london63 Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Proszę o pomoc w interpretacji, karty na relacje to co jest- świat dziwie się, że wypadła ta karta. może chodzi o odległość? teraz mam wrażenie, że obydwoje mamy dosyć sytuacji, która jest między nami. Mysle też, że obydwoje myślimy o rozstaniu. A może świat tutaj przy tych kartach interpretować jako odejście. to co było - kapłanka poświęcenie, oddanie, kierowanie się intuicją co jest tego przyczyną- 10 mieczy nie wiem jak tutaj to zinterpretować :/ to karta symbolizująca koniec, rozstanie, nagłą "śmierć" rada- śmierć poddać się zmianom? nie trzymać się tego co jest na siłe? to co nieuniknione- moc tutaj też nie wiem jak zinterpretować. może dalej będziemy w ten związek zaangażowani mimo przeciwności, "ujarzmimy" problemy wynik- 8bulaw dalej będzie kontakt internetowy/telefoniczny Mam problem z interpretacją tego rozkładu. POMÓZCIE Cytuj
panna.marta Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Proszę o pomoc w interpretacji, karty na relacje to co jest- świat - albo odleglosc albo rozpoczecie czegos nowego-po prostu to co było - kapłanka -spokoj, wyczekiwanie na cos co jest tego przyczyną- 10 mieczy - zalezy czego 1mieczy to ogolnie rzecz biorac karta jakiegos naglego ,przykrego zadrzenia rada- śmierć- przejsc jakas tranformacje, wyciszyc sie, przemyslec cos to co nieuniknione- moc -zachowanie zimnej krwi, pewnosci siebie, pewnosci w dzialaniach Cytuj
Fall Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Świat-odległość która Was dzieli, ale może i też znak, ze Wasze drogi życiowe się rozchodzą w świat czyli kazda w inną stronę. . Kaplanka-wydaje mi się że bardzo duzo poświęciłas temu związkowi 10 Mieczy-jakieś nagle nieszczęście, czasem nagle uświadomienie sobie że się nic nie czuje do drugiej osoby.. Rada-pozwolić odejsc pewnym rzeczom/osobom/sytuacjom bo koniec jest nieunikniony..Nic nie trwa wiecznie w takiej samej postaci..Ludzie niestety boją się zmian, bo myślą, że nic lepszego ich już nie czeka, lepsze to zło, które znamy, niż to, co jeszcze nieznane..Dlatego często kurczowo trzymamy się tego, co już od dawna nie dziala..I najbardziej cierpimy na tym my sami, bo blokując zmiany blokujemy naszą szanse na szczęście i rozwój..I wiem,eże to się tylko tak ładnie pisze, sama aktualnie lecze swoje zlamane serce, ale trzeba wierzyć, że wszystko, co nas spotyka jest dla naszego dobra:-* 1 Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 A tu sie nie zgodze... z ta smiercia. Gdyby karty daly rade odejscia,konca zwiazku pokazalyby np swiat, albo np 8 pucharow, ale smierc bardziej pasuje do transformacji, zmiany na cos. Cos musi umrzec (niekoniecznie zwiazek) ale moze jakies zachowanie, cos zlego,aby cos dobrego moglo sie odrodzic.. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Jezeli dzieli Was odleglosc i nie macie ze soba kontaktu, takiego, jaki bylby Wam rzeczywiscie mily, to Smierc jako rada wskazuje na koniecznosc smierci takiej wersji znajomosci. Ta forma musi zwyczajnie umrzec, zeby mogla narodzic sie nowa. Czyli jaka nowa? W tym przypadku albo rozejsc sie albo zjechac sie blizej, zeby byl kontakt realny, bliskosc. Jak widac, nie uda Wam sie tej relacji zakonczyc, jako ze za bardzo Was do siebie ciagnie. W rezultacie macie nie tylko karte kontaktu, ale takze bardzo energiczna karte dzialania. Calosc rozkladu podsum to Moc i Kaplanka (wg HB). Zacheta, zeby walczyc o cos, na czym zalezy. Jezeli zalezy Wam na tej relacji... nie poddawac sie. 1 Cytuj
Fall Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Aaaa. .a ja głupia nie zauwazylam ze tam jest jeszcze moc i 8 bulaw..Bije sie w piers i przepraszam! (Uroki pisania z telefonu;-) No to bardzo zmienia postac rzeczy:-D Tak jak pisala JagodowaTruskawka śmierć to rowniez transforrmacja..I tak jak Sacral pisała-bedzie Was ciagnac do siebie, moc to taka namiętna miłość. . na moje oko będziecie walczyc o ten zwiazek, w 8 bulaw widac ruch i czeste kontakty wiec mniemam, ze sposob komunikacji, zasady Waszej relacji ulegną zmianie i to jest wlasnie obrazowane przez te smierc..Bedzie dobrze!:-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi