Maestro Inez2503 Napisano 13 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 13 Sierpnia 2013 Spytałam o jedną relację...ot tak, na kilka kart..Jak się potoczy do końca 2014 r. Obecnie chwilowy zastój (to ten z rozkładu http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/71916-decyzja.html) Rycerz Denarów Rydwan 6 buław Słońce Rycerz Buław suma Siła HB Kapłan widać, że będzie chyba jeszcze chwilowy zastój,może on skupiony na pracy,ale gdzieś na jesieni coś się powinno ruszyć, więcej ciepłych i przyjaznych kontaktów... Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 na dwoje babka wróżyła albo będzie powrót ciepłych uczuć lub przyjaźni albo ta relacja zakończy się seksem i tylko seksem ogólnie dobre karty powrót z częściowym happy endem Cytuj
niiwa Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 Pan z tych, co musi przemyśleć i zrobić PLAN działania - dopiero wtedy rusza do ataku - -- ale jest Rydwan - a więc podejmie to ryzyko /oczywiście w jego mniemaniu Ryc.Den. - a to wielkie przedsięwzięcie/ --- doceń to!! -- będzie chciał przełamać "lody" i się spotkać -- dla niego to chyba będzie nie lada wyczyn - no tak to odbieram - UJAWNI w końcu swoje emocje,potrzeby,chęci. Dalej, to już kolejny etap, inny rozdział /przynajmniej dla niego/ - To on wciąż jest w kartach, to dla niego zaznacza się ewidentna zmiana w podejściu do Ciebie Inez. - On ciężki, z zasadami - i daje się porwać/ rozbudzasz jego męskość-6 buław??/ Z podsumy bardzo duże oddziaływanie na siebie: Kapłan/Moc - Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 13 Sierpnia 2013 Pan z tych, co musi przemyśleć i zrobić PLAN działania - dopiero wtedy rusza do ataku --- ale jest Rydwan - a więc podejmie to ryzyko /oczywiście w jego mniemaniu Ryc.Den. - a to wielkie przedsięwzięcie/ --- doceń to!! -- będzie chciał przełamać "lody" i się spotkać -- dla niego to chyba będzie nie lada wyczyn - no tak to odbieram - UJAWNI w końcu swoje emocje,potrzeby,chęci. Dalej, to już kolejny etap, inny rozdział /przynajmniej dla niego/ - To on wciąż jest w kartach, to dla niego zaznacza się ewidentna zmiana w podejściu do Ciebie Inez. - On ciężki, z zasadami - i daje się porwać/ rozbudzasz jego męskość-6 buław??/ Z podsumy bardzo duże oddziaływanie na siebie: Kapłan/Moc - Masz rację w 100%. Dla niego to może być nie lada wyczyn:) On spod znaku panny, może też dlatego ten Rycerz Denarów, zresztą ta karta na niego mi często wypada:) On na mnie działa, a ja tez rozbudzam...jego męskość Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Października 2013 Autor Maestro Napisano 2 Października 2013 Podbijam, może ktoś jeszcze spojrzy? Cytuj
emilr Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 Spytałam o jedną relację...ot tak, na kilka kart..Jak się potoczy do końca 2014 r. Obecnie chwilowy zastój (to ten z rozkładu http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomo...6-decyzja.html) Rycerz Denarów Rydwan 6 buław Słońce Rycerz Buław suma Siła HB Kapłan Wg mnie ejgos tosunek do waszej relacj jest pozytwyny. Są checi z jego strony i on che to kontynuwoać. Rycerz denarów jest powolny, ale przynajmniej ma wszystko przemyślane. Powinien miec jakis zryw. Jesli to nadal kontakt netowy to nabierze intensywnosci. Kto wie, moze szykuje się spotakeni, jego przyjazd? Wydaje mi sie, ze karty potwierdzaja wcześniejszy wynik. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Października 2013 Autor Maestro Napisano 2 Października 2013 Wg mnie ejgos tosunek do waszej relacj jest pozytwyny. Są checi z jego strony i on che to kontynuwoać. Rycerz denarów jest powolny, ale przynajmniej ma wszystko przemyślane. Powinien miec jakis zryw. Jesli to nadal kontakt netowy to nabierze intensywnosci. Kto wie, moze szykuje się spotakeni, jego przyjazd?Wydaje mi sie, ze karty potwierdzaja wcześniejszy wynik. To ten drugi pan, tej z Tajnej Kieszeni, nie ten, którego wywaliłam z życia:) Z tym cały czas mam głupią nadzieję, ze pójdzie naprzód... Cytuj
emilr Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 ale z tego linka, który podajesz? To ten sam? http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/71916-decyzja.html Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 2 Października 2013 Moderator Napisano 2 Października 2013 Na pewno będą propozycje spotkań, on może ocknąć się ze swojej zawiechy gdzieś na początku listopada. Weźmie się w garść i będzie starał się zdobyć Twoje względy, być może padną z jego strony propozycje wspólnego spędzenia czasu. Relacja będzie raczej na zasadzie pożądania i chęci podbojów, może w pewnym sensie również przyjaźni, ale wygląda to dosyć rozwojowo, jakieś zmiany się szykują Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Października 2013 Autor Maestro Napisano 2 Października 2013 ale z tego linka, który podajesz? To ten sam?http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/71916-decyzja.html Tak, tak to ON:))) Cytuj
emilr Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 Tyle tu kart działania i ruchu. Chyba nie ma siły, zeby sie nie odezwał. Może kontynuacja bedzie po nowym roku:) Bo tutaj jest rozwojowo:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi