panna.marta Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Kochani, stawiałam ostatnio rozkłady na lipiec i 1 połowę sierpnia nt mojego rpawa jazdy, nie miałam ani czasu ani motywacji,żeby podejśc do egzaminów. Zatem stawiam kolejny rozkład. Tym razem jak będzie wyglądała sprawa mojego prawa jazdy do końca roku 2013. Egzamin teoretyczny i praktyczny. Ponieważ nie wszystko rozumiem z tego rozkładu proszę o pomoc. Każde pytanie rozpatrywałam oddzielnie, myśląc o tym. Nie wiem dlaczego wychodzi mi non stop as buław, karty tasowałam bardzo dokładnie. 1.Obecna sytuacja: 7 denarów, 5 pucharów, as buław/ nie dokładałam nic do asa bo uznałam, że sprawdzam tylko obecną sytuację-sprawiedliwośc XI widac,że ciągle to odkładam i czekam, aż coś w końcu ruszy do przodu, boję się i pełno we mnie lęków po rozczarowaniac/nie udanych próbaw, teraz szukam wyjścia z sytuacji 2.Moje atuty: giermek buław, as buław, papieżyca-rydwan VI jestem osobą żywą, komunikatywną pełną energii, ciekawą świata,ale jednocześnie też spokojną i opanowaną, nie wiem co ma oznaczac tutaj as bulaw... 3. Moje wady: as buław, 7 pucharów, 10mieczy-> kochankowie VI chyba bywam zbyt rozkojarzona, za dużo we mnie pesymizmu, wahania czy mi pójdzie dobrze? 4. Rada z jednej karty/karta pomocnicza: sprawiedliwość XI mam podejśc do tego bardziej formalnie?iśc zdac i nie przejmowac się czy mi się uda czy nie? 5. Wynik końcowy egzamin teoretyczny:as buław, 9 pucharów, giermek mieczy->cesarz IV są szanse na powodzenie, ale muszę się solidnie przygotowac z przepisow, nie wiem co ma tu oznaczac cesarz? 6. Wynik końcowy egzamin praktyczny:królowa pucharów, rycerz mieczy, giermek buław->mag I mam szansę, ale królowa pcuharów mówi chyba o tym, by wykazac się umiejętnościa wyjścia z trudnej sytuacji i rozwadze w działaniu..nie wiem czy rycerz mieczy mówi o moim egzaminatorze czy to ja, jako osoba która ma się wykazac racjonalnym myśleniem? giermek buław, to miła wiadomosc. Mag karta dobrze wybranej drogi, inteligencja-powinno sie udac. Dołożyłam kartę dodatkową,ponieważ widzę, że karty są nienajgorsze-kiedy udac mi się otrzymac upragnione prawo jazdy (okres do końca 2013): 8 mieczy- kalendarzowa jesień,wiec pewnie najwcześniej koniec września... z góry dziękuję za pomoc!M. Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez panna.marta Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 14 Sierpnia 2013 1.Obecna sytuacja: 7 denarów, 5 pucharów, as buław/ nie dokładałam nic do asa bo uznałam, że sprawdzam tylko obecną sytuację-sprawiedliwośc XI czekasz na kolejną szanse,widać,że się Tobie nie powiodło, ale nie tracisz zapału;) 2.Moje atuty: giermek buław, as buław, papieżyca-rydwan VI jak wyżej,jest zapał, są chęci, jest wiedza,czas to wykorzystać 3. Moje wady: as buław, 7 pucharów, 10mieczy-> kochankowie VI za szyb ko rezygnujesz, za szybko się poddajesz;) 4. Rada z jednej karty/karta pomocnicza: sprawiedliwość XI naucz się,przygotuj, wszystko zalezy od Ciebie, na egzaminie ocenią Cię sprawiedliwie;) 5. Wynik końcowy egzamin teoretyczny:as buław, 9 pucharów, giermek mieczy->cesarz IV może byc poprawka tego egzaminu,paź mieczy mówi,ze trzeba się douczyć 6. Wynik końcowy egzamin praktyczny:królowa pucharów, rycerz mieczy, giermek buław->mag I podejmiesz ryzyko jak najbardziej,ale..mi osobiście karta giermka buław pokazała jeszcze jedno podejście Dołożyłam kartę dodatkową,ponieważ widzę, że karty są nienajgorsze-kiedy udac mi się otrzymac upragnione prawo jazdy (okres do końca 2013): 8 mieczy- jak wyrwiesz się z ograniczeń i uwierzysz w siebie Cytuj
panna.marta Napisano 14 Sierpnia 2013 Autor Napisano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) dziekuje Inezko:* czyli myslisz,ze jeszcze dwa podejscia i powinnam miec papierek? Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez panna.marta Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 14 Sierpnia 2013 dziekuje Inezko:* czyli myslisz,ze jeszcze dwa podejscia i powinnam miec papierek? Spoko,ja widzę tylko jedna poprawkę) Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 zdasz bo masz w sobie siłe ale musisz pokonać przede wszystkim ograniczenia w sobie i uwierzyć że zdasz wydaje mi się że bedziesz mieć jedno podejście albo tu chodzi o jedną poprawkę:) powodzenia idź i zdawaj ... Cytuj
x-latek Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) No dobrze, to już inni zinterpretowali widzę. Nic tu po mnie. Po co miałbym psuć humor. EDIT: Aha, z tym Asem Buław to rzeczywiście numer hehe. Prawie w każdym pytaniu występuje. Bodajże nie ma go tylko w ostatnim. Tak sobie pomyślałem, że może znaczyć on tą wajchę do zmiany biegów:lol::lol: Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez x-latek Cytuj
panna.marta Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Napisano 15 Sierpnia 2013 X- pisz co uwazasz, nawet jesli cos zlego to tez! Cytuj
x-latek Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 X- pisz co uwazasz, nawet jesli cos zlego to tez! Dobra, to daj mi kilkadziesiąt minut, bo mi tu w międzyczasie coś wyskoczyło. Cytuj
panna.marta Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Napisano 15 Sierpnia 2013 ok, moze byc o kilka godzin:P Cytuj
x-latek Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 1.Obecna sytuacja: 7 denarów, 5 pucharów, as buław/ nie dokładałam nic do asa bo uznałam, że sprawdzam tylko obecną sytuację-sprawiedliwośc XI Czekasz i czekasz na tą sposobność, zasiałaś już ziarno (nauczyłaś się już coś tam), masz dalej w swej pamięci poprzednie niepowodzenia, jednak to Cię nie deprymuje. Jesteś w tym uparta/ambitna. I dobrze. Tam w/g mych obliczeń to masz w podsumach Moc i w/g HB Śmierć. Czyli masz tą potrzebną Ci Moc i zmianę Twej sytuacji na korzystniejszą (nie masz prawka - będzie prawko). Tylko że coś mi tam później nie pasuje. Ale o tym później. 2.Moje atuty: giermek buław, as buław, papieżyca-rydwan VI A czy ten Giermek Buław nie mówi o Twym słomianym zapale pojawiającym się jednak od czasu do czasu? Papieżyca - kierowanie się też swą intuicją, słuchanie swego wewnętrznego głosu co do tego (tak jak chociażby teraz - radzisz się kart co do tego problemu). Rydwan z podsumy namawia Cię, żebyś podeszła do tego bez wahań, śmiało! As Buław - czekasz na wykorzystanie swej szansy jak tylko to będzie możliwe. 3. Moje wady: as buław, 7 pucharów, 10mieczy-> kochankowie VI chyba bywam zbyt rozkojarzona, za dużo we mnie pesymizmu, wahania czy mi pójdzie dobrze? Coś takiego. Jak siądziesz za kółkiem na egzaminie możesz już wtedy stracić głowę, zimną krew. Tak, 7 Pucharów to Twe rozkojarzenia wtedy, czarnowidztwo (10 Mieczy) już podczas trwania jazdy. Kochankowie z podsumy radzą Ci, żebyś podeszła do tego bez wszelkich zwątpień w swe umiejętności, zdecydowanie, bo jednak musisz mieć te swe dobre atuty oprócz tych złych. 4. Rada z jednej karty/karta pomocnicza: sprawiedliwość XI Ocenić swe szanse i umiejętności przytomnie. Tam pewne umiejętności do przejścia przez egzamin przecież masz. Nie panikować, nie poddawać się emocjom, podejść z zimną głową. Widzisz, znowu, następna karta mówi Ci o zachowaniu zimnej krwi podczas jazdy. 5. Wynik końcowy egzamin teoretyczny:as buław, 9 pucharów, giermek mieczy->cesarz IV A daj spokój dziewczyno! To tylko teoria. Chyba zdasz. Masz tam kartę życzeń pośrodku, Asa Buław, Cesarz z podsumy chyba mówi o dobrych Twych decyzjach podjętych podczas testu/Twej pewności. 6. Wynik końcowy egzamin praktyczny:królowa pucharów, rycerz mieczy, giermek buław->mag I Oj, do takich praktycznych spraw to ta Królowa Kielichów jest taka cipowata/przewrażliwiona. Możesz być jakaś narwana na teście (znowu emocje) - Rycerz Mieczy. No i jak tam pisały koleżanki wyżej, ten Giermek Buław to chyba następne Twoje podejście. A ten Mag z podsumy to chyba chodzi o Twe następne podejście w takim wypadku. Dołożyłam kartę dodatkową,ponieważ widzę, że karty są nienajgorsze-kiedy udac mi się otrzymac upragnione prawo jazdy (okres do końca 2013): 8 mieczy- kalendarzowa jesień,wiec pewnie najwcześniej koniec września... Te 8 Mieczy mówi mi o zaj*****ej blokadzie. Może już później nie będziesz miała okazji zrobić tego prawa jazdy w tym roku albo z jakiegoś innego powodu tam. Ale się nie przejmuj, jeszcze dużo życia przed Tobą To tylko byłaby zwłoka kilku miesięcy. Bez przesady, to nie jest długo. Jakby tak się stało to już odżałuj sobie ten rok. Ale to nie znaczy, że miałabyś klepnąć na tyłku i nic już nie robić w tym kierunku. Po prostu - nie tracisz czasu a uczysz się dalej. W miarę możliwości dużo jazdy. Practice practice practice! Trening czyni mistrza. Sam pamiętam, kiedyś po egzaminie na pewną pracę położyłem karty i wyszła mi te 8 Mieczy. Po kilku dniach dostaję odpowiedź - nie zdałem. A na egzaminie to w miarę czasu były coraz trudniejsze pytania. Sam dziwiłem się jak to jest możliwe. A mają takich tam głąbów co czytać nie potrafią. Tak to wyglądałoby, że czytać nie potrafią. Ludzie czasami przynosili mi listy, a ja ludziom. Takich tam mają geniuszy! To miała być praca na poczcie. BTW: Tak sobie pomyślałem, że ten powtarzający się As Buław to chyba akcentuje tu ten egzamin praktyczny (jazdę). Tą ważniejszą część egzaminu Tobie/większe wyzwanie Ci. No, na pewno. Cytuj
panna.marta Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Napisano 15 Sierpnia 2013 no tak,to Twoja wersja jest bardziej pesymistyczna niz poprzednikow. W kazdym razie dzieki za interpretacje. Cytuj
x-latek Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 no tak,to Twoja wersja jest bardziej pesymistyczna niz poprzednikow. W kazdym razie dzieki za interpretacje. Ależ to przecież nie jest wróżba na całe życie:icon_smile: To tylko było na ten rok (do końca tego roku). A i przecież nie muszę mieć w tym racji. Ale powiedz mi jedno. Naprawdę tracisz głowę gdy siądziesz za kółkiem na egzaminie? Coś zgadzałoby się z tym co pisałem? Cytuj
panna.marta Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Napisano 15 Sierpnia 2013 tak, duzo sie sprawdzilo jesli chodzi o Twoje interpretacje. Przed egzaminem jezdze pieknie a na egz jestem tak zestresowana,ze jest kiepsko. W sumie podeszlam narazie 4 razy,ale przeterminowala mi sie teoria,bo jest wazna tylko pol roku i musze zaczac od nowa,ale mam jakis obawy:( Cytuj
x-latek Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 Karty jednak mówią, że gdybyś się wyzbyła tych swych nerwów to poszłoby Ci całkiem dobrze, bo umiejętności jednak masz. Wniosek z tego, że musisz jednak jeździć wiele więcej, tak aby egzamin nie był Ci przeszkodą. Inaczej; dobry kierowca nie może być zestresowany takim egzaminem. Więcej jazdy - i to załatwi sprawę. Większego oswojenia się z kierownicą. Cytuj
panna.marta Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Napisano 15 Sierpnia 2013 nie mam za bardzo mozliwosc, ale postaram sie. Cytuj
x-latek Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 nie mam za bardzo mozliwosc, ale postaram sie. Aaa, to tutaj jest pies pogrzebany. No to musisz się jakoś postarać o tą większą ilość godzin praktyki. Tak czy inaczej. Powodzenia:icon_smile: Cytuj
panna.marta Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Napisano 15 Sierpnia 2013 ilosc godzin pratyki nie ma tu chyba nic do rzeczy, predzej umiejetnosc opanowania stresu. Cytuj
x-latek Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 ilosc godzin pratyki nie ma tu chyba nic do rzeczy, predzej umiejetnosc opanowania stresu. To jesteś w błędzie. Oj ma do rzeczy! Im więcej praktyki to i mniej stresu na tym tle. Cytuj
panna.marta Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Napisano 15 Sierpnia 2013 nie wydaje mi sie,bo kogos moze stresowac nie sama jazda tylko sytuacja jakim jest egzamin lub egzaminator. Cytuj
x-latek Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 nie wydaje mi sie,bo kogos moze stresowac nie sama jazda tylko sytuacja jakim jest egzamin lub egzaminator. E e e... Nie wiń tu egzaminatora moja droga. Jesteś skupiona na jeździe, wykonujesz polecenia. Wszystko. To ce****e dobrego kierowcę. Cytuj
panna.marta Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Napisano 15 Sierpnia 2013 ale ja go o nic nie winie, nie jedynie te cechce charakteru, ktora sie ma. Dobra, zmykam-dzieki wszystkim za pomoc, jakby ktos chcial cos dodac,to zapraszam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi