Misa Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 rozkład droga. 1. to co mam za sobą. 2 mieczy odwr. - ja i mój przyjaciel tkwiliśmy kiedyś w toksycznej relacji, z lęku nie potrafiliśmy się przed sobą otworzyć, nie byliśmy do końca szczerzy. on odrzucał moją pomoc, zaburzał moja harmonię życiową. 2. gdzie jestem teraz. Królowa mieczy - jestem wobec niego zdystansowana, rozmawiamy, lecz nie zwierzam mu się z prywatnych spraw. 3. jaki jest mój następny krok? 2 denarów odwr. - będę chłodno kalkulować plusy i minusy spotkania. teraz chcę zrezygnować. 4. co mi to da? - 8 denarów odwr. - albo będę się smucić (jeśli zostanę) albo razem zaczniemy knuć intrygi jak kiedyś 5. wynik - 6 buław - chyba jednak karty radzą mi iść i się bawić jak myślicie? Cytuj
Frambuesa_ Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 1. to co mam za sobą. 2 mieczy odwr. - Tkwiliście w nieokreślonej relacji i żadne z was nie chciało / obawiało się jako pierwsze tego wyjaśnić. 2. gdzie jestem teraz. Jesteś zdystansowana, ale powiedziałabym, że "z klasą". Czujesz chyba nad nim trochę przewagę. 3. jaki jest mój następny krok? 2 denarów odwr. - Długo będziesz się zastanawiać czy się z nim spotkać i co z tego wyniknie, ale z ciekawości będziesz bardziej na tak. 4. co mi to da? - 8 denarów odwr. Możliwe, że będziecie od nowa zacząć coś tworzyć, ale najpierw powinniście wyjaśnić przeszłość. 5. wynik - 6 buław Pójdziesz. W przeciwnym razie będziesz się zagnębiać "co by było gdyby". Spotkanie będzie bardzo miłe Cytuj
Misa Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Napisano 15 Sierpnia 2013 weryfikacja: i tak też było, jestem bardzo zadowolona Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi