesz musiał poustawiać sobie tak życie żeby to wszytsko było ok? walka z jakimiś ograniczeniami ,musisz się wykazac spokojem..

Napisano

Początek tygodnia był dość dynamiczny, miałem rozmowę o pracę, nerwy i stres - owszem, zaś pod koniec tygodnia dowiedziałem się, że grób ojca już stoi ;))