GdzieTaIrlandia Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Dziwne te karty.. Juz sama nie wiem czy jestem obiektywna.. Chyba to jednak nie był on a taki podobny:) Czy osoba którą mijałam przed wczoraj to był Pan X-PUSTLENik, 7 mieczy- Nie wydaje mi się,że to nie on.. Cytuj
x-latek Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Obstawiam, że nie on. Pustelnik, jakby ktoś z "odludzia", o oryginalnym wyglądzie nie przystającym do reszty Twego towarzystwa, Twych znajomych. 7 Mieczy, możliwe, że to fałszywe wyobrażenia w przypadku - że to jest on. Ma się rozumieć, 7 Mieczy rozpatruję tu jako cienie tej karty. Cytuj
Trida Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 pustelkin wskazuje na osobę 'nieznaną' a 7 mieczy Twoje odczucia, ze właśnie jakbyś 'sama siebie' próboała oszukać, ze to moze jednak był on. Cytuj
SacralNirvana Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Pustelnik to Twoje wspomnienie o nim, ktore Cie tu zawiodlo. Tak sobie mysle. Pustelnik szuka w swoim wnetrzu, Ty masz jego obraz wlasnie tam. Tu jednak zaszla pomylka - 7 Mieczy. Wspomnienia splataly Ci figla. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Napisano 12 Sierpnia 2013 Dzieki.. tak myślałam,że mi sie wydawało,że to on.. szedł z jakąs kobietą i kontem oka zerknełam. Bardzo podobny ale do końca pewnosci nie miałam:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 12 Sierpnia 2013 Ja myslę,że gdyby to był ON, to byłabyś na 100% pewna:) Ja jestem krótkowidzem,nie noszę okularów ( wada nieduża), ale zawsze nawet z bardzo daleka umiem rozpoznać dana osobę, bo po prostu to czuję..A jak mam wątpliwości,to wiem, że raczej się myliłam.. Cytuj
emilr Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Tyle się napisałąm i mi wcieło. Buuuuu To w skróćie, bo już nawet nie odtworzę tego, co wcześniej pisała: jestem zdania, zę to nie był On. Pustelnik kojarzy mi sie z samotnikiem, kts wyobcowany, obcy, nie zwiazany w jakikolwiek sposób z Tobą. 7 mieczy złudzenie,, trosze Cie "oszukał", bo zrodziło sie podejrzenie. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 to nie, pustelnik to ktos z poza kregu. 1 Cytuj
Fall Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Ja też myślę że to nie byl on tylko złudzenie podobieństwa. . 1 Cytuj
panna.marta Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 najlepsze jest to,ze ostaynio stawialam karty na identyczne pytanie tylko,ze na kolezanke:D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi