pawel116 Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Co miłego mnie spotka w nadchodzącym tygodniu? 5 Buław, 8 Buław, 4 Mieczy -> XVII Gwiazda Skończy się moje zabieganie o coś, coś się wyjaśni i nastanie spokój... Być może będzie jakaś rozmowa/spotkanie. Cytuj
panna.marta Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 ja tu spotkania nie widze. Ruszy do przodu jakas sprawa,ktora sprawiala Ci klopot i w jakis sposob ograniczala. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 11 Sierpnia 2013 Wydaje mi się, że początek tygodnia może być bardzo nerwowy,możesz nawet wejść z kimś na wojenną ścieżkę,pozytywem w tej sytuacji będzie fakt, że się pogodzicie;) Cytuj
SacralNirvana Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Jakies dzialania albo sytuacja, ktora na razie tkwi w bezruchu, tu widac, ruszy do przodu i ladnie cos bedzie. Moze jakas informacja. Potem odpoczynek, ale taki bardziej na zasadzie, teraz musze sobie cos poukladac. Takze takie wycofanie sie, izolacja pod koniec tygodnia. W podsumie masz Gwiazde i Sprawiedliwosc. Mozliwe, ze cos wyniknie, co zmusi Cie do uporzadkowania pewnych spraw, moze jakies plany na przyszlosc. Cytuj
Fall Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Mi się wydaje że bedziesz musiał coś wyjaśniać, o coś walczyć...Nabiegasz się, nadzwonisz..W tej 5 bulaw widze taka konieczność obrony własnego stanowiska, a w 8 ruch i natłok wydarzeń, komunikacji..Sprawę uda się pozytywnie wyjaśnić, ale poczujesz się tą bieganina troszkę zmęczony, pod koniec tygodnia czeka Cię spowolnienie tempa i zasłużony odpoczynek:-) 1 Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 A ty nie będziesz chory abo ktoś z pracy i będziesz musiał poustawiać sobie tak życie żeby to wszytsko było ok? walka z jakimiś ograniczeniami ,musisz się wykazac spokojem.. Cytuj
pawel116 Napisano 18 Sierpnia 2013 Autor Napisano 18 Sierpnia 2013 Początek tygodnia był dość dynamiczny, miałem rozmowę o pracę, nerwy i stres - owszem, zaś pod koniec tygodnia dowiedziałem się, że grób ojca już stoi ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi