Spes Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 Niedaleko mnie mieszka pewien mężczyzna, z którym się nie znam.. Od pewnego czasu, gdy na mnie spojrzał (dość długo) nie mogę przestać o nim myśleć. Rozłożyłam tarota i wyszedł mi taki układ. 1) KOCHANKOWIE 2) 10 KIELICHÓW 3) GWIAZDA Co sądzicie o takim układzie? Myślicie, że między nami mogłoby być coś więcej? Jak się do niego zbliżyć? Między nami jest dość spora różnica wieku.. Z góry serdecznie Wam dziękuję Cytuj
Caliel Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 Czemu nie zadajecie sobie trudu czytania regulaminu? Spes, zeby ktos Ci zinterpretowal, musisz sama sie potrudzic interpretacja kart... wtedy moze ktos Ci pointerpretuje;) Cytuj
Spes Napisano 14 Sierpnia 2013 Autor Napisano 14 Sierpnia 2013 Ja interpretowałam sama te karty, lecz chciałabym poznać opinie kogoś kto jest bardziej doświadczony niż ja.. Cytuj
Spes Napisano 14 Sierpnia 2013 Autor Napisano 14 Sierpnia 2013 Kochankowie- Nie jestem pewna czy on się zastanawia nad wyborem czy tylko rozmyśla o chwili, gdy nasz wzrok się spotkał.. Ogólnie nie jestem pewna co do interpretacji karty. 10 Kielichów- Podobno dobra karta. Głęboka miłość, która nie patrzy na innych ludzi oraz ich słowa. Słowa często nie podtrzymujące na duchu. Gwiazda- Myśli o mnie? Może nie jest pewien tego co czuje. Sama nie wiem co o tym sądzić... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 14 Sierpnia 2013 On jest w udanym związku,a TY się niepotrzebnie łudzisz... Cytuj
bridaa Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 a jakie zadałaś pytanie ? bo z kart tak bez pytania to tez przeczytalabym tak jak Inez że pan jest w związku Cytuj
Gość SooYoung Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) A jakie zadałaś kartom pytanie ? Może co z wami będzie? Bo jeśli tak, to w Gwieździe widać Twoje marzenia o Panu. I nawet widzisz się z nim w związku. Niestety ma tu kart działania, tak więc do momentu aż go nie zagadasz cała spraw pozostanie w sferze marzeń lub emocji. On będzie się patrzył a Ty będziesz dalej marzyć. Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez SooYoung Cytuj
Trida Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 Ja mimo wszystko odsyłam do regulaminu. Nie ma pytania, nie ma wlasnej interpretacji, nie ma nakreślenia sytuacji. No i bądź tu człowieku madry Cytuj
Spes Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Napisano 15 Sierpnia 2013 Pytanie: czy on jednak coś do mnie czuje, czy będzie szansa na coś więcej między nami. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 15 Sierpnia 2013 Pytanie: czy on jednak coś do mnie czuje, czy będzie szansa na coś więcej między nami. Zrób sobie rozkład partnerski na Was i proponuję krzyż celtycki na rozwój relacji..Bo to,ze facet sie spojrzał przeciagle nic nie mówi.Sama miałam też takie zdarzenia i to wiele razy.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 Dokladnie. To nie zgaduj-zgadula, wiec prosze nastepnym razem od razu umieszczac swoja interpretacje. To dzial, gdzie sie uczymy, wiec pierwsze co, jest: nasz rozklad + nasza interpretacja wlasna + opis sytuacji. Przechodzac do rozkladu, jako ze widze, ze interpretacja jest juz... 1) KOCHANKOWIE 2) 10 KIELICHÓW 3) GWIAZDA suma XXI Swiat, suma HB VI Kochankowie To jest tak po prostu, ze cieplo w sercu czujesz Ty, czy on, nie wiadomo, na takie sytuacje sa lepsze rozklady (np. partnerski). Na pewno widac tu, ze Ty liczylabys na cos wiecej. Bo rozumiem, ze tu nie ma konkretnego pytania, tylko tak luzno karty pociagniete na te Wasza spogladanke. Cytuj
niiwa Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 Pytanie: czy on jednak coś do mnie czuje, czy będzie szansa na coś więcej między nami. Kochankowie 10 kielichów Gwiazda Pytanie pytaniem, ale karty faktycznie sugerują, że jest w związku z jakąś Panią/Kochankowie,10 kielichów/. Wyszłaś w Gwieździe, a więc spodobałaś mu się bardzo z wyglądu/ ta karta olśniewa/ - ale na teraz to wszystko. Co do jego relacji z inną, można ewentualnie się posunąć do takiej opcji, że odczuwa już w niej przesyt/10 kie/ i dlatego się rozgląda za inną Panią, stąd może być zainteresowanie Tobą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi