Skocz do zawartości

rozmowa o pracę

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zostałem zaproszony na rozmowę o pracę w dniu jutrzejszym. Jak ona przebiegnie?

XIII Śmierć, Paź Buław, 6 Mieczy, 7 Monet -> XVIII Księżyc, HB VIII Moc

Ta Śmierć na początku wygląda jakbym miał na nią nie pójść, ale jestem już zdecydowany. Na pewno będę się musiał trochę wysilić, zaś na odchodne powiedzą, żeby czekać na telefon.

• Maestro
Napisano

Zdziwisz się na początku czymś,bo może to być inna rozmowa niż pozostałe,rozmowa może byc krótka , a na telefon długo będziesz czekał

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

Może oni odwołają rozmowę...?Tak mi się widzi, ze Ty będziesz gotowy do dzialania i do tego, by się wykazać, ale z ich strony widzę jakieś milczenie ibrak komunikacji, ojjj długo bedziesz musiał czekać na jakikolwiek kontakt z ich strony i generalnie będziesz się wkurzal, bo nie bedziesz wiedzial, co jest grane, czemu się nie odzywają..Zostawią Cię w ciemności, może ta rozmowa to tylko jakas ściema będzie. .Czasem organizują przesluchania na fikcyjne stanowisko w ramach ćwiczeń (co osobiście zajadliwie potępiam. .)Ogólnie ten księżyc nieładnie mi się widzi..tak jakby to wszystko było jakimś oszustwem z ich strony....W kazdym razie życzę powodzenia!

Edytowane przez Fall
Napisano

Niestety rozmowa okazała się jedną wielką porażką - w realu praca o którą się starałem wygląda zupełnie inaczej... Mam nadzieję, że mnie nie wybiorą.

Napisano
Zdziwisz się na początku czymś,bo może to być inna rozmowa niż pozostałe,rozmowa może byc krótka , a na telefon długo będziesz czekał

Inez było dokładnie tak jak napisałaś - moje plany/marzenia 'umarły' chwilę po tym jak zaczęła się rozmowa... Trwała krótko, nie pytano mnie o żadne umiejętności tylko opowiadano o charakterze stanowiska.