Maestro Inez2503 Napisano 14 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 14 Sierpnia 2013 Moje nowe Koło Astrologiczne na rok, za rok weryfikacja murowana:))) Poproszę Was o pomoc:)) 1 - osobowość: sposób życia człowieka i odbioru wszystkich wydarzeń w pozostałych sferach 2 denarów jej, co za karta...Będę niezdecydowana chyba,być może stanę przed jakimś dylematem i trzeba mi będzie podjąć jakkś konkretną decyzję 2 - pieniądze: zabezpieczenie finansowe, stosunek do pieniędzy, dochody i rozchody 9 kielichów finansowo powinnam być zadowolona, widać, że będę sobie od czasu do czasu pozwalała na zbytki;) 3 - życie codzienne: tematy, na których koncentrujemy się codziennie 8 buław dużo kontaktów, dużo rozmów:) 4 - dom: zarówno konkretne 4 ściany, jak również obszar duchowego bezpieczeństwa Gwiazda nadzieje na polepszenie życia:) 5 - wszystko, co cieszy: kreatywność, zabawa i rozrywka każdego rodzaju - zabawy z dziećmi, hazard, miłosne gry (karta 7) hobby 8 denarów moja praca, moje codzienne zajęcia, być może i praca nad sobą... 6 - praca: obecna praca, rodzaj pracy, sposób pracy, dzień powszedni pracy, sens pracy, kontakt ze współpracownikami Koło Fortuny w tym temacie szykują się jakies zawirowania,zmiany losowe... 7 - partnerstwo: miłość, małżeństwo, trwały związek miłosny 4 buław 4 katy i piec piąty:) Powinno być dobrze:) 8 - tajemnice: wszelkiego rodzaju tabu i ich przekraczanie. W szczególności seksualność, ale także okulistyczne i ezoteryczne doświadczenia 5 kielichów rozczarowania, smutki,może tęsknota.. 9 - wyższe poznanie: poszerzenie horyzontów przez wewnętrzne i zewnętrzne podróże. Przekonania, świadomość, wiara i sumienie oraz wynikające z niego zasady i "dobre zamiary" Paź Mieczy będę się nadal uczyła, rozwijała intelektualnie 10 - uznanie społeczne: w szczególności zawodowy rozwój i przyszłość zawodowa Paź Denarów widać, ze będę uczniem,będę uczyła się nowych rzeczy 11 - przyjaciele: przyjaźń, ideały przyjaźni, spotkania towarzyskie i gościnność 6 denarów będzie ładna wymiana energetyczna między mną a innymi:) 12 - ukryte nadzieje i obawy: tęsknoty i obawy, które za każdym razem dotyczą jednego lub więcej obszarów życia 6 kielichów będę chciała, żeby zawsze było miło i przyjemnie Osie główne: 1 + 7 - wzajemne relacje między swoim, a cudzym "ja" 2 denarów 4 buław suma Wieża wahania dotyczące tego co mam, nie wiem ... 4 + 10 - "bagaż" i "cel" tego życia Gwiazda paź denarów suma Sprawiedliwość nadzieja na to,że uda mi się nadal zdobywać wiedzę, rozwijać 1 + 5 + 9 - żywioł ognia - temperament i rozwój osobisty 2 denarów 8 denarów paź mieczy suma Umiarkowanie tu się znowu zaznacza żmudna praca nad sobą, nauka, powolne zdobywanie doświadczeń 2 + 6 + 10 - żywioł ziemi - ukazuje świat pieniędzy i pracy 9 kielichów Koło Fortuny Paź Denarów suma Mag wydaje mi się,ze los może mi szykowac coś nowego, może nową pracę, nowe doświadczenia 3 + 7 + 11 - żywioł powietrza - odzwierciedla poziom myśli, idei, kontaktów towarzyskich i rozmów 8 buław 4 buław 6 denarów suma Cesarz widać wiele kontaktów, spotkań, wymianę myśli...może i romans, nie wiem... 4 + 8 + 12 - żywioł wody - uczucia i emocje, tęsknoty i pragnienia Gwiazda 5 kielichów 6 kielichów suma Cesarz chyba moje nadzieje na to, żeby wszelkie rozczarowania pozostały już tylko przeszłością Cytuj
Iwka78 Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 1 - osobowość: sposób życia człowieka i odbioru wszystkich wydarzeń w pozostałych sferach 2 denarów – będziesz ostrożna w działaniu, zanim coś powiesz, zanim podejmiesz jakąkolwiek decyzję rozważysz wszystkie możliwe za i przeciw, będziesz ważyć… 2 - pieniądze: zabezpieczenie finansowe, stosunek do pieniędzy, dochody i rozchody 9 kielichów – zadbasz o siebie kosmetyczka, fryzjer i inne przyjemności 3 - życie codzienne: tematy, na których koncentrujemy się codziennie 8 buław – lubisz, kiedy coś się dzieje, nie znosisz nudy, więc sama będziesz sobie zapewniać dużo kontaktów i tego, aby ciągle być w ruchu, pomyślałam sobie też o ćwiczeniach fizycznych, że będziesz cały czas ćwiczyć, tzn. bez żadnych przerw typu miesiąc… 4 - dom: zarówno konkretne 4 ściany, jak również obszar duchowego bezpieczeństwa Gwiazda – bardzo ładna karta – karta odrodzenia, ożywienia, pełni duchowej 5 - wszystko, co cieszy: kreatywność, zabawa i rozrywka każdego rodzaju - zabawy z dziećmi, hazard, miłosne gry (karta 7) hobby 8 denarów – będziesz rozwijała swoje hobby, będziesz jemu poświęcała dużo czasu i uwagi 6 - praca: obecna praca, rodzaj pracy, sposób pracy, dzień powszedni pracy, sens pracy, kontakt ze współpracownikami Koło Fortuny - oj los szykuje Ci niespodzianki i nie wiadomo gdzie Cię poniesie, ale zmiana będzie istotna, może wręcz nawet jakieś przekwalifikowanie się… 7 - partnerstwo: miłość, małżeństwo, trwały związek miłosny 4 buław – spełnienie i szczęście rodzinne 8 - tajemnice: wszelkiego rodzaju tabu i ich przekraczanie. W szczególności seksualność, ale także okulistyczne i ezoteryczne doświadczenia 5 kielichów – powiedziałabym, że to co odkryjesz może wzbudzić w tobie negatywne emocje, możesz ugrzęznąć w tych emocjach… ale trzeba pamiętać, że 2 puchary nie są jeszcze przewrócone (na kartach RW), więc nie wszystko stracone… trzeba obetrzeć łzy i do przodu 9 - wyższe poznanie: poszerzenie horyzontów przez wewnętrzne i zewnętrzne podróże. Przekonania, świadomość, wiara i sumienie oraz wynikające z niego zasady i "dobre zamiary" Paź Mieczy – może będziesz pracowała nad wyciszeniem umysłu? Jakaś medytacja… na pewno jakaś praca z umysłem… 10 - uznanie społeczne: w szczególności zawodowy rozwój i przyszłość zawodowa Paź Denarów – hm… może wymyślisz kolejne studia albo jakieś kursy? 11 - przyjaciele: przyjaźń, ideały przyjaźni, spotkania towarzyskie i gościnność 6 denarów – tak ładna karta 12 - ukryte nadzieje i obawy: tęsknoty i obawy, które za każdym razem dotyczą jednego lub więcej obszarów życia 6 kielichów chciałabyś się poczuć jak kiedyś… jak dawniej… Osie główne: 1 + 7 - wzajemne relacje między swoim, a cudzym "ja" 2 denarów 4 buław suma Wieża rozmyślanie i ważenie, co jest „szczęściem rodzinnym” 4 + 10 - "bagaż" i "cel" tego życia Gwiazda paź denarów suma Sprawiedliwość nadzieja, że uda Ci się uwolnić od wszystkiego co Ci ciąży 1 + 5 + 9 - żywioł ognia - temperament i rozwój osobisty 2 denarów 8 denarów paź mieczy suma Umiarkowanie wahania, czy Twoja praca ma na pewno sens… takie szukanie złotego środka 2 + 6 + 10 - żywioł ziemi - ukazuje świat pieniędzy i pracy 9 kielichów Koło Fortuny Paź Denarów suma Mag tak, też bym powiedziała, że jakaś nowa praca idzie, taka której nie robiłaś, będziesz nowicjuszem, ale będzie Ci się to podobać 3 + 7 + 11 - żywioł powietrza - odzwierciedla poziom myśli, idei, kontaktów towarzyskich i rozmów 8 buław 4 buław 6 denarów suma Cesarz poprawa relacji w domu, większe zrozumienie i ciepło między wami 4 + 8 + 12 - żywioł wody - uczucia i emocje, tęsknoty i pragnienia Gwiazda 5 kielichów 6 kielichów suma Cesarz wiara na przegonienie smutków i przywrócenie takie stanu emocji jak kiedyś… Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 14 Sierpnia 2013 1 - osobowość: sposób życia człowieka i odbioru wszystkich wydarzeń w pozostałych sferach2 denarów – będziesz ostrożna w działaniu, zanim coś powiesz, zanim podejmiesz jakąkolwiek decyzję rozważysz wszystkie możliwe za i przeciw, będziesz ważyć… 2 - pieniądze: zabezpieczenie finansowe, stosunek do pieniędzy, dochody i rozchody 9 kielichów – zadbasz o siebie kosmetyczka, fryzjer i inne przyjemności 3 - życie codzienne: tematy, na których koncentrujemy się codziennie 8 buław – lubisz, kiedy coś się dzieje, nie znosisz nudy, więc sama będziesz sobie zapewniać dużo kontaktów i tego, aby ciągle być w ruchu, pomyślałam sobie też o ćwiczeniach fizycznych, że będziesz cały czas ćwiczyć, tzn. bez żadnych przerw typu miesiąc… 4 - dom: zarówno konkretne 4 ściany, jak również obszar duchowego bezpieczeństwa Gwiazda – bardzo ładna karta – karta odrodzenia, ożywienia, pełni duchowej 5 - wszystko, co cieszy: kreatywność, zabawa i rozrywka każdego rodzaju - zabawy z dziećmi, hazard, miłosne gry (karta 7) hobby 8 denarów – będziesz rozwijała swoje hobby, będziesz jemu poświęcała dużo czasu i uwagi 6 - praca: obecna praca, rodzaj pracy, sposób pracy, dzień powszedni pracy, sens pracy, kontakt ze współpracownikami Koło Fortuny - oj los szykuje Ci niespodzianki i nie wiadomo gdzie Cię poniesie, ale zmiana będzie istotna, może wręcz nawet jakieś przekwalifikowanie się… 7 - partnerstwo: miłość, małżeństwo, trwały związek miłosny 4 buław – spełnienie i szczęście rodzinne 8 - tajemnice: wszelkiego rodzaju tabu i ich przekraczanie. W szczególności seksualność, ale także okulistyczne i ezoteryczne doświadczenia 5 kielichów – powiedziałabym, że to co odkryjesz może wzbudzić w tobie negatywne emocje, możesz ugrzęznąć w tych emocjach… ale trzeba pamiętać, że 2 puchary nie są jeszcze przewrócone (na kartach RW), więc nie wszystko stracone… trzeba obetrzeć łzy i do przodu 9 - wyższe poznanie: poszerzenie horyzontów przez wewnętrzne i zewnętrzne podróże. Przekonania, świadomość, wiara i sumienie oraz wynikające z niego zasady i "dobre zamiary" Paź Mieczy – może będziesz pracowała nad wyciszeniem umysłu? Jakaś medytacja… na pewno jakaś praca z umysłem… 10 - uznanie społeczne: w szczególności zawodowy rozwój i przyszłość zawodowa Paź Denarów – hm… może wymyślisz kolejne studia albo jakieś kursy? 11 - przyjaciele: przyjaźń, ideały przyjaźni, spotkania towarzyskie i gościnność 6 denarów – tak ładna karta 12 - ukryte nadzieje i obawy: tęsknoty i obawy, które za każdym razem dotyczą jednego lub więcej obszarów życia 6 kielichów chciałabyś się poczuć jak kiedyś… jak dawniej… Osie główne: 1 + 7 - wzajemne relacje między swoim, a cudzym "ja" 2 denarów 4 buław suma Wieża rozmyślanie i ważenie, co jest „szczęściem rodzinnym” 4 + 10 - "bagaż" i "cel" tego życia Gwiazda paź denarów suma Sprawiedliwość nadzieja, że uda Ci się uwolnić od wszystkiego co Ci ciąży 1 + 5 + 9 - żywioł ognia - temperament i rozwój osobisty 2 denarów 8 denarów paź mieczy suma Umiarkowanie wahania, czy Twoja praca ma na pewno sens… takie szukanie złotego środka 2 + 6 + 10 - żywioł ziemi - ukazuje świat pieniędzy i pracy 9 kielichów Koło Fortuny Paź Denarów suma Mag tak, też bym powiedziała, że jakaś nowa praca idzie, taka której nie robiłaś, będziesz nowicjuszem, ale będzie Ci się to podobać 3 + 7 + 11 - żywioł powietrza - odzwierciedla poziom myśli, idei, kontaktów towarzyskich i rozmów 8 buław 4 buław 6 denarów suma Cesarz poprawa relacji w domu, większe zrozumienie i ciepło między wami 4 + 8 + 12 - żywioł wody - uczucia i emocje, tęsknoty i pragnienia Gwiazda 5 kielichów 6 kielichów suma Cesarz wiara na przegonienie smutków i przywrócenie takie stanu emocji jak kiedyś… Bardzo Ci dziękuję) Na razie nie mogę Ci przyznać punktów,ale zapamiętam:) Co do ćwiczeń fizycznych, to ha ha ha na pewno będę ćwiczyła bez przerwy:)))) Cytuj
Iwka78 Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 ojjj spokojnie z tymi punktami:-))) ja też tobie nie mogę przyznać:-))) Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 Zgadzam sie z Toba Inez ale: 6 - praca: obecna praca, rodzaj pracy, sposób pracy, dzień powszedni pracy, sens pracy, kontakt ze współpracownikami Koło Fortuny Ja bym powiedziala, ze zmienisz prace Moze jakis awans nawet. Cytuj
Gość Daffne Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 1 - osobowość: sposób życia człowieka i odbioru wszystkich wydarzeń w pozostałych sferach 2 denarów wg tej karty na spokojnie reagujesz na wydarzenia jakie mają miejsce w Twoim życiu, możliwe, że starasz się patrzeć z różnych perspektyw na sytuację by mieć pełny ogląd co bywa bardzo korzystne. Potrafisz analizować, kalkulować. 2 - pieniądze: zabezpieczenie finansowe, stosunek do pieniędzy, dochody i rozchody 9 kielichów czujesz sie pod kątem zawodowo-fiannsowym zadowolona, umiesz zarobić środki, ale też wydać,więc odpowiednia płynność jest. Pieniądze nie są dla Ciebie celem samym w sobie, ale stanowią narzędzie do pozyskiwania przyjemności lub wygody oraz komfortu. Wiadomo,im większe pieniądze się posiada tym więc sobie można pozwolić. Lubisz czerpać radość z zdobywania i wydawania 3 - życie codzienne: tematy, na których koncentrujemy się codziennie 8 buław a sporo rożnych codziennych spraw u Ciebie, które nie mają końca. Raz tu coś trzeba zrobić, to znów tam...a to jeszcze o tym trzeba pamiętać...tradycyjna życiowa gonitwa i mnogość obowiązków,ale ładnie sobie radzisz, ponieważ masz szybki i zwinny umysł,który potrafi zapanowac nad tym wszystkim z reguły. 4 - dom: zarówno konkretne 4 ściany, jak również obszar duchowego bezpieczeństwa Gwiazda dom jest dla Ciebie oazą, przystanią, w której potrzebujesz i czujesz się bezpiecznie, pewnie. Rodzina i sam fakt uczesnicenia w rodzinnych wydarzeniach jak urodziny dziecka czy inne sprawiają, że czujesz się częścią czegoś ważnego co jest wartościowe w życiu dodając energii i pielęgnowania uczuć, jakie wzbudza poczucie zjednoczenia dzięki utrzymywaniu tradycji rodzinnych. Takie niby nic, ale jednak wiele. 5 - wszystko, co cieszy: kreatywność, zabawa i rozrywka każdego rodzaju - zabawy z dziećmi, hazard, miłosne gry (karta 7) hobby 8 denarów myślę, że masz hobby polegające na trenowaniu intuicji, to pochłania Cię, troszkę też lubisz flirtować ) 6 - praca: obecna praca, rodzaj pracy, sposób pracy, dzień powszedni pracy, sens pracy, kontakt ze współpracownikami Koło Fortuny karta losu, niesprecyzowanych wydarzeń...taka tez jest Twoja praca, gdzie cięzko przewidzieć co sie zadzieje,gdzie będzie trzeba interweniować. Masz w pracy wpływ na życie i los innych ludzi. 7 - partnerstwo: miłość, małżeństwo, trwały związek miłosny 4 buław będzie trwać relacja,która budzi w Tobie wiele emocji, entuzjazm i cheć kontynuowania 8 - tajemnice: wszelkiego rodzaju tabu i ich przekraczanie. W szczególności seksualność, ale także okulistyczne i ezoteryczne doświadczenia 5 kielichów tajemnicą oraz tabu jest poczucie smutku na sercu, które ciężko wyjaśnić, ale tkwi gdzieś tam głęboko dając odczucie braku pełnego spełnienia. Brakuje doznań na polu uczuciowym, pragnieine przeżywania emocji, wrażeń. Jest też pociąg do wiedzy tajemnej jaką jest rozwijanie pozazmysłowych zdolności (np. intuicja) 9 - wyższe poznanie: poszerzenie horyzontów przez wewnętrzne i zewnętrzne podróże. Przekonania, świadomość, wiara i sumienie oraz wynikające z niego zasady i "dobre zamiary" Paź Mieczy uznasz, że intelekt oraz inteligencja i jej poszerzanie potrafi dać człowiekowi zdecydowanie spore korzyści, skupisz się na samodoskonaleniu umysłu. 10 - uznanie społeczne: w szczególności zawodowy rozwój i przyszłość zawodowa Paź Denarów będziesz postrzegana jako osoba, na która można liczyć i która w potrzebie nie odmówi pomocy, inni zauważą również, że jesteś praktyczna i zaradna, a także lubisz sie uczyć,rozwijać nie stojąc w miejscu. 11 - przyjaciele: przyjaźń, ideały przyjaźni, spotkania towarzyskie i gościnność 6 denarów będą przyjaźnie i wzajemność wspierania się czy wymiany poglądów. 12 - ukryte nadzieje i obawy: tęsknoty i obawy, które za każdym razem dotyczą jednego lub więcej obszarów życia 6 kielichów nadzieja, że poczujesz uczucie, które może kojarzyć Ci się z czasów młodości,kiedy czułaś sie wspaniale i wyjątkowo. Spróbuj przypomnieć sobie jakie to momenty i czego w uczuciach dotyczą. Może to być podświadome dążenie do powielenia schematu rodzinnego i próbowanie tworzenia wizji rodziny jaką miałaś w domku, amoże jako mała dziewczynka miałaś marzenia o pięknej romantycznej miłości i one wciąż w Tobie żyją...i nieświadomie do nich zmierzasz. A może wspominasz milość pewną z młodości...i ona stanowi wzór odczuć i chęć zmaterializowania tych odczuć... Obawą może być przeciwieństwo, więc brak spełnienia potrzeb duszy. Osie główne: 1 + 7 - wzajemne relacje między swoim, a cudzym "ja" 2 denarów 4 buław suma Wieża/Rydwan; HB - Kochankowie Twoje Ja to 2 monet, cudze jakie ma na Ciebie wpływ to 4 buław. Ty jesteś stonowana, troszkę pełna wątpliwości (2 monet) w dokonywaniu zmian jakich pragniesz (wieża) (rydwan), myślę, że potrzebujesz odpowiedniego motywatora i kompana (4 buław), z ktorym poderwałabyś się do lotu i pofrunęła z poczuciem wolności kierowana uczuciami (kochankowie) 4 + 10 - "bagaż" i "cel" tego życia Gwiazda paź denarów suma Sprawiedliwość; HB - Gwiazda Bagaż jaki w sobie nosisz do pragnienie spełenienia uczuciowego (gwiazda) i celem jest dążenie do tego spełnienia (paź) (gwiazda) 1 + 5 + 9 - żywioł ognia - temperament i rozwój osobisty 2 denarów 8 denarów paź mieczy suma Umiarkowanie jesteś stonowana i spokojna, może to wynikać z nawyku i postawy wyniesionej z domu, jednakże gdzieś wewnętrzine czujesz bunt (paź meiczy) na to co Cię otaczak wokół Ciebie, kiełkuje albo jest poczucie chęci dokonania zmian by czuć się z samą sobą w równowadze i dobrze. 2 + 6 + 10 - żywioł ziemi - ukazuje świat pieniędzy i pracy 9 kielichów Koło Fortuny Paź Denarów suma Mag tu jak było tak i będzie dobrze, może pojawić się nowa możliwość uzyskiwania zarobków, może więc awans albo małe przekwalifikowanie? 3 + 7 + 11 - żywioł powietrza - odzwierciedla poziom myśli, idei, kontaktów towarzyskich i rozmów 8 buław 4 buław 6 denarów suma Cesarz coraz bardziej stanowczo będziesz mysleć i dokonywać zmian czy realizowac to co sobie zaplanujesz...myślę, że wszekie wydarzenia przygotowują Cię do dokonywania zmian tych diametralnych w odpowiednim czasie, a póki co osobowość się szlifuje mały krokami. Ale kropla żłobi skałę...stopniowo ale trwale. 4 + 8 + 12 - żywioł wody - uczucia i emocje, tęsknoty i pragnienia Gwiazda 5 kielichów 6 kielichów suma Cesarz tęsknota jest zaznania uczuć pięknych, romantycznych, takowe możliwości pojawią się w oklicach wiosny/lata 2014 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 15 Sierpnia 2013 1 - osobowość: sposób życia człowieka i odbioru wszystkich wydarzeń w pozostałych sferach 2 denarówwg tej karty na spokojnie reagujesz na wydarzenia jakie mają miejsce w Twoim życiu, możliwe, że starasz się patrzeć z różnych perspektyw na sytuację by mieć pełny ogląd co bywa bardzo korzystne. Potrafisz analizować, kalkulować. 2 - pieniądze: zabezpieczenie finansowe, stosunek do pieniędzy, dochody i rozchody 9 kielichów czujesz sie pod kątem zawodowo-fiannsowym zadowolona, umiesz zarobić środki, ale też wydać,więc odpowiednia płynność jest. Pieniądze nie są dla Ciebie celem samym w sobie, ale stanowią narzędzie do pozyskiwania przyjemności lub wygody oraz komfortu. Wiadomo,im większe pieniądze się posiada tym więc sobie można pozwolić. Lubisz czerpać radość z zdobywania i wydawania 3 - życie codzienne: tematy, na których koncentrujemy się codziennie 8 buław a sporo rożnych codziennych spraw u Ciebie, które nie mają końca. Raz tu coś trzeba zrobić, to znów tam...a to jeszcze o tym trzeba pamiętać...tradycyjna życiowa gonitwa i mnogość obowiązków,ale ładnie sobie radzisz, ponieważ masz szybki i zwinny umysł,który potrafi zapanowac nad tym wszystkim z reguły. 4 - dom: zarówno konkretne 4 ściany, jak również obszar duchowego bezpieczeństwa Gwiazda dom jest dla Ciebie oazą, przystanią, w której potrzebujesz i czujesz się bezpiecznie, pewnie. Rodzina i sam fakt uczesnicenia w rodzinnych wydarzeniach jak urodziny dziecka czy inne sprawiają, że czujesz się częścią czegoś ważnego co jest wartościowe w życiu dodając energii i pielęgnowania uczuć, jakie wzbudza poczucie zjednoczenia dzięki utrzymywaniu tradycji rodzinnych. Takie niby nic, ale jednak wiele. 5 - wszystko, co cieszy: kreatywność, zabawa i rozrywka każdego rodzaju - zabawy z dziećmi, hazard, miłosne gry (karta 7) hobby 8 denarów myślę, że masz hobby polegające na trenowaniu intuicji, to pochłania Cię, troszkę też lubisz flirtować ) 6 - praca: obecna praca, rodzaj pracy, sposób pracy, dzień powszedni pracy, sens pracy, kontakt ze współpracownikami Koło Fortuny karta losu, niesprecyzowanych wydarzeń...taka tez jest Twoja praca, gdzie cięzko przewidzieć co sie zadzieje,gdzie będzie trzeba interweniować. Masz w pracy wpływ na życie i los innych ludzi. 7 - partnerstwo: miłość, małżeństwo, trwały związek miłosny 4 buław będzie trwać relacja,która budzi w Tobie wiele emocji, entuzjazm i cheć kontynuowania 8 - tajemnice: wszelkiego rodzaju tabu i ich przekraczanie. W szczególności seksualność, ale także okulistyczne i ezoteryczne doświadczenia 5 kielichów tajemnicą oraz tabu jest poczucie smutku na sercu, które ciężko wyjaśnić, ale tkwi gdzieś tam głęboko dając odczucie braku pełnego spełnienia. Brakuje doznań na polu uczuciowym, pragnieine przeżywania emocji, wrażeń. Jest też pociąg do wiedzy tajemnej jaką jest rozwijanie pozazmysłowych zdolności (np. intuicja) 9 - wyższe poznanie: poszerzenie horyzontów przez wewnętrzne i zewnętrzne podróże. Przekonania, świadomość, wiara i sumienie oraz wynikające z niego zasady i "dobre zamiary" Paź Mieczy uznasz, że intelekt oraz inteligencja i jej poszerzanie potrafi dać człowiekowi zdecydowanie spore korzyści, skupisz się na samodoskonaleniu umysłu. 10 - uznanie społeczne: w szczególności zawodowy rozwój i przyszłość zawodowa Paź Denarów będziesz postrzegana jako osoba, na która można liczyć i która w potrzebie nie odmówi pomocy, inni zauważą również, że jesteś praktyczna i zaradna, a także lubisz sie uczyć,rozwijać nie stojąc w miejscu. 11 - przyjaciele: przyjaźń, ideały przyjaźni, spotkania towarzyskie i gościnność 6 denarów będą przyjaźnie i wzajemność wspierania się czy wymiany poglądów. 12 - ukryte nadzieje i obawy: tęsknoty i obawy, które za każdym razem dotyczą jednego lub więcej obszarów życia 6 kielichów nadzieja, że poczujesz uczucie, które może kojarzyć Ci się z czasów młodości,kiedy czułaś sie wspaniale i wyjątkowo. Spróbuj przypomnieć sobie jakie to momenty i czego w uczuciach dotyczą. Może to być podświadome dążenie do powielenia schematu rodzinnego i próbowanie tworzenia wizji rodziny jaką miałaś w domku, amoże jako mała dziewczynka miałaś marzenia o pięknej romantycznej miłości i one wciąż w Tobie żyją...i nieświadomie do nich zmierzasz. A może wspominasz milość pewną z młodości...i ona stanowi wzór odczuć i chęć zmaterializowania tych odczuć... Obawą może być przeciwieństwo, więc brak spełnienia potrzeb duszy. Osie główne: 1 + 7 - wzajemne relacje między swoim, a cudzym "ja" 2 denarów 4 buław suma Wieża/Rydwan; HB - Kochankowie Twoje Ja to 2 monet, cudze jakie ma na Ciebie wpływ to 4 buław. Ty jesteś stonowana, troszkę pełna wątpliwości (2 monet) w dokonywaniu zmian jakich pragniesz (wieża) (rydwan), myślę, że potrzebujesz odpowiedniego motywatora i kompana (4 buław), z ktorym poderwałabyś się do lotu i pofrunęła z poczuciem wolności kierowana uczuciami (kochankowie) 4 + 10 - "bagaż" i "cel" tego życia Gwiazda paź denarów suma Sprawiedliwość; HB - Gwiazda Bagaż jaki w sobie nosisz do pragnienie spełenienia uczuciowego (gwiazda) i celem jest dążenie do tego spełnienia (paź) (gwiazda) 1 + 5 + 9 - żywioł ognia - temperament i rozwój osobisty 2 denarów 8 denarów paź mieczy suma Umiarkowanie jesteś stonowana i spokojna, może to wynikać z nawyku i postawy wyniesionej z domu, jednakże gdzieś wewnętrzine czujesz bunt (paź meiczy) na to co Cię otaczak wokół Ciebie, kiełkuje albo jest poczucie chęci dokonania zmian by czuć się z samą sobą w równowadze i dobrze. 2 + 6 + 10 - żywioł ziemi - ukazuje świat pieniędzy i pracy 9 kielichów Koło Fortuny Paź Denarów suma Mag tu jak było tak i będzie dobrze, może pojawić się nowa możliwość uzyskiwania zarobków, może więc awans albo małe przekwalifikowanie? 3 + 7 + 11 - żywioł powietrza - odzwierciedla poziom myśli, idei, kontaktów towarzyskich i rozmów 8 buław 4 buław 6 denarów suma Cesarz coraz bardziej stanowczo będziesz mysleć i dokonywać zmian czy realizowac to co sobie zaplanujesz...myślę, że wszekie wydarzenia przygotowują Cię do dokonywania zmian tych diametralnych w odpowiednim czasie, a póki co osobowość się szlifuje mały krokami. Ale kropla żłobi skałę...stopniowo ale trwale. 4 + 8 + 12 - żywioł wody - uczucia i emocje, tęsknoty i pragnienia Gwiazda 5 kielichów 6 kielichów suma Cesarz tęsknota jest zaznania uczuć pięknych, romantycznych, takowe możliwości pojawią się w oklicach wiosny/lata 2014 Dziękuję za piękną i trafną interpretację Nie mogę przyznać punktów, a bardzo bym chciała:)) No nic, zaczekam,aż system da mi szansę Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Września 2013 Autor Maestro Napisano 18 Września 2013 Może jeszcze ktoś...? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Września 2013 Autor Maestro Napisano 27 Września 2013 Podbijam jeszcze raz;)) Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 28 Września 2013 Napisano 28 Września 2013 1 - osobowość: sposób życia człowieka i odbioru wszystkich wydarzeń w pozostałych sferach 2 denarów – będziesz ostrożna w działaniu, zanim coś powiesz, zanim podejmiesz jakąkolwiek decyzję rozważysz wszystkie możliwe za i przeciw, będziesz ważyć… 2 - pieniądze: zabezpieczenie finansowe, stosunek do pieniędzy, dochody i rozchody 9 kielichów – zadbasz o siebie kosmetyczka, fryzjer i inne przyjemności 3 - życie codzienne: tematy, na których koncentrujemy się codziennie 8 buław – lubisz, kiedy coś się dzieje, nie znosisz nudy, więc sama będziesz sobie zapewniać dużo kontaktów i tego, aby ciągle być w ruchu, pomyślałam sobie też o ćwiczeniach fizycznych, że będziesz cały czas ćwiczyć, tzn. bez żadnych przerw typu miesiąc… 4 - dom: zarówno konkretne 4 ściany, jak również obszar duchowego bezpieczeństwa Gwiazda – bardzo ładna karta – karta odrodzenia, ożywienia, pełni duchowej 5 - wszystko, co cieszy: kreatywność, zabawa i rozrywka każdego rodzaju - zabawy z dziećmi, hazard, miłosne gry (karta 7) hobby 8 denarów – będziesz rozwijała swoje hobby, będziesz jemu poświęcała dużo czasu i uwagi 6 - praca: obecna praca, rodzaj pracy, sposób pracy, dzień powszedni pracy, sens pracy, kontakt ze współpracownikami Koło Fortuny - oj los szykuje Ci niespodzianki i nie wiadomo gdzie Cię poniesie, ale zmiana będzie istotna, może wręcz nawet jakieś przekwalifikowanie się… 7 - partnerstwo: miłość, małżeństwo, trwały związek miłosny 4 buław – spełnienie i szczęście rodzinne 8 - tajemnice: wszelkiego rodzaju tabu i ich przekraczanie. W szczególności seksualność, ale także okulistyczne i ezoteryczne doświadczenia 5 kielichów – powiedziałabym, że to co odkryjesz może wzbudzić w tobie negatywne emocje, możesz ugrzęznąć w tych emocjach… ale trzeba pamiętać, że 2 puchary nie są jeszcze przewrócone (na kartach RW), więc nie wszystko stracone… trzeba obetrzeć łzy i do przodu 9 - wyższe poznanie: poszerzenie horyzontów przez wewnętrzne i zewnętrzne podróże. Przekonania, świadomość, wiara i sumienie oraz wynikające z niego zasady i "dobre zamiary" Paź Mieczy – może będziesz pracowała nad wyciszeniem umysłu? Jakaś medytacja… na pewno jakaś praca z umysłem… 10 - uznanie społeczne: w szczególności zawodowy rozwój i przyszłość zawodowa Paź Denarów – hm… może wymyślisz kolejne studia albo jakieś kursy? 11 - przyjaciele: przyjaźń, ideały przyjaźni, spotkania towarzyskie i gościnność 6 denarów – tak ładna karta 12 - ukryte nadzieje i obawy: tęsknoty i obawy, które za każdym razem dotyczą jednego lub więcej obszarów życia 6 kielichów chciałabyś się poczuć jak kiedyś… jak dawniej… Osie główne: 1 + 7 - wzajemne relacje między swoim, a cudzym "ja" 2 denarów 4 buław suma Wieża rozmyślanie i ważenie, co jest „szczęściem rodzinnym” 4 + 10 - "bagaż" i "cel" tego życia Gwiazda paź denarów suma Sprawiedliwość nadzieja, że uda Ci się uwolnić od wszystkiego co Ci ciąży 1 + 5 + 9 - żywioł ognia - temperament i rozwój osobisty 2 denarów 8 denarów paź mieczy suma Umiarkowanie wahania, czy Twoja praca ma na pewno sens… takie szukanie złotego środka 2 + 6 + 10 - żywioł ziemi - ukazuje świat pieniędzy i pracy 9 kielichów Koło Fortuny Paź Denarów suma Mag tak, też bym powiedziała, że jakaś nowa praca idzie, taka której nie robiłaś, będziesz nowicjuszem, ale będzie Ci się to podobać 3 + 7 + 11 - żywioł powietrza - odzwierciedla poziom myśli, idei, kontaktów towarzyskich i rozmów 8 buław 4 buław 6 denarów suma Cesarz poprawa relacji w domu, większe zrozumienie i ciepło między wami 4 + 8 + 12 - żywioł wody - uczucia i emocje, tęsknoty i pragnienia Gwiazda 5 kielichów 6 kielichów suma Cesarz wiara na przegonienie smutków i przywrócenie takie stanu emocji jak kiedyś… Cytuj
Caliel Napisano 28 Września 2013 Napisano 28 Września 2013 1 - osobowość: sposób życia człowieka i odbioru wszystkich wydarzeń w pozostałych sferach 2 denarów Tutaj jakby wahania nastroju... sama nie wiesz czego chcesz... ale lawirujesz miedzy sprzecznosciami probujac je pogodzic. Opanowujesz sztukę kompromisu perfect 2 - pieniądze: zabezpieczenie finansowe, stosunek do pieniędzy, dochody i rozchody 9 kielichów Nie widze powodu do narzekan.. heheh moze tylko masz klopot z wykorzystaniem potencjalu, bo siedzisz z zalozonymi rekami, jak ta postac... a bogactwo z tylu sie marnuje.. Moze warto pomyslec o inwestycjach? Ewentualnie wypoczynku ;P 3 - życie codzienne: tematy, na których koncentrujemy się codziennie 8 buław Hmmm... chyba za duzo netu hahah 4 - dom: zarówno konkretne 4 ściany, jak również obszar duchowego bezpieczeństwa Gwiazda Chyba czekaja Cie jakies plany dlugofalowe zwiazane z domem... Moze przeprowadzka, moze jakies zmiany zwiazane z domem... Renowacja, remonty, modernizacje itp 5 - wszystko, co cieszy: kreatywność, zabawa i rozrywka każdego rodzaju - zabawy z dziećmi, hazard, miłosne gry (karta 7) hobby 8 denarów Chyba lubisz zajecia przynoszace korzysci... Moze zapasy na zime? albo cos takiego mi sie skojarzylo... na pewno zabawa rozwijajaca zdolnosc dlugofalowego obracania dobrami, a take wyrabiajaca konsekwencje, rzemioslo... z czeladnika na mistrza. 6 - praca: obecna praca, rodzaj pracy, sposób pracy, dzień powszedni pracy, sens pracy, kontakt ze współpracownikami Koło Fortuny Tutaj dosc zmiennie... Wyglada jakby Los mial sie tutaj zaznaczyc i pokazac, ze wszystko sie ciagle zmienia. Moze masz zmienny nastroj? (w polaczeniu z 2 den) 7 - partnerstwo: miłość, małżeństwo, trwały związek miłosny 4 buław Skupisz sie na domu i tym co w nim masz.. 4 bulaw z reguly pokazuje mi tzw siedzenie w domu 8 - tajemnice: wszelkiego rodzaju tabu i ich przekraczanie. W szczególności seksualność, ale także okulistyczne i ezoteryczne doświadczenia 5 kielichów Okulistyczne? a Nie okultystyczne? w kazdym badz razie, mozesz byc zla, ze np mialo byc tak pieknie, cudownie... a czujesz niedostyt lub nie widzisz zadnych takich wiekszych zmian... Jestes bardzo wymagajaca i samokrytyczna - moze za duzo wymagasz od siebie i innych 9 - wyższe poznanie: poszerzenie horyzontów przez wewnętrzne i zewnętrzne podróże. Przekonania, świadomość, wiara i sumienie oraz wynikające z niego zasady i "dobre zamiary" Paź Mieczy Mi karta Pazia mieczy kojarzy sie z postawa "Mi tez sie nalezy" heheh wiec raczej jak najbardziej do przodu, ale badz ostrozna, by w tym pedzie czegos nie stracic. 10 - uznanie społeczne: w szczególności zawodowy rozwój i przyszłość zawodowa Paź Denarów Tez widze tutaj nauke, a przede wszystkim to chyba najokorniejsza z wszystkich pazi 11 - przyjaciele: przyjaźń, ideały przyjaźni, spotkania towarzyskie i gościnność 6 denarów Bardzo ladnie, tylko mi ta karta pokazuje sie tez, kiedy osoba za bardzo korzysta lub daje sie wykorzystywac.. Zwlaszcza ze masz wczesniej takie niestabilne karty. Przypatrz sie, czy ktos nie naduzywa Twojego dobrego serca. I Odetnij pasozyta:P 12 - ukryte nadzieje i obawy: tęsknoty i obawy, które za każdym razem dotyczą jednego lub więcej obszarów życia 6 kielichów Czasami tesknisz za beztroska mlodosci/dziecinstwa, kiedy wszystko bylo takie swieze i nowe... czyste. Osie główne: 1 + 7 - wzajemne relacje między swoim, a cudzym "ja" 2 denarów 4 buław suma Wieża Chyba nastapi powazna zmiana, znowu z 2 monet przejdziesz w 4 bulaw... czyli albo jakies zmiany mieszkaniowe, albo ofortyfikujesz sie w domu 4 + 10 - "bagaż" i "cel" tego życia Gwiazda paź denarów suma Sprawiedliwość Weryfikacja planow i marzen, ocenienie z czym masz szanse isc dalej, robiac bilans plus i minus:) 1 + 5 + 9 - żywioł ognia - temperament i rozwój osobisty 2 denarów 8 denarów paź mieczy suma Umiarkowanie Tu tez wydaje mi sie, ze nagle wybuchniesz po tym okresie lawirowania na krawedzi... Powiesz co trzeba i sie zdystansujesz. 2 + 6 + 10 - żywioł ziemi - ukazuje świat pieniędzy i pracy 9 kielichów Koło Fortuny Paź Denarów suma Mag Tu tez z kolei widac nauke, szkolenia zawodowe... Moze zdecydujesz sie na wlasna dzialalnosc? 3 + 7 + 11 - żywioł powietrza - odzwierciedla poziom myśli, idei, kontaktów towarzyskich i rozmów 8 buław 4 buław 6 denarów suma Cesarz Masz bardzo intensywne kontakty z innymi, moze jakies sie przeniosa na plan domowy, bardziej bliski, stajac sie dlugotrwalymi i wspierajacymi relacjami. 4 + 8 + 12 - żywioł wody - uczucia i emocje, tęsknoty i pragnienia Gwiazda 5 kielichów 6 kielichów suma Cesarz Poodzisz sie z tym co wyszlo nie tak, spojrzysz moze bardziej realnie na rzeczywistosc (jednak nie do konca - w 6 kielichow jest zawsze takie idealizowanie co bylo kiedys i porownywanie ich z teraz). Moze zamiast tak idealizowac i marzyc, lepiej spojrzec konkretnie na rzeczywistosc i brac ja taka jaka jest - Cesarz. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi