Skocz do zawartości

Partnerski

bella100

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nie udalo mi sie usunac watku, wiec usuwam tresc.

Edytowane przez bella100
Napisano (edytowane)

Przede wszystkim to jest tak. Dopoki nie napiszesz swojej interpretacji i ogolnego opisu Waszej sytuacji, interpretacji nie bedzie.

Regulamin. Prosze Cie wiec, abys uzupelnila swoj wpis, w przeciwnym razie bede zmuszona go usunac (zamknac).

Edytowane przez SacralNirvana
dopisek
Napisano (edytowane)

Edytowane przez bella100
Napisano (edytowane)

Edytowane przez bella100
  • Maestro
Napisano
Dziewczyny czy możecie się odnieść do mojej interpretacji oraz rozwiać moje niejasności? Proszę :)

Zinterpretujemy, jak napiszesz swoją interpretację..Zasady są zasadami i dla nikogo nie będziemy ich łamać..

Napisano (edytowane)

Edytowane przez bella100
  • Maestro
Napisano
Wrzuciłam interpretację, jeśli się u Was nie wyświetla to wklejam poniżej :)

Rozumiem, spróbuję :)

Ona jest wolna, on jest żonaty. Spotykają się.

Moja interpretacja:

ON:

serce: GWIAZDA - Mnie się wydaje, że on widzi w tej kobiecie możliwość odrodzenia. Ona daje mu nadzieję na lepsze jutro, jakby spotkania z nią były chwilami luzu powrotu do tego co dobre w jego życiu, takim trochę światełkiem w tunelu. Nie kocha jej ale ma w sercu ciepłe uczucia.

myśli: CESARZOWA - I tu mam problem, bo on albo myśli o żonie, albo ona jest dla niego ideałem kobiety, towarzyszki życia we wszystkich aspektach.

przyszłość: AS MIECZY - Tu albo dobre porozumienie intelektualne, wspólne cele, dążenia, zainteresowania albo on będzie myślał i bardzo rozumowo podchodził do tej znajomości, takie zastanawianie się, analizowanie. Lub jeszcze inaczej brak decyzji co dalej z tą znajomością zrobić. Jeszcze tak mi się teraz nasunęło, że może ją ranić słowami, mogą być kłótnie miedzy mini przez niego wywoływane.

ONA:

serce: MAG - to miłość według mnie z jej strony :)

myśli: EREMITA - Ona mimo, że kocha dopuszcza do głosu rozum. Nawet powiedziałabym, że próbuje się od tego odizolować, przemyśleć. Wycofać.

przyszłość: 3 MIECZY - będzie ją ranił, będzie cierpiała - tylko zastanawiam się, że jeśli będą razem czy jeśli nie będą razem, jak się do tego odnieść?

podsumowanie 4 KIELICHÓW - I tu znów mam problem czy chodzi o to, że razem będą nijacy i stan ten nie da im zadowolenia, czy raczej, że obecnie tkwią w czymś co nie daje im satysfakcji np. w jego przypadku - w obecnym związku osiągnął pułap szczęścia coś się zaczęło psuć i już nie chce w nim być. Z tym podsumowaniem mam największy problem, bo tak naprawdę nie wiem czy odnieść się do tego co będzie czy tego co jest.

Proszę o pomoc i wyrozumiałość :)

Przepraszam, widziałam ja, ale ze zmęczenia myślałam, że to kogo innego.Już Ci opisuję:)

• Maestro
Napisano (edytowane)

skoro bella usunęła, to nic tu po mojej interpretacji

Edytowane przez Inez2503
Napisano (edytowane)

Edytowane przez bella100
Napisano

może teraz jest w tym układzie ok, ale na przyszlości wyjdziesz z tego związku poraniona i raczej zniesmaczona

karty na przyszlośc niczego dobrego nie wróżą, pan może sie odciąć a Ty bedziesz cierpieć, 3 mieczy nie musi mówic o zdradzie, 3 mieczy to ból świadomości

Napisano (edytowane)

Edytowane przez bella100
Napisano

ja mam pytanie - czy to nie powinno być we wzajemnej>

To sa pytania o uczucia a nie o cos, co można sprawdzić de facto a bella nie ma odpowiedniej ilosci postów...

Poprawcie mnie jesli sie myle...

• Maestro
Napisano (edytowane)
ja mam pytanie - czy to nie powinno być we wzajemnej>

To sa pytania o uczucia a nie o cos, co można sprawdzić de facto a bella nie ma odpowiedniej ilosci postów...

Poprawcie mnie jesli sie myle...

Ponoć w nowym regulaminie wprowadzili ułatwienia dla osób niemających 100 postów i przysługuje im przywilej umieszczania takich rozkładów w IR.

Edytowane przez Inez2503
Napisano (edytowane)

Prosze moderatora o usunięcie watku, z góry dziękuję :) spodziewałam sie pomocy, wyjasnien, a nie dyskusji na temat regulaminu. Mimo to tym, ktorzy sie wypowiedzieli dziekuje :)

Edytowane przez bella100
  • Maestro
Napisano
Prosze moderatora o usunięcie watku, z góry dziękuję :) spodziewałam sie pomocy, wyjasnien, a nie dyskusji na temat regulaminu. Mimo to tym, ktorzy sie wypowiedzieli dziekuje :)

Bella spokojnie..Dyskusje na temat pomocy umieszcza się w wątku Rozmówki Okołotarotowe.

Napisano

Witaj Bello... uwagi wedle regulaminu wazne sa konkretnie te, ktore skieruje do Ciebie moderator (dobra, moze nie tylko, jednak nie jest to powod, zeby sie unosic). Pisalam Ci konkretnie o uzupelnieniu rozkladu o interpretacje i opis Twojej sytuacji. To sa podstawy.

Co do reszty, osoby do 100 postow moga wrzucac takiego rodzaju rozklady tutaj, poniewaz nie maja jeszcze dostepu do Wzajemnej. Nie unos sie prosze nastepnym razem a tego typu sprawy wyjasniaj z modami... mozesz napisac jakies pytanie tu, mozesz zapytac na priv.

@all... bylo pisane w Rozmowkach okolotarotowych. Wzajemna - tak, dla osoby ponizej 100 postow, bez mozliwosci dostepu do tego dzialu, dajemy mozliwosc wstawiania takich rozkladow na ogolnym.

I do Belli...

Pousuwalas widze swoje wypowiedzi, tak wiec watek zaraz usune.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...