Skocz do zawartości

Czy to jego mijałam

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziwne te karty..

Juz sama nie wiem czy jestem obiektywna.. Chyba to jednak nie był on a taki podobny:)

Czy osoba którą mijałam przed wczoraj to był Pan X-PUSTLENik, 7 mieczy- Nie wydaje mi się,że to nie on..

Napisano

Obstawiam, że nie on. Pustelnik, jakby ktoś z "odludzia", o oryginalnym wyglądzie nie przystającym do reszty Twego towarzystwa, Twych znajomych.

7 Mieczy, możliwe, że to fałszywe wyobrażenia w przypadku - że to jest on. Ma się rozumieć, 7 Mieczy rozpatruję tu jako cienie tej karty.

Napisano

pustelkin wskazuje na osobę 'nieznaną' a 7 mieczy Twoje odczucia, ze właśnie jakbyś 'sama siebie' próboała oszukać, ze to moze jednak był on.

Napisano

Pustelnik to Twoje wspomnienie o nim, ktore Cie tu zawiodlo. Tak sobie mysle. Pustelnik szuka w swoim wnetrzu, Ty masz jego obraz wlasnie tam. Tu jednak zaszla pomylka - 7 Mieczy. Wspomnienia splataly Ci figla.

Napisano

Dzieki.. tak myślałam,że mi sie wydawało,że to on.. szedł z jakąs kobietą i kontem oka zerknełam. Bardzo podobny ale do końca pewnosci nie miałam:)

• Maestro
Napisano

Ja myslę,że gdyby to był ON, to byłabyś na 100% pewna:) Ja jestem krótkowidzem,nie noszę okularów ( wada nieduża), ale zawsze nawet z bardzo daleka umiem rozpoznać dana osobę, bo po prostu to czuję..A jak mam wątpliwości,to wiem, że raczej się myliłam..

Napisano

Tyle się napisałąm i mi wcieło. Buuuuu

To w skróćie, bo już nawet nie odtworzę tego, co wcześniej pisała: jestem zdania, zę to nie był On. Pustelnik kojarzy mi sie z samotnikiem, kts wyobcowany, obcy, nie zwiazany w jakikolwiek sposób z Tobą. 7 mieczy złudzenie,, trosze Cie "oszukał", bo zrodziło sie podejrzenie.

• Lubię to! 1
Napisano

najlepsze jest to,ze ostaynio stawialam karty na identyczne pytanie tylko,ze na kolezanke:D