Skocz do zawartości

Kto wygra :)

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W ramach cwiczen tarotowych sprawdzam kartami ktora druzyna wygra , zawsze umwiam sie z kartami jak ma mi pokazac zwycieska ekipe.

Tym razem u mowilam się, ze jesli wygra A, to ma mi pokazac miecze, jesli wygra B to ma mi pokazac puchary.

Ktora drużyna wygra : 10 mieczy, Wisielec, 3 puchary - wygra A, bo pokazalo pierwsze miecze. Nie wiem tylko, co ten wielec pokazuje :D

Napisano

Remis tu nie wchodzi w gre tzn ni jest mozliwy

Napisano
W ramach cwiczen tarotowych sprawdzam kartami ktora druzyna wygra , zawsze umwiam sie z kartami jak ma mi pokazac zwycieska ekipe.

Tym razem u mowilam się, ze jesli wygra A, to ma mi pokazac miecze, jesli wygra B to ma mi pokazac puchary.

Ktora drużyna wygra : 10 mieczy, Wisielec, 3 puchary - wygra A, bo pokazalo pierwsze miecze. Nie wiem tylko, co ten wielec pokazuje :D

Powiedz o jaki mecz chodzi, kto z kim? To ja postaram się odpowiedzieć Ci po swojemu. Używając kart oczywiście.

Napisano

grupa A, bo jest więcej mieczy o :D

Chociaż po wisielcu też bym powiedziała, ze remis albo jakaś dogrywka.

• Maestro
Napisano (edytowane)

Może być faktycznie remis, w tym przypadku Wisielec Ciebie zaskoczy;)

Dobra, to skoro remis nie wchodzi w grę, to wygra drużyna z 3 pucharami:)

Edytowane przez Inez2503
Napisano

Dziewczyny, ale ona wcześniej powiedziała że remis nie wchodzi w grę. To znaczy na pewno to nie jest piłka nożna, nie ręczna, nie hokej itp

Napisano

ale moze byc dogrywka lub 'niejasna sytuacja', przez którą trzeba będzie powtórzyć mecz / rozgrywki

Napisano

To jak Truskawka nie odpowiada mi to się domyślam, że może chodzić o jakieś podwórkowe/szkolne/dzielnicowe rozgrywki. Tak to nie mam szans, nawet z kartami. Musiałyby być co najmniej jakieś rozgrywki na szczeblu ligowym żebym zainteresował się prognozowaniem kartami.

I'm out!

Napisano

no mało informacji ciekawa umowa z kartami....jednostronna:hahahaha:

gdybym miala obstawiac w ciemno bo inaczej tu sie nie da rozgrywka/mecz nie odbedzie sie w zalozonym czasie a potem...wygraja lepsi

Napisano

Ktora drużyna wygra : 10 mieczy, Wisielec, 3 puchary

pierwsze, co mi przyszło na myśl to REMIS

Napisano

TERAZ Doczytałam, ze remis nie może byc.

To drużyna B. W wyniku nagłej zmiany sytuacji, bramki, czy czegoś tam. Rzutem na taśmę. nie wiem, co to za dyscyplina.

10 mieczy to raczej nie radosć, 3 kiel to swiętowanie. Jeśli tak na to patrzeć.

Napisano

Najpierw grupa Mieczy (A) bedzie prowadzic, jednak potem sytuacja odwroci sie tak znacznie, ze wygra grupa Pucharow (B). Wusielec moim zdaniem tu odwraca sytuacje o 180° czyli zwyciestwo przechodzi na druga strone.

Napisano

Moze mecz zostanie przelozony..?Mi się wydaje ze druzyna B wygra i tez myślę ze jakaś kontuzja/nieszczęście się przydarzy druzynie A..a może się spóźnia na mecz i drużyna B wygra walkowerem???..Wisielec moze oznaczać wycofanie ze współzawodnictwa. .

Napisano

Weryfikacja:)!

Otoz, mecz, to mistrzostwa swiata 2013 w grze internetowej Dota 2 :D Aby wygrac, trzeba miec 3 zwycieskie mecze w ktorych chodzi o zniszczenie bazy wroga. Mecz trwa do tego czasu, az ktoras druzyna, nie zniszczy bazy wroga. Mecz moze trwac 16 minut ale i nawet 70 minut.

Odybylo się 5 meczy ! Wygrala druzyna A - miecze ! Wisielec oznaczal strasznie dluga rozgrywke poniewaz jak wspomnialam, bylo 5 meczy, ktore trwaly dosc dlugo .

Dziekuje wszystkim za udzial!

Napisano

Czyli mozna powiedziec ,że 1 karta byla odpowiedzia a 2 nastepne tłem po długiej rozgrywce radość ze zwycięstwa :)