Skocz do zawartości

Mój celt urodzinowy na rok od dzis :)na uczucia

Gość AngeloYasmine

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AngeloYasmine
Napisano

Rozłożyłam w dniu tak szczególnym celta na uczucia bo ostatnio kiepsko u mnie a wczoraj definitywnie wykreśliłam kogoś z mojego życia ....ciekawa byłam co przyniesie nowy rok od moich urodzin:) I tak wyszło:)

To jest 8 denarów - praca i uczucia związane z praca

Krzyżuje się 8 kielichów -męki , jakies moje załamanie uczcuiowe

Nastawienie Paź Denarów -szanse na cos co może się wydażyć

Świadomość 10 kielichów - że to moje spełnienie:)

Podświadomość - Moc spełni się to co chce i będę szczęśliwa

Mija Paź Kielichów -mija zauroczenie

Nadchodzi Cesarz - męska dominacja, facet który mi namiesza w zyciu

Obawy As Mieczy że się skończy ..wszystko..

Nadzieje Królowa Denarów kobieta spełniona stała partnerka

Otoczenie Sąd Ostateczny -zakładanie rodziny

Wynik do sierpnia 2014 r. 7 mieczy 7 kielichów 9 denarów suma Świat dołozyłam 10 denarów -nie wiem z początku zmęczona neszcerości kłotniami niejasnościami,zwodzeniem i kombinowaniem oddaje się w świat marzeń i życie przyniso mi stabilizacje i nowy związek

Dzięki Inez wiesz za co kochana jesteś:):):)

Napisano

To nad czym pracowałaś od dawna myślę o pracy nad związkiem zakończyło się. Rozum zwyciężył uczucia. Dążyłaś do stworzenia relacji, szczęśliwej rodziny, wierzyłaś że jest szansa i myślę że wierzysz w dalszym ciągu bo Ty jesteś mocna, nie dajesz za wygraną, uważam że potrafisz walczyć z przeciwnościami życia swoimi sposobami. Początkowo możesz izolować się od uczuć bojąc rozczarowania ale to przejdzie, potrzebny czas. Widać mężczyznę tak jakby odrodzenie relacji , związek.

Do końca sierpnia 2014 osiągniesz stabilizacje w sferze uczuciowej, pewniej staniesz na nogach i pod względem finansowym także, przestaniesz żyć iluzjami ale musisz zacząć wykazywać się bardziej sprytem , kreatywnością w sferze uczuciowej, pokochać bardziej siebie a to Ci wyjdzie tylko na dobre.

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Angelo:przytul:

Napisano

mentalnie ty sie nie uwolniłaś z tej relacji i liczysz na powrót

a w wyniku mas z samooszukiwanie sie klasyczne 7m przy 7 p niespełnione marzenia facet będzie twardo przy swoim trwał aczkoliwek chwilowy powrot tej relacji mozliwy jest jeszcze

to jeszcze nie czas na satysfakcjonujący związek

Gość AngeloYasmine
Napisano

Może ktoś spojrzy na moj celt jeszcze????

Napisano

To jest 8 denarów - Teraz skupiasz się na pracy...na razie życie uczuciowe jest odepchnięte na bok...nie masz nawet za bardzo czasu, żeby myśleć o amorach...

Krzyżuje się 8 kielichów - Trudna decyzja o rozstaniu... Przechodzisz teraz przez falę różnych, niełatwych emocji...

Nastawienie Paź Denarów - Oczekujesz miłych doświadczeń, ciekawych znajomości, czegoś co wprowadzi świeży powiew, pozwoli Ci odżyć...

Świadomość 10 kielichów - Wiesz, czego pragniesz, co da ci szczęście i poczucie spełnienia...własna rodizna jest dla Ciebie bardzo ważna i w tym kierunku będziesz dążyć :)

Podświadomość - Moc Jesteś silna, znasz swoją wartość, znasz swoje mocne kobiece strony i wiesz, jak się nimi posługiwać :D Potrafisz działać na mężczyzn jak magnes...

Mija Paź Kielichów -mija zauroczenie

Nadchodzi Cesarz - Jak dla mnie to starszy od Ciebie pan, który wykaże się działaniem w Twoim kierunku...człowiek na poziomie.

Obawy As Mieczy - ...przed otwarciem sie, wyjaśnieniem, szczerą rozmową...o sowich doswdczeniach, zawodoach, ranach...może też braku zaufania...

Nadzieje Królowa Denarów kobieta spełniona stała partnerka

Otoczenie Sąd Ostateczny - Będą pojawiały się okazje, żeby odżyć...żeby wyleczyć rany i z nadzieja spojrzeć w przyszłość.

Wynik do sierpnia 2014 r. 7 mieczy 7 kielichów 9 denarów suma Świat dołozyłam 10 denarów - Do roku czasu widać, że będziesz zadowolona ze swojego statusu singla, będziesz w takim miejscu w życiu, kiedy wreszcie będziesz czuła się dobrze sama ze sobą i z tym, gdzie jesteś i jak żyjesz... Są tutaj marzenia o kimś, może nawet i zauroczenia...albo i nawet kilka kandydatów, wśród których będziesz mogła wybierać, ale chodzi o to, że Ty sama będziesz chciała dać sobie czas, stwierdzisz, że chcesz jeszcze poczekać z wejściem w nowy związek...żeby zacząć nowy etap :) Możliwe, że gdzieś wyjedziesz, zmienisz otoczenie... Świat daje dużo możliwości :) W każdym bądź razie, poznasz nowych ludzi...zaakceptujesz siebie, swoje życie, poczujesz się dobrze we własnej skórze...a nowy związek przyjdzie i tak :) W 10 Denarów będzie to już uczucie stabilne, solidny fundament pod coś więcej...