Skocz do zawartości

Celt na obecną pracę do czerwca 2014r.

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Inezko, dziękuję za karty:-***

ponieważ jest mi źle... Szef zmienia ważne decyzje co 15 minut, później wini mnie za te decyzje, które sam podjął... mi jest ciężko je odkręcić... chyba zacznę go nagrywać na dyktafon, aby mieć dowód co koleś mówi do mnie... wywija nieziemsko... ja już mam dość...

pytanie: jak potoczą się moje losy w obecnej firmie do czerwca 2014 roku?

1. to jest - 5 denarów – daje z siebie dużo i nie jestem tutaj doceniana….

2. krzyżuje się - Rydwan – chcę zmiany i to szybko

3. moje nastawienie - 7 mieczy – czuję się oszukiwana

4. świadomość- As buław - wiem, że mam potencjał, którego tu nie wykorzystam

5. podświadomość - 2 denarów – myślę o zmianie i czekam, liczę, że może moja strona przyniesie jakieś zmiany w zatrudnieniu…

6. mija - 2 mieczy – brak ruchu

7. nadchodzi - Pustelnik – myślę, że skupie się na rozwijaniu strony

8. obawy - paź buław – wiem, że potrafię szybko rezygnować z realizacji planów, ale nie tym razem….

9. Nadzieje - Wieża - że uda mi się stąd uciec

10. otoczenie - 5 kielichów – no jestem rozczarowana mocno swoim Szefem….

11. wynik do czerwca 2014 r. główna: Słońce tło: sprawiedliwość, 2 buław, 6 kielichów – kurcze… no niby lepiej i może jakiś wybór przede mną?

będę wdzięczna za zerknięcie...

Napisano

Inezko, dziękuję za karty:-***

pytanie: jak potoczą się moje losy w obecnej firmie do czerwca 2014 roku?

1. to jest - 5 denarów – daje z siebie dużo i nie jestem tutaj doceniana….

2. krzyżuje się - Rydwan – chcę zmiany i to szybko

Przestalas sie spelniac w tym miejscu, wiesz, ze nie zaspokoja ono Twoich potrzeb rozwojowych. Na ten moment potrzeba Tobie konkretow a ze ich brak, chcialabys sie stamtad natychmiast urwac.

3. moje nastawienie - 7 mieczy – czuję się oszukiwana

Tak, z drugiej strony wahasz sie, co zrobic dalej. Masz troch lekow, ktore trzymaja Cie w starym miejscu, obaw, czy aby, jezeli pojdziesz na nowe to czy sobie dasz rade.

4. świadomość- As buław - wiem, że mam potencjał, którego tu nie wykorzystam

5. podświadomość - 2 denarów – myślę o zmianie i czekam, liczę, że może moja strona przyniesie jakieś zmiany w zatrudnieniu…

Chcialabys, zeby zadzialo sie cos konkretnego, co wprowadzi do tematu zycie. Rozwazasz rozne mozliwosci i badasz, co to mogloby byc.

6. mija - 2 mieczy – brak ruchu

A takze kombinowanie i godzenie roznych rzeczy, ktore praktycznie do siebie nie pasowaly, zeby wszystko trzymalo sie jakos przyslowiowej qpy.

7. nadchodzi - Pustelnik – myślę, że skupie się na rozwijaniu strony

Duzo myslenia, kombinowania samej. Owszem, moga byc prace nad rozwojem stronki tez, zwlaszcza, ze tu sama dzialas, jako ten Pustelnik.

8. obawy - paź buław – wiem, że potrafię szybko rezygnować z realizacji planów, ale nie tym razem….

9. Nadzieje - Wieża - że uda mi się stąd uciec

Boisz sie, ze znowu Twoj zapal spelznie na niczym. Masz nadzieje na to, ze tym razem uda Ci sie wyrwac z tego miejsca i ruszyc ostro z dzialaniami do przodu.

10. otoczenie - 5 kielichów – no jestem rozczarowana mocno swoim Szefem….

Z drugiej strony otoczenie chyba Ciebie nie rozpieszcza. Pokazuja Ci czarno na bialym, jak jest. Nie ma tak, ze bliscy mowia "trzymaj sie tej pracy, bo to przynajmniej pewnik a tak ruszysz na swoje i bedzie jedan wielka niewiadoma?"

11. wynik do czerwca 2014 r. główna: Słońce tło: sprawiedliwość, 2 buław, 6 kielichów ---> I Mag, HB VIII Sprawiedliwosc – kurcze… no niby lepiej i może jakiś wybór przede mną?

Tak, wybor i byc moze jakas wspolpraca z kims, z kim planowalas juz wspolpracowac wczesniej. Powiedzialabym nawet, ze ciagniecie czegos, co wlasnie ma miejsce a rozpoczelo sie blizszej lub dalszej przeszlosci.

Napisano
Z drugiej strony otoczenie chyba Ciebie nie rozpieszcza. Pokazuja Ci czarno na bialym, jak jest. Nie ma tak, ze bliscy mowia "trzymaj sie tej pracy, bo to przynajmniej pewnik a tak ruszysz na swoje i bedzie jedan wielka niewiadoma?"

dokładnie...szczególnie, że mam duży kredyt na dom i gdyby nie to zobowiązanie....

Dziękuję bardzo:-*

Napisano (edytowane)

jak potoczą się moje losy w obecnej firmie do czerwca 2014 roku?

1. to jest - 5 denarów – jestes niedoceniana, doslownie bieda emocjonalna, bo nie jestes pewna jutra

2. krzyżuje się - Rydwan – chesz zmiany-racja

3. moje nastawienie - 7 mieczy – czujesz sie oszukana, czujesz sie tez przede wszystkim niepewnie

4. świadomość- As buław - znajdziesz cos lepszego niz obecnie i ze los Ci w tym bedzie sprzyjal

5. podświadomość - 2 denarów –wydaje mi sie,ze podswiadmie pragniesz unormowac tutaj te sytuacje, wynegocjowac normalne warunki pracy, wspolpracy

6. mija - 2 mieczy – walka wewnetrzna,bo czuje,ze juz podjelas kroki,zeby cos w tym kierunku zorbic

7. nadchodzi - Pustelnik – bedziesz probowala sie wyizolowac z tego toczenia, w ktorym pracujesz

8. obawy - paź buław – mysle,ze obawiasz sie braku poprawy w komunikacji lub po prostu ze bedzie ta komunikacja taka sama jak jest teraz

9. Nadzieje - Wieża - jesli nadzieje, to zgadzam sie,ze uciekniesz stamtad

10. otoczenie - 5 kielichów – tak, rozczarowana

11. wynik do czerwca 2014 r. główna: Słońce tło: sprawiedliwość, 2 buław, 6 kielichów – wiesz co masz karte glowna sloneczko, wiec mysle,ze wszystko sie tutaj jeszcze ulozy. W dodatku z kart, ktore sa w tle wyglada na to,ze wyjasnisz te sprawe w czysto formalny sposob. Bez zalatwiania czegos na boku czy polubownie, po tej sytuacji powinno byc lepiej i 6 kielichow moze tez wskazywac na to,ze bedziesz sie tutaj czula bezpiecznie. Suma rydwan. Tak jakby ta sprawa ruszyla do przodu po jakiejs interwencji.

Trzymaj sie kochana:)

Edytowane przez panna.marta
  • Lubię to! 1
Napisano

1 i 2 -widać, że Ci źle w tym miejscu..Czujesz się niedoceniana i nie masz jakiegokolwiek wsparcia ze strony otoczenia, potrzebujesz natychmiastowej zmiany, reorganizacji.

3. Czujesz się oklamywana, wpuszczana w maliny, karmia Cie pustymi obietnicami i slowami bez pokrycia..

4. Jesteś świadoma swoich możliwości, chcesz sie rozwijać, myslisz o nowym początku (nowej pracy), jestes gotowa na podjecie ryxyka i zawalczenie o swój byt, chociaz obawiasz się nędzy i braku pieniędzy (5 denarow z pkt 1)..Myślę ze obawa przed biedą to jedyna rzecz, ktora Cie jeszcze trzyma w tej pracy..

5. Rozwazasz za i przeciw..i znów sprawy finansowe się klaniaja-2 denarow mowi o splacie długów..Obawiasz się, że nie bedzie Cię stać na spłacenie rat..

6. ..chyba zaczynasz odchodzić od prob pogodzenia wszystkiego-tak, zeby kazdy byl zadowolony z Ciebie, z Twoich wyborów. .

7. Skupisz się na swoim wnętrzu, na tym czego Ty sama chcesz, a nie czego oczekują od Ciebie inni..Pustel często mówi o wycofaniu się z aktywności zawodowej i zwroceniu ku swojemu wnętrzu..Bedziesz się gleboko zastanawiać co jest dla Ciebie tak naprawdę najważniejsze..Czego chcesz od życia.

8. Boisz się, że zbyt szybko odpuscisz, ze zabraknie Ci wytrwałości i konsekwencji..

9. Że uda Ci się wyrwać z jakichś schematów, z góry ustalonej struktury,że reguły zostaną obalone....Chyba masz nadzieje, ze w Twojej pracy nadejdą zmiany na lepsze..Ale wiesz, że jeśli nic sie nie zmieni to wszystko się rozleci, bo dluzej nie mozesz pracowac w takich warunkach jak do tej pory..Cos musi ulec zniszczeniu zeby mozna bylo zbudowac cos nowego i lepszego..

10. Myślę ze nie masz zadnego wsparcia z niczyjej strony..ludzie moga czuc się zawiedzeni Twoją postawa, checia zmiany na lepsze..Sceptycznie patrzą na Twoje wahania, nie zwracają uwagi na Twoje potrzeby.

11. Wszystko się wyjaśni i będzie dobrze:-) Sprawiedliwość to docenienie Twojej wiedzy i umiejętności oraz wyników pracy..6 kielichow to ciepła posadka i rodzinna atmosfera-jak u pana Boga za piecem;-) W podsumie rydwan czyli albo zmienisz miejsce pracy na takie, w ktorym wreszcie będą Cię doceniać i bedziesz się mogła rozwijać, albo jakiś awansik dostaniesz u siebie, przeniosa Cię w lepsze miejsce..Czasem rydwan zwiastuje zmianę w strukturach firmy i reorganizacje..Moze też ktoś poleci ze stolka, moze przyjdzie ktoś nowy..Jesli nie nowa praca to na pewno jakieś zmiany na lepsze w Twoim obecnym miejscu Cię czekaja..Tak czy siak słoneczko na pewno zaświeci nad Twoją głową :-)

• Lubię to! 1