kinka-minka Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 Uczucia 1-------------2 ----3------4--- -------5------- -------6------- 1. Jaką wg niego jestem osobą rycerz buław serdeczna zyczliwa wesola 2. Jakie są jego uczucia do mnie krolowa bulaw odwr , as bulaw widzi ze moglby stworzyc ze mna zwiazek 3. Co mu przeszkadza w obecnej sytuacji (czego się boi) 4 mieczy hm nie wiem jakto zinterpretowac , izolacje mi ta karta wskazuje 4. Tego pragnie (takiej roli chce dla mnie w swoim życiu) 4 kielichow abym zauwazylaiwykorzystala pewne szanse,zebym sie jakosruszyla 5. Do tego będzie dążył sprawiedliwosc odwr i 6 bulaw bedziemnieosadzal,bedziechcial we mnie cos zmienic 6. Taki będzie efekt (przyszłość) do pol roku mag, 7 mieczy , as monet odwr chybanicz tetgo bardzo prosze o pomoc w interpetacji Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 14 Sierpnia 2013 Ja tak pokrótce: nie wiem jak między Wami jest,ale on ma parcie seksualne na Ciebie tylko i wyłącznie, będzie się co jakiś czas do Ciebie odzywał z propozycjami seksu,pod pozorem spotkania, będzie Ciebie zwodził i czarował..On nie szuka miłości, nie szuka stałego związku, a to czego się obawia (nie wiem czy to obawą można nazwać), to to, że....nie dostanie... Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 Poczatkowe karty nie byly takie zle,i mialam troszke inne zdanie od Inez, ale od karty 4. Tego pragnie (takiej roli chce dla mnie w swoim życiu) 4 kielichow jestem pewna ze nie chce Cie w swoim zyciu, chce zaspokoic swoja potrzebe i Cie olac. Bedzie daazyl do zbajerowania Cie roznymi sposobami, odw sprawiedliwosc mowi mi, ze bedzie chcial wzbudzic w Tobie zaufanie i moze mowic niestworzone rzecyz,, nawet ze jestescie dla siebie stworzeni, ale tylko w jednym celu. W kartach na pol roku, widze tylko potwiedzenie tego co pokazaly karty wczesniej. Ban bedzie bajerowal i dazyl do wykorzystania Cie, jednak nic mu nie wyjdzie bo odwr as monet pokazuje, ze nie polecisz na jego czule slowka. Trzymam kciuci za Ciebie Cytuj
Trida Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 Nie uzywam odwróconych, wiec interpretacja na proste 1. Jaką wg niego jestem osobą rycerz buław Osoba otwarta, której wszedzie pełno 2. Jakie są jego uczucia do mnie krolowa bulaw odwr , as bulaw Ojjj pociągasz go, ma na Ciebie ogromna ochotę ale znów wszystko rozbija się o fizyczność, lubi Cie owszem ale woli na Ciebie patrzeć niż Ciebie słuchać :/ 3. Co mu przeszkadza w obecnej sytuacji (czego się boi) 4 mieczy Zaangażowania, ze będziecie bliżej, ze Cie zrani 4. Tego pragnie (takiej roli chce dla mnie w swoim życiu) 4 kielichow Relacji ‘bez zobowiazań’, żeby się nie angażowac za bardzo 5. Do tego będzie dążył sprawiedliwosc odwr i 6 bulaw No własnie żeby trzymać dystans, żeby było fajnie w łóżku, fizycznie ale żeby to przypadkiem nie przeszło na coś wiecej. 6. Taki będzie efekt (przyszłość) do pol roku mag, 7 mieczy , as monet odwr chybanicz tetgo Ojjj będzie duawała, zwodził Cie, dystansował itd. –nie polecam. Niestety związku z tego nie bedzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi