Skocz do zawartości

Czy ktoś mógłby mi pomóc w interpretacji?

Spes

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niedaleko mnie mieszka pewien mężczyzna, z którym się nie znam.. Od pewnego czasu, gdy na mnie spojrzał (dość długo) nie mogę przestać o nim myśleć. Rozłożyłam tarota i wyszedł mi taki układ.

1) KOCHANKOWIE

2) 10 KIELICHÓW

3) GWIAZDA

Co sądzicie o takim układzie? Myślicie, że między nami mogłoby być coś więcej? Jak się do niego zbliżyć? Między nami jest dość spora różnica wieku..

Z góry serdecznie Wam dziękuję :)

Napisano

Czemu nie zadajecie sobie trudu czytania regulaminu?

Spes,

zeby ktos Ci zinterpretowal, musisz sama sie potrudzic interpretacja kart...

wtedy moze ktos Ci pointerpretuje;)

Napisano

Ja interpretowałam sama te karty, lecz chciałabym poznać opinie kogoś kto jest bardziej doświadczony niż ja.. ;)

Napisano

Kochankowie- Nie jestem pewna czy on się zastanawia nad wyborem czy tylko rozmyśla o chwili, gdy nasz wzrok się spotkał.. Ogólnie nie jestem pewna co do interpretacji karty.

10 Kielichów- Podobno dobra karta. Głęboka miłość, która nie patrzy na innych ludzi oraz ich słowa. Słowa często nie podtrzymujące na duchu.

Gwiazda- Myśli o mnie? Może nie jest pewien tego co czuje.

Sama nie wiem co o tym sądzić...

• Maestro
Napisano

On jest w udanym związku,a TY się niepotrzebnie łudzisz...

Napisano

a jakie zadałaś pytanie ?

bo z kart tak bez pytania to tez przeczytalabym tak jak Inez że pan jest w związku

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

A jakie zadałaś kartom pytanie ? Może co z wami będzie?

Bo jeśli tak, to w Gwieździe widać Twoje marzenia o Panu. I nawet widzisz się z nim w związku.

Niestety ma tu kart działania, tak więc do momentu aż go nie zagadasz cała spraw pozostanie w sferze marzeń lub emocji. On będzie się patrzył a Ty będziesz dalej marzyć.

Edytowane przez SooYoung
Napisano

Ja mimo wszystko odsyłam do regulaminu.

Nie ma pytania, nie ma wlasnej interpretacji, nie ma nakreślenia sytuacji.

No i bądź tu człowieku madry ;)

Napisano

Pytanie: czy on jednak coś do mnie czuje, czy będzie szansa na coś więcej między nami.

• Maestro
Napisano
Pytanie: czy on jednak coś do mnie czuje, czy będzie szansa na coś więcej między nami.

Zrób sobie rozkład partnerski na Was i proponuję krzyż celtycki na rozwój relacji..Bo to,ze facet sie spojrzał przeciagle nic nie mówi.Sama miałam też takie zdarzenia i to wiele razy..

Napisano

Dokladnie. To nie zgaduj-zgadula, wiec prosze nastepnym razem od razu umieszczac swoja interpretacje. To dzial, gdzie sie uczymy, wiec pierwsze co, jest: nasz rozklad + nasza interpretacja wlasna + opis sytuacji.

Przechodzac do rozkladu, jako ze widze, ze interpretacja jest juz...

1) KOCHANKOWIE

2) 10 KIELICHÓW

3) GWIAZDA

suma XXI Swiat, suma HB VI Kochankowie

To jest tak po prostu, ze cieplo w sercu czujesz Ty, czy on, nie wiadomo, na takie sytuacje sa lepsze rozklady (np. partnerski). Na pewno widac tu, ze Ty liczylabys na cos wiecej. Bo rozumiem, ze tu nie ma konkretnego pytania, tylko tak luzno karty pociagniete na te Wasza spogladanke.

Napisano

Kochankowie 10 kielichów Gwiazda

Pytanie pytaniem, ale karty faktycznie sugerują, że jest w związku z jakąś Panią/Kochankowie,10 kielichów/.

Wyszłaś w Gwieździe, a więc spodobałaś mu się bardzo z wyglądu/ ta karta olśniewa/ - ale na teraz to wszystko.

Co do jego relacji z inną, można ewentualnie się posunąć do takiej opcji, że odczuwa już w niej przesyt/10 kie/ i dlatego się rozgląda za inną Panią,

stąd może być zainteresowanie Tobą.