Skocz do zawartości

Szkolenia

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Planuje od końca września całkowicie zająć się jednym kierunkiem zawodowym i na maksa zacząć współprace z Panią . X.

Jak rozwinie się moja współpraca z Pania X (okres 6 msc)- 2 buławy, Paż Denarów-Jakos sie rozwinie..moze bede robiła coś jezcze gdzie indziej..

Czy bede zadowolona w kwestiach finansowych- 7 kielichów, 2 kielichy- nie bedzie tak wielkich pieniedzy,ale myślę,że w miare takie normalne

W miedzy czasie zastanawiam się nad trzema szkoleniami

W które szkolenie najlepiej zainwestowac swoje pieniadze-

1.Szkolenie MpMp-CESARZ,Król Kielichów-myślę,że to wniosłoby duzo do mojego zycia

2.Szkolenie D,P,U-Kapłanka,5 mieczy- tu porażka..w sumie jakby nie miało mi sie to w niczym przydać

3.Szkolenie Os-GŁUPIEC,DIABEŁ-tutaj widać mój zapał ,ale i tez ograniczenia bo to nauka powiedzmy techniki malowania i mieszania kolorkow(troche sie tez napaliłam)

4.Szkolenie DPMP-7 mieczy,WISIELEC to mi sie nie przyda bo juz podstawowa wiedze posiadam

• Maestro
Napisano

Jak rozwinie się moja współpraca z Pania X (okres 6 msc)- 2 buławy, Paż Denarów- może być współzawodnictwo,ona może próbowac z Tobą konkurowac,uważaj, żeby Ciebie nie wykorzystała,szczególnie,że po zsumowaniu kart pojawia się karta Księzyca

Czy bede zadowolona w kwestiach finansowych- 7 kielichów, 2 kielichy- to nie są karty materii,ale karty nadmiernej uczuciowości, nierealnego wyobrażania sobie tej współpracy,wydaje mi się,ze ta współpraca może się dośc szybko zakończyć...

1.Szkolenie MpMp-CESARZ,Król Kielichów- ono może dac Ci wiedzę i pewną stabilną pozycję

2.Szkolenie D,P,U-Kapłanka,5 mieczy- uważaj, żebyś nie została oszukana

3.Szkolenie Os-GŁUPIEC,DIABEŁ- dużo przeszkód, żeby się tego szkolenia podjąć, może trzeba dojeżdżać?

4.Szkolenie DPMP-7 mieczy,WISIELEC mam wrażenie, że nie masz za bardzo na nie chęci

Napisano

Aguś bo ja co do tej współpracy tez do końca nie jestem przekonana.

2 buław może symbolizować drugą osobe która tam jeszcze pracuje?

Co do pieniedzy to kwestia uzgodnienia ale bardziej myślalam nad procentem ..

i tez sie tak zastanawiam czy nie lepiej mi bedzie zrobic sobie tylko kosmetyke mobilną- sama dla siebie własnie.

Napisano

Inezq i tak właśnie myślę,ze 1 pozycja bedzie dopełnieniem tego co juz posiadam acz kolwiek poszerzeniem o które pytają dziewczyny:)

• Maestro
Napisano
Aguś bo ja co do tej współpracy tez do końca nie jestem przekonana.

2 buław może symbolizować drugą osobe która tam jeszcze pracuje?

Co do pieniedzy to kwestia uzgodnienia ale bardziej myślalam nad procentem ..

i tez sie tak zastanawiam czy nie lepiej mi bedzie zrobic sobie tylko kosmetyke mobilną- sama dla siebie własnie.

Uwążaj zatem, bądź ostrozna...

Napisano

Planuje od końca września całkowicie zająć się jednym kierunkiem zawodowym i na maksa zacząć współprace z Panią . X.

Jak rozwinie się moja współpraca z Pania X (okres 6 msc)- 2 buławy, Paż Denarów

----- NIE rozwinie się

- jeśli masz na uwadze jakąś inną ewentualność, to weź ją pod uwagę - nawet jeśli wiąże się to z czekaniem - lub też chodzi o to, że pokaże się okazja, wręcz propozycja - ale musisz wykazać cierpliwość, poczekać

Czy będę zadowolona w kwestiach finansowych- 7 kielichów, 2 kielichy

----- zysków to ja tu nie widzę - ale trafisz w końcu na jakąś fajną współpracę.

Z początku to kompletnie nie będziesz dawała Wiary-że to może wypalić - ale osoba ta spowoduje, że uwierzysz w siebie, podbuduje twoje Ego,doda sił i wiary-

- same puchary - może to ktoś ci znajomy/bliski zaproponuje pomysł, doradzi - nawet jeśli wyda ci sie to "śmieszne"-to skorzystaj

1.Szkolenie MpMp-CESARZ,Król Kielichów

2.Szkolenie D,P,U-Kapłanka,5 mieczy

3.Szkolenie Os-GŁUPIEC,DIABEŁ

4.Szkolenie DPMP-7 mieczy,WISIELEC

--- DIABEŁ z reguły napawa lękiem - w Twoim rozkładzie jednak widzę go jako ZAPAŁ i Szybki Start za pieniądzem - a więc szkolenie nr 3

Napisano

Tak czytam czytam te interpretacje:mysli:

Nie wiem dlaczego traktujecie te 2 Buławy tak niekorzystnie. Z tego co pamiętam jest to karta dobra do współpracy, interesów, takie wzajemne uzupełnianie się stron. Nie jest to dobra karta jeśli chodzi o związki sercowe, ale co do biznesu to niepowiedziałbym, że jest taka zła. To już tak pomijając ten wynik z podsumy. Właśnie tego nierozumiem dlatego tu piszę.

No i jeszcze ten Paź Monet obok, to tylko działać-nie umierać :icon_smile:

Naprawdę, sam ciekawy jestem tego.

Czy będę zadowolona w kwestiach finansowych- 7 kielichów, 2 kielichy

A ja powiem w ten sposób. W sumie tu pytasz się o swój stan emocjonalny - czy będę zadowolona w kwestiach finansowych? 7 kielichów - Twoje zafascynowanie, zaaferowanie sprawą. 2 kielichy to przepływ, tak istotny w interesach. Powiem, że będziesz zadowolona.

Być może Wam brzmi to jakoś nonszalancko, ale czułem, że muszę koniecznie napisać o swoich skojarzeniach. Bardzo ciekawy jestem pierwszego pytania.

Mam nadzieję, że GTI zweryfikuje to później:icon_smile:

Napisano

Jak rozwinie się moja współpraca z Pania X (okres 6 msc)- 2 buławy, Paź Denarów- mi te karty się skojarzyły z sytuację, kiedy korzyść ma tylko jedna strona....gdyby tutaj była 3 buław to powiedziałabym, że będzie wymiana w obu kierunkach, ale tutaj to tak jakby jedna z Was była "silniejsza", tzn. więcej wiedziała, umiała (mam na myśli Ciebie) itd. a ta druga się tylko uczyła od niej...

Czy będę zadowolona w kwestiach finansowych - 7 kielichów, 2 kielichy- zaspokoi to Twoje potrzeby, ale szału nie będzie chyba....

W miedzy czasie zastanawiam się nad trzema szkoleniami

1.Szkolenie MpMp-CESARZ,Król Kielichów-te karty najbardziej mi się spodobały - jest stabilizacja, pewność i nie wiem, z czym to związane, ale to tak jakbyś się podszkoliła w jakichś umiejętnościach artystycznych, tak mi się kielichowy tu kojarzy

Napisano

Hej:) nad ta współpraca się zastanawiam ponieważ:

- pani x nadal współpracuje z inna dziewczyna przed ktora gra,ze jest wszystko dobrze a za plecami tyłek obrabia- wiec pytanie brzmi: czy potem ja nie bede ofiara. Z drugiej strony pozornie do mnie się dobrze zachowuje..

jak to się mówi: bez ryzyka nie ma zabawy..

Z innej strony otwierają mi się drzwi w innym mieście i jeśli jutro uda mi się wykonać zlecenia tak jak planuje.. To jestem w domu:):)

to pierwsze szkolenie artystyczne.. Iwka ,zgadza sie:)

Napisano

Jak rozwinie się moja współpraca z Pania X (okres 6 msc)- 2 buławy, Paż Denarów---->XVIII Ksiezyc, HB II Kaplanka

Tu widac wspolprace i jakby uczenie sie nawzajem od siebie. Troche macanie gruntu, troche takie docieranie sie. Jakbyscie mialy wniesc nieco rozne jakosci do tej wspolpracy.

Czy bede zadowolona w kwestiach finansowych- 7 kielichów, 2 kielichy ---> VII Rydwan, HB IX Eremita

Nie, tu finansow duzych nie widac. Tu bardziej satysfakcja z tego, co robisz, moze tez ze wspolpracy, ale nie z finansow. Mozliwe, ze chodzi o to, ze nie masz sama ze soba ustalonych wyobrazen na ten temat, nie masz moze konkretnych oczekiwan, bardziej na zasadzie, zobaczymy... Tu dobrze byloby samej okreslic sobie, co by tu bylo dla Ciebie satysfakcjonujace. Na dluzsza mete, gdzie nie ma satysfakcji i plonow z pracy, moze byc niefajnie. Tu plonami sa takze pieniadze.

1.Szkolenie MpMp-CESARZ,Król Kielichów ---> XV Diabel, HB IV Cesarz

Tu nauczylabys sie konkretow i jak umiejetnie je potem stosowac. Byc moze tez cos nowego, ale takze jak efektywniej wykorzystywac dotychczasowe umiejetnosci.

2.Szkolenie D,P,U-Kapłanka,5 mieczy----> VII Rydwan, HB VII Rydwan

Tu, jezeli masz jakiekolwiek watpliwosci, to odpusc sobie. Mozliwe jest, ze po prostu tego nie czujesz. Nic na sile.

3.Szkolenie Os-GŁUPIEC,DIABEŁ ---> XV Diabel, HB X Kolo Fortuny i I Mag

A tu bym sie zaangazowala. Widac, ze cos zupelnie nowego i mozliwosc nauczenia sie dodatkowo czegos jeszcze, wyjscie poza dotychczasowe jakies nawyki i byc moze robienie czegos, na co do tej pory nie mialas odwagi albo z jakis wzgledow nie moglas robic, chociaz gdzies tam nawet chcialas.

4.Szkolenie DPMP-7 mieczy,WISIELEC ---> XIX Slonce, HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag

No nie wiem... tu jezeli to potraktowac jako odswiezenie czegos tam i przy okazji jakis drobiazg bys sie douczyla. Moze jest cos, czego teraz z jakis powodow unikasz a tam bys to wlasnie poglebila jeszcze. Pomimo, ze znasz... Slonce, Kolo i Mag wskazuja na wprawdzie luzik... bo to i to umie, ale i mozliwosc wylapania jeszcze czegos dla siebie.

Napisano

Jak rozwinie się moja współpraca z Pania X (okres 6 msc)- 2 buławy, Paż Denarów-

Nie rozwinie się, każda będzie skupiona na sobie i swoich celach, przez co może się pojawić mała rywalizacja.

Czy bede zadowolona w kwestiach finansowych- 7 kielichów, 2 kielichy-

Szału nie ma, ale nie będziesz tez narzekać na ich brak ;)

1.Szkolenie MpMp-CESARZ,Król Kielichów- otrzymałabyś tu konkretne informacje, które przydałyby się w przyszłości.

2.Szkolenie D,P,U-Kapłanka,5 mieczy- - nie przyda się i będzie Cię to trochę nudzić, tak "na siłę".

3.Szkolenie Os-GŁUPIEC,DIABEŁ- skorzystanie z tego szkolenia tylko dla zaspokojenia własnej ciekawości (a to też ważne, bo w końcu i tak do tego wrócisz), niekoniecznie przydatne w przyszłości.

4.Szkolenie DPMP-7 mieczy,WISIELEC - tu mogłabys się czegoś nauczyć, ale najmniej Cię to interesuje.

Wg mnie szkolenie nr 1.

Napisano
Sacral pisze: 1.Szkolenie MpMp-CESARZ,Król Kielichów ---> XV Diabel, HB IV Cesarz

Tu nauczylabys sie konkretow i jak umiejetnie je potem stosowac. Byc moze tez cos nowego, ale takze jak efektywniej wykorzystywac dotychczasowe umiejetnosci.

4.Szkolenie DPMP-7 mieczy,WISIELEC ---> XIX Slonce, HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag

No nie wiem... tu jezeli to potraktowac jako odswiezenie czegos tam i przy okazji jakis drobiazg bys sie douczyla. Moze jest cos, czego teraz z jakis powodow unikasz a tam bys to wlasnie poglebila jeszcze. Pomimo, ze znasz... Slonce, Kolo i Mag wskazuja na wprawdzie luzik... bo to i to umie, ale i mozliwosc wylapania jeszcze czegos dla siebie.

Sacral trafiłas:):):)

Pierwsze szkolenie jest z zakresu dodania jednej poszczególnej metody( poszerzenie) a 4.. jest to doszkolenie do tego co już potrafie.. dlatego ze mam trudości z jedną partią ciałą i zastanawiałam się czy nie udać się na doszkolenie tylko z drugiej strony zastanawiam się czy to nie bedzie kasą wyrzuconą w błoto..

W tych ośrodkach szkoleniowych czesto nastawiają się na zyski i pokazują podstawy a tak na prawde póżniej jestes i tak rzucona na głęboką wodę i liczy sie tylko PRAKTYKA,PRAKTYKA,PRAKTYKA.

Sacral pisze:

3.Szkolenie Os-GŁUPIEC,DIABEŁ ---> XV Diabel, HB X Kolo Fortuny i I Mag

A tu bym sie zaangazowala. Widac, ze cos zupelnie nowego i mozliwosc nauczenia sie dodatkowo czegos jeszcze, wyjscie poza dotychczasowe jakies nawyki i byc moze robienie czegos, na co do tej pory nie mialas odwagi albo z jakis wzgledow nie moglas robic, chociaz gdzies tam nawet chcialas.

Tak na to chciałam iść od dawna jakies 3,4 lata.. nie jest taki koszt wielki jak powyżej..tylko,ze jest to do umiejętności których na codzień nie robię zawodowo ponieważ poszłam troche inna droga.. To jest z zakresu dłoni.. a te dwa powyżej z zakresu twarzy.

To trzecie to faktycznie uważam,że jest mi nie potrzebne choć inni uważaja ze fajna sprawa z tych zabiegów:) ale takkkkkkkkk mysle,ze dla mnie to za monotonne i nudne.

X latek pisze:Co to jest toto? Nie rozumiem. MpMp

D,P,U

Os

DPMP

To są skróty poszczególnych szkoleń. Specjalnie nie napisałam pełnych nazw aby były incognito.
Napisano (edytowane)
Jak rozwinie się moja współpraca z Pania X (okres 6 msc)- 2 buławy, Paż Denarów

Bardzo delikatny rozwój, wydaje mi się, ze pani może Cie troszkę stopować w pewnych kwestiach, co byś w piórka nie obrosła (w podsunie arcykapłanka własnie taka – ja jestem madrzejsza) ale się nie zrazaj. Będzie Ci się raczej dobrze z nia współpracowało ale to będzie się raczej powoli rozwijało (paź)

Czy bede zadowolona w kwestiach finansowych- 7 kielichów, 2 kielichy

Oj powiedziałabym, ze średnio. Będziesz liczyłą na więcej dostaniesz mniej. W 2cer kieli skojarzyła mi się ‘czyjas’ pomoc. W podsunie eremita wiec pieniadze takie, ze przezyjesz ale bez szalenstw

W które szkolenie najlepiej zainwestowac swoje pieniadze

1.Szkolenie MpMp-CESARZ, Król Kielichów

o tak tak – szkolenie ciekawe i smiem powiedziec, ze Ci się przyda w przyszłosci

2.Szkolenie D,P,U-Kapłanka,5 mieczy-
będzie Ci się szkolenie samo w sobie podobało ale do niczego Ci się raczej nie przyda

3.Szkolenie Os-GŁUPIEC,DIABEŁ

Oj nie nie nie – głupiec – naiwność a diabeł – zapłacisz za cos, co możliwe, ze już wiesz, zero zadowolenia z kursu. Piszesz, ze się napaliłas a mi się caly czasza przez tego diabła przebija ‘zostaniesz wydy*ana’ na kase :D sorry, za dosłowność, ale musiałam ;)

4.Szkolenie DPMP-7 mieczy, WISIELEC
mooooże za kilka lat Ci się to przyda. Edytowane przez Trida
Napisano

Trida te czwarte to doszkolenie z zakresu cieniowania ,pracy z poszczególnymi igiełkami -zakresu wiedzy której na pierwszym szkoleniu pani oszwabiła , nie przekazała informacjiuitd.. a to 4 to metoda piórkowa brwi.

Napisano

hmmm wydaje mi sie, że nie do konca prztypadnie Ci ta metoda do gustu (sądzac po kartach)

Napisano

7 mieczy moze sugerować,że na poprzednim zostałam oszukana..

Napisano

ooo to na pewno i wybijaja Twoje obawy przez które tez pokazał się wg mnie wisielec - przeciąganie odbycia owego szkolenia.

I wszystko jasne :D

Napisano

Trida własnie dlatego przeciagam i się obawiam.. bo nie chce stracić pieniązków.

Napisano

Irlandko to moze karty na pytanie - co mid a to szkolenie, czy bede zadowolona etc.

Moze jest jeszcze jakas firma, która organizuje takie szkolenia? Jakas alternatywna?

Poczytaj opinie w internecie etc.