Maestro Inez2503 Napisano 12 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 12 Sierpnia 2013 Położyłam na pewnego pana, którego znam z mojej pracy, tzn.poprzez pracę... Co jakiś czas się pojawia, przychodzi z babcią do kardiologa, zawsze załatwia u mnie sprawy..ja mu kilka razy uciekłam, bo tu są emocje...We wrózbie Anez z jej wątku wyszedł mężczyzna, który jest gdzieś koło mnie i jest tym docelowym, dlatego ten rozkład,żeby sprawdzić...może to ten? Rozkład na pół roku:) jest królowa kiel no ja...czekająca na pełne spełnienie.. krzyżuje sę król denarów albo dotychczasowy parter, albo świadomośc, że jakis tam jest... nastawienie 5 buław na to, że ktoś o mnie zawalczy świadomosc Rydwan chcę,żeby wszystko poszło naprzód.. podświadomośc 9 mieczy nerwy, niepokój mija 6 buław mój dobry nastrój, radości, powrót jednej relacji naedchodzi rycek kielichów albo niepewność, albo może ktos zauroczony? obawy wieża żę to nie to nadzieje as kielichów że może to jednak ten facet otoczenie 3 buław możliwe, że on wyjeżdżą częśto itp. wynik 10 mieczy koło paź buław kapłan suma Rydwan HB Rydwan nie mam pojęcia, bo tu jakby coś uległo definitywnemu zakończeniu,ale jest Koło Fortuny,które odwraca zły los i juz sama nie wiem co dalej... Cytuj
Gość gość5 Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Inezku, tak sobie myslę, że Queen kielichów to rzeczywiścei Ty- czekajaca na spełnienie uczuciowe, krzyzuje się- facet ale też to na co czekasz- stały związek dajacy poczucie spełnienie, 5 buuław w nastawieniu- powiedziałabym, że nie tylko ktos zawalczy ale i Ty bedziesz musiała stawić czoła przeciwnosciom, a masz świadomość, że takie moga być (Rydwan- to facet- byc może porywczy o dość ekspansywny)co z kolei ładnie pokazuje kolejna karta- 9 mieczy- obawy- byc może na wyrost- ale myślę nie ma ludzi, którzy nie boja się zmian- takich które moga poruszyc całe ich dotychczasowe zycie (Wieża)- w tym co mija to powiedziałabym, ze oczy zwrócone tylko na jedna osobę a także świadomość, ze decyzja należy tylko doCIebie. Rycek kielichów w tym co nadchodzi mówi miedzy innymi o tym, ze to świeże uczucie, porywajace ale też takie, które jeszcze nie daje pewności, że to jets to. As kielichów to jak sama napisałaś- nadzieją na to że może tym razem to ten, otoczenie -3 buław- to z pewnością ktos, któ albo wyjeżdża dosyc czesto albo ma kontakt z zagranicą ( na codzien w pracy). Wynik jak dla mnie mówi o tym, że jeśli zdecydujesz sie na blizszą relację trzeba będzie zakonczyć to co nie satysfakcjonuje by wspomoc los i dac szanse czemus naprawde waznemu. Cytuj
Lulu86 Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Mysle ze mimo wstepnych nadziei nic z tego niestety nie bedzie. albo 10 mieczy u mnie czasami pokazuje bardzo negatywne nastawienie pytajcago, jego złe mysli, smutek badz zamartwianie się bez podtsawy.Ja mysle ze w wierzy ty podswiadomie niszczysz tą relacje albo jestes bardzo negatywnie nastawiona. Cytuj
Iwka78 Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 Położyłam na pewnego pana, którego znam z mojej pracy, tzn.poprzez pracę... Co jakiś czas się pojawia, przychodzi z babcią do kardiologa, zawsze załatwia u mnie sprawy..ja mu kilka razy uciekłam, bo tu są emocje...We wrózbie Anez z jej wątku wyszedł mężczyzna, który jest gdzieś koło mnie i jest tym docelowym, dlatego ten rozkład, żeby sprawdzić...może to ten? Rozkład na pół roku:) jest królowa kiel – no ja bym powiedziała, że jesteś zauroczona krzyżuje sę król denarów – obstawiam, że to jest jego karta nastawienie 5 buław – chciałabyś, aby pokazał, że mu zależy, że jest zainteresowany, aby cię poadorował świadomosc Rydwan – świadomie chcesz tego gościa po prostu… i chcesz, żeby on wziął sprawy w swoje ręce podświadomośc 9 mieczy – oj duży niepokój, nieprzespane noce, albo rozmyślanie po nocach, mogą też być sny, w których on się pokazuje mija 6 buław nie lubię tej karty i to strasznie…. Bardzo często mi pokazuje taki stan nic nie robienia, tak jakbyśmy już osiągnęli swój cel i nie mogli iść dalej, ale tu widać, że ten okres na szczęście u Ciebie mija, więc pozytyw nadchodzi rycek kielichów – no jeżeli na niego karty stawiane, to obstawiam, że to on i może będzie próbował flirtować itp. obawy wieża – albo, że tą relacją rozwalisz wszystko i tego się boisz… tak dużej zmiany…. nadzieje as kielichów – że to ten jedyny i że z nim zaznasz szczęścia takiego porywającego cię całą… otoczenie 3 buław – bardzo sprzyjające, myślę, że dużo okazji, aby się zobaczyć, spotkać, zamienić kilka słów wynik 10 mieczy koło paź buław kapłan suma Rydwan HB Rydwan – myślę, że zakończenie jakiejś relacji, pytasz o niego, więc moim zdaniem z nim, ale to pod wpływem losu, ty tutaj nie zadecydujesz o tym… Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Września 2013 Autor Maestro Napisano 4 Września 2013 Położyłam na pewnego pana, którego znam z mojej pracy, tzn.poprzez pracę... Co jakiś czas się pojawia, przychodzi z babcią do kardiologa, zawsze załatwia u mnie sprawy..ja mu kilka razy uciekłam, bo tu są emocje...We wrózbie Anez z jej wątku wyszedł mężczyzna, który jest gdzieś koło mnie i jest tym docelowym, dlatego ten rozkład, żeby sprawdzić...może to ten? Rozkład na pół roku:) jest królowa kiel – no ja bym powiedziała, że jesteś zauroczona krzyżuje sę król denarów – obstawiam, że to jest jego karta nastawienie 5 buław – chciałabyś, aby pokazał, że mu zależy, że jest zainteresowany, aby cię poadorował świadomosc Rydwan – świadomie chcesz tego gościa po prostu… i chcesz, żeby on wziął sprawy w swoje ręce podświadomośc 9 mieczy – oj duży niepokój, nieprzespane noce, albo rozmyślanie po nocach, mogą też być sny, w których on się pokazuje mija 6 buław nie lubię tej karty i to strasznie…. Bardzo często mi pokazuje taki stan nic nie robienia, tak jakbyśmy już osiągnęli swój cel i nie mogli iść dalej, ale tu widać, że ten okres na szczęście u Ciebie mija, więc pozytyw nadchodzi rycek kielichów – no jeżeli na niego karty stawiane, to obstawiam, że to on i może będzie próbował flirtować itp. obawy wieża – albo, że tą relacją rozwalisz wszystko i tego się boisz… tak dużej zmiany…. nadzieje as kielichów – że to ten jedyny i że z nim zaznasz szczęścia takiego porywającego cię całą… otoczenie 3 buław – bardzo sprzyjające, myślę, że dużo okazji, aby się zobaczyć, spotkać, zamienić kilka słów wynik 10 mieczy koło paź buław kapłan suma Rydwan HB Rydwan – myślę, że zakończenie jakiejś relacji, pytasz o niego, więc moim zdaniem z nim, ale to pod wpływem losu, ty tutaj nie zadecydujesz o tym… Dziekuję Ja o nim nie śnię, fakt podoba mi się i wiem,że ja mu też Co do reszty to za jakiś czas zweryfikuję Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 (edytowane) Położyłam na pewnego pana, którego znam z mojej pracy, tzn.poprzez pracę... Co jakiś czas się pojawia, przychodzi z babcią do kardiologa, zawsze załatwia u mnie sprawy..ja mu kilka razy uciekłam, bo tu są emocje...We wrózbie Anez z jej wątku wyszedł mężczyzna, który jest gdzieś koło mnie i jest tym docelowym, dlatego ten rozkład,żeby sprawdzić...może to ten? Rozkład na pół roku:) jest królowa kiel no ja...czekająca na pełne spełnienie.. Tak, moze chcialabys sie spelnic w zwiazkuz tym panem, albo ogolnie chcialabys sie na nowo zakochac, i poczuc znow ten dreszczyk, albo sie troszke zauroczylas nim. krzyżuje sę król denarów albo dotychczasowy parter, albo świadomośc, że jakis tam jest... Moze mowic, ze jest inny mezczyzna w twoim zyciu, albo sa jakies inne przeszkody, np: natury zawodowo - finansowej. Albo swiadomosc, ze to jest podczas twojej pracy, i cos cie powstrzymuje. nastawienie 5 buław na to, że ktoś o mnie zawalczy informacja ze masz np: jakas inna rywalke...albo sama toczysz walke ze soba obecnie..badz zludne myslenie ze bedzie o ciebie walczyc....lecz patrzac na karte wynik 10 mieczy: nie bedzie walczyc do upadlego... świadomosc Rydwan chcę,żeby wszystko poszło naprzód.. Twoja swiadomosc? moze chcesz aby to sie szybko potoczylo w dobrym kierunku. podświadomośc 9 mieczy nerwy, niepokój Moze boisz sie ze sie rozczarujesz i wpadniesz w depresje... mija 6 buław mój dobry nastrój, radości, powrót jednej relacji Tak, ale i nadzieja na zwyciestwo w tej sprawie. naedchodzi rycek kielichów albo niepewność, albo może ktos zauroczony? On nadchodzi czyli znow tam przyjdzie i bedzie zalatwiac jakies sprawy. W innym przypadku gdyby inne karty by na to wskazywaly, to bylby romans, ale w tym przypadku raczej nie. obawy wieża żę to nie to tak, ze to nie jest ten, albo ze sie nie uda, ze cos sie rozpadnie. nadzieje as kielichów że może to jednak ten facet Tak, ze np: to zauroczenie zaowocuje w przyszlosci, albo sie zakochasz. otoczenie 3 buław możliwe, że on wyjeżdżą częśto itp. Ale otoczenie, czyli jak inni na to patrza? jesli tak, to trzeba sie trzymac scislne pytania... wynik 10 mieczy koło paź buław kapłan suma Rydwan HB Rydwan nie mam pojęcia, bo tu jakby coś uległo definitywnemu zakończeniu,ale jest Koło Fortuny,które odwraca zły los i juz sama nie wiem co dalej... Jak wychodzi 10 mieczy, to malo prawdopodobne ze cos z tego bedzie powaznego, bo 10 mieczy to symboliczna smierc, czy to relacji, czy spotkania, czy czegokolwiek... Pozdrawiam, Barbara Tarot * Wrka Stanisawska - Start Edytowane 5 Września 2013 przez Tarocistka_doradca Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Września 2013 Autor Maestro Napisano 5 Września 2013 Jak wychodzi 10 mieczy, to malo prawdopodobne ze cos z tego bedzie powaznego, bo 10 mieczy to symboliczna smierc, czy to relacji, czy spotkania, czy czegokolwiek... Pozdrawiam, Barbara Tarot * Wrka Stanisawska - Start Kartę 10 mieczy miewałam na różne relacje,które nadal funkcjonują. Zauważyłam, ze jak wychodzi na początku rozkładu, tak samo wieża zresztą to oznacza u mnie zakończenie tylko jakiegoś etapu;) Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 (edytowane) Kartę 10 mieczy miewałam na różne relacje,które nadal funkcjonują. Zauważyłam, ze jak wychodzi na początku rozkładu, tak samo wieża zresztą to oznacza u mnie zakończenie tylko jakiegoś etapu;) To zalezy na jaki okres sie stawia karty oraz jaki stosuje sie rozklad, jesli np:na 3 miesiace, to jak wyjdzie 10 mieczy, moze mowic o zakonczeniu w jakims czasie, a np: 6 miesiecy pozniej wyjda karty, ktore informuja, ze do siebie wroca, to bedzie szansa na powrot. Jesli 10 mieczy wypada na ogolna sytuacje w milosci, czy beda tworzyli powazny zwiazek ze soba w ich zyciu, czy sa sobie pisani, to ta karta nie daje szans, bo to smierc zwiazku. Na karcie mamy martwego czlowieka, to oznacza, ze cos umiera, cos sie konczy. Mozliwe tez ze nie wyszly ci np: trafne karty w tym dniu. Tarot jest wrazliwy na nasze nastroje, takze na to, jesli pytamy o dana kwestie wiele razy, wowczas mowi nam zupelnie przeciwnie. Karta na pocatku rozkladu moze miec rozne znaczenia, to zalezy jaki stosujemy rozklad. Np: w Krzyzu Celtyckim, pierwsza karta mowi zwykle o sytuacji obecnej, o osobie. I jesli na przyklad stawiamy rozklad ten na jakis zwiazek, na problem w zwiazku, miedzy partnerami, a wychodzi na pozycji 1 karta 10 mieczy w Krzyzu Celtyckim, to ta karta moze informowac ze ich zwiazek sie obecnie rozpadl, badz cos zakonczyli, to zalezy o co pytamy. Przy tej 10 mieczy ja sie glownie skupilam, cz to bedzie powazny zwiazek, Ty oraz ten mezczyzna. Pozdrawiam, Barbara. Tarot * Wrka Stanisawska - Start Edytowane 5 Września 2013 przez Tarocistka_doradca Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Września 2013 Autor Maestro Napisano 5 Września 2013 To zalezy na jaki okres sie stawia karty, jesli np:na 3 miesiace, to jak wyjdzie 10 mieczy, moze mowic o zakonczeniu w jakims czasie, a np: 6 miesiecy pozniej wyjda karty, ktore informuja, ze do siebie wroca, to bedzie szansa na powrot.Jesli 10 mieczy wypada na ogolna sytuacje w milosci, czy beda tworzyli powazny zwiazek ze soba w ich zyciu, czy sa sobie pisani, to ta karta nie daje szans, bo to smierc zwiazku. Na karcie mamy martwego czlowieka, to oznacza, ze cos umiera, cos sie konczy. Pozdrawiam, Barbara. Tarot * Wrka Stanisawska - Start Moja koleżanka, która jest ponad 2 lata w związku ma b.często na swojego partnera 10 mieczy..I nadal są ze sobą... Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 (edytowane) Moja koleżanka, która jest ponad 2 lata w związku ma b.często na swojego partnera 10 mieczy..I nadal są ze sobą... Nie czytalas dokladnie mojej wiadomosci. Jak pisalam to zalezy od tego, na jaki okres czasu stawiamy karty, na ten zwiazek oraz od rozkladu i pytan. Jesli stawiamy rozklad na to czy oni sa sobie pisani, czy beda ze soba w powaznym zwiazku w przyszlosci, i jak wyjdzie 10 mieczy - to nie, nie ma takiej opcji. Wystarczy spojrzec na karte 10 mieczy, nie ma tam nic co sugeruje malzenstwo, rodzine, zamieszkanie razem ze soba, tam mamy tylko smierc, symboliczna smierc, koniec. od zadanych pytan, od rozkladu oraz terminu czasu, bedzie sie zmieniac interpretacja. Pozdrawiam http://www.tarot-doradca.pl Edytowane 5 Września 2013 przez Tarocistka_doradca Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Września 2013 Autor Maestro Napisano 5 Września 2013 Nie czytalas dokladnie mojej wiadomosci. Jak pisalam to zalezy od tego, na jaki okres czasu stawiamy karty, na ten zwiazek oraz od rozkladu i pytan. Jesli stawiamy rozklad na to czy oni sa sobie pisani, czy beda ze soba w powaznym zwiazku w przyszlosci, i jak wyjdzie 10 mieczy - to nie, nie ma takiej opcji. Wystarczy spojrzec na karte 10 mieczy, nie ma tam nic co sugeruje malzenstwo, rodzine, zamieszkanie razem ze soba, tam mamy tylko smierc, symboliczna smierc, koniec. od zadanych pytan, od rozkladu oraz terminu czasu, bedzie sie zmieniac interpretacja. Pozdrawiam http://www.tarot-doradca.pl Wbrew temu co piszesz przeczytałam bardzo dokładnie;) Ja tylko mówię o moich doświadczeniach z tą kartą, zresztą czas pokaże;) Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 (edytowane) Przytocze kilka przykladow. Jak pisalam wczesniej, bedzie duzo zalezalo od pytan, od rozkladu oraz od terminu czasu. Jakos w roku 2011 jak dobrze pamietam, pewna kobieta stawiala sobie tarota, ale na najblizsza przyszlosc o swoj zwiazek (na 4 miesiace), pytanie brzmialo konkretnie: czy nasz zwiazek nadal bedzie trwal? wyszla karat 10 mieczy, pech chcial, ze zwiazek sie rozpadl (10 mieczy), ale gdy osoba poznie sobie postawila karty, na koleny rok czasu, wyszla karat 6 kielichow, i osoby do siebie wrocily. No chyba ze ta karta 10 mieczy nie dotczyla np: jejzycia uczuciowego ale czegos innego, tak jak w przypadku mojej znajomej, gdzie wyskoczyla jej karta 10 mieczy oraz 9 mieczy, byla w zwiazku. Ta 10 mieczy nie dotyczyla jej zwiazku, ale jej emocji, tzw: zakonczyl sie okres w jej zyciu (10 mieczy) depresji i problemow ze snem (9 mieczy). Karta 10 mieczy to koniec, symboliczna smierc, ale czego? to zalezy od kart otaczajacych, itd. Lecz nigdy nie dam sobie niestety wmowic, jak wychodzi karta 10 mieczy, na pytanie, czy ten mezczyzna jest mi pisany w zyciu, czy zostanie ze mna na zawsze, to karta oznacza ze tak - to nie prawda. Karta oznacza koniec, symboliczna smierc. Patrzac na karte, i przez chwile pomsylac, niema tam zadnych wskaznikow, ktore zapowiadaja dlugie i szczesliwe zycie z danym mezczyzna, widzimy tylko smierc, cos sie konczy. Karta 10 mieczy ma rozne znaczenia, w roznych sytuacjach sie ja inaczej nieco interpretuje, to zalezy od pytan, itd. Jesli zadajemy pytanie, kiedy zakoncza sie moze klopoty finansowe, to gdy wyjdzie np: karat 10 mieczy na miesiac pazdziernik (rozklad na miesiace) to moze zapowiadac rzeczywiscie koniec tych klopotow, bo zasugerowalismy tym pytaniem, "kiedy sie zakonczy" a to karta zakonczenia. W niektorych przypadkach karta 10 mieczy, moze byc dla nas wybawieniem, jak w sytuacji powyzej, a w niektorych niemilym doswiadczeniem, bo jesli nie chcemy czegos zmieniac, to czeka nas bol i poczucie ze cos nas zabija wewnetrznie, jak czlowiek na karcie, ktory umiera. Zatem trzeba oddzielic ta roznice, bo jak pytanie sie zmieni, to i interpretacje bedzie inna. Bardzo czesto spotykane uklady na koniec zwiazku: 1). 10 mieczy i Kochankowie albo 2 kielichow. 2). Wieza badz Smierc plus 2 kielichow albo kochankowie. Itd. Pozdrawiam cieplo. Tarot * Wrka Stanisawska - Start Edytowane 5 Września 2013 przez Tarocistka_doradca Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Września 2013 Autor Maestro Napisano 5 Września 2013 Przytocze kilka przykladow. Jak pisalam wczesniej, bedzie duzo zalezalo od pytan, od rozkladu oraz od terminu czasu. Jakos w roku 2011 jak dobrze pamietam, pewna kobieta stawiala sobie tarota, ale na najblizsza przyszlosc o swoj zwiazek (na 4 miesiace), pytanie brzmialo konkretnie: czy nasz zwiazek nadal bedzie trwal? wyszla karat 10 mieczy, pech chcial, ze zwiazek sie rozpadl (10 mieczy), ale gdy osoba poznie sobie postawila karty, na koleny rok czasu, wyszla karat 6 kielichow, i osoby do siebie wrocily. No chyba ze ta karta 10 mieczy nie dotczyla np: jejzycia uczuciowego ale czegos innego, tak jak w przypadku mojej znajomej, gdzie wyskoczyla jej karta 10 mieczy oraz 9 mieczy, byla w zwiazku. Ta 10 mieczy nie dotyczyla jej zwiazku, ale jej emocji, tzw: zakonczyl sie okres w jej zyciu (10 mieczy) depresji i problemow ze snem (9 mieczy). Karta 10 mieczy to koniec, symboliczna smierc, ale czego? to zalezy od kart otaczajacych, itd. Lecz nigdy nie dam sobie niestety wmowic, jak wychodzi karta 10 mieczy, na pytanie, czy ten mezczyzna jest mi pisany w zyciu, czy zostanie ze mna na zawsze, to karta oznacza ze tak - to nie prawda. Karta oznacza koniec, symboliczna smierc. Patrzac na karte, i przez chwile pomsylac, niema tam zadnych wskaznikow, ktore zapowiadaja dlugie i szczesliwe zycie z danym mezczyzna, widzimy tylko smierc, cos sie konczy. Karta 10 mieczy ma rozne znaczenia, w roznych sytuacjach sie ja inaczej nieco interpretuje, to zalezy od pytan, itd. Jesli zadajemy pytanie, kiedy zakoncza sie moze klopoty finansowe, to gdy wyjdzie np: karat 10 mieczy na miesiac pazdziernik (rozklad na miesiace) to moze zapowiadac rzeczywiscie koniec tych klopotow, bo zasugerowalismy tym pytaniem, "kiedy sie zakonczy" a to karta zakonczenia. W niektorych przypadkach karta 10 mieczy, moze byc dla nas wybawieniem, jak w sytuacji powyzej, a w niektorych niemilym doswiadczeniem, bo jesli nie chcemy czegos zmieniac, to czeka nas bol i poczucie ze cos nas zabija wewnetrznie, jak czlowiek na karcie, ktory umiera. Zatem trzeba oddzielic ta roznice, bo jak pytanie sie zmieni, to i interpretacje bedzie inna. Bardzo czesto spotykane uklady na koniec zwiazku: 1). 10 mieczy i Kochankowie albo 2 kielichow. 2). Wieza badz Smierc plus 2 kielichow albo kochankowie. Itd. Pozdrawiam cieplo. Tarot * Wrka Stanisawska - Start Dziękuję za info, na pewno mi się przyda:) Z drugiej strony na mojego celta dotyczącego studiów podyplomowych mam jako pierwszą 10 mieczy, mam zatem nadzieję, ze zaliczę ostatni egzamin, który mam za kilka dni:))) Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 Dziękuję za info, na pewno mi się przyda:) Z drugiej strony na mojego celta dotyczącego studiów podyplomowych mam jako pierwszą 10 mieczy, mam zatem nadzieję, ze zaliczę ostatni egzamin, który mam za kilka dni:))) Zadaj pytanie " czy zalicze ten egzamin" oraz wyciagnij 3 karty po prostu. Bedzie szybko i na temat Aby tylko nie wyszedl Wisielec, ktory opoznia sprawy, zawiesza , itd. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Września 2013 Autor Maestro Napisano 5 Września 2013 Zadaj pytanie " czy zalicze ten egzamin" oraz wyciagnij 3 karty po prostu. Bedzie szybko i na temat Aby tylko nie wyszedl Wisielec, ktory opoznia sprawy, zawiesza , itd. http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/71426-czy-zalicze-w-koncu-poprawke.html Polozylam,a jakze:) Czy mogłabyś zerknąć?Byłabym wdzięczna:))Weryfikacja już za kilka dni:) Cytuj
emilr Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 (edytowane) Inez, Twoja interpretacja nic dodać, nic ujać. Ale dorzucam swoje 5 groszy:) jest królowa kiel Ty jako otwarta, z sercem na dłoni, z taką tesknota, nostalgią za prawdziwym uczuciem, spełnieniem. krzyżuje sę król denarów jeśli dotychaczasowy partner daje Ci to to, co Król monet moze dać to może on wyszedł w tej karcie. A moze to czujesz, ze to ten nowy Pan, który da Ci oparcie, taka przystań, po długm żeglowaniu. Ja jestem za obecnym patnerem, który okaże się kimś solidnym w odniesieniu do relacji, a którą sa karty.nastawienie 5 buław na to, - zgadzam sie z Twoja interpretacją. Moze też czujesz, ze nie bedzie łatwo, mnóstwo przeszkód po drodze. Jakby pojawił sie jakis zgrzyt, który sprawia, ze tak sie czujesz.świadomosc Rydwan znów sie zgadzam:) Liczysz trcohe na to, ze Pan bardziej bedzie sie starał, niż Ty. podświadomośc 9 mieczy pisałaś wcześniej, ze Pan w Tobie wywołuje emocje. Moze więc podświadomie bardzo przeżywasz kazdy jego ruch, za bardzo. Cos Cie trapi w jego zachowniu?mija 6 buław pewność siebie, poczucie, ze panujesz nad sytuacją, to sie wymykanaedchodzi rycek kielichów on wywołuje w Tobie sporo emocji. NIe do końca i Ci to będzie pasowało Wpadniesz w to, może zakochasz się, zapomnisz, wpadnieszobawy wieża świadomość, zę , jesli chcesz pójść dalej, bedziesz musiała zdecydować sie na bardzo konkretne zmiany. Albo obawy, ze one nastapią, bez udziału Twojej woli - wieża bardziej mi do tego pasuje, bo to nagły grom z jasnego nieba. nadzieje as kielichów że on jest w Tobie zakochany, zauroczony Tobąotoczenie 3 buław 3 buław: brama. Problemów tu nie ma, raczej szansa, wyczekwianie. Otoczenie raczej sprzyja, niz szkodzi. Nie stopuje. Daje Tobie/Wam pole do popisuwynik 10 mieczy koło paź buław kapłan suma Rydwan HB Rydwan poczujesz, ze to nie to. Pan niezdecydowany. Działa pod wpływem impulsu, a Ty oczekujesz czegoś więcej. Relacja rozjedzie się.Rycerz kiel taki zwodniczy mi sie wydaje, takie omamienie emocjami, uczuciami, bez celu. I Ty chyba będziesz to czuła (wieża) i mijające zadowolenie (6 buław) i jeszcze Królowa Kielichów - poczucie niespełnienia, niedosyt uczuć. Porzucisz myśę O panu (10 mieczy) jego działania bedą szczere, impulsywne, ale to za maało. Brak będzie konkretów. Wrócisz do tego, co stałe, sprawdzone (V kapłan). Ale chyba nadal otwarta na nowe (rydwan) Edytowane 5 Września 2013 przez emilr Cytuj
emilr Napisano 6 Września 2013 Napisano 6 Września 2013 Jeszcze myślałam trochę i tak naprawdę nie obstaję przy swojej pierwotnej interpretacji. Tyle razy 10 mieczy pokazała mi zmianę w kierunku pozytywnym (ale u mnie jest beznadzieja). Skoro relacja dopiero sie zaczyna, to może byś przełamanie lodów i jednak ruch do przodu, jakieś na razie drobne, spontaniczne gesty, zachowania, rozmowy, które Was do siebie zbliżą. Poczujesz bratnią duszę Przepraszam za dwie interpretacje i wprowadzanie zamętu Cytuj
SacralNirvana Napisano 6 Września 2013 Napisano 6 Września 2013 jest królowa kiel no ja...czekająca na pełne spełnienie.. Marzysz, snisz na jawie. Kielichowa idealizuje duzo, chce tego czy tamtego, ale rzadko kiedy bywa spelniona. krzyżuje sę król denarów albo dotychczasowy parter, albo świadomośc, że jakis tam jest... Pojawil sie on. Konkretny, namacalny, zmyslowy... on. nastawienie 5 buław na to, że ktoś o mnie zawalczy Serce bije szybciej. Chcialabys, aby cos w tej kwestii ruszylo do przodu. świadomosc Rydwan chcę,żeby wszystko poszło naprzód.. Nie masz ochoty na niedopowiedzenia, polslowka. Jezeli facetowi zalezy to niech sie stara... Twoja dewiza. podświadomośc 9 mieczy nerwy, niepokój Myslisz duzo na ten temat. Miecze to nie emocje, wiec tu bardziej w sferze mysli sie dzieje niz uczuc. Duzo myslisz o nim, duzo czasu poswiecasz na myslenie o jego osobie. mija 6 buław mój dobry nastrój, radości, powrót jednej relacji Poczucie, ze jestes pania tego, co sie dzieje. Tu pojawilo sie cos, co jest niezalezne od Ciebie i nie masz na to wplywu. naedchodzi rycek kielichów albo niepewność, albo może ktos zauroczony? On... i jakies spojrzenia... moze flirty... na razie. obawy wieża żę to nie to Ze gra nie warta swieczki. nadzieje as kielichów że może to jednak ten facet Ze wyniknie z tego cos wiecej i ze byc moze jest to szansa na uczucie. otoczenie 3 buław możliwe, że on wyjeżdżą częśto itp. Mozliwe tez, ze on obserwuje Ciebie i sam przyglada sie temu, jak to dalej sie potoczy. Nie ma na razie konkretnych oczekiwan, ale widzi, ze jest jakis zdziebek szans, ze mogloby byc cos z tego. wynik 10 mieczy koło paź buław kapłan suma Rydwan HB Rydwan nie mam pojęcia, bo tu jakby coś uległo definitywnemu zakończeniu,ale jest Koło Fortuny,które odwraca zły los i juz sama nie wiem co dalej... No tu dwie opcje. Albo pan przestanie sie Toba zupelnie interesowac i znajdzie inny obiekt westchnien albo przelamiecie te bariere i cos sie zacznie. 1 Cytuj
emilr Napisano 24 Lutego 2014 Napisano 24 Lutego 2014 Jeszcze myślałam trochę i tak naprawdę nie obstaję przy swojej pierwotnej interpretacji. Tyle razy 10 mieczy pokazała mi zmianę w kierunku pozytywnym (ale u mnie jest beznadzieja). Skoro relacja dopiero sie zaczyna, to może byś przełamanie lodów i jednak ruch do przodu, jakieś na razie drobne, spontaniczne gesty, zachowania, rozmowy, które Was do siebie zbliżą. Poczujesz bratnią duszę Przepraszam za dwie interpretacje i wprowadzanie zamętu oooo, dzieki Inez za przypomnienie tego (o 10 mieczy), co sama pisałam.Sobie czasem gorzej zinterpretować... Cytuj
roszpunka79 Napisano 25 Lutego 2014 Napisano 25 Lutego 2014 Myślę, że w pozycjach co jest i co się krzyżuje pokazałaś się Ty i dotychczasowy partner. Dlatego, że otaczające Was karty pokazują, że ta relacja jest trudna . Widać miedzy Wami napięcia, kłótnie, ścieranie, takie konfrontacyjne nastawienie, walkę momentami (V buław). Partner postępuje czasem wobec Ciebie w sposób, który Cię rani, powoduje, że najzwyczajniej się męczysz w tej relacji (IX mieczy). Chciałabyś, aby coś się u Ciebie zmieniło, żeby coś ruszyło do przodu(rydwan), chciałabyś poczuć się spełniona jako kobieta, partnerka (Rydwan, kielichowa). Odchodzi Wasza wspólna przeszłość, ta radosna, błoga, przyjemna. Dlatego pewnie zastanawiasz się czy gdzieś tam jest ktoś…Widać u Ciebie potrzebę uczuć, chciałabyś, żeby serce znów się do kogoś wyrywało (As kielichów). Jednocześnie boisz się porażki, tego ,że znów się nie uda(wieża). Jeśli chodzi o pana, o którego pytasz to moje pierwsze skojarzenia nie były pozytywne. III buław w otoczeniu , paź buław i papież podsunęły mi myśl, że być może on kogoś już ma i będzie się tego trzymał (papież). Co w rezultacie spowoduje u Ciebie delikatnie mówiąc rozczarowanie (X mieczy). Ewentualnie to Ty, z jakichś powodów, na które nie będziesz mieć wpływu, będziesz nadal trwać przy tym co jest obecnie (cesarz), co też będzie źródłem cierpienia (X mieczy). Więc reasumując wydaje mi się, że to nie ten docelowy mężczyzna. Mało optymistyczna ta moja interpretacja, ale takie były moje pierwsze myśli po przyjrzeniu się rozkładowi. Jestem początkująca, więc oczywiście może być nietrafna. Tego Ci życzę. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lutego 2014 Autor Maestro Napisano 25 Lutego 2014 Myślę, że w pozycjach co jest i co się krzyżuje pokazałaś się Ty i dotychczasowy partner. Dlatego, że otaczające Was karty pokazują, że ta relacja jest trudna . Widać miedzy Wami napięcia, kłótnie, ścieranie, takie konfrontacyjne nastawienie, walkę momentami (V buław). Partner postępuje czasem wobec Ciebie w sposób, który Cię rani, powoduje, że najzwyczajniej się męczysz w tej relacji (IX mieczy). Chciałabyś, aby coś się u Ciebie zmieniło, żeby coś ruszyło do przodu(rydwan), chciałabyś poczuć się spełniona jako kobieta, partnerka (Rydwan, kielichowa). Odchodzi Wasza wspólna przeszłość, ta radosna, błoga, przyjemna. Dlatego pewnie zastanawiasz się czy gdzieś tam jest ktoś…Widać u Ciebie potrzebę uczuć, chciałabyś, żeby serce znów się do kogoś wyrywało (As kielichów). Jednocześnie boisz się porażki, tego ,że znów się nie uda(wieża). Jeśli chodzi o pana, o którego pytasz to moje pierwsze skojarzenia nie były pozytywne. III buław w otoczeniu , paź buław i papież podsunęły mi myśl, że być może on kogoś już ma i będzie się tego trzymał (papież). Co w rezultacie spowoduje u Ciebie delikatnie mówiąc rozczarowanie (X mieczy). Ewentualnie to Ty, z jakichś powodów, na które nie będziesz mieć wpływu, będziesz nadal trwać przy tym co jest obecnie (cesarz), co też będzie źródłem cierpienia (X mieczy). Więc reasumując wydaje mi się, że to nie ten docelowy mężczyzna. Mało optymistyczna ta moja interpretacja, ale takie były moje pierwsze myśli po przyjrzeniu się rozkładowi. Jestem początkująca, więc oczywiście może być nietrafna. Tego Ci życzę. Myslę,że Twoja interpretacja jest jak najbardziej trafiona:) Zrezygnowałam z owego pana, sama uznalam, ze to nie ma sensu...Ktos tam jest, innu tez krązy, ale mam dość flirtów i wyrzutów sumienia, bo przecież tkwię w związku, ktory mnie powoli niszczy,ale jednak... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi