Skocz do zawartości

Medytacja nad sobą..

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Samoanaliza.. Zapraszam:) i dziekuje.

1 Kim jestem- 2 mieczy, GWIAZDA-

czasami moze nie dostrzegam pewnych rzeczy albo nie dopuszczam ich do siebie..pozostaje w bezruchu..potem próbuje spojrzec na cos z góry z nadzieja..czesto i gesto zdarza mi sie wzdychac z tesknotą do nieba i patrzeć w gwiazdy..

2 Jaka chce być- 9 buław, 7 kielichów-

Chciałabym przystopować,usiąść zastanowić się,może porzucić marzenia i złudzenia..wybrac co jest sensem mojego zycia..

3 Jaka jest moja maska-8 kielichów,KOLO-

ukrywanie emocji..udaje,ze odchodze a mentalnie ciagle w czyms tkwie..

4 Kim jestem w środku-4 kielichów,8 bulaw-

nadmiernie rozmyślam i skupiam sie nad rzeczami które sa niedostepne..ciagle wyznaczam sobie nowe zadania..

5 Dokąd idę-SAD,Paż Mieczy-

wciaz powracam i nawiazuje do moich zyciowych przezyc,doznan..poszukujac prawdy..

6 Mój cel życiowy-CESARZOWA,Paż Bulaw-

wychowac córke...?

7 Pomoc ze świata duchowego-

4 mieczy,SPRAWIEDLIWOSC-przychodzi gdy uzna,ze potrzebuje..ze zasłuzyłam swoja postawa..

8 Pomoc ze świata materialnego- 5 mieczy,Paż Denarów---

zwodnicze.. pyrrysowe zwyciestwa..

Napisano

często jesteś skonfliktowana wewnętrznie i nie wiesz, co masz robić, jednak masz nadzieję, że wszystko z czasem się ułoży, że ktoś tam wyżej czuwa nad tobą

chcesz realizować swoje marzenia mimo przeszkód jakie spotykasz, nie poddajesz się

3 Jaka jest moja maska-8 kielichów, KOLO- jesteś rozczarowana zmiennością losu, ale zawsze liczysz, że koło się obróci na Twoją korzyść

4 Kim jestem w środku-4 kielichów, 8 bulaw- często dopada Cię smutek i brak Ci energii wewnętrznej…

5 Dokąd idę-SAD, Paż Mieczy- ciężko mi to zinterpretować – kojarzy mi się z odrodzeniem rodziny i takim szczęściem wraz z dzieckiem

6 Mój cel życiowy-CESARZOWA, Paż Bulaw- być przede wszystkim niezależną od nikogo, być sobie pewną siebie, przedsiębiorczą i kobiecą cesarzową, oprócz tego dobrą matką dla swojego dziecka

7 Pomoc ze świata duchowego- 4 mieczy, SPRAWIEDLIWOSC - otrzymujesz ją wtedy, kiedy odizolujesz się od świata i skupisz na sobie….

8 Pomoc ze świata materialnego- 5 mieczy, Paź Denarów---nie jesteś zadowolona ze swych osiągnięć, jest Ci mało, ciągle szukasz nowego i ciągle się chyba dokształcasz….

• Lubię to! 1
Napisano

często jesteś skonfliktowana wewnętrznie i nie wiesz, co masz robić, jednak masz nadzieję, że wszystko z czasem się ułoży, że ktoś tam wyżej czuwa nad tobą

ciagle prowadze walke z soba

chcesz realizować swoje marzenia mimo przeszkód jakie spotykasz, nie poddajesz się

czasem mam dosyc siebie,ze tak uparcie cos sobie w głowie uroiłam i brne w to

3 Jaka jest moja maska-8 kielichów, KOLO- jesteś rozczarowana zmiennością losu, ale zawsze liczysz, że koło się obróci na Twoją korzyść

a tutaj sie zgadzam..czasem sie tylko przyglądam bo jak to sie mówi..oliwa sprawiedliwa..

4 Kim jestem w środku-4 kielichów, 8 bulaw- często dopada Cię smutek i brak Ci energii wewnętrznej…

moze zbyt nadmiernie sama sie biczuje

5 Dokąd idę-SAD, Paż Mieczy- ciężko mi to zinterpretować – kojarzy mi się z odrodzeniem rodziny i takim szczęściem wraz z dzieckiem

6 Mój cel życiowy-CESARZOWA, Paż Bulaw- być przede wszystkim niezależną od nikogo, być sobie pewną siebie, przedsiębiorczą i kobiecą cesarzową, oprócz tego dobrą matką dla swojego dziecka

7 Pomoc ze świata duchowego- 4 mieczy, SPRAWIEDLIWOSC - otrzymujesz ją wtedy, kiedy odizolujesz się od świata i skupisz na sobie….

8 Pomoc ze świata materialnego- 5 mieczy, Paź Denarów---nie jesteś zadowolona ze swych osiągnięć, jest Ci mało, ciągle szukasz nowego i ciągle się chyba dokształcasz….

Tak.. ale to chyba dlatego,ze ciezko mi odnależć sama siebie..
Gość AngeloYasmine
Napisano

jesteś kimś kto potrafi i kierować się sercem i czysto analizować ktoś kto ma artystyczną duszę ale twrdo stoi na ziemi ,suma z tego to słonce czyli ktoś ciepły radosny

chciałabyś aby te marzenia się spełni choć uważasz je za cięzkie i nierealne

3 Jaka jest moja maska-8 kielichów,KOLO-

boisz się przenzaczenia boisz się wyjść poza ramy tego co się dzieje

4 Kim jestem w środku-4 kielichów,8 bulaw-

zwyciezcą kimś kto walczy i wychodzi cało pomimo nostalgi i gdybania co by było gdyby

5 Dokąd idę-SAD,Paż Mieczy-

do samorealizacji i powortu do korzeni do czegoś ważnego w twoim życiu

6 Mój cel życiowy-CESARZOWA,Paż Bulaw-

być kobietą spełnioną zawodowo seksualnie i rodzinnie i wydać potomstwo być matka żoną i kimś ważnym

7 Pomoc ze świata duchowego-

4 mieczy,SPRAWIEDLIWOSC-ona jest tylko ty jej nie wpuszczasz na swoje terrytorium

8 Pomoc ze świata materialnego- 5 mieczy,Paż Denarów---

cięzka praca nie wygrasz na loteri ani nawet nie dostaniesz nic poza cieżką pracę